-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
υποκλινομαι..
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ιάπωνας Εφοριακός: Σουγαμώτο ΜαγαζάκιΚύπριος Υπουργός περιβάλλοντος: Δασος Χαιδαρίου
-
Κύπριος σοκολατοβιομήχανος: Ίων Αμυγδάλου
-
25+1 σημαντικά πράγματα που διδάσκει η ελληνίδα μάνα.
-
ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ
'Αν πρόκειται να σκοτωθείτε με τον αδερφό σου, πηγαίνετε έξω. Μόλις τελείωσα το σφουγγάρισμα.' -
ΠΡΟΣΕΥΧΗ
'Κάνε την προσευχή σου να βγει ο λεκές από το χαλί.' -
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ
'Αν την άλλη Πέμπτη που θα πάω στο σχολείο σου για το τρίμηνο, δεν έχεις καλούς βαθμούς, καλύτερα να έχεις φύγει από το σπίτι πριν γυρίσω.' -
ΛΟΓΙΚΗ
'Δεν έχει γιατί. Γιατί έτσι είπα εγώ.' -
ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗ
'Αν πέσεις και ματώσεις τα γόνατά σου, θα φας το ξύλο της χρονιάς σου γιατί θα έχεις σκίσει και το παντελόνι σου.' -
ΠΡΟΝΟΗΤΙΚΟΤΗΤΑ
'Άλλαξε βρακί, ρε παιδάκι μου. Αν χτυπήσεις και σε πάνε στο νοσοκομείο τι θα πουν οι γιατροί;' -
ΕΙΡΩΝΕΙΑ
'Σταμάτα να κλαις δίχως λόγο γιατί θα σε κάνω να κλάψεις με λόγο.' -
ΕΥΛΥΓΙΣΙΑ
'Ωραίο πλύσιμο έκανες! Δεν βλέπεις τον σβέρκο σου που είναι μαύρος;' -
ΩΣΜΩΣΗ
'Κλείσε το στόμα σου και φάε το φαΐ σου.' -
ΑΝΤΟΧΗ
'Δεν θα σηκωθείς από το τραπέζι αν δεν τελειώσεις τα ρεβύθια σου.' -
ΚΑΙΡΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ
'Το δωμάτιό σου είναι σαν να το χτύπησε τυφώνας.' -
ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ
'Ό,τι σου λέω εγώ σου φαίνεται παράλογο. Εσύ τα ξέρεις όλα κι εγώ είμαι παράλογη, έτσι;' -
ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
'Συνέχισε την γκρίνια και θα δεις! Εγώ σε γέννησα, εγώ σε θα σε σκοτώσω.' -
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ
'Πού τάμαθες αυτά, ρε παιδάκι μου;Γιατί δεν βλέπεις τον αδερφό σου; Έτσι κάνει;' -
ΖΗΛΕΙΑ
'Εγώ στην ηλικία σου δεν είχα παπούτσια να φορέσω. Χιλιάδες παιδάκια σήμερα γυρνάνε ξυπόλητα. Μην είσαι αχάριστος.' -
ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
'Περίμενε να πάμε σπίτι και θα δεις.' -
ΥΠΟΜΟΝΗ
'Θα το ανοίξουμε όταν πάμε σπίτι.' -
ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ
'Σταμάτα να αλλοιθωρίζεις γιατί στο τέλος θα μείνεις αλλοίθωρος.' -
ΥΠΕΡΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ
'Βάλε το πουλόβερ σου. Κάνει κρύο και δεν το καταλαβαίνεις.' -
ΧΙΟΥΜΟΡ
'Αν κοπείς με το μαχαίρι μην έρθεις κλαίγοντας σε μένα γιατί θα τις φας από πάνω.' -
ΕΝΗΛΙΚΙΩΣΗ
'Αν δεν φας όλο το φαΐ σου δεν θα μεγαλώσεις.' -
ΓΕΝΕΤΙΚΗ
'Όλα τα χούγια του πατέρα σου πήρες.' -
ΚΑΤΑΓΩΓΗ
'Όταν σου δίνουν κάτι να λες ευχαριστώ.Μην είσαι βλάχος.' -
ΣΟΦΙΑ
'Όταν μεγαλώσεις θα καταλάβεις.' -
ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
'Θα κάνεις και συ παιδιά μια μέρα.Μακάρι να σου κάνουν ότι κάνεις εσύ σε μένα.'
+1 ΣΥΝΕΠΕΙΑ
(αμέσως μετά τον γάμο:) 'Άντε, κάντε κι ένα παιδάκι τώρα. Εγώ είμαι εδώ, εγώ θα το μεγαλώσω.'
(ένα-δυο χρόνια αργότερα:) 'Όποιος έχει παιδί κάθεται στο σπίτι του και το μεγαλώνει. Αρκετά! Εγώ τα δικά μου τα μεγάλωσα.' -
-
Κορυφαίο.
-
[quote='sv2']http://img259.imageshack.us/img259/3659/27862947ei3.png
Κορυφαιο!
-
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 620#804620
Για όσους δυσανασχετούν για τα πολλά βίντεο στα ανέκδοτα. Για όσους δεν αρκούνται στα λόγια και θέλουν ήχο και εικόνα συνεχίζουμε δίπλα!!!!!
Εδώ μόνο για ανέκδοτα. -
Σε εξετασεις Φυσικης σε καποιο πανεπιστημιο ο καθηγητης εξεταζε τους φοιτητες του προφορικα και εναν εναν.
Περναει ο πρωτος , του λεει ο καθηγητης
-Εισαι σε ενα τρενο που κινειται με σταθερη ταχυτητα 80 Km/h και καθεσαι διπλα στο παραθυρο.Ξαφνικα ζεσταινεσαι.Τι κανεις τοτε?
Ο φοιτητης απανταει
-Ανοιγω το παραθυρο.
Οποτε του λεει ο καθηγητης
-Ποια η αντισταση του αερα που αναπτυσσεται μετα το ανοιγμα του παραθυρου,ποια η μεταβολη της τριβης μεταξυ του τρενου και των γραμμων και τελος ποια η νεα ταχυτητα του τρενου?
Ο κακομοιρος ο φοιτητης μην ξεροντας να απαντησει κοβεται.
Αυτο συνεχιζεται με ολους τους φοιτητες ωσπου μπαινει ο τελευταιος ο οποιος ειναι και στο τελευταιο ετος.
Ο καθηγητης του λεει
-Εισαι σε ενα τρενο το οποιο κινειται με σταθερη ταχυτητα 80 Km/h και καθεσαι διπλα στο παραθυρο.Ξαφνικα ζεσταινεσαι.Τι κανεις τότε?
-Βγαζω το σακακι μου,λεει ο φοιτητης.
Ο καθηγητης του λεει
-Ζεσταινεσαι πολυ!
-Ε τοτε βγαζω και τη μπλουζα μου.
-Ζεσταινεσαι παρα πολυ!
-Ε, τοτε βγαζω και το παντελονι μου αν ζεσταινομαι τοσο πολυ.
-Μα μιλαμε,καιγεσαι!
-Ε, τοτε βγαζω και το σωβρακο μου , τι να κανουμε!
-Ωραια, ειναι ενας αραπης εκει και αν το βγαλεις θα σε γ@...σει.....Ακομα θες να γδυθεις?
-Κοιταξτε κυριε καθηγητα εγω προσπαθω να παρω πτυχιο εδω και ποσα χρονια και συνεχεια με κοβετε.Και ΟΛΟ το τρενο να με γ@...σει , εγω το παραθυρο δεν το ανοιγω!δεν ξέρω αν υπάρχει....
-
Είσαι πιο γρήγορος από εμένα.
Είσαι πιο δυνατός από εμένα.
Σίγουρα θα ζήσω περισσότερο από εσένα.
Ξέρεις πως είναι :
Να ελπίζεις.
Να αγαπάς.
Να απελπίζεσαι. (Αυτό κι' αν το ξέρεις καλά)!!!
Αν είχες μια ευχή, θα ήταν να μπεις στο δημόσιο.
Μπορείς να αγγίξεις την αιωνιότητα, κάνοντας ένα σπουδαίο πράγμα.
Εγώ την αγγίζω, επειδή δεν ψοφάω.
Νομίζεις ότι είσαι το μέλλον, αλλά κάνεις λάθος.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ!
-
Θεός φυλάξοι.. !!!!
Straight from the Highlands Of Crete.... Costas ΜcCloud, the Highlander....
'Heeere we are....! Born to be Kings....!!
...we' re the princeses of the univeeeerse....!''I am immortal, i have inside me blood of Kings (yeah)....!!!)
-
Μπαίνει ο σύζυγος αιφνιδιαστικά στο σπίτι του και βλέπει την γυναικα του στο κρεβάτι με τον καλύτερο του φίλο. Βγάζει το πιστόλι και μπαμ μπαμ καθαρίζει τον φίλο του.
Μετά από μια μικρή σιωπή λέει η γυναίκα του σαστισμένη:- Τάκη, ετσι όπως πας σε λίγο θα μείνεις χωρίς φίλους!!!!!
-
Ωπ σταματάω να γράφω γιατί το PC άρχισε να ανεβάζει θερμοκρασία για κάποιο περίεργο λόγο
-
http://cunning.devstars.co.uk/hangman_popup.php
Νέα τεχνολογία...
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Σε μία συναυλία των U2 στο Δουβλίνο, ο Bono ζητάει κάποια στιγμή από το κοινό να κάνει απόλυτη ησυχία.Τότε αρχίζει να χτυπάει τα χέρια του αργά. Συνεχίζοντας να έχει το κοινό σε ησυχία, πλησιάζει το στόμα του στο μικρόφωνο και λέει: 'Θα ήθελα όλοι σας να σκεφτείτε κάτι... Κάθε φορά που χτυπάω τα χέρια μου, ένα παιδί στην Αφρική πεθαίνει'.
Τότε ακούγεται δυνατά μια φωνή από τις πρώτες σειρές του ακρωατηρίου: 'Ε τότε σταμάτα να τα χτυπάς ρε μαλάκα!'
ΓΕΛΟΙΟ......................
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
http://cunning.devstars.co.uk/hangman_popup.phpΝέα τεχνολογία...
Πλάκα έχει. Η πρώτη λέξη (και την βρήκα με ένα μόνο γράμμα πριν την κρεμάλα) ήταν infirmary. Όταν οι λέξεις είναι τόσο μεγάλες πάντως, είναι σχετικά εύκολο να τις βρεις. Αν ήταν καμία με 5-6 γράμματα...
-
Στην πρωτη μ εφαγε η κρεμαλα... Ηταν η _rook.Tο πρωτο γραμμα μετα απο πολλή προσπάθεια δεν το βρηκα.Οντως αυτες με 5-6 γραμματα ειναι δυσκολες...
-
Στο τμήμα Λογοτεχνίας κατά το μάθημα Δημιουργικής Συγγραφής ο καθηγητής ζήτησε από τους φοιτητές του να γράψουν για ένα διαγωνισμό με βραβεία μια σύντομη έκθεση που να περιέχει τα εξής στοιχεία:
Θρησκεία
Μοναρχία
Σεξ
ΜυστήριοΗ έκθεση που πήρε το 1ο Βραβείο ήταν η εξής:
'Ω, Θεέ μου' είπε η Βασίλισσα. ' Είμαι έγγυος.Αναρωτιέμαι ποιος το έκανε!' -
Τι ειπαν οι Τζαμαικανοι οταν τους τελειωσε το χορτο??
- Μα καλα τι μαλακια μουσικη ακουγαμε τοσο καιρο ???
-
ME ΠΕΘΑΝΕΣ ΡΕ
-
Ανέκδοτα [#4]