-
Φίλοι μου έχω κατασταλάξει σε δύο αυτ/τα.Suzuki swift & Toyota yaris.Φαντάζομαι είναι & τα δύο αξιόπιστα αυτ/τα.Το swift με τραβάει περισσότερο σχεδιαστικά.Αυτό που με είναι η εγγύηση,το swift 3 χρόνια ολική & το yaris 6 χρόνια.Θα μπορούσατε να με λιγάκι γιατί έχω φάει μεγάλο μπέρδεμα;
Και κάτι άλλο το οποίο θα το ήθελα πολύ αν δεν είναι μεγάλος κόπος.Όσοι φίλοι έχουν τα ίδια αυτ/τα θα μπορούσαν να ενημερώσουν για τις τιμές των σέρβις.
Ελπίζω να με γρήγορα
Σας ευχαριστώ.[/b] -
Φίλοι μου έχω κατασταλάξει σε δύο αυτ/τα.Suzuki swift & Toyota yaris.Φαντάζομαι είναι & τα δύο αξιόπιστα αυτ/τα.Το swift με τραβάει περισσότερο σχεδιαστικά.Αυτό που με είναι η εγγύηση,το swift 3 χρόνια ολική & το yaris 6 χρόνια.Θα μπορούσατε να με λιγάκι γιατί έχω φάει μεγάλο μπέρδεμα;
Και κάτι άλλο το οποίο θα το ήθελα πολύ αν δεν είναι μεγάλος κόπος.Όσοι φίλοι έχουν τα ίδια αυτ/τα θα μπορούσαν να ενημερώσουν για τις τιμές των σέρβις.
Ελπίζω να με γρήγορα
Σας ευχαριστώ.[/b] -
Ελπίζω να με γρήγορα
Σας ευχαριστώ.[/b] -
δες και εδώ που έχει χυθεί πολύ ...πληκτρολόγημα για τα εν λόγω αμάξια
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=22176
εγώ τελικά ακόμα να καταλάβω που φτιάχνεται το σουίφτ? ουγγαρία ή ιαπωνία. Το γιάρις φτιάχνεται σίγουρα πάντως γαλλία.
α μπες και στο ελληνικό κλάμπ για σουίφτ, κάτι θα βρείς (δεν ξέρω αν υπάρχει για γιάρις)
-
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!! Στο http://www.swiftclub.gr προσπαθώ να μπω δύο μέρες τώρα & δεν μπορώ.Μάλλον θα υπάρχει κάποιο πρόβημα.
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
εγώ τελικά ακόμα να καταλάβω που φτιάχνεται το σουίφτ? ουγγαρία ή ιαπωνία.
To χουμε πει πολλές φορές. Για καινούριο αμάξι πάντα: το 5θ ειναι γιαπωνέζικο και το 3θ μαγιαρικο.
edit: Το swiftclub ανοίγει κανονικά σε μένα -
Ρίξε μια ματιά και στο daihatsu sirion sporty. Toyota είναι και αυτό......
και made in Japan.......... -
Ο χρήστης panos1973 έγραψε:
Ελπίζω να με γρήγορα
Σας ευχαριστώ.[/b]To yaris ειναι ποιο αμαξι και ποιο ποιοτικο συνολικα... Προτεινω να ξεπερασεις τον παραγοντα 'look' και να δεις τα πραγματα επι της ουσιας.
-
Ο χρήστης [b έγραψε:
corsair[/b:26f6h2g1]':26f6h2g1]>Φίλοι μου έχω κατασταλάξει σε δύο αυτ/τα.Suzuki swift & Toyota yaris.Φαντάζομαι είναι & τα δύο αξιόπιστα αυτ/τα.Το swift με τραβάει περισσότερο σχεδιαστικά.Αυτό που με είναι η εγγύηση,το swift 3 χρόνια ολική & το yaris 6 χρόνια.Θα μπορούσατε να με λιγάκι γιατί έχω φάει μεγάλο μπέρδεμα;Και κάτι άλλο το οποίο θα το ήθελα πολύ αν δεν είναι μεγάλος κόπος.Όσοι φίλοι έχουν τα ίδια αυτ/τα θα μπορούσαν να ενημερώσουν για τις τιμές των σέρβις.
Ελπίζω να με γρήγορα
Σας ευχαριστώ.[/b]To yaris ειναι ποιο αμαξι και ποιο ποιοτικο συνολικα... Προτεινω να ξεπερασεις τον παραγοντα 'look' και να δεις τα πραγματα επι της ουσιας.
Ρε έχεις βαλθεί να με τρελάνεις σήμερα.
Ουσία και corsair σε ίδιο ποστ;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ρε έχεις βαλθεί να με τρελάνεις σήμερα.
Ουσία και corsair σε ίδιο ποστ;
-
Εσύ;
-
Αρκει να λαμβανονται ολοι οι παραγοντες υποψιν οπως ειναι η τιμη, το κρατημα κλπ
Ειναι πιστευω θεμα προταιρεοτητων καθαρα αφου και τα δυο ειναι καλα αυτοκινητα με το καθενα να υπερεχει σε καποιους τομεις, Το Σουιφτ σε εμφανιση, κρατημα και το Ταοτα σε εγγυηση, ποιοτητα εσωτερικου, αυτα ειναι τα βασικα, οικονομικα ειναι και τα δυο ενω ο παραγοντας κοστος αγορας και δικτυο και aftersales πρεπει να σε επηρεασει αφου της Ταοτα ειναι μακραν καλυτερο απο το απαραδεκτο του Σφακιανακη. -
Εγω θα χτυπαγα Yaris.
Βασικα υποκειμενικα το swift δεν μου αρεσει σχεδιαστικα, αλλα αυτα ειναι γουστα. Το Yaris ειναι λιγο πιο ακριβο νομιζω, αλλα απο θεμα ασφαλειας ειναι Νο1. Τον κινητηρα του Swift δεν τον εχω 'νιωσει', αλλα το Yaris που εκανα τεστ ντραιβ, μπορω να σου πω πως το 1.3 εχει αρκετα δυνατο κινητηρα. Παντως εχω μαθει πως το ημιαυτοματο κιβωτιο (του Yaris) γενικως προτιμαται απο το κλασσικο αυτοματο (του Swift). Για αυτοματο δεν μιλαμε παντα? δεν λενε πια τα μηχανικα, Καμια σχεση!Με την ασφαλεια που εχουν δεν το εχω ψαξει, αλλα το yaris ειχε την δευτερη καλητερη μετα την ασφαλεια της Honda (7 ολικη-7 ο.β.) (και της mitsubishi πευ εχει την ιδια).
Service κλπ. δεν ξερω.
-
Ο χρήστης panos1973 έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!! Στο http://www.swiftclub.gr προσπαθώ να μπω δύο μέρες τώρα & δεν μπορώ.Μάλλον θα υπάρχει κάποιο πρόβημα.
SWIFT ή YARIS;;