-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
όταν αλλάζεις πρόσοψη στα Nokia δηλ είσαι κάγκουρας;
Ναι, γιατί στα σοβαρά Nokia η πρόσοψη ΔΕΝ αλλάζει.
Ετσι ξεκινάνε όλοι... Χρυσή πρόσοψη στο κινητό, μετά χρυσές ζάντες και ταμπούρα στο Fiesta και μετά βουρ για τρελή μοντίφα.
Ξεκολλάτε ρε...
καλώς τον...! ...είδες φως και μπήκες;
-
Ε ναι, δε θα μπορούσα να λείψω από τέτοια συζήτηση Σάββα!
Νάσο, όχι και ρεμάλι, όχι και ρεμάλι... Αυτά μόνο ο θείος μου τα λέει. Ετσι θείο?
-
Ε ναι, δε θα μπορούσα να λείψω από τέτοια συζήτηση Σάββα!Νάσο, όχι και ρεμάλι, όχι και ρεμάλι... Αυτά μόνο ο θείος μου τα λέει. Ετσι θείο?
Sorry master...
(μπουρδέλο το κάναμε το thread)
-
Αξίωμα: καγκουριά είναι να κάνεις κάτι σε κάτι άλλο που δεν είναι στην πραγματικότητα. Ας πούμε σε ένα focus να βάζεις βόδυ κιτ από wrc, και να είναι 1,4 με ταμπούρα πίσω.
Οκ.
Δηλαδή το Κ750 που έχει το ίδιο hardware με το W700 (+ autofocus), όταν του βάλεις την πρόσοψη του W700 τι δενείναι ακριβώς;
-
Nάσο, έχεις καταλάβει τι σου λείπει ΠΟΛΥ απ' τη ζωή σου, έτσι; Και όχι, δεν αναφέρομαι σε κανένα τηλέφωνο.
Πλάκα έχει η μοντίφα σου, αλλά γιατί παρεξηγήθηκες δεν κατάλαβα...
-
Πώς θα σου φαινόταν να σε λέγανε κάγκουρα επειδή έβγαλες το esp από το πούντο σου ρε Χάρη;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πώς θα σου φαινόταν να σε λέγανε κάγκουρα επειδή έβγαλες το esp από το πούντο σου ρε Χάρη;Αδιάφορο;
Πιο πάνω, αναφέρομαι στη μηχανή που σκοπεύει να πάρει ο Νάσος, δεν ξέρω που πήγε το μυαλό σας. Η αναμονή τον έχει σκοτώσει.
Εμένα πάντως η μετατροπή μ' αρεσε.
-
Επειδή είσαι ο Χάρης, ο Νάσος προφανώς είναι περισσότερο ευαίσθητος και τον πείραξε. Και αν δεν τον πείραξε, απλά θέλει να αποκαταστήσει την αλήθεια.
Ατςςςς....
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Πώς θα σου φαινόταν να σε λέγανε κάγκουρα επειδή έβγαλες το esp από το πούντο σου ρε Χάρη;
Αδιάφορο;
Πιο πάνω, αναφέρομαι στη μηχανή που σκοπεύει να πάρει ο Νάσος, δεν ξέρω που πήγε το μυαλό σας. Η αναμονή τον έχει σκοτώσει.
Εμένα πάντως η μετατροπή μ' αρεσε.
Εσύ πιστεύεις οτι φταίει μόνο η αναμονή για την μηχανή?
-
Ωρα είναι να πείτε ότι φταίει κι η αγαμία για το παιδί. Δηλαδή ο πάσχος τι να πει ρε παιδιά?
-
Ωρα είναι να πείτε ότι φταίει κι η αγαμία για το παιδί. Δηλαδή ο πάσχος τι να πει ρε παιδιά? -
Ο πάσχος δεν έχει τέτοιο πρόβλημα, και ξέρει τι να πει σε τέτοιες φάσεις, 'τι χρωστάω'?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ο πάσχος δεν έχει τέτοιο πρόβλημα, και ξέρει τι να πει σε τέτοιες φάσεις, 'συγνώμη, ήμουν κουρασμένος, δε μου έχει ξανατύχει'...Καλά τα λες.
-
Ο πάσχος δεν έχει τέτοιο πρόβλημα, και ξέρει τι να πει σε τέτοιες φάσεις, 'συγνώμη, ήμουν κουρασμένος, δε μου έχει ξανατύχει'...
Μπα με εμένα είναι πάντα ντούρος!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ο πάσχος δεν έχει τέτοιο πρόβλημα, και ξέρει τι να πει σε τέτοιες φάσεις, 'συγνώμη, ήμουν κουρασμένος, δε μου έχει ξανατύχει'...
Μπα με τον tazio είναι πάντα ντούρος, έτσι μου λέει ο θείος!
Να σας πω, φτάνει με τα πειραγμένα quotes.
Edit: κανένα handsfree ρε θα βρούμε? Δεν έχουμε αφήσει θέμα για θέμα πάλι!
-
Μπα με τον tazio είναι πάντα ντούρος, έτσι μου λέει ο θείος!
Να σας πω, φτάνει θα τα πω ολα στη δασκαλα..
-
για να κάνω φορητότητα καρτοκινητού αριθμού Q σε Vodafone ή Cosmote πληρώνω κάτι και αν ναι πόσο? Επιπλέον, πόσο καιρό χρόνο χρειάζεται αυτή η διαδικασία?
-
ρώτα καλύτερα στο http://www.myphone.gr
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
για να κάνω φορητότητα καρτοκινητού αριθμού Q σε Vodafone ή Cosmote πληρώνω κάτι και αν ναι πόσο? Επιπλέον, πόσο καιρό χρόνο χρειάζεται αυτή η διαδικασία?Πρέπει να είναι δηλωμενο στην Q στο ονομα σου. Πολλά δεν είναι (τα περισσότερα) γι'αυτο πρεπει να πας με την ταυτοτητα σου να το δηλωσεις υπογραφοντας μια υπευθυνη δηλωση (θα σου δωσουν εκει) οτι ο αριθμός ανήκει σε σένα.
Μετα θα πας στην εταιρεία που σε ενδιαφερει. Δεν νομίζω ότι μπορουν να στον κάνουν πάλι καρτοκινητο, μόνο συνδεση με τον ιδιο αριθμό αν σε ενδιαφερει. Αν ναι η διαδικασία είναι δωρεάν (στη vodafone τουλαχιστον). Καρτοκινητο έχουν ετοιμα νουμερα που δινουν (με εξαιρεση το να εχεις συνδεση να τη σταματας και να σου δίνουν τον ιδιο αριθμό σε καρτοκινητο).
-
HANDSFREE!!!!!!!!!!!
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#2]