-
Προβλήματα που 'χει ο κόσμος
-
Mπλε οθόνη σε xp. Σας έχει τύχει;
-
ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Όλα είναι υπό έλεγχο.
(ακόμα)
Εργένης ε?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Mπλε οθόνη σε xp. Σας έχει τύχει;Οχι, ποτέ
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Mπλε οθόνη σε xp. Σας έχει τύχει; -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
προσθεσα στο pc μου εναν δισκο ο οποιος πριν δουλευε κανονικα σε καποιο αλλο pc. Ομως δεν μου δειχνει τα αρχεια που ηταν στο desktop του, οπως και τα αρχεια του 'my documents'.Tι μπορω να κανω?
- πρακτικα δηλαδη παιρνω access denied στο φακελο F:\Documents and Settings\user
ο δισκος δεν εχει καποιο κλειδωμα.
σπυρο τα αρχεια στa Documents εχουν γινει PRIVATE.(πολυ μαλακια περιπτωση).
μπες σε safe mode και πηγαινε βρες μια επιλογη που θα σου επιτρεπει να φαινονται τα Security Settings των αρχειων. ειναι στο μενου Tools/Folder Options σε καθε φακελo(οθόνη).
μετά οταν θα κανεις δεξι κλικ σε ενα folder και θα πατας properties θα σου βγαζει και ενα tab Security που δεν υπηρχε πριν...
εκει με λιγα λογια πρεπει να παρεις προσβαση για τα αρχεια.............................................................................................................................................................................................................................................................................
καλη τυχη
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Mπλε οθόνη σε xp. Σας έχει τύχει; -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
kernel panic
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
τυχαινει. αμα ρυθμισεις οταν βγει προβλημα να μην κανει μονο του restart και να βγαζει μπλε οθονη.
Στα XP δεν καταργηθηκαν οι μπλε οθονες, απλα παρακαμφθηκαν
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
kernel panic
γιατί δεν το χω δει;
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
προσθεσα στο pc μου εναν δισκο ο οποιος πριν δουλευε κανονικα σε καποιο αλλο pc. Ομως δεν μου δειχνει τα αρχεια που ηταν στο desktop του, οπως και τα αρχεια του 'my documents'.
Tι μπορω να κανω?
- πρακτικα δηλαδη παιρνω access denied στο φακελο F:\Documents and Settings\user
ο δισκος δεν εχει καποιο κλειδωμα.
σπυρο τα αρχεια στa Documents εχουν γινει PRIVATE.(πολυ μαλακια περιπτωση).
μπες σε safe mode και πηγαινε βρες μια επιλογη που θα σου επιτρεπει να φαινονται τα Security Settings των αρχειων. ειναι στο μενου Tools/Folder Options σε καθε φακελo(οθόνη).
μετά οταν θα κανεις δεξι κλικ σε ενα folder και θα πατας properties θα σου βγαζει και ενα tab Security που δεν υπηρχε πριν...
εκει με λιγα λογια πρεπει να παρεις προσβαση για τα αρχεια.................................................................................................................................................
καλη τυχη
δεν μπορουσα να μπω σε safe mode....
αυτο που εκανα τελικα ηταν να ξαναπερασω τα ΧΡ σε εκεινο το δισκο, και με εκπληξη διαπιστωσα οτι δεν χαθηκε τιποτα τελικα!
-
καλη επιλογη.
δεν θες να μπλεξεις με τα Privacy(και δεν ξεμπλεκεις ευκολα.....)
για να προλαβω τα μπλεξιματα:
οταν παμε να βαλουμε password στο προφιλ μας, μας ρωταει αν θελουμε να κανουμε τα αρχεια Private ωστε να μην μπορουν να τα δουν αλλοι απο το δισκο(μπορεις να το κανεις και αλλου).μην τη κανετε τη μαλακια....
-
δεν ειχα βαλει password...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Όλα είναι υπό έλεγχο.
(ακόμα)
Εργένης ε?
Εργένης με παιδί ρε τραμπαρίφα.
-
Έχει δοκιμάσει κανείς τον Internet Explorer 7 ελληνική έκδοση, να μας πει εντυπώσεις σε σχέση με το τελευταίο Firefox το ελληνικό; Εννοώ σύγκριση από πλευράς ταχύτητας ανοίγματος σελίδων, σταθερότητας κλπ. Εγώ κατέβασα τον 7 χτες σε ελληνική version, κι ομολογώ πως μάλλον είμαι σε δίλημμα σε σχέση με το Mozilla...
-
μπα...δεν αξίζει.
έχει πολύ δρόμο ακόμα...για να φτάσει τον Firefox. Με τα tabs δεν σημαίνει ότι έκανε και κανένα σοβαρό βήμα.
-
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
Έχει δοκιμάσει κανείς τον Internet Explorer 7 ελληνική έκδοση, να μας πει εντυπώσεις σε σχέση με το τελευταίο Firefox το ελληνικό; Εννοώ σύγκριση από πλευράς ταχύτητας ανοίγματος σελίδων, σταθερότητας κλπ. Εγώ κατέβασα τον 7 χτες σε ελληνική version, κι ομολογώ πως μάλλον είμαι σε δίλημμα σε σχέση με το Mozilla...firefox μέχρι νεωτέρας
-
τι χαζορυθμιση εχω κάνει και δεν μπορώ να κατεβάσω πανω απο 20 kb/sec σε τορρεντ???
και μην πειτε οτι εβαλα limiter....
-
Μήπως απλά δεν έχεις σπόρους;
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#9]