-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Εγώ πάντως, σε ξανθούλα που πέταξε μπανανόφλουδα κάτω, την σήκωσα και της την πέταξα ξανά μέσα. Έξαλλη έγινε.
Ναι σιγα.... Το τηλεφωνο της το πήρες;Στειλτο.
Έτοιμη να με πλακώσει στις μπούφλες ήταν, αν ζητούσα και τηλ θα με είχε πατήσει τώρα.
Εγώ πάντως, σε ξανθούλα που πέταξε μπανανόφλουδα κάτω, την σήκωσα και της την πέταξα ξανά μέσα. Έξαλλη έγινε.
Αν της πεταγες μεσα την....μπανανα θα το εκτιμουσε περισσοτερο
Δεν με έπαιρνε...
-
θα θελα να βλεπα τα μούτρα της και το ύφος της....
-
Κάτι τέτοιο έγινε:
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ναι σιγα.... Το τηλεφωνο της το πήρες;Στειλτο.
Έτοιμη να με πλακώσει στις μπούφλες ήταν, αν ζητούσα και τηλ θα με είχε πατήσει τώρα.
Με ευγενικο τρόπο ρε μπουζούκι θα της το λεγες.
'Δεσποινίς,σας επεσε μια μπανανα.Οριστε,την θελετε τωρα ή να μου δωσετε το τηλεφωνό σας να τη στειλω το γρηγορότερο σπίτι σας;'
Οριστε ρε αστροπελέκι.Να δεις μετα πως θα την επαιρνε... Γερασες μου φαινεται...
-
-
-
Ναι, λίγο πριν την 7.
-
πάτρα, μπουκαούρη, λίγο πριν τη γούναρη... έχει μια διχάλα, συναντιόνται δύο δρόμοι... ο αριστερά έχει στοπ ο δεξιά δεν έχει. εγώ κινούμαι στο δεξί μέρος.
στο αριστερό μέρος (με το στοπ) περνάει αέρα-πατέρα μια τσούλα με τζιπάκι... ούτε κοίταξε στοπ (την έβλεπα, ο δρόμος πάει κάπως παράλληλα) ούτε τα φώτα μου είδε που ερχόμουν (2 η ώρα τη νύχτα, δε θέλει και προσπάθεια για να δεις ότι έρχεται αυτοκίνητο)... τίποτα. ε, προφανώς εγώ φρέναρα για να μην τρακάρουμε (μισό μέτρο; ) κόρνα μέχρι την γούναρη. ανοίγω το παράθυρο 'ΕΙΣΑΙ ΗΛΙΘΙΑ!!!'. έφυγε με της πάντες.
η κοπέλα μου τελικά είναι άγιος άνθρωπος. μου είπε, 'γιώργο δε μπορώ να οδηγήσω, φοβάμαι μήπως κάνω κακό... ασ'το, ας μην οδηγήσω...'
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Στην κλίμακα 1(ζωάκι) έως 10(μέγιστο ζώο) που κατατάσσετε τους γονείς των δύο παιδιών που στο Smart (Fortwo) τα είχαν στο χώρο αποσκευών (αν μπορεί να ονομαστεί έτσι ο χώρος πίσω από τα καθίσματα);
Δε θέλω να σκέφτομαι τι θα συμβεί σε περίπτωση που κάποιο αμάξι τους τρακάρει στην πίσω πλευρά.Ειχανε ερθει λοιπον ενα φιλικο ζευγαρι στο σπιτι μου (Πειραιας) με την κορη τους η οποια ειναι και φιλη με την μεγαλη μου κορη, αφου παιζανε ολη τη μερα αποφασισανε οτι θα κοιμοντουσαν στο σπιτι της φιλης (Βουλιαγμενη).
Ελα ομως που ειχαν ερθει ξεχωριστα και ειχανε το smart και οχι το volvo sw με τους 350 αεροσακους...
Να χαλασω τη βραδυα στις μικρες δεν υπηρχε περιπτωση, προτεινα να τους δωσω το αυτοκινητο μου να πανε αλλα δεν ηθελε και επισης επρεπε να παω εγω την αλλη μερα με γυναικα και 2ο παιδι απο το σπιτι τους, και βαριομουνα να παω και εγω μεχρι τη βουλιαγμενη.
Το σκεφτηκα και υπολογισα οτι το ρισκο ειναι μικρο, προσεχτικος οδηγος ειναι θα κοιταζε που πηγαινε, ποσες ειναι οι πιθανοτητες να τρακαρει με καταστροφικο τροπο? για μενα πολυ λιγες.
Δεν λεω οτι ειναι σωστο αλλα για αυτη τη μια φορα δεν μου φανηκε τοσο τραγικο,
κατα τα αλλα τα παιδια στο αυτοκινητο δεν εχουν κατσει ποτε χωρις ζωνη στα ρεψαρο καρεκλακια τους και αλλα σχετικα.
-
Χτες στο ανέβασμα της Κλεισθένους, πηγαίναμε όλοι με μια λογική ταχύτητα για το συγκεκριμένο δρόμο (50+) και ο μπροστινός μου είχε φαγωθεί να περάσει τον αμέσως μπροστινό του. Του κόλλαγε στον προφυλακτήρα, πήγαινε αριστερά-δεξιά μέσα στη λωρίδα του σαν να θέλει να βγεί να προσπεράσει και γενικώς ήταν πολύ νευρικός και ολίγον επικίνδυνος. Σε κάποιο σημείο που πλαταίνει λίγο ο δρόμος, ανοίξεται δεξιά, πατάει τέρμα γκάζι και περνάει ξυστά στους καθρέθτες του μπροστινού του και ενός παρκαρισμένου. Και τότε βλέπω ότι τον καθρέφτη του παρκαρισμένου τον πέτυχε με τον δικό του, ο οποίος και έχασε όλο το πλαστικό, ενώ του παρκαρισμένου δεν έπαθε τίποτα!
Το ζώο ούτε κατάλαβε τι έγινε, και πέρασε ένα ακόμα αυτοκίνητο στο επόμενο φανάρι, καβαλώντας πεζοδρόμιο με τις 2 ρόδες. Το ευχαριστήθηκα που την πλήρωσε το ζώο με τον καθρέφτη του και όχι ο άσχετος παρκαρισμένος... Να δούμε πόσο θα χρεώνουν το πλαστικό του καθρέφτη σε Astra τελευταίας γενιάς στην Opel!
-
20 το καπάκι και 30 το βάψιμο. Πλήρωσα και ξέρω.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
20 το καπάκι και 30 το βάψιμο. Πλήρωσα και ξέρω.Μόνο; Ωραία γιατί χρειάζομαι και εγώ!
-
Ο χρήστης vrax έγραψε:
Ειχανε ερθει λοιπον ενα φιλικο ζευγαρι στο σπιτι μου (Πειραιας) με την κορη τους η οποια ειναι και φιλη με την μεγαλη μου κορη, αφου παιζανε ολη τη μερα αποφασισανε οτι θα κοιμοντουσαν στο σπιτι της φιλης (Βουλιαγμενη).
Ελα ομως που ειχαν ερθει ξεχωριστα και ειχανε το smart και οχι το volvo sw με τους 350 αεροσακους...
Καταρχήν, αν κατάλαβα καλά, οι φίλοι σου ήρθαν να πάρουν την κόρη τους με το SMART ? ? ? Γιατί λυπήθηκαν την βενζίνη στο Volvo ? ? ?
Πρώτο τραγικό λάθος!!!Να χαλασω τη βραδυα στις μικρες δεν υπηρχε περιπτωση . . .
Ναι να την χάλαγες . . . (2ο τραγικό λάθος)
Το σκεφτηκα και υπολογισα οτι το ρισκο ειναι μικρο, προσεχτικος οδηγος ειναι θα κοιταζε που πηγαινε, ποσες ειναι οι πιθανοτητες να τρακαρει με καταστροφικο τροπο? για μενα πολυ λιγες.
Δεν λεω οτι ειναι σωστο αλλα για αυτη τη μια φορα δεν μου φανηκε τοσο τραγικο,Τρίτο και τραγικότερο λάθος!!! Πως υπολόγισες τα ρίσκα δηλαδή?? Ξέρεις κάποιον αλγόριθμο που εμείς δε ξέρουμε?
κατα τα αλλα τα παιδια στο αυτοκινητο δεν εχουν κατσει ποτε χωρις ζωνη στα ρεψαρο καρεκλακια τους και αλλα σχετικα.
Κλασικό παράδειγμα . . . Αρκεί μια φορά να κάνεις το λάθος για να γίνει η μ@λ@κι@ φίλε μου. Δυστυχώς . . . .
Και όπως λέει και ο λαός ο 'διάολος έχει πολλά ποδάρια . . .'
Sorry, αλλα αν δεν παρανόησα κάτι από το Post σου, συνεχίζω να συμφωνώ 100% με τον Lokatzi και να θεωρώ μεγάλο ατόπημα την όλη σου πράξη και το σκεπτικό σου . . .
-
Ο χρήστης Hammer_ έγραψε:
Το ζώο ούτε κατάλαβε τι έγινε, και πέρασε ένα ακόμα αυτοκίνητο στο επόμενο φανάρι, καβαλώντας πεζοδρόμιο με τις 2 ρόδες. Το ευχαριστήθηκα που την πλήρωσε το ζώο με τον καθρέφτη του και όχι ο άσχετος παρκαρισμένος... Να δούμε πόσο θα χρεώνουν το πλαστικό του καθρέφτη σε Astra τελευταίας γενιάς στην Opel!Σιελ Gtc (3θυρο) ήταν; Αν ναι παίζει να είναι και γνωστός που ταιριάζει στο μέρος, στη μέρα και στον τρόπο οδήγησης...
-
Εγώ όταν κατεβαίνω στις τράπεζες ψάχνω ένα τέταρτο μες στο νερό να παρκάρω, και συνήθως το αφήνω μακριά.
Υπάρχουν βέβαια και τα ζώα που προσπαθούν να βγουν πρώτοι στη σειρά γιατί έχουν παρκάρει παράνομα και 'συγγνώμη μη μου το πάρει γερανός' και 'έχω κλείσει πάρκινγκ' (χαμός από κορναρίσματα απ'έξω)...
Πόσο λογικό είναι να σου πάρει τη θέση κάποιος στο ταμείο που σαν το ζώο πέταξε το αμάξι του όπου έλαχε (συνήθως γυναίκες το κάνουν αυτό) και να περιμένεις εσύ που σαν τον μαλάκα έψαχνες τόση ώρα να παρκάρεις και περπάτησες κιόλας;
-
Ο χρήστης thodor έγραψε:
......Καταρχήν, αν κατάλαβα καλά, οι φίλοι σου ήρθαν να πάρουν την κόρη τους με το SMART ? ? ? Γιατί λυπήθηκαν την βενζίνη στο Volvo ? ? ?
Πρώτο τραγικό λάθος!!!......Ναι να την χάλαγες . . . (2ο τραγικό λάθος)
.........Τρίτο και τραγικότερο λάθος!!! Πως υπολόγισες τα ρίσκα δηλαδή?? Ξέρεις κάποιον αλγόριθμο που εμείς δε ξέρουμε?
......Κλασικό παράδειγμα . . . Αρκεί μια φορά να κάνεις το λάθος για να γίνει η μ@λ@κι@ φίλε μου. Δυστυχώς . . . .
Και όπως λέει και ο λαός ο 'διάολος έχει πολλά ποδάρια . . .'
Sorry, αλλα αν δεν παρανόησα κάτι από το Post σου, συνεχίζω να συμφωνώ 100% με τον Lokatzi και να θεωρώ μεγάλο ατόπημα την όλη σου πράξη και το σκεπτικό σου . . .
Δεν ητανε τσιγκουνια απλως ηρθανε ξεχωριστα και απρογραματιστα.
Αν μπορεις δεν χαλας χατηρι στα παιδια, επειδη βαριεσαι
Ολη την ωρα υπολογιζεις ρισκα δεν νομιζω οτι χρειαζεσαι αλγοριθμους
Δεν θελω να διακιολογηθω απλως αναφερω μια κατασταση, εγω δε πιστευα οτι πηρανε μεγαλο ρισκο, ισως και να με βολευε η αποφαση γιατι αλλιως θα επρεπε να παω και εγω στη βουλιαγμενη, δεν ξερω, αν γινοτανε κατι σιγουρα θα εριχνα ευθυνες στον εαυτο μου που δεν τις πηγα.
Αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι το να δεις κατι παραξενο δεν ειναι απαραιτητα καταδικαστεο πχ οτι οι γονεις του ειναι σκουληκια της γης.
πχ το αστρα παραπανω, μπορει να πεθαινε η μανα του του αλλουνου, δεν ξερεις.
Βεβαια το ιδιο θα εκανα και οταν πηρα ενα ταξι αντι να κανω 30 λεπτα να βρω να παρκαρω στην επιστροφη για να παω να παρω τα παιδια μου να τα φερω σπιτι μου απο καπου και ημασταν ολοι χυμα πισω.
-
Ο χρήστης MichalisS έγραψε:
Το ζώο ούτε κατάλαβε τι έγινε, και πέρασε ένα ακόμα αυτοκίνητο στο επόμενο φανάρι, καβαλώντας πεζοδρόμιο με τις 2 ρόδες. Το ευχαριστήθηκα που την πλήρωσε το ζώο με τον καθρέφτη του και όχι ο άσχετος παρκαρισμένος... Να δούμε πόσο θα χρεώνουν το πλαστικό του καθρέφτη σε Astra τελευταίας γενιάς στην Opel!
Σιελ Gtc (3θυρο) ήταν; Αν ναι παίζει να είναι και γνωστός που ταιριάζει στο μέρος, στη μέρα και στον τρόπο οδήγησης...
ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ!:rant:
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!
-
Ο χρήστης gTsiros έγραψε:
Σιελ Gtc (3θυρο) ήταν; Αν ναι παίζει να είναι και γνωστός που ταιριάζει στο μέρος, στη μέρα και στον τρόπο οδήγησης...
ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ!:rant:
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!
Ο,τι πεις μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον σου!
Δεν ξέρω τι αυτοκίνητο έχεις, αλλά άτομο εκτός forum υποψιάζομαι... -
Ζωο ο βλακας 20-25 ετων με το κόκκινο μπουφαν και το ξυρισμενο κεφάλι στις κυλιομενες του σταθμού Μετρό Ομόνοια σήμερα στις 8.15 το πρωι!!!
Θρονιασμένος αριστερα και να μην κουναει ρουπι παρόλο τα 2 'συγγνώμη να περασω' μιας κοπελιτσας που βιαζοταν οπως κι όλοι εμεις οι υπολοιποι.
Της εκανα νοημα να κανει ακρη και αφου τον εσπρωξα λες κι εκανα ντου στο γηπεδο όπως παλια (δεν ντρεπομαι καθόλου!!!) πέρασα μπροστα.
Ρε πως την εχουνε δει ορισμενοι 'μαγκες'..... -
Πριν λιγο για πρωτη φορα ανοι3α παρα8υρο κ διαπληκτιστηκα με καποιον.
Απο Καλλιροης περασα κατω απο τη γεφυρα Συγγρου κ ημουν αριστερη λωριδα για να να ανεβω την γεφυρα κ να μπω Συγγρου. Με το που αρχιζει η γεφυρα ηρ8ε ενα παπακι κορναροντας διπλα μου. Τον κοιταω κ με κοιτουσε λεγοντας κατι μεσα απο το κρανος του. Του κανω το κλασσικο νοημα με το χερι 'τι 8ες?' κατι ειπε ακομη κ πηγε να φυγει μπροστα μου πανω στη στροφη. Τα χα παρει ομως κ επιταχυνα κ εγω βγαζοντας ολη τη γεφυρα πλαι πλαι. Στο stop σταματαω κ ανοιγω παρα8υρο. Τον ρωτησα 'Τι 8ες?' μου λεει 'Τι εκανες στη γεφυρα? Πηγες να με κλεισεις στην αρχη!'. 'Πας καλα? Στη λωριδα μου ημουν, εσυ ηρ8ες απο δε3ια, να εμπαινες πισω μου αν δε χωρουσες', 'Αγορι μου, γι'αυτο ειναι τα μηχανακια!', 'Για να κανεις μαλακιες? Οταν σκοτω8εις αυτο 8α σου πω κ εγω.' κ εφυγα.
Ζώα ζώα ζώα [#4]