-
kalispera ime neos sto forum.tha ithela na rotiso an yparxei kit veltiosis toy passat highline2.0.to pira to 2006 kai se sxesi me ena octavia turbo pou eixa einei poly argo
-
kalispera ime neos sto forum.tha ithela na rotiso an yparxei kit veltiosis toy passat highline2.0.to pira to 2006 kai se sxesi me ena octavia turbo pou eixa einei poly argo
-
-
Σε παρακαλώ γράφε Ελληνικά.. [mod]
-
κξ
-
ατμοσφαιρικο ή TFSi ?
EDIT για να το λες αργο σε σχεση με το octavia, ατμοσφαιρα εισαι.
-
ατμοσφαιρικο ναι
-
Πόσα λεφτά υπολογίζεις να δώσεις?
-
ατμοσφαιρικο ή TFSi ?
EDIT για να το λες αργο σε σχεση με το octavia, ατμοσφαιρα εισαι.
ατμοσφαιρικο,ναι
-
οχι τρελα λεφτα,30000 μου πηγε η αγορα του
-
Ο χρήστης COSTANA έγραψε:
οχι τρελα λεφτα,30000 μου πηγε η αγορα του
Επειδή σε ένα forum με ανθρώπους όλων των οικονομικών 'μεγεθών' το όχι τρελά λεφτά είναι κάπως υποκειμενικό ίσως θα έπρεπε να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος
-
απομτη στιγμη που πριν ενα χρονο εδωσα 30000 για μενα λογικο θα ειναι κατι αναμεσα σε 1500 και 2500 αναλογα το τι δινει η βελτιωση
-
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΦΙΛΕ . ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ OCTAVIA ΠΑΝΤΑ
-
Ο χρήστης ajohn35 έγραψε:
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΦΙΛΕ . ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ OCTAVIA ΠΑΝΤΑI smell a war coming....Και θα είναι και ενδογκρουπικός αυτή τη φορά....
Βασικά άργησε κι όλας -
O xειρότερος είναι αυτός.
-
Ο χρήστης COSTANA έγραψε:
kalispera ime neos sto forum.tha ithela na rotiso an yparxei kit veltiosis toy passat highline2.0.to pira to 2006 kai se sxesi me ena octavia turbo pou eixa einei poly argoαααααααχχχ και γιατι δεν αγοραζες το octavia5 TFSI αν υπηρχε οικονομικο οριο στην αγορα του νεου σου αυτοκινητου?
Παντως μη περιμενεις θαυματα σε ατμοσφαιρικα μοτερ,πολυ ελαχιστα πραγματα με προγραματισμο του εγκεφαλου και μεχρι εκει αν θελεις να κρατησεις ολα τα θετικα χαρ/κα του κινητηρα σου(οικονομια ροπη κλπ).
Και προγραμματισμο παντα απο αξιοπιστο και εγκεκριμενο βελτιωτη του VAG κι ας ποναει λιγι στη τιμη
-
τον ιδιο προβληματισμο με τον δικο σου **COSTANA **ειχε και γνωστος μου που πηρε ακριβως το ιδιο αμαξι.
δεν ηθελε να παρει το skoda RS λογω ονοματος (αποψη του). Η λυση που κατεληξε οτι τον συμφερει περισσοτερο ηταν να το δωσει και να παρει ενα καινουργιο αλλα με τον ΤFSI αυτη τη φορα.
ακριβη λυση μεν, αλλα η μονη που του εγγυαται οτι δε θα μπλεξει με αμφιβολες μετατροπες οι οποιες τελικα και ακριβα θα του κοστιζαν και μικρη αποδοση θα ειχαν, και φυσικα θα ειχε και παντα το φοβο της 'αξιοπιστιας'.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
τον ιδιο προβληματισμο με τον δικο σου ειχε και γνωστος μου που πηρε ακριβως το ιδιο αμαξι.δεν ηθελε να παρει το skoda RS λογω ονοματος (αποψη του). Η λυση που κατεληξε οτι τον συμφερει περισσοτερο ηταν να το δωσει και να παρει ενα καινουργιο αλλα με τον ΤFSI αυτη τη φορα.
ακριβη λυση μεν, αλλα η μονη που του εγγυαται οτι δε θα μπλεξει με αμφιβολες μετατροπες οι οποιες τελικα και ακριβα θα του κοστιζαν και μικρη αποδοση θα ειχαν, και φυσικα θα ειχε και παντα το φοβο της 'αξιοπιστιας'.
Etsi ειναι Σπυρο,το βλεπω κι εγω καθημερινα.
Skoda?????????Ασε μας καημενε!!!!
Αντε πες του εσυ οτι το αμαξι ειναι VOLKSWAGEN κι οχι σκοντα με μηχανη vwΕγω τους λεω παντως,αν εχετε προβλημα ρε παιδια αλλαξτε το σημα και το τιμονι
Τελικα αγοραζουμε αμαξι οχι για μας φιλε μου αλλα για το γειτονα......περαστικα μας
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
τον ιδιο προβληματισμο με τον δικο σου ειχε και γνωστος μου που πηρε ακριβως το ιδιο αμαξι.
δεν ηθελε να παρει το skoda RS λογω ονοματος (αποψη του). Η λυση που κατεληξε οτι τον συμφερει περισσοτερο ηταν να το δωσει και να παρει ενα καινουργιο αλλα με τον ΤFSI αυτη τη φορα.
Etsi ειναι Σπυρο,το βλεπω κι εγω καθημερινα.
Skoda?????????Ασε μας καημενε!!!!
Αντε πες του εσυ οτι το αμαξι ειναι VOLKSWAGEN κι οχι σκοντα με μηχανη vwΕγω τους λεω παντως,αν εχετε προβλημα ρε παιδια αλλαξτε το σημα και το τιμονι
Τελικα αγοραζουμε αμαξι οχι για μας φιλε μου αλλα για το γειτονα......περαστικα μας
του το ειχα πει και εγω, αλλα δεν με ακουσε. Προτιμησε να γραφει VW και ας ειναι πιο αργο. Βεβαια ηδη 1 μολις χρονο μετα το εχει μετανιωσει γιατι κανει πολλα ταξιδια και θελει κατι που να ειναι αρκετα γρηγορο.
-
Ας προσεχε
Βελτίωση passat highline 2.0