-
Ο χρήστης technik έγραψε:
το θέμα είναι ότι θα μπορούσε το αυτοκίνητο να κάνει τα ίδια απροβλημάτιστα km, έχοντας ίσως μεγαλύτερα διαστήματα σέρβις
και με μικρότερο σαφώς κόστος.ειδικα απο τη στιγμη που τα διαστηματα αυτα ειναι Ελληνικη 'πατεντα' και οχι επισημη πολιτικη της Χοντα.
-
Καλά το θέμα των σέρβις το σκίσατε.
Δεν λέω απαράδεκτο, και ο αγαπητός Σαρακάκης θέλει να βγάλει μέρος από τα σπασμένα της 7ετούς, αν αυτό θέλετε να ακούσετε
Αλλά γιατί έχω την αίσθηση ότι ακόμα και αυτό να ακούσετε από μας πάλι εσείς θα συνεχίσετε το τροπάριο;
Ειλικρινά τι θέλετε να ακούσετε ρε παιδιά; Ότι ακυρώσαμε την παραγγελία και μετά να σας ρωτάμε με αγωνία τι υπεραυτοκίνητο προτείνετε σε εμάς τους άσχετους που μασάμε κουτόχορτο και πήγαμε και βάλαμε το κεφάλι μας στον ντορβά του υποχθόνιου και σατανικού Σ;
Δηλαδή κάπου έλεος
-
Ο χρήστης vaglan έγραψε:
Πολλά είναι 18χιλιάδες χλμ;εμένα μου φαίνονται τίποτα, μακάρι να έκανα μόνο τόσαΓια τον μέσο οδηγό λέμε
-
Ε μέσος είμαι και γω
-
Ο χρήστης nikox έγραψε:
Ειλικρινά τι θέλετε να ακούσετε ρε παιδιά; Ότι ακυρώσαμε την παραγγελία και μετά να σας ρωτάμε με αγωνία τι υπεραυτοκίνητο προτείνετε σε εμάς τους άσχετους που μασάμε κουτόχορτο και πήγαμε και βάλαμε το κεφάλι μας στον ντορβά του υποχθόνιου και σατανικού Σ;Νέος (στο forum) είσαι ακόμα, θα συνηθίσεις. Α, και δεν χρειάζεται να ρωτήσεις. Το καλύτερο αυτοκίνητο είναι το Golf. Σε οποιαδήποτε έκδοση.
-
Aυτό λέμε;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Aυτό λέμε;Τις τελευταίες 150 σελίδες του θέματος, μάλλον... (με μικρές διακοπές ανάμεσα).
-
Οι άγγλοι λένε αλλαγή λαδιών κάθε 10Κ ή ένα χρόνο και αλλαγή λαδιών-φίλτρου-service κάθε 20Κ ή χρόνο.
-
Ο χρήστης nickval έγραψε:
Οι άγγλοι λένε αλλαγή λαδιών κάθε 10Κ ή ένα χρόνο και αλλαγή λαδιών-φίλτρου-service κάθε 20Κ ή χρόνο.http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 506#803506
-
κοιταξα και του ταπερ και λεει (ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ) οτι σε ειδικες συνθηκες παιζει το εξαμηνο... (αν κάνει ζέστη κλπ.....)
-
Ο χρήστης WinMik έγραψε:
Νέος (στο forum) είσαι ακόμα, θα συνηθίσεις. Α, και δεν χρειάζεται να ρωτήσεις. Το καλύτερο αυτοκίνητο είναι το Golf. Σε οποιαδήποτε έκδοση.
Μπορεί να μην ποστάρω καθημερινά αλλά παρακολουθώ εδώ και κάτι μήνες το θέμα. Παρατηρώ ότι κάποιοι δεν έχουν άλλο σκοπό από το να τρολάρουν ασύστολα.
Συγκεκριμένα ακριβώς η ίδια κουβέντα περί σέρβις έγινε πριν από 3-4 μέρες, και ενώ φάνηκε ότι το εξαντλήσαμε, κάποιοι επιμένουν γεμίζοντας άλλες 3-4 σελίδες με σκουπίδια
Γι' αυτό παρακαλώ όλους όσους έχουμε παραγγείλει civic, καθώς και όσους το έχουν ήδη, να δηλώσουμε ευθαρσώς μπροστά σε όλους τους άλλους φωστήρες της αυτοκίνησης, πόσο χαϊβάνια είμαστε με την τραγική επιλογή μας και πόσο έξυπνη επιλογή αυτοκινήτου έκαναν αυτοί, μπας και ηρεμήσουν λίγο
Τι άλλο να πω. Γράψτε και λίγο ουσία δεν βλάπτει
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Εμένα πάντως μου είπανε '10.000 χιλ ή 1 χρόνο', ΟΧΙ 6 μήνες
6 μήνες έγραψες πρίν
Αυτό που παρέθεσα ήταν η απάντηση της HONDA, όχι η δική μου ενημέρωση από τον dealer όταν το αγόρασα. Το '6 μήνες' εμφανίσθηκε τώρα και έμεινα άφωνος.
Σωστά μερικοί λένε ότι έπρεπε να το ξεκαθαρίσω στην αγορά.
Αλλά θυμηθείτε πως ήταν την άνοιξη η αγορά του CIVIC. Οι αντιπροσωπείες δεν είχαν ούτε διαφημιστικά. Από το internet τυπώναν τα βασικά του αυτοκινήτου.
Άσε που δεν μπορούσα να φανταστώ ότι μπορεί να υπάρχει αυτοκίνητο με εξάμηνο service.
Έχει κανείς ένα μαύρο με αριθμό ΝΗΗ 36..
Γιατί στον περιφερειακό θεσ/νικης την παρασκευή το πρωί βρέθηκαν 3 civic στην σειρά. Σαν παρέλαση.Πέρα από όλα αυτά θα ήταν καλό πιστεύω να αναφέρεις τα αρνητικά που βλέπεις για το αυτοκίνητο (καθώς βέβαια και εκείνα που σου έχουν κάνει θετική εντύπωση) μια και είσαι μάλλον εκείνος που έχει διανύσει τα περισσότερα χιλιόμετρα. Φυσικά επικροτώ το γεγονός ότι ανεβάζεις το κόστος του σέρβις για να έχουμε μέτρο σύγκρισης...
Μάλλον έχεις δίκαιο.
Λοιπόν όλους αυτούς του 6 μήνες που έχω περίπου το αυτοκίνητο έχω να πω πολύ λίγα πράγματα σε ότι αφορά την συμπεριφορά του. Είναι όπως ακριβώς θα το περίμενε ο καθένας.
Γρήγορο, σταθερό, αξιόπιστο, οικονομικό στην κατανάλωση (αν εξαιρέσεις το service). Οι χώροι του είναι απίστευτοι, το ταμπλώ δεν το χορταίνω, τα φρένα άπαιχτα. Δεν έχει σφυρίγματα, τριξίματα, γλίστρες στο δρόμο. Οι μικροχώροι του είναι πολύ καλοί, το ψυγειάκι καλό το καλοκαίρι. Είναι δηλαδή ένα αυτοκίνητο που θα το αγαπήσεις.
Τι δεν μου άρεσε.. η ποιότητα των πλαστικών στο ταμπλώ. Έχω την εντύπωση ότι δεν ήταν η καλύτερη επιλογή. Επίσης τα τζάμια καθαρίζουν δύσκολα.
Τι δεν συνήθισα ακόμη.... το φάρδος του αμαξώματος.Δεν ξέρω αν θέλατε περισσότερες λεπτομέρειες μετά από 30.000 χιλ, αλλά σκέφτηκα να αναφερθώ γενικά. Αν θέλετε να ξεκαθαρίσετε όμως κάτι άλλο ευχαρίστως να το συζητήσω.
Αυτά............. -
Δόξα τω Θεώ!!!!
Σ' ευχαριστούμε gxaral. Αυτό είναι το ζητούμενο από το θέμα. Λίγη ενημέρωση για το αυτοκίνητο. Τα καλά και τα κακά του. Δεν λέω καλό και το χιούμορ και πρέπει να υπάρχει και να γίνεται, αλλά μερικοί δεν λένε να ξεκολλήσουν από την καζούρα.
Και για όσους μπερδεύονται η καζούρα ΔΕΝ είναι χιούμορ
Αυτά και καλημέρα σε όσους έχουν αυτοκίνητο και εμάς τους αναξιοπαθούντες της honda
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
σε αφήνω να αφηνιάσεις μόνος σου...
(άσχετο ...φοβερή προσφορά το c4 coupe 2.0 στα 21χιλιάρικα...καλή επιλογή για τα χρήματα του όμως απαξίωσε τα όσα έχουν πουληθεί και ειδικά τα 1,6...αν ρωτήσεις για πλάκα τώρα δεν θα στο παίρνουν ούτε με 10χιλιάρικα οι αλήτες...)
να βγούμε να διαδηλώσουμε τότε....εμείς οι δύσμοιροι οι 1600άρηδες.
και μου το έλεγαν πάρε οικόπεδο...όχι εγώ επέμενα να πάρω Σιτροέν.μην στενοχωριέσαι όλοι έχετε δικαίωμα στην...μ@λ@κί@
-
nikox-gxaral...τώρα που λογικά θα είμαστε περισσότεροι οι κάτοχοι θα προσπαθήσω από την μεριά μου και θα προτρέψω και εσάς από την δική σας να ανεβάζω στοιχεία και πληροφορίες προς σύγκριση και σχολιασμό...έτσι το τόπικ θα γίνει περισσότερο ενδιαφέρον σε όλους κατόχους και πιθανούς αγοραστές και επικριτές. Φίλε gxaral...αναφέρθηκες στα υλικά του ταμπλό...ήδη γνωρίζω ότι η επιφάνεια γύρω από τον πίνακα οργάνων (εκείνη με το περίεργο μαύρο υλικό) είναι επιρρεπής στο να ...γεμίζει σκόνη και παράλληλα γρατσουνιές αν δεν προσεχθεί... για τα υπόλοιπα δεν καταλαβαίνω τι εννοείς και φυσικά περιμένω ανάλογο ποστ...υποθέτω ότι θα είναι δύσκολα στο καθάρισμα αλλά από την άλλη η υφή τους μου αρέσει.... 2 εβδομάδες το πολύ έμειναν και θα έχω live γνώμη...
@φίλους εκτός civic τοπικ: ρε παιδιά έχω μία ερώτηση προς εσάς...πως γίνεται και όταν γράψουμε κάτι που δεν σας αρέσει μαζεύεστε όλοι μαζί σε δευτερόλεπτα;Τι δίαολο γίνεται παίρνετε τηλέφωνο ο ένας τον άλλον και οργανώνεται καζούρα; Ξαφνικά σας βλέπω όλους μέσα και με την γνωστή τακτική του όχλου επιχειρείτε να υποστηρίξετε την όποια άποψη σας...δεν λέω θεμιτό και σωστό το τελευταίο όμως μήπως ο τρόπος σας θέλει βελτίωση; Το να βγαίνετε και να γράφετε ειρωνικά για την ιστορία της χόντα και την παρουσία της στην φόρμουλα 1 ή για το εσώρουχο που φόραγε ο soichiro δεν νομίζω ότι σας τιμάει και ιδιαίτερα...
Μαζί σας στο καλοπροαίρετο χιούμορ και στην εύθυμη διάθεση αλλά μέχρι εκεί.
Ελτέο έπρεπε να αγόραζες οικόπεδο διότι με την γη δεν έχασε κανείς ποτέ...πριν μια δεκαετία πήγα να κάνω το ίδιο λάθος με το saxo vts που μόλις είχε παρουσιαστεί και με μία αγορά γης...έχω πολλαπλασιάσει τα χρήματα που έδωσα σχεδόν επί 10...μου το θύμησες με το κρύο αστείο σου... -
Πω!!! ρε πουστη!!!
Μιλαμε-τε για οικοπεδα και Citroen.
Ελεος!!!!!!!!!Φαγωθηκατε.Με τα service,service,service.
Καμια κοντριτσα δεν παιζει? -
σε αφήνω να αφηνιάσεις μόνος σου...
(άσχετο ...φοβερή προσφορά το c4 coupe 2.0 στα 21χιλιάρικα...καλή επιλογή για τα χρήματα του όμως απαξίωσε τα όσα έχουν πουληθεί και ειδικά τα 1,6...αν ρωτήσεις για πλάκα τώρα δεν θα στο παίρνουν ούτε με 10χιλιάρικα οι αλήτες...)
να βγούμε να διαδηλώσουμε τότε....εμείς οι δύσμοιροι οι 1600άρηδες.
και μου το έλεγαν πάρε οικόπεδο...όχι εγώ επέμενα να πάρω Σιτροέν.μην στενοχωριέσαι όλοι έχετε δικαίωμα στην...μ@λ@κί@
έτσι δείξε μας το ανύπαρκτο επίπεδο σου ....βγάλε μόνο τα γυαλιά της φίρμας σου. Σε εμποδίζουν να δεις το συμφέρον της τσέπης σου.
Πω!!! ρε πουστη!!!
Μιλαμε-τε για οικοπεδα και Citroen.
Ελεος!!!!!!!!!http://i8.photobucket.com/albums/a14/pipikikinos/george.gif
Φαγωθηκατε.Με τα service,service,service.
Καμια κοντριτσα δεν παιζει?πολύ επιλεκτικός μου είσαι εσύ... ....αυτό σε πείραξε ε;
Καλά το θέμα των σέρβις το σκίσατε.
**Δεν λέω απαράδεκτο, και ο αγαπητός Σαρακάκης θέλει να βγάλει μέρος από τα σπασμένα της 7ετούς, αν αυτό θέλετε να ακούσετε **
Αλλά γιατί έχω την αίσθηση ότι ακόμα και αυτό να ακούσετε από μας πάλι εσείς θα συνεχίσετε το τροπάριο;
Ειλικρινά τι θέλετε να ακούσετε ρε παιδιά; Ότι ακυρώσαμε την παραγγελία και μετά να σας ρωτάμε με αγωνία τι υπεραυτοκίνητο προτείνετε σε εμάς τους άσχετους που μασάμε κουτόχορτο και πήγαμε και βάλαμε το κεφάλι μας στον ντορβά του υποχθόνιου και σατανικού Σ;
Δηλαδή κάπου έλεος
εσύ το παραδέχεσαι...άλλοι δεν το κάνουν!
Επίσης η αίσθηση σου είναι λάθος...εάν ο Spyros.s το είχε παραδεχτεί και ο kastorianos δεν εθελοτυφλούσε στο θέμα του 6μηνου γιατί κάνει πολλά χλμ δεν θα απαντούσα εγώ και κάποιοι εδώ μέσα. Απλά θα καταγράφονταν το μειονέκτημα....σοβαρό για μένα διότι κοστίζει. Τώρα εάν δεν μπορείτε να το δείτε ....@ Spyros.s ....δεν είμαι ούτε υποστηρίζω την Citroen επειδή αγόρασα ένα C4. Την ίδια μέρα το πουλάω και παίρνω ένα Golf GT. Οπότε όσο και να μου την λες για την Citroen ποσός με ενδιαφέρει.
- το offtopic θέλει παραπάνω από έναν για να γίνει....εσείς οι υπεράνω.
οver and out ....
-
Φίλε gxaral...αναφέρθηκες στα υλικά του ταμπλό...ήδη γνωρίζω ότι η επιφάνεια γύρω από τον πίνακα οργάνων (εκείνη με το περίεργο μαύρο υλικό) είναι επιρρεπής στο να ...γεμίζει σκόνη και παράλληλα γρατσουνιές αν δεν προσεχθεί...Αυτό ακριβώς εννοώ... και τα τζάμια δεν καθαρίζουν εύκολα.
-
Ο χρήστης gxaral έγραψε:
Φίλε gxaral...αναφέρθηκες στα υλικά του ταμπλό...ήδη γνωρίζω ότι η επιφάνεια γύρω από τον πίνακα οργάνων (εκείνη με το περίεργο μαύρο υλικό) είναι επιρρεπής στο να ...γεμίζει σκόνη και παράλληλα γρατσουνιές αν δεν προσεχθεί...
Αυτό ακριβώς εννοώ... και τα τζάμια δεν καθαρίζουν εύκολα.
δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να μην καθαρίζουν τα τζάμια...οπότε θα σου πω σε λιγες μέρες...
Ελτέο να μην τσακωθούμε..ας το αφήσουμε εδώ οκ;
-
Ο χρήστης nikox έγραψε:
Νέος (στο forum) είσαι ακόμα, θα συνηθίσεις. Α, και δεν χρειάζεται να ρωτήσεις. Το καλύτερο αυτοκίνητο είναι το Golf. Σε οποιαδήποτε έκδοση.
Μπορεί να μην ποστάρω καθημερινά αλλά παρακολουθώ εδώ και κάτι μήνες το θέμα. Παρατηρώ ότι κάποιοι δεν έχουν άλλο σκοπό από το να τρολάρουν ασύστολα.
Δεν τρολάρουν. Μεροκάματο βγάζουν.
OK φίλοι μου, πάμε παρακάτω...
(Moderator nass)
Ηonda Civic 2005