-
δεν έρχεσαι μια βόλτα από το alfisti.gr! εκέι θα πάρεις απάντηση
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
δεν έρχεσαι μια βόλτα από το alfisti.gr! εκέι θα πάρεις απάντησηΕδω δεν θα πάρει Μπάμπη?
-
Velissarie τα είπαμε
Ρυθμιζόμενα Koni για να μπορείς να παίξεις λίγο, προτίμησε τα 1138 που είναι λίγο πιο σφιχτά (τα έχω δοκιμάσει και τα 2)
Δες τιμές κι εδώ http://www.tpauto.gr/store/comersus_dynamicIndex.asp -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Εδω δεν θα πάρει Μπάμπη?
καλά ντε μη βαράς
απλά εδώ είναι πιο πολύ για να γνωρίσει κάποιος την εταιρία και τα αυτοκίνητά της, και να πάρει μια καλή εικόνα του τι προσφέρεται, και να ξέρει τα + και τα -. Πιο 'εξειδικευμένες' γνωσεις βρίσκονται στα επι μέρους φόρα την Αlfa, BMW, Toyota κλπ
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Velissarie τα είπαμε
Ρυθμιζόμενα Koni για να μπορείς να παίξεις λίγο, προτίμησε τα 1138 που είναι λίγο πιο σφιχτά (τα έχω δοκιμάσει και τα 2)
Δες τιμές κι εδώ http://www.tpauto.gr/store/comersus_dynamicIndex.aspΕυχαριστώ Βασίλη,
Στο tpauto δίνουν το setup με τα 1138 πίσω γι αυτό μπερδεύτηκα.
Το περίεργο είναι που θα έβαζα και στοίχημα οτι θα μου έλεγες το ανάποδο.
Τα 1138 δεν τα προτείνει για την HF και είναι πιο παλιός κωδικός. Τα 1152 πιο καινούριος κωδικός, τα βάζει και στο bravo20V αλλα και στο Multipla!!
Αντε να βγάλεις άκρη.... μόνο όποιος τα έχει δοκιμάσει και τα 2 μπορείς να έχει άποψη ...Μπάμπη, -όπως συμβαίνει παντού- το θέμα δεν είναι να βρεις 'εξειδικευμένα' φόρα αλλά να βρεις 'εξειδικευμένους' άνθρωπους. Φυσικά και το post μου μπήκε και στο Alfisti, στο οποίο και είμαι και μέσα στα πρώτα 10-15 μέλη που γράφτηκαν.
Απλώς η σωστή και χρήσιμη συμβουλή δεν έχει να κάνει με τον τίτλο.Καλή χρονιά σου όλους
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Εδω δεν θα πάρει Μπάμπη?
καλά ντε μη βαράς
απλά εδώ είναι πιο πολύ για να γνωρίσει κάποιος την εταιρία και τα αυτοκίνητά της, και να πάρει μια καλή εικόνα του τι προσφέρεται, και να ξέρει τα + και τα -. Πιο 'εξειδικευμένες' γνωσεις βρίσκονται στα επι μέρους φόρα την Αlfa, BMW, Toyota κλπ
Πλάκα σου κάνω βρε συ!!!
-
τελικά βρήκε άκρη στο 4ΤΦόρουμ
-
-
-
-
Θα φταίω μετά αν ξαναγράψω ότι η Brera σέρνεται; -γι' αυτά που κοστίζει-
-
..Kανείς που έχει? Κάποιος που γνωρίζει και το έχει ψάξει το θέμα, ας πει τι απεκόμησε ή που κατέλειξε αντίστοιχα σχετικά με την ποιότητα κατασκευής της , το στήσιμο της, την οδηγική συμπεριφορά της και την ασφάλεια της!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Θα φταίω μετά αν ξαναγράψω ότι η Brera σέρνεται; -γι' αυτά που κοστίζει-θα φταίω εγώ να γράψω ότι είσαι εγκάθετος?
Ποιός σου είπε ότι αυτοί που τα δίνουν έχουν τα ίδια κριτήρια με εσένα?
Εχώ οδηγήσει brera 3.2 και 159 2.2.
H brera πάει πίστεψέ με πολύ γρήγορα και η 2.2 κινήτε αξιοπρεπώς.
Πάντα υπάρχει κάποιος πιο γρήγορος... -
Ο χρήστης felleas έγραψε:
Θα φταίω μετά αν ξαναγράψω ότι η Brera σέρνεται; -γι' αυτά που κοστίζει-
θα φταίω εγώ να γράψω ότι είσαι εγκάθετος?
Ποιός σου είπε ότι αυτοί που τα δίνουν έχουν τα ίδια κριτήρια με εσένα?
Εχώ οδηγήσει brera 3.2 και 159 2.2.
H brera πάει πίστεψέ με πολύ γρήγορα και η 2.2 κινήτε αξιοπρεπώς.
Πάντα υπάρχει κάποιος πιο γρήγορος...τόσα έχεις γράψει, αυτό θα ναι το λιγότερο
Ενδιαφέρεσαι κι εσύ για Excel; έτοιμο είναι
Σε σχέση με την 147, ναι μπορεί να είναι γρήγορη, σε σχέση με τα ανταγωνιστικά της μοντέλα σε τιμή και κατηγορία, άστα...
κι αφού δεν έχουν όλοι τα ίδια κριτήρια με μένα, γιατί τόσος ντόρος για τις επιδόσεις της Brera; τι σας απασχολεί τελικά;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
κι αφού δεν έχουν όλοι τα ίδια κριτήρια με μένα, γιατί τόσος ντόρος για τις επιδόσεις της Brera; τι σας απασχολεί τελικά;
εμάς τους Alfisti τίποτα, όλοι οι εγκάθετοι κράζετε....
-
εμάς τους Alfisti τίποτα, όλοι οι εγκάθετοι κράζετε....
Όλοι βλέπουν πόσο ΔΕΝ σας απασχολεί και σπεύδετε να υπερασπίσετε τη χαμένη τιμή της Alfa
Το 'χουν οι μέρες φαίνεται
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Όλοι βλέπουν πόσο ΔΕΝ σας απασχολεί και σπεύδετε να υπερασπίσετε τη χαμένη τιμή της Alfa
Το 'χουν οι μέρες φαίνεται
Όσα δεν φτάνει η Αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια....
Η Alfa είχε, έχει και θα έχει πάντα τιμή.
Εταιρία ιστορική μητέρα της Ferrari αλλά και πολλών καινοτομιών την εποχή που οι ασιάτες κυκλοφορούσαν με ποδήλατα και τρίβαν το ρύζι. -
Καλά, τα έχουμε ακούσει άπειρες φορές. Με συγχωρείτε, αλλά αυτή τη φορά δε θα σωπάσω ούτε εγώ.
Τι είναι δηλαδή αυτό που κάνει την (κατά τ'άλλα αξιοπρεπέστατη) 159 2.2 άπιαστη? Μάλλον το αντίθετο θα έλεγα...
Η Alfa έχει τιμή, όντως. Το κακό είναι πως είναι υψηλότερη από αυτή που θα έπρεπε.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Η Alfa έχει τιμή, όντως. Το κακό είναι πως είναι υψηλότερη από αυτή που θα έπρεπε.
Ωραία, να μην γεμίσουν και οι δρόμοι όπως με τα Octavia
τι εννοείς την 159 άπιαστη?
είπε κανείς κάτι τέτοιο???? -
Εσύ το είπες.
Όσα δεν φτάνει η Αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια....
ΑLFA ROMEO FORUM