-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Είμαι από εκείνους που είναι υπερπροστατευτικοί με τις 'αντίκες' τους.
Με τις γιορτές και τις οικογενειακές μετακινήσεις είχα τρεις εβδομάδες να πάω βόλτα το Audi και χθες το βράδυ ήταν μοναδική ευκαιρία: θα έβγαινα με τη γυναίκα μου, δεν είχε κρύο ώστε να διαμαρτυρηθεί (όταν έχει πολύ κρύο δεν μπαίνει μέσα), θα πήγαινα κάπου με άνετο πάρκιγκ και 20-25 λεπτά μακρυά από το σπίτι μου. Ψώνιο.
Το ξεκουκούλωσα, το ξεσκόνισα μπήκαμε μέσα και ... πάμε!
Μόλις στρίβω τη γωνία πέντε χοντρές σταγόνες βροχής σκάνε στο τζάκι. Γαμώτο! Δεν είχα δει τον ουρανό!
Πίσω πάλι, κουκούλα! Η βόλτα είχε άδοξο τέλος!παλι καλα
με το ιδιο ακριβως σεναριο, εγω ειχα δει τον ουρανο, ξαστερια!!!
ελα ομως που δεν ειχα δει το λαδακι στο καρμπυρατερ που ειχε τελειωσει?
και 500μ πιο κατω αρχισε να βηχει η καημενουλα....
αρον αρον πισω -
δεν ειχα παρει γραμμη τι κανει εδω ο φιλος sv2. εκατσα και ειδα τις φωτο μια μια..
Μακαρι να ηταν του παππου μου τα μισά από αυτά και να μου δίνει ένα διαφορετικό κάθε εβδομάδα...
Μια την SM, μια τη DS, μετά μια cadillac, ίσως και μια φεράρι... Θα μετανοιώνεις πάντα που διάλεξες εκείνο και όχι το άλλο...
Ο κύριος που τις έχει να έχει την υγεία του, θεωρώ ότι θα είναι από τους πιο ευτυχισμένους στον κόσμο...
-
Ami 8 designer signes pictures
Robert Opron, designer of the Ami 8, signed a picture of my Ami at a meeting in New York. Thank you Costas for making it happen! -
SirGus τον χαβα σου εσυ!
-
γίνε σαφής!
-
Καλοπροερετα, για την αγαπη σου ΑΜΙ.
-
ok sorry για την βιασύνη μου!
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Robert Opron, designer of the Ami 8, signed a picture of my Ami at a meeting in New York. Thank you Costas for making it happen!Costas, κάπου έχω μια συνέντευξή του που είχε δώσει στο C&SC.... αν δεν την έχεις να ψάξω να τη βρω, λέει αρκετά πράγματα, αν θυμάμαι καλά και για το ΑΜΙ...
-
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Robert Opron, designer of the Ami 8, signed a picture of my Ami at a meeting in New York. Thank you Costas for making it happen!Costas, κάπου έχω μια συνέντευξή του που είχε δώσει στο C&SC.... αν δεν την έχεις να ψάξω να τη βρω, λέει αρκετά πράγματα, αν θυμάμαι καλά και για το ΑΜΙ...
α, όχι..δεν την έχω.
θα την ήθελα πάρα πολύ! -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Αφιερωμένη αποκλειστικά στον D-Jet.Αααααα, ευχαριστώ ευχαριστώ! Τι κούκλα είναι αυτη;;;;
Νομίζω ότι αυτό το αυτοκίνητο είναι (ήταν) το πλέον αντιπροσωπευτικό του χαρακτήρα των ΜΒ. Σπορτιφ (για την εποχή) αλλά όχι ακραίο, υπερπολυτελές (εύκολα συγκρίνεται με την αντίστοιχη RR) και κυρίως το ιδανικό κρούζερ (στην προ-gt εποχή πάντα) για μεγάλα ταξίδια...
που να τη δείτε και σε διχρωμία:
http://www.mbzponton.org/pax058/people/ ... homson.htmΗ αγαπημένη μου τετραθέσια κλασσσική ΜΒ...
-
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Ford δεν ειναι??Νομιζω μεσα ενα τετοιο ηταν ο Παττον οταν τραυματιστηκε βαρια σε τροχαιο.Αν κανω λαθος συμπαθατε με ...
Studebaker Commander Cruising Sedan 1938....
http://americanad.free.fr/marques/indep ... tud38.html
Όπως και να έχει, σε συμπαθάμε, πάντως!Ο Πάττον, τραυματίστηκε θανάσιμα σε ένα Cadillac Series 75 του 1939 που μοιάζει αρκετά αλλά είναι πολύ μεγαλύτερο...
-
-
d-jet, και εσενα ευχαριστω πολυ!
ειναι ωραιο να μαθαινεις πραγματα! -
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
...Μεγειές!!! Σου πάει!
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
...
Μεγειές!!! Σου πάει!
ελπιζω να με κοβει λιγο, κατω απο το στηθος και πανω απο τη μεση
-
Ο χρήστης RedLine έγραψε:
τωρα τι απολα ισχυει ο Θεος και η Ψυχη Τουπαλαίτερα έδινε μόνο η ΦΙΛΠΑ πινακίδες στα ιστορικά οχήματα
στη συνέχεια ήρθε αυτό και έδινε τόσο η ΦΙΛΠΑ όσο και η ΕΟΟΕ
και μετά από 2 χρόνια ήρθε νέο ΦΕΚ, αυτή τη φορά επί Υπουργείας του κου Βερελή που τροποποιούσε το προηγούμενο ως εξής:
για την ιστορία, στην Ελλάδα τη FIA εκπροσωπεί η ΕΛΠΑ, ενώ το ANF (FIVA National Authority) της FIVA έχει πλέον η ΕΟΦΙΛΠΑ
-
Εκτος απο τις γνωστες πινακιδες της ΕΛΠΑ (ΙΟ) και της Φιλπα δεν υπαρχουν και της ΕΟΟΕ?
-
Στην Αγ.Γλυκερίας στο Γαλάτσι στο ύψος του 100 περίπου του δρόμου είδα ένα ταπετσέρη και μέσα αντίκα...το πολύ του 40!
Ξέρετε μήπως ποιο αυτοκίνητο ήταν?
καλά..πλάκα κάνω...χαχα
μήπως ξέρετε ποιος ταπετσέρης έχει τόσο μεράκι στην γειτονιά μου και δεν τον ξέρω? Τον γνωρίζετε?
ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ [#2]