-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Και το αλλο με το πλουσιο μπουστο.....
Εμφανίζεται κάθε μέρα εκτός ΣΚ στο Πολύ μπλα μπλα Alter, από τις 12.30 το μεσημέρι....
Είδες για να δουλεύεις στο Cosmo? Ό,τι έχει σχέση με μπλα-μπλα, απέξω το ξέρεις!
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Και το αλλο με το πλουσιο μπουστο.....
Εμφανίζεται κάθε μέρα εκτός ΣΚ στο Πολύ μπλα μπλα Alter, από τις 12.30 το μεσημέρι....
Τετοιες ωρες εγω ειμαι γραφειο
Ονοματακι εχουμε;;;;
Η αλλη τσοντα που βγηκε με τα στρασακια και το διαφανο
μπλουζακι ποια ηταν;;;;; -
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Αυτή η νάντια του Survivor (αυτή που έφυγε τελευταία κοπέλα απο τις Ελληνίδες δεν είναι? που τα είχε με τον Τούρκο?) αν και δνε είνα ικαθόλου ο τύπος μου....ειναι ΚΟΛΑΣΗ!ποια είναι αυτή? δεν έχω παρακολουθήσει ποτέ το εν λόγω σήριαλ
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Αυτή η νάντια του Survivor (αυτή που έφυγε τελευταία κοπέλα απο τις Ελληνίδες δεν είναι? που τα είχε με τον Τούρκο?) αν και δνε είνα ικαθόλου ο τύπος μου....ειναι ΚΟΛΑΣΗ!
ποια είναι αυτή? δεν έχω παρακολουθήσει ποτέ το εν λόγω σήριαλ
Απλα.....
Εχασες!!!!
Απιστευτο μωρο.
Κανεει και παιδικα παρτυ! -
ειναι μια που τωρα ειναι 20 κιλα βαρυτερη..
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ειναι μια που τωρα ειναι 20 κιλα βαρυτερη..γιατι πριν ηταν 30 κιλα κατω απο το κανονικο....
Πετσι και κοκαλο ειχε καταντησει.... -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Αυτή η νάντια του Survivor (αυτή που έφυγε τελευταία κοπέλα απο τις Ελληνίδες δεν είναι? που τα είχε με τον Τούρκο?) αν και δνε είνα ικαθόλου ο τύπος μου....ειναι ΚΟΛΑΣΗ!
ποια είναι αυτή? δεν έχω παρακολουθήσει ποτέ το εν λόγω σήριαλ
Απλα.....
Εχασες!!!!
Απιστευτο μωρο.
Κανεει και παιδικα παρτυ!Δεν ξέρω την ταρίφα στα παιδικά, την ταρίφα στα πάρτυ για μεγαλύτερα παιδιά, δεν νομίζω να την ακούσουμε ....ψηλά! Υπέροχα μάτια, καλό σώμα, ανύπαρκτο στήθος, χάλια μύτη και στόμα...Δεν μου άρεσε, μόλις πιάσω την καλή, θα ψάξω αλλού να τα σκάσω!
-
Θα ήθελα να διαμαρτυρηθώ από αυτό το βήμα του forum για το ολοένα και πιο χαμηλό επίπεδο στις γκόμενες που βάζουν στο love generation. Όλες τις wannabe νυμφομανείς πάνε και βάζουν οι οποίες δεν βλέπονται κιόλας...
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΞΑΝΘΟ ΚΩΛΕΤΣΟΕΙΔΕΣ ( ) ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ!!!!!! -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Θα ήθελα να διαμαρτυρηθώ από αυτό το βήμα του forum για το ολοένα και πιο χαμηλό επίπεδο στις γκόμενες που βάζουν στο love generation. Όλες τις wannabe νυμφομανείς πάνε και βάζουν οι οποίες δεν βλέπονται κιόλας...
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΞΑΝΘΟ ΚΩΛΕΤΣΟΕΙΔΕΣ ( ) ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ!!!!!!Καλα.....
Εχουν βαλει κατι αστερια εκει!!!!
Δεν προλαβαν να δουν τους υποψιφιους γαμπρους, τους γδυσαν!
Ωραια εκπομπη.....
Πρεπει να την κανουν με σελεμπριτις και πορνοσταρ.....
Θα χει περισσοτερο ενδιαφερων!και για να μην ειμαι οφφ τοπικ.....
Οριστε η ξανθια τσοντα_γλαστρα_του_Θεμου που μου αρεσει!
http://img213.echo.cx/img213/8963/nastazia66dr.md.jpg
http://img213.echo.cx/img213/1539/nastazia119km.md.jpg -
Όχι ρε φίλε....
Εντάξει να μην τα ισοπεδώνουμε όλα αλλά αυτή η Ναστάζια είναι 2 βυζιά πάνω σε δυο πόδια που χαζογελάνε.
Και η Σάσα Μπάστα μπορεί να είναι καράμπαζο του κερατά σαν άτομο αλλά έχει ένα xekol-quality.
Αυτή η Ναστάζια είναι 2 βυζιά, ένα ύφος του τύπου 'έλα να με μαμήσεις' και τίποτα άλλο. -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Όχι ρε φίλε....
Εντάξει να μην τα ισοπεδώνουμε όλα αλλά αυτή η Ναστάζια είναι 2 βυζιά πάνω σε δυο πόδια που χαζογελάνε.
Και η Σάσα Μπάστα μπορεί να είναι καράμπαζο του κερατά σαν άτομο αλλά έχει ένα xekol-quality.
Αυτή η Ναστάζια είναι 2 βυζιά, ένα ύφος του τύπου 'έλα να με μαμήσεις' και τίποτα άλλο.+1
Πέστα Χρυσόστομε! Η Μπάστα είναι ωραίο ξεκωλάκι, η άλλη δεν αντέχεται! Για μπάτσες(-->μπαστες... )! -
Ωραια.....
Θα κρατησω εγω την ξανθια και σεις καντε οτι θελετε με την Μπαστα.....
Ασχετο...
Η Μπαστα μου σπαει τα νευρα!!!! -
Η μπάστα Αλέξανδρε, αν δεν κάνω λάθος μένει 1-2 ορόφους κάτω απο έναν κοινό μας γνωστό!
-
Ε τοτε να πατε να την μαμησετε
-
Χτυπήστε κουδούνι πρώτα.... μην είναι κανας Σόμερ μέσα!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Η μπάστα Αλέξανδρε, αν δεν κάνω λάθος μένει 1-2 ορόφους κάτω απο έναν κοινό μας γνωστό!Ποιος κοινος γνωστος;;;;;
Τον AlexDisign λες???
Ν.Σμυρνια ειναι;;;;-Ασχετο.... Στη διπλανη μου πολυκατοικια μενει η Μαριαντα Πιεριδη....
-
Ε τοτε να την μαμησεις και αυτη,οταν βρεις λιγο χρονο
-
Όχι άνω Γλυφάδα.
Αυτός ο κοινώς μας γνωστός έχει την συνήθεια να πατάει με το αμάξι το πόδι του Κώστα (Kacey)
-
Ε τοτε να τον
-
Οντως η Μπάστα είναι τόσο εκνευριστική που σου κόβει τη λίμπιντο.
Οχι πως η άλλη η χωριατοπούλα Ναστάζια (και στο χωριό της την έλεγαν Ναστάζια φαντάζομαι) είναι καμιά θελκτική ύπαρξη αλλά τεσπα.Ολγα Φαρμάκη απο Θεμος' γκερλς.
Καλλονές τραγουδίστριες/ηθοποιοί/celebrities [#2]