-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
λείπει ο γάτος και χορεύουν τα ποντίκια... μου φαίνεται!!!Τελικα τι ειναι αυτο ρε παιδια??Εφαγα 3 ωρες ψαχνοντας ολες τις γνωστες και αγνωστες μαρκες της Γηραιας Αλβιονος και δεν το ειδα πουθενα....
Μηπως ειναι Sunbeam Alpine Mk III?? -
Καποιος ειναι citroenοφιλος εδω μεσα
http://www.carmodel.net/zoomPage.php?Mj ... knLCAnMCcp
-
-
-
Ντροπή του να αφήνει τέτοια σημειώματα σε αυτοκίνητα που έχουν και κάρτα FIVA...
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
. -
Ερωτηση: Αν καποιος εχει αυτοκινητο με πινακιδες ΦΙΛΠΑ μπορει να το κυκλοφορει σε καθημερινη βαση?
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
μη νευριαζεις προεδρε!
καθε λιγο περνανε και μου τα κολανε και στα δικα μου
και το ιδιο χαρτακι και το αλλο που γραφει, γερανοι ο ΜΑΚΗΣ....μαζευουμε σαβουρες - παλιες λαμαρινες
ομως το χειροτερο ειναι η δημοτικη αστυνομια, που σε κουκουλωμενο με ιστορικες, σηκωσε την κουκουλα και το κολλησε απο κατω -
Ο χρήστης RedLine έγραψε:
Ερωτηση: Αν καποιος εχει αυτοκινητο με πινακιδες ΦΙΛΠΑ μπορει να το κυκλοφορει σε καθημερινη βαση?OXI
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
μη νευριαζεις προεδρε!
καθε λιγο περνανε και μου τα κολανε και στα δικα μου
και το ιδιο χαρτακι και το αλλο που γραφει, γερανοι ο ΜΑΚΗΣ....μαζευουμε σαβουρες - παλιες λαμαρινες
ομως το χειροτερο ειναι η δημοτικη αστυνομια, που σε κουκουλωμενο με ιστορικες, σηκωσε την κουκουλα και το κολλησε απο κατωΑλήθεια, τι ισχύει σ' αυτή την περίπτωση ?
Τα αυτοκίνητα με πιμακίδες ιστορικού (που δεν πληρώνουν τέλη) μπορούν να παρκάρουν στο δρόμο ελεύθερα ? -
Ο χρήστης stubos έγραψε:
Αλήθεια, τι ισχύει σ' αυτή την περίπτωση ?
Τα αυτοκίνητα με πιμακίδες ιστορικού (που δεν πληρώνουν τέλη) μπορούν να παρκάρουν στο δρόμο ελεύθερα ?μη τα 'σκαλίζεις'
ασ'το καλύτερα... -
-
βαση νομου το αυτοκινητο που δεν εχει πινακιδες κυκλοφοριας υπουργειου
πρεπει να βρισκεται μεσα σε παρκινγκ
αυτος ειναι και ο λογος που οταν πας να καταθεσεις τις πινακιδες σου σου ζητανε να γραψεις το χωρο αυτο
οποτε σιγουρα ημουν παρανομος -
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
λείπει ο γάτος και χορεύουν τα ποντίκια... μου φαίνεται!!!
Τελικα τι ειναι αυτο ρε παιδια??Εφαγα 3 ωρες ψαχνοντας ολες τις γνωστες και αγνωστες μαρκες της Γηραιας Αλβιονος και δεν το ειδα πουθενα....
Μηπως ειναι Sunbeam Alpine Mk III??Το πίσω μέρος δεν μοιάζει πολύ με το Sunbeam Alpine
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
βαση νομου το αυτοκινητο που δεν εχει πινακιδες κυκλοφοριας υπουργειου
πρεπει να βρισκεται μεσα σε παρκινγκ
αυτος ειναι και ο λογος που οταν πας να καταθεσεις τις πινακιδες σου σου ζητανε να γραψεις το χωρο αυτο
οποτε σιγουρα ημουν παρανομος+1 για την αίσθηση δικαίου !!!
-
Ερωτηση: Αν καποιος εχει αυτοκινητο με πινακιδες ΦΙΛΠΑ μπορει να το κυκλοφορει σε καθημερινη βαση?
OXI
Περιεργο
Στην ΦΙΛΠΑ ειπαν πωε μπορει κανεις νομιμα να το κυκλοφορει, σε καθημερινη βαση, αρκει να μην πηγαινει σε κεντρα διασκεδασης και επισης να μην βγαινει εκτος Αττικης......τωρα τι απολα ισχυει ο Θεος και η Ψυχη Του -
OXI
+1 οχι
μπορει να κυκλοφορει μονο σε ημερες αγωνα, και καποιες ημερες για να ξεμουδιαζουν τα κοκκαλακια του η για μετακινηση απο και προς το συνεργειο -
Ο χρήστης RedLine έγραψε:
τωρα τι απολα ισχυει ο Θεος και η Ψυχη ΤουΣυνάδελφε, το ζήτημα δεν είναι θρησκευτικό...
ΦΕΚ Αρ.Φ. 1336 29 Ιουνίου 1999 Τευχος δεύτερο.
Μόνο για τη συντήρηση και τις εκδηλώσεις μπορείς να κυκλοφορείς. -
Σε κέντρα διασκέδασης; !!!!!!!!
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Σε κέντρα διασκέδασης; !!!!!!!!Αυτοκινήτων; Ναι, αμα είναι για να ξεσκάσει λίγο!
Παίδες, προσοχή...προσέχουμε για να έχουμε! -
Είμαι από εκείνους που είναι υπερπροστατευτικοί με τις 'αντίκες' τους.
Με τις γιορτές και τις οικογενειακές μετακινήσεις είχα τρεις εβδομάδες να πάω βόλτα το Audi και χθες το βράδυ ήταν μοναδική ευκαιρία: θα έβγαινα με τη γυναίκα μου, δεν είχε κρύο ώστε να διαμαρτυρηθεί (όταν έχει πολύ κρύο δεν μπαίνει μέσα), θα πήγαινα κάπου με άνετο πάρκιγκ και 20-25 λεπτά μακρυά από το σπίτι μου. Ψώνιο.
Το ξεκουκούλωσα, το ξεσκόνισα μπήκαμε μέσα και ... πάμε!
Μόλις στρίβω τη γωνία πέντε χοντρές σταγόνες βροχής σκάνε στο τζάκι. Γαμώτο! Δεν είχα δει τον ουρανό!
Πίσω πάλι, κουκούλα! Η βόλτα είχε άδοξο τέλος!
ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ [#2]