-
-
-
-
-
Ο χρήστης alexx έγραψε:
http://img444.imageshack.us/my.php?image=anapirosoi4.jpgΤα βελάκια δείχνουν τα σήματα για τους ανάπηρους... φυσικά αυτός ο εγκεφαλικά ανάπηρος ήθελε 2 θέσεις... (Δικαστήρια Ευελπίδων)
Ένα ίδιο Focus μου κόλλησε σήμερα το βράδυ, με βροχή, στο 1 μέτρο καθώς γυρνούσα από Θησέως προς Ερυθραία. Προβόλια ομίχλης αναμμένα, φυσικά, κι αν έκοβα λίγο μπορεί και να είχαμε 'φιληθεί'. Σε τυφλή δεξιά καμπή έκανε 'use the Force' κι αποφάσισε να βγει στο απέναντι ρεύμα, να περάσει εμένα και τον ταρίφα που προπορευόταν, ο απίστευτος. Ευτυχώς για όλους δεν έτυχε να έρχεται κάποιος από την αντίθετη κατεύθυνση όση ώρα του πήρε να ξεμπερδέψει. Ρώσικη ρουλέτα θύμισε. Θλιβερό το πόσο μικρή αξία δίνουν στη ζωή τους μερικοί...
-
Λοιπόν Ζώο Νούμερο 1.
Κίνηση στην Γούναρη το φανάρι έχει μαι ουρά χειρότερη απο τα τυριά του Βασιλόπολου, και μένω 4 μέτρα πιο πίσω απο τον μπροστινό για να περάσει απο το κάθετο στενό ένας άνθρωπος, το ζώο απο πίσω μου, κορνάρει σαν τρελός....μα δεν έχει πουθενά να πάει ρε γμτ...τι κορνάρει?αφού έχουν περάσει 3-4 αμάξια απο το κάθετο στενό, κάνει 2 μέτρα μπροστά ο μπροστινός μου, περνάω ίσα ίσα το στενό, ο πίσω μου κλείνει το στενό, και οι άνθρωποι που τους είχε κλείσει του κόρναραν και τον έκραζαν!
ΥΠΕΡΖΩΟ Νούμερο 2
Είμαι στο Φάληρο σε κάτι κολόστενα του κερατά με παρκαρισμένα δεξιά αριστερά, μόνο πάνω στα δέντρα δεν είχαν παρκάρει, ταρίφας σταματάει σε διασταύρωση να αφήσει πελάτη ελαφρώς στριμένος δεξιά ίσα ίσα να μην χωράει να περάσει ο πίσω του, φεύγει ο παπούκας απο το ταξί ο ταρίφας στα @@ του εκει, του κορνάρουμε 4-5 αμάξια, ξεκινάει δεν μπροεί να αποφασήσει αν θα πάει ευθεία ή δεξιά και συνεχίζει να κλέινει τον δρόμο, πάλι κόρνες, πάει ευθεία λίγο κάνει τερμα δεξιά και ίσα που περνάμε, στο επόμενο κάθετο στενό ενώ έχω προτεραιότητα, κόβω στα 5 χλμ γιατί βλέπω φώτα να κατεβαίνουν και δεν ξέρω αν θα σταματήσει ή θα περάσει αέρα, κόρνες απο ένα αμάξι απο πίσω της πουτάνας, φρενάρω εντελώς το αμάξι (το αμάξι απο το κάθετο στενό έχει μπει λίγο στο δρόμο μου) και κατεβαίνω κάτω έξαλος (ξέρω ξέρω το παίζω νταής) κοιτάω πίσω μια γυναίκα σε ένα παλιό ίμπιζα αν δεν κάνω λάθος, τη κορνάρεις της λέω φωνάζοντας σαν ταλιμπάν, μου δείχνει το στοπ του κάθετου στενού, το ξέρω τις λέω ότι έχω προτεραιότητα, να μην σιγουρευτό ότι θα φρενάρει, και μου ξαναδείχνει το στόπ, πάνω που της έλεγα ότι στα @@ μου το στόπ αν με στείλει στο Νοσοκομείο, βλέπω πίσω ανάμεσα στα καθίσματα ένα παιδάκι.....λέω δώσε τόπο στην οργή, για το παιδάκι δλδ, δεν είνα ισωστό να ακούει κάποιον να βρίζει την μάνα του και έφυγα!
Μα τι μαλάκες είναι αυτοί ρε? Να έσκαγε ο άλλος πάνω στην πόρτα μου, να δω αν θα βοηθούσε αν έπαιρνα το στοπ αγκαλιά στο να γίνω καλά!
Και να πώ και κάτι καλό, βλέπω ταρίφα σε στενό δρόμο να κόβει σχεδόν τελείως (προς το αριστερό πεζοδρόμιο) χωρίς αλάρμ, και λέω εδώ είμαστε θα τον κράξω, βγάζει το χέρι έξω και πετάει σκουπίδι σε κάδο σκουπιδιων, το οποίο δεν μπήκε μέσα....το βλέπει πάνω που είχε ξεκινήσει κοκαλώνει, κατεβαίνει και το πιάνει απο κάτω και το βάζει μέσα! Η αποθέωση κανένας απο τους 3-4 που ήμασταν πίσω του δεν κόρναρε!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
πάνω που της έλεγα ότι στα @@ μου το στόπ αν με στείλει στο Νοσοκομείο, βλέπω πίσω ανάμεσα στα καθίσματα ένα παιδάκι.....λέω δώσε τόπο στην οργή, για το παιδάκι δλδ, δεν είνα ισωστό να ακούει κάποιον να βρίζει την μάνα του και έφυγα!Καλά έκανες και σταμάτησες να την βρίζεις, αλλά μάλλον η ίδια θα έπρεπε να σκεφτεί ότι (τουλάχιστο) όταν έχει το παιδί της στο αυτοκίνητο δεν πρέπει να προκαλεί κορνάρωντας χωρίς λόγο
-
Rataplan αυτο με τα σκουπιδια εχει πολύ φαση.
Είμουν στο Θησείο, βγαίνοντας από το σταθμό και μια κυρία ετών μαξ30, πετάει κάτω τη ζελατίνα των τσιγάρων.
-Δεσποινίς σας έπεσε κάτι
-Άντε ρε βλαμμένε, τράβα στη δουλειά σου.ΚΤΕΛ Κηφισσού και ενώ περιμένω μια φίλη να έρθει μέσα στο αυτοκίνητο, ένας κύριος (50-60) ανοίγει το παράθυρο του Χόντα Σιβίκ του και πετάει ένα άδειο πακέτο τσίχλες:
-Κύριε σας έπεσε κάτι
-Κάνεις τον έξυπνο νεαρέ;
-Οχι, αλλά σας έπεσε κάτι- Ρε δε πάς να μ@μηθείς βραδιάτικα;
-Σε λίγο θα γίνει και αυτό αλλά σας έπεσε κάτι
-Ρε αμα κατέβω κάτω...
Καπου εκει σταματησε γιατί ήρθε περιπολικό και τον ανάγκασε να βγεί και να το πάρει από κάτω και να το βάλει στο αμάξι του...
- Ρε δε πάς να μ@μηθείς βραδιάτικα;
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
υγρα φρενωναυτο το ξερω βεβαια. πως ειναι η λυση αυτη δεν καταλαβαινω...
-
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
υγρα φρενων
αυτο το ξερω βεβαια. πως ειναι η λυση αυτη δεν καταλαβαινω...
μηπως να του τα ριξεις πανω στο αυτοκινητο?
-
Ή να του προσφέρεις δωρεάν αλλαγή.
-
Συγχαρητηρια! στον 'αγληγορο' ,με το ασημι focus station wagon και μπαγκαζιερα οροφης, στον δρομο προς Αραχωβα, ποτ απεδειξε οτι η μ@λακια δεν γνωριζει ηλικια. Αντιθετως, το φαινομενο εντεινεται οσο η ηλικια αυξανεται.
Αφου κολλησε προφυλακτηρα, σε κλειστη δεξια στροφη χωρις ορατοτητα και φυσικα προσπερασε (ενω μετα ειχε ευθεια), στο δυσμοιρο κοκκινο Getz που με ακολουθουσε απο ασφαλη αποσταση και πανω κατω κινουμασταν και οι δυο σβελτα (οχι γρηγορα), ηρθε η σειρα μου.
Εχοντας τον ζωντανο κοφτη ταχυτητας στο δεξι καθισμα και μιας και πηγαιναμε εκδρομη (και τα τακακια μου σχεδον τελειωμενα) εκανα δεξια να με περασει οποισδηποτε πιο γρηγορος, αρκει να μην με βαλει σε κινδυνο.
Το ζωο κολλαει προφυλακτηρα βεβαια φτανουμε σε τυφλη δεξια και βλεπω σταματημενα αυτοκινητα στο αλλο ρευμα και φυσικα κοβω μπας και δεν ξερεις τι γινεται. Το ζωο βεβαια κανει να βγει για προσπερασγ. Εκει τρελαθηκα κατεβασα και ειπα αντιο στην νεκροφορα. Αφου εμεινε καμια 500αρια μετρα πισω και ο 'κοφτης' μου ειχε επεμβει το γελαδι ξαναπλησιασε και περασε χωρις φλας σχεδον ακουμπωντας τον προφυλακτηρα μου.
Εισαι θεος!
Λιγοι ξερουν πως να προσπερασουν και που παντως.Στην επιστροφη smart, που τα αλογα του πρεπει να μετριουνται σε εκατονταδες , με οδηγο που η μ@λακαι του πρεπει να τεινει στον +00 για δεκα εκατοστα παραλιγο να ακουμπησει τον προπορευομενο του που μολις με προσπερασε και ειχε δεξι φλας. Ο πανεξυπνος smart πηγε να τον περασει απο δεξια (ενω ειχε δεξι φλας και ροπη προς τα δεξια ο αλλος)στην αρχη και μετα ξαναεκοψε αριστερα και σχεδον ακουμπησαν. Το σταματας να του ανοιξεις καμια τρυπα (οχι με οπλο)ή οχι?
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Rataplan αυτο με τα σκουπιδια εχει πολύ φαση.Είμουν στο Θησείο, βγαίνοντας από το σταθμό και μια κυρία ετών μαξ30, πετάει κάτω τη ζελατίνα των τσιγάρων.
-Άντε ρε βλαμμένε, τράβα στη δουλειά σου.ΚΤΕΛ Κηφισσού και ενώ περιμένω μια φίλη να έρθει μέσα στο αυτοκίνητο, ένας κύριος (50-60) ανοίγει το παράθυρο του Χόντα Σιβίκ του και πετάει ένα άδειο πακέτο τσίχλες:
-Κύριε σας έπεσε κάτι
-Ρε αμα κατέβω κάτω...
Καπου εκει σταματησε γιατί ήρθε περιπολικό και τον ανάγκασε να βγεί και να το πάρει από κάτω και να το βάλει στο αμάξι του...
έτσι έτσι τον %$#^@%$@%@^Τ@^%$#^Τ$#&#%%^$#^#^
τι είδα χθες στον Χολαργό δε θα το πιστέψει κανείς. Πιο πολύ στα απίστευτα θα ταιριάζει.
Βλέπω λοιπόν ένα παππού με τη μαγκούρα να περπατάει ίσα που κρατιέται και πάει και μπαίνει σ'ένα polo καινούριο που ήταν διπλοπαρκαρισμένο με αλάρμ !!! Δε χρειάζεται ν'αναφέρω ότι ξεκίνησε χωρίς να ανοίξει τον καθρέφτη του οδηγού! Σκέφτηκε να τον κλείσει μη του τον φάει κανείς, αν αυτός όμως φάει καναν άλλον...
- Ρε δε πάς να μ@μηθείς βραδιάτικα;
-
Παπάγου-Χολαργό γίνεται πανικός από συνταξιούχους 80-90 που 'οδηγούν'... Κάνουν μπαμ πάντως είναι χειρότεροι από τις κυράτσες!
-
Rataplan αυτο με τα σκουπιδια εχει πολύ φαση.Είμουν στο Θησείο, βγαίνοντας από το σταθμό και μια κυρία ετών μαξ30, πετάει κάτω τη ζελατίνα των τσιγάρων.
-Άντε ρε βλαμμένε, τράβα στη δουλειά σου.ευγενεια, οχι μαλακιες
-
Γυναίκα για 'σπίτι'.
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
..................... Θλιβερό το πόσο μικρή αξία δίνουν στη ζωή τους μερικοί...Να έδιναν μόνο στη δική τους ζωή 'καλά' θα ήταν. Αλλά συνήθως την πληρώνουν και κάποιοι που είχαν τη 'τύχη' να βρίσκονται στο σημείο που κινείται ο εγκεφαλικά πειραγμένος.
........... ο πίσω μου κλείνει το στενό, και οι άνθρωποι που τους είχε κλείσει του κόρναραν και τον έκραζαν!
Τι σε κάνει να πιστέψεις ότι τον ενόχλησε έστω και ελάχιστα. 'Αφού εγώ πέρασα δε πάτε να ... ' .
.............................................................................................................
Καπου εκει σταματησε γιατί ήρθε περιπολικό και τον ανάγκασε να βγεί και να το πάρει από κάτω και να το βάλει στο αμάξι του...Μακάρι να είχε τη δυνατότητα να τον υποχρεώσει να το βάλει κάπου αλλού. Τότε σίγουρα θα το ξανασκεφτόταν να το ξαναπετάξει ο λεχρίτης.
-
ΚΤΕΛ Κηφισσού και ενώ περιμένω μια φίλη να έρθει μέσα στο αυτοκίνητο, ένας κύριος (50-60) ανοίγει το παράθυρο του Χόντα Σιβίκ του και πετάει ένα άδειο πακέτο τσίχλες:
-Κύριε σας έπεσε κάτι
-Ρε αμα κατέβω κάτω...
Έπρεπε να υπενθυμίσεις στο πλήρωμα του περιπολικού ότι προβλέπεται πρόστιμο για πέταγμα σκουπιδιών στο δρόμο.
Ο 'εξυπνάκιας' θα έβγαζε καπνούς από τα νεύρα του και δε θα μπορούσε να κάνει τίποτα - Ρε δε πάς να μ@μηθείς βραδιάτικα;
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Είμουν στο Θησείο, βγαίνοντας από το σταθμό και μια κυρία ετών μαξ30, πετάει κάτω τη ζελατίνα των τσιγάρων.
μην σου πω οτι θα νομιζει οτι της την επεσες κιολας...
-
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
μην σου πω οτι θα νομιζει οτι της την επεσες κιολας...
Nαι στανταρ αυτό..
'Με κοιτάει' άρα μου την πέφτει
'Μου χαμογελάει' άρα μου την πέφτει
'Μου κόρναρε' αρα μου την πέφτει/εχει νεύρα που δε μπορεί να μου την πέσει
'Με σκούντηξε στο δρόμο' ήθελε να μου την πέσει
'κανει πως διαβάζει εφημερίδα και δεν με κοιτάει' Μου την πέφτει
'Περπατάει στο δρόμο και ξύνει τα @@ του' Μου την πέφτει ο γελοίος
'Με βοηθάει με τη βαλίτσα στο τρένο' μου την πέφτει
'Προσφερεται να με βοηθήσει με τις σακούλες στο σουπερμάρκετ' Σιγά μην του κάτσω...
Ζώα ζώα ζώα [#4]