-
Ναι, είναι των ημερών φαίνεται.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Ούτε εγώ σε εσένα.Take it easy mate.
με δουλεύεις ; δεν είμαι στραβός, διάβασε τι έγραψες πιο πάνω και κόψε το δούλεμα! Και η πλάκα έχει τα όρια της .-
σταματώ εδώ
-
Για μη στραβός, σίγουρα στραβώνεις πολύ εύκολα. Περίμενα αντίδραση στο ίδιο στυλ, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό. Μάθε να δέχεσαι την καλοπροαίρετη πλάκα γιατί αλλιώς θα τσακώνεσαι με όλο τον κόσμο, και στο τέλος δε θα έχεις κανέναν να τσακωθείς και θα σου κακοφαίνεται.
Θεωρούσα πως έπειτα από όλες τις φορές που έχουμε μιλήσει είτε μέσω του φόρουμ είτε μέσω msn θα είχες αντιληφθεί τη μέθοδο του χιούμορ μου. Τελικά έσφαλα.
-
Ρε παιδιά, ειρήνη υμίν!!!!
Να σας στείλω μερικά κιλά μπουγάτσα ζεστή-ζεστή να έρθετε στα ίσια σας;
Άντε τώρα...
-
Για μη στραβός, σίγουρα στραβώνεις πολύ εύκολα. Περίμενα αντίδραση στο ίδιο στυλ, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό. Μάθε να δέχεσαι την καλοπροαίρετη πλάκα γιατί αλλιώς θα τσακώνεσαι με όλο τον κόσμο, και στο τέλος δε θα έχεις κανέναν να τσακωθείς και θα σου κακοφαίνεται.Θεωρούσα πως έπειτα από όλες τις φορές που έχουμε μιλήσει είτε μέσω του φόρουμ είτε μέσω msn θα είχες αντιληφθεί τη μέθοδο του χιούμορ μου. Τελικά έσφαλα.
Κοίτα Νικόλα καλοπροαίρετη πλάκα...την δέχομαι και το έχω αποδείξει.
Το θέμα είναι ότι το δικό σου σχόλιο ΔΕΝ ηταν χιουμοριστικό. Δεν μου άρεσε ρε αδερφε, δεν μπορείς να το σεβαστείς;Η μεταξύ μας πλάκα στο msn είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Εδώ είναι ΔΗΜΟΣΙΟΣ χώρος και πρέπει να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί.
Δες το κι από την πλευρά μου.
-
Εχεις απόλυτο δίκιο. Το παίρνω πίσω και συνεχίζουμε την κουβέντα μας.
Edit: αν και θεωρώ πως θα μπορούσες εξαρχής να το θέσεις έτσι και όχι να μου επιτεθείς.
-
Εχεις απόλυτο δίκιο. Το παίρνω πίσω και συνεχίζουμε την κουβέντα μας.Edit: αν και θεωρώ πως θα μπορούσες εξαρχής να το θέσεις έτσι και όχι να μου επιτεθείς.
Δεν σου επιτέθηκα...εκτός και αν έχεις άλλο ορισμό περι επιθέσεως...
Εάν έσφαλα απολογούμαι! Ελα να σε φιλήσω...τέσπα την επόμενη φορά θα μιλήσεις με τον κύριο:
-
Περιμένω να δω ξεκατίνιασμα kouk-nass και funis-Έλσας.
-
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Περιμένω να δω ξεκατίνιασμα kouk-nass και funis-Έλσας.εσύ πρόεδρε δώσε κάνα σίριαλ κι και άσε τα ποπκορν...θα σε υποβιβάσουμε σε απλό μέλος...
-
TI EKANE ΛΕΕΙ???
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ελα να σε φιλήσω...ΡΕ ΟΥΣΤ, προτιμώ τσακωμένοι. Μακρυά κι αλάργα.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Περιμένω να δω ξεκατίνιασμα kouk-nass και funis-Έλσας.Νικ...δεν θα σκάσω...αφού δεν θες έτσι άναψε την πίπα της ειρήνης τότε.
-
Την προτιμώ την Ειρήνη από εσένα.
(πάει το thread, τέλος εδώ).
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Περιμένω να δω ξεκατίνιασμα kouk-nass και funis-Έλσας.ανεβαίνεις, έχεις βάλει στόχους το 2007;
-
Αν έχει βάλει στόχους, δεν χρειάζεται να περιμένει μέχρι τον Δεκέμβριο για να 'πινακιδώσει' τους συνφορουμίτες του.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Α, περιττό να σας πω πως κάρτες στα περίπτερα του Κολωνακίου δε βρίσκεις με τίποτα, έτσι; Αλλά, αυτό θα σήμαινε λιγότερες κλήσεις => λιγότερα έσοδα.
Οχι μόνο στα του Κολωνακίου.
ούτε απέξω δεν περνάω...τι θέλετε κι εσείς εκεί ;
υπάρχουν σαφώς καλύτερα μέρη να πας.Αυτο να το πεις στους δικηγορους.....
Πανε κ ανοιγουν τα γ...γραφεια τους εκει!Σημερα για δουλεια 30 λεπτων, εδωσα 2 ευρω...Για καρτα των 2 ωρων....Επιδη δεν ειχαν αλλες....
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Περιμένω να δω ξεκατίνιασμα kouk-nass και funis-Έλσας.
Νικ...δεν θα σκάσω...αφού δεν θες έτσι άναψε την πίπα της ειρήνης τότε.
Παιδια..... Βλεπω
Την ξερετε ολοι αυτη την Ειρηνη.... -
Από το 'Capital.gr'
http://www.capital.gr/articles.asp?show ... 3&expand=1*Παρκόμετρα!!!
Πώς προσαρμόζονται διεθνείς πρακτικές στην ελληνική πραγματικότητα.
Ελληνικό δαιμόνιο
Η αλήθεια είναι ότι τις πρώτες ημέρες της εφαρμογής του μέτρου της ελεγχόμενης στάθμευσης, η Αθήνα απέκτησε μια πιο ευρωπαϊκή όψη. Οι δρόμοι έπαψαν να θυμίζουν 'μάντρες' αυτοκινήτων και τα οχήματα που κυκλοφορούσαν στο κέντρο περιορίστηκαν δραστικά, καθώς οι ιδιοκτήτες τους 'τα έβαλαν κάτω' και είδαν ότι η ελεγχόμενη στάθμευση βλάπτει σοβαρά το πορτοφόλι τους. Αποφάσισαν λοιπόν, να μετακινηθούν με μέσα μαζικής μεταφοράς. Όσοι 'ζαμανφουτιστές' θεώρησαν ότι το μέτρο ισχύει μόνο για τους άλλους, φιλοδωρήθηκαν με πρόστιμα που μοίραζε αφειδώς η δημοτική αστυνομία.
Καθώς οι ημέρες πέρασαν, η Αθήνα άρχισε να αποκτά της παλιά γνώριμη όψη. Δειλά-δειλά οι 'μόνιμοι' της περιοχής (π.χ. ιδιοκτήτες καταστημάτων, υπάλληλοι και αργόσχολοι) άρχισαν να παρκάρουν σε μέρη όπου απαγορεύεται η στάθμευση, χωρίς να τους ενοχλεί κανείς. Δημιουργήθηκε λοιπόν μια νέα τάξη πραγμάτων. Οι μισοί πλήρωναν για τη στάθμευση και οι άλλοι μισοί όχι. Κλασσικό παράδειγμα η οδός Κανάρη στο Κολωνάκι. Η στάθμευση επιτρέπεται στην αριστερή πλευρά του δρόμου (με παρκόμετρο) και απαγορεύεται στη δεξιά, όπου όμως πλέον είναι κανονικά σταθμευμένα οχήματα χωρίς να υπάρχει ενόχληση από τη δημοτική αστυνομία.
Vs
Σύντομα κοντά σας σε όλη τη χώρα
Καθώς το μέτρο εξελληνιζόταν ακόμη περισσότερο, οι 'μόνιμοι' άρχισαν να καταλαμβάνουν και τις θέσεις ελεγχόμενης στάθμευσης χωρίς φυσικά να ενδιαφέρονται για το παρκόμετρο. Ομοίως δεν ενδιαφέρεται και η δημοτική αστυνομία που δεν αντιμετωπίζει με το ζήλο των πρώτων ημερών την καταπολέμηση της παράνομης στάθμευσης. Έτσι, πίσω απ’ την Παλαιά Βουλή για παράδειγμα, στις περιορισμένες θέσεις για επισκέπτες είναι μόνιμα παρκαρισμένα οχήματα 'περιοίκων' χωρίς φυσικά τις απαραίτητες κάρτες, χωρίς παρκόμετρο και χωρίς... κλήσεις. Το 'απόλυτο' στάδιο ελληνοποίησης του μέτρου παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες. Αφού ο μέσος Αθηναίος πήρε χαμπάρι την ασυδοσία που επικρατεί, τοποθέτησε επί των διαγραμμισμένων θέσεων ταμπέλες, καρέκλες, γλάστρες ή ντενεκέδες, καθιστώντας σαφές ότι η θέση είναι 'καπαρωμένη' ή τσιφλίκι του και απαγορεύει σε οποιονδήποτε να παρκάρει.
Αν σε όλ’ αυτά προσθέσουμε και το γεγονός ότι η εύρεση κάρτας για παρκόμετρο σε τυχαίο περίπτερο έχει πιθανότητα 0,0000001%, δεν μπορεί κανείς να χαρακτηρίσει το μέτρο ιδιαίτερα επιτυχημένο. Παρά ταύτα επεκτείνεται και σε άλλες περιοχές και με την εφευρετικότητα του Έλληνα θα δούμε σύντομα να εφαρμόζεται και σε πλατείες χωριών όπου για να παρκάρεις το αγροτικό θα χρειάζεσαι κάρτα στάθμευσης, που θα πωλεί μόνο το κεντρικό περίπτερο της κοντινής πόλης που απέχει 35 λεπτά μέσω στενού ορεινού δρόμου. Η μόνη λύση για τον αγανακτισμένο οδηγό που βλέπει την ασυδοσία, ενώ ψάχνει για θέση και του τελειώνει κάθε φορά ένα γεμάτο ρεζερβουάρ, είναι να καλέσει τη δημοτική αστυνομία. Απαιτείται όμως επώνυμη καταγγελία και αν είναι τυχερός και κάποιος αρμόδιος ανταποκριθεί; Θα πρέπει να γνωρίζει ότι θα το κάνει με ρυθμούς ελληνικού δημοσίου.*
Σταμάτης Ζαχαρός
Για πείτε μου εσείς που κυκλοφορείτε γιατί εγώ κατεβαίνω σπανιότατα κέντρο:
Αληθεύουν τα παραπάνω ? -
εγω θα ελεγα οτι και πολυ αργησαν...
-
Στην Ερμου και στην Σκουφα παντως που κινηθηκα προσφατα αν δεν βαλεις καρτα σε 10 λεπτα εφαγες προστιμο.
Ο φερετζές του ανίκανου...(τα παρκόμετρα επιστρέφουν)