-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Μου δώσανε σήμερα σε DVD το Apocalypto.Να το δώ ή είναι καμμιά σαχλαμάρα;
Το έχει δει κάποιος να με διαφωτίσει;θελω να παω να το δω σινεμα...δε σε διαφωτισα ε?
-
Γιατί ρε;Μιά τέτοια απάντηση περίμενα
αυτός που μου τό'δωσε μου μίλησε για πολύ αίμα,και φοβάμαι μήν είναι καμμιά μαλακία χολυγουντιανών υπερηρώων κ.λ.π.
-
οχι...νομιζω οτι ειναι για τον πολιτισμο των μαγιας...ενας υποψηφιος για ανθρωποθυσια ξεφευγει και τον καταδιωκουν μεσα στη ζουγκλα...
νομιζω οτι θα βλεπεται το εργο.... -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Γιατί ρε;Μιά τέτοια απάντηση περίμενααυτός που μου τό'δωσε μου μίλησε για πολύ αίμα,και φοβάμαι μήν είναι καμμιά μαλακία χολυγουντιανών υπερηρώων κ.λ.π.
Να το δεις!
Είναι μια υπερπαραγωγή του Μελ Γκίμπσον και έχει να κάνει με την ιστορία των Μάγιας (ή κάποιου άλλου λαού της Λατινικής Αμερικής, δεν παίρνω όρκο) και την (αυτό)καταστροφή του. Το εντυπωσιακό είναι ότι είναι γυρισμένο στην (νεκρή) γλώσσα αυτού του λαού. Αυτό για την εντυπωσιακή βιαιότητα το χω ακούσει και γω!
Εγώ θα το βλεπα χωρίς 2η σκέψη.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Να το δεις!
Είναι μια υπερπαραγωγή του Μελ Γκίμπσον και έχει να κάνει με την ιστορία των Μάγιας (ή κάποιου άλλου λαού της Λατινικής Αμερικής, δεν παίρνω όρκο) και την (αυτό)καταστροφή του. Το εντυπωσιακό είναι ότι είναι γυρισμένο στην (νεκρή) γλώσσα αυτού του λαού. Αυτό για την εντυπωσιακή βιαιότητα το χω ακούσει και γω!
+1. Δες κι εδώ σύντομα σχόλια και trailer.
Υ.Γ.: Θα ήθελα, μετά τα 'Πάθη του Χριστού' και το 'Apokalypto' που είναι γυρισμένα σε Αραμαϊκά(;) και διάλεκτο των Μάγια ,να δω και μια ταινία στα αρχαία Ελληνικά. Στο '300' πιστεύω θα ταίριαζαν: ''Η τάν ή επί τάς', 'Μολών λαβέ', κτλ.
-
Πολύ ψυχοπλάκωμα παίδες η ταινία.
Δεν μπορείτε να βασιστείτε φυσικά στα λεγόμενά μου,μιάς και σχέση μου με τον κινηματογράφο δεν είναι και ότι καλύτερο,αλλά η ταινία μου φάνηκε πατάτα.
-
ψυχοπλακωμα? τελεια!
-
Ειδα το Illusionist με τον Νορτον, το Rocky Balboa και το Guardian με τον Κοστνερ.
Μετρια και τα 3 αλλα πιο πολυ μου αρεσε το 1ο... -
Κατέβασα και είδα το Little Miss Sunshine.
http://www.imdb.com/title/tt0449059/To ταξίδι μιας δυσλειτουργικής οικογένειας με σκοπό να συμμετάσχει η 7χρονη κόρη σε έναν διαγωνισμό ταλέντων.
Κωμωδία/δράμα...δεν ξερω τι είναι. Μου άφησε παρόμοια αίσθηση με τις ταινίες του Wes Anderson (Rushmore etc), τους έμοιαζε κιόλας, αλλά στο λιγότερο psycho.
Μου άρεσε πολύ. Είχε ζωντάνια μια 'δροσιά'. Αν συστήνεται ή όχι, δεν το ξέρω, μπορεί να με καταριέστε μετά.
-
Παιδες φοβερο το 'Apocalypto' που το ειδα χθες!!
Ναι ολη η ταινια ειναι ενα ψυχοπλακωμα με την ωμοτητα και την αιωνια εκμεταλλευση των αδυνατων αλλα σου αφηνει μια αισθηση του 'επικου'.
Πατατα ξεπατατα με συγκλονισαν καποιες σκηνες. -
Ο χρήστης lefos έγραψε:
Ειδα το Illusionist με τον Νορτον, το Rocky Balboa και το Guardian με τον Κοστνερ.
Μετρια και τα 3 αλλα πιο πολυ μου αρεσε το 1ο...Τη μαγκούρα του Σταλόνε όταν ήταν στο ρινγκ, πώς κατάφεραν και την έκρυψαν? Τι σου κάνουν τα εφέ, ε?
Στο επόμενο επεισόδιο θα βγει από το φέρετρο να πυγμαχήσει...
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Παιδες φοβερο το 'Apocalypto' που το ειδα χθες!!
Ναι ολη η ταινια ειναι ενα ψυχοπλακωμα με την ωμοτητα και την αιωνια εκμεταλλευση των αδυνατων αλλα σου αφηνει μια αισθηση του 'επικου'.
Πατατα ξεπατατα με συγκλονισαν καποιες σκηνες.Το μόνο σημείο που μου έκανε εντύπωση,ήταν τό 'γύρισμα' του σαμάνου κατα τήν έκλειψη ηλίου.Τό πόσο πονηρά κορόιδεψε τόν κοσμάκη (πιστοί της θρησκείας τους)
Ολα τα άλλα ήταν F.T.D.
(μου θύμησε και λίγο απο....Μόγλη ο ινδιανάκος )
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Μετρια και τα 3 αλλα πιο πολυ μου αρεσε το 1ο...Τη μαγκούρα του Σταλόνε όταν ήταν στο ρινγκ, πώς κατάφεραν και την έκρυψαν? Τι σου κάνουν τα εφέ, ε?
Στο επόμενο επεισόδιο θα βγει από το φέρετρο να πυγμαχήσει...
Ο ατιμος τι φαρμακο πηρε παλι...? Τουμπανο εγινε!
-
Σινεφιλ, την προσοχη σας παρακαλω!
Λεμε με την αγαπητη κιμις να κανουμε πραξη το tour στις αιθουσες, οποτε προτεινουμε την ταινιαρα 'Η Διαρρηξη'! Τεταρτη γυρω στις 20.30 βολευει? Αν ναι, που? Ακουω προτασεις. -
Πριν λίγο γύρισα από το 'Stranger than fiction'. Πολύ καλό. Ένα ευχαριστώ σε όσους μου την πρότειναν.
Υ.Γ.: Η ατάκα της βραδιάς προήλθε από ένα θεατή απηυδισμένο από το 'μπούρου-μπούρου' κάποιου(ων) άλλου(ων): 'Μπορείς να μιλάς πιο δυνατά γιατί δε σε ακούμε όλοι!'. Επί ένα λεπτό όλος ο κινηματογράφος γελούσε Θα ήθελα να δω την φάτσα του υπαιτίου που όλοι γελούσαν μαζί του
-
To Sugar Town οι γαμπροί το είδε κανείς ?
Δεν πρόλαβα να το δω ακόμα,έιναι κ από την ιδιαίτερη πατρίδα μου -
Ο χρήστης ΣταύRRoΣ46 έγραψε:
To Sugar Town οι γαμπροί το είδε κανείς ?
Δεν πρόλαβα να το δω ακόμα,έιναι κ από την ιδιαίτερη πατρίδα μουΈλα ρε, βγήκε έργο για τη Ζαχάρω?
Και εμένα είναι η πατρίδα μου... καθώς και ενός μικρού Αλφίστα από εδώ μέσα...
-
Ναι αμέ!
Κ πήρε κ κάποιο βραβείο καλύτερου ντοκυμαντερ ή κτ τέτοιο.
Πρέπει να έχει πλάκα λογικά-μιλάει για την εκστρατεία του δημάρχου στη Ρουμανία για να βρει νύφες στους Ζαχαραίους γαμπρούς -
Ο χρήστης ΣταύRRoΣ46 έγραψε:
Ναι αμέ!
Κ πήρε κ κάποιο βραβείο καλύτερου ντοκυμαντερ ή κτ τέτοιο.
Πρέπει να έχει πλάκα λογικά-μιλάει για την εκστρατεία του δημάρχου στη Ρουμανία για να βρει νύφες στους Ζαχαραίους γαμπρούςΡουμανία? Γιατί νομιζα ότι ήταν Βουλγαρία?
Πού το δείχνει?
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Γιατί ρε;Μιά τέτοια απάντηση περίμενααυτός που μου τό'δωσε μου μίλησε για πολύ αίμα,και φοβάμαι μήν είναι καμμιά μαλακία χολυγουντιανών υπερηρώων κ.λ.π.
Να το δεις!
+1. Δες κι εδώ σύντομα σχόλια και trailer.
Υ.Γ.: Θα ήθελα, μετά τα 'Πάθη του Χριστού' και το 'Apokalypto' που είναι γυρισμένα σε Αραμαϊκά(;) και διάλεκτο των Μάγια ,να δω και μια ταινία στα αρχαία Ελληνικά. Στο '300' πιστεύω θα ταίριαζαν: ''Η τάν ή επί τάς', 'Μολών λαβέ', κτλ.
Πήγα χτες το βράδυ και την είδα και αηδίασα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!!!
Δε μπορώ να πω ότι δεν ήταν καλογυρισμένη, το σενάριό της όμως ήταν ιδιαίτερα απλοϊκό και προβλεπόμενο.
Η πλάκα είναι ότι ενώ σε μια στιγμή αηδίαζες με το ωμό των σκηνών βίας, ξαφνικά γινόταν κάτι που σε έκανε να γελάς... ίσως και από αμηχανία.
Προσωπικά δε θα πρότεινα σε κανέναν να πάει να τη δει. Δε νομίζω ότι θα χάσει και πολλά...
Κινηματογράφος - Ταινίες [#3]