-
-
-
-
-
..πανω που ειχαμε γνωριστει με τη barwoman, αλλαξαμε στεκι!
ΠΤΟΥ! -
Όλα κανονίζονται.
Τι θα ήθελες ακριβώς;
-
το.. συνηθισμενο!
-
Θααααααα το κανονίσω...
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
..πανω που ειχαμε γνωριστει με τη barwoman, αλλαξαμε στεκι!
ΠΤΟΥ!Tι να την κάνεις εσύ τη barwoman ρε? εσύ είσαι premium τώρα...
-
ειναι κατι στιγμες που θελω να αισθανομαι κι εγω απλος ανθρωπος ρε παιδι μου..
ειναι δυσβασταχτο το βαρος της τελειοτητας... -
Ναι για εσένα θα φέρουμε μπάτλερ!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Καλά μου μύρισε λαδίλα...Πού χάθηκες εσύ ρε?
Στην Πατρα κατεβηκα ρε συ.. Να θυμηθω τα φοιτητικά μου χρονια που περασαν.. ΑΛλα η κοτα ο Μικαελ Αμοτ την εκανε με ελαφρα.. Φοβηθηκε μαλλον.. Θα περιμενω εδω μεχρι το βραδυ αν ερθει αλλιώς την κανω για Αθηνα..
Αφού όλοι ξέρουμε τι ηθικό παιδί είσαι, δεν χρειάζεται να το κρύβεις...
Μπορείς να βγεις από την ντουλάπα, έλα...
Και βεβαια ειμαι ηθικός αντρας,όχι παιδι σαν εσενα. Παλι καλα που μου απαντησες και στο μνμ ρε να ξερω ότι εξεφρασες το παράπονό μου για τον Μικαελ...Τσιγκούνη..
Όντως περιμένει κιθάρα το παιδί!
Άστον στην ησυχία του!Ασε με μωρε με τιε κιθαρες του.Αλλο οργανο έπρεπε να παίζει..
ratanplan είπαμε...κότα εισαι εσυ,μην με αντιγραφεις στους χαρακτηρισμούς.. Λυράτη κιόλας.
-
Sorry που δεν σου απάντησα ρε, αλλά κάτι μου απέσπασε την προσοχή...
-
?
-
Όχι.
-
=
Good for your Life
-
δεν εκανε χειμώνα όλο τον καιρό, και από τη Δευτέρα έχουμε δαγκώσει το απαυτό μας. Χιονι, -9 το βράδυ, πάγος το πρωι στο δρόμο για τη σχολή..
Εχω και 2 μελανιές στα κωλομέρια γιατι πήρα το ποδήλατο για να πάω στη Σχολή ο μ@λ@κ@ς. Τεσπα, διαπίστωσα από πρώτο χέρι ότι τα σλικάκια του ποδηλάτου πάνε όπου θέλουν....
-
εχεις video?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
εχεις video?εισαι καλα;;;; δε λες που μου κοψε και δεν πηρα το λαπτοπ μαζι μου να το κλαίω;;
και ο πορτογαλλος κολλητος (ουνα φατσα ουνα ρατσα) μου φωναζει καποια στιγμή 'προσεχε εκει εχει παγο',,,,
πεφτω εγώ, πεφτει και αυτός μετά και γελάγαμε οι ηλίθιοι καθιστοί στον πάγο... -
Ο χρήστης citastak έγραψε:
εχεις video?
εισαι καλα;;;; δε λες που μου κοψε και δεν πηρα το λαπτοπ μαζι μου να το κλαίω;;
και ο πορτογαλλος κολλητος (ουνα φατσα ουνα ρατσα) μου φωναζει καποια στιγμή 'προσεχε εκει εχει παγο',,,,
πεφτω εγώ, πεφτει και αυτός μετά και γελάγαμε οι ηλίθιοι καθιστοί στον πάγο...Τέτοια μυαλά χαραμίζεστε..
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#10]