-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
...Εντάξει ρε παιδιά δίκιο έχετε αλλά πόσα αυτοκίνητα χωράει το γ@μηνένο το καράβι αν ξεφορτώνει σε 3 χώρες;
Εξαρταται...Απο 1500 εως 2500 κομματια
300....
[off topic]
Κι ομως....
κοιταξτε ποσα ειχε μεσα αυτο το καραβι και τι επαθε η Mazda....*Mazda will scrap cars from ship
December 30, 2006
TOKYO – Mazda Motor Corp. will scrap 4,703 cars that were on a ship that nearly capsized in July. Mazda had considered selling some of them as used. But after testing by company engineers, none will be sold.
**The Japan-built cars were on the Cougar Ace, **which sat dead in the water and listing more than 60 degrees for nearly a month off Alaska's Aleutian Islands. The car-carrier ship eventually was towed to Portland, Ore., where its cargo was offloaded. *
πηγη:AUTOWEEK.
Aξιζει να πατε στο Ικονιο να δειτε πως ξεφορτωνονται τα αυτοκινητα και για τι μεγεθους πλοια προκειται.
[/off topic]Παιδια καντε υπομονη.Οταν με το καλο ερθουν τα αυτοκινητα σας θα ξεχασετε αυτοματως την περιοδο αναμονης...
-
Ο χρήστης nikox έγραψε:
Κατά τα άλλα συμφωνώ με τον Σπύρο.σ ότι το χειρότερο είναι ότι δεν μας λένε με σιγουριά πότε θα έρθει. Επίσης αναρωτιέμαι τι περισσότερο έχουν οι άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες και καλύπτουν την ζήτηση . Είναι το ΜΟΝΟ μοντέλο στον κόσμο ολόκληρο που κατασκευάζεται σε ένα και μόνο εργοστάσιο;
Θέλει σκέψη...Tιποτα δεν εχουν περισσοτερο.Σε ολες τις αυτοκινητοβιομηχανιες υπαρχουν λιστες αναμονης.Ξεχασαμε τις τεραστιες λιστες της VW και αλλων??Θεμα Απροβλεπτης (και απροσμενης??) ζητησης ειναι και λαθος προγραμματισμου (για τον οποιο μαλλον καποια κεφαλακια επεσαν)....
Να ξαναπω παιδια καντε υπομονη και με το καλο να παραλαβετε τα αυτοκινητα σας....
-
Είναι τεράστια αυτά τα πλοία, μοιάζουν με τη Βουλή σε μέγεθος.
http://pds.exblog.jp/pds/1/200605/05/50 ... 301553.jpg
-
Ρε παιδιά όσα γράφετε δεκτά...η πλάκα είναι ότι στο δελτίο παραγγελίας που υπέγραψα η παράδοση περιγράφεται με τον όρο...αόριστο 2007. Θυμάμαι την 01/09 που παράγγειλα όταν το διάβασα αυτό είπα του αντιπροσώπου μου γιατί δεν βάζεις μια ημερομηνία συγκεκριμένη λόγου χάρη Απρίλιος. Μου είχε απαντήσει ότι το κάνει για να μην τον κατηγορήσω σε περίπτωση καθυστέρησης και ότι σε 5-6 μήνες ρο αργότερο θα ήταν έτοιμο. Στο παραπάνω όμως μου δημιουργείται η ακόλουθη απορία...στα ανταλλακτικά θα έχουμε το ίδιο πρόβλημα; Αν για παράδειγμα μου καεί κάποιο ολοκληρωμένο μέσα στο ταμπλό θα περιμένω 2 μήνες ( ) για το ανταλλακτικό; Ποιος με εξασφαλίζει στην επάρκεια αυτών συνολικά; Αν δεν έχουν αυτοκίνητα να παραδώσουν γιατί να έχουν και ανταλλακτικά ετοιμοπαράδοτα;
Φανταστείτε να έχω χαλασμένα αμορτισέρ και να περιμένω να τα παραγγείλουν στην sachs μετά να τα στείλουν swinton και μετά με το καράβι Ελλάδα...
Φτάσαμε να κατηγορούμε μια εταιρεία όχι για τα προϊόντα της αλλά για το δίκτυο της...ακόμα και τώρα δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έχουν ισορροπήσει κάπως την αναμονή...που να βγουν και τα type-r &type-s δηλαδή...άσε που έρχεται και το νέο cr-v...Ειλικρινά έχω στενοχωρηθεί γιατί μου αρέσει υπερβολικά το συγκεκριμένο αυτοκίνητο... -
Χρόνια τώρα κατηγορούν τον Σαρακάκη ακριβώς γι' αυτό. Δηλαδή για το κακό δίκτυο και την καθυστέρηση παραλαβής ή γενικότερη έλλειψη ανταλλακτικών.
Λέγεται ότι έχουν βελτιωθεί τα πράγματα πάντως.
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Στο παραπάνω όμως μου δημιουργείται η ακόλουθη απορία...στα ανταλλακτικά θα έχουμε το ίδιο πρόβλημα; Αν για παράδειγμα μου καεί κάποιο ολοκληρωμένο μέσα στο ταμπλό θα περιμένω 2 μήνες ( ) για το ανταλλακτικό; Ποιος με εξασφαλίζει στην επάρκεια αυτών συνολικά; Αν δεν έχουν αυτοκίνητα να παραδώσουν γιατί να έχουν και ανταλλακτικά ετοιμοπαράδοτα;
ΦΑβταστείτε να έχω χαλασμένα αμορτισέρ και να περιμένω να τα παραγγείλουν στην sachs μετά να τα στείλουν swinton και μετά με το καράβι ελλάδα...Σπυρο τα ανταλλακτικα ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο.Καταρχην τα δικτυα διανομης ανταλλακτικων ειναι εντελως ανεξαρτητες μοναδες απο τα εργοστασια παραγωγης και συνηθως βρισκονται σε νευραλγικα σημεια των αγορων με πυκνο δικτυο συγκοινωνιων προς ολα τα σημεια διανομης.Κατα κανονα χρησιμοποιουν εξελιγμενα συστηματα παραλαβης και δικπεραιωσης παραγγελιων (ελληνιστι:Logistics) και συνηθως ενα ανταλλακτικο βρισκεται στα χερια του πελατη σε 24-48 ωρες.
Μετα, οι κεντρικες αντιπροσωπειες υποχρεουνται απο τα εργοστασια να εχουν καποια βασικα ανταλλακτικα σε στοκ, αναλογα με το πληθος των αυτοκινητων που κυκλοφορουν ή που εχουν παραγγελθει.Απο εκει και περα αναλογα με τη συχνοτητα των βλαβων και με τις οδηγιες του εργοστασιου (π.χ. τυχον ανακλησεις) οι αντιπροσωπειες φροντιζουν την επαρκεια του στοκ.Καμμια αντιπροσωπεια δεν εχει ολα τα ανταλλακτικα και ειδικα τα ακριβα (π.χ. κινητηρες, σαζμαν) ή αυτα που συνηθως δε παρουσιαζουν συχνες βλαβες, σε μεγαλο αριθμο στοκαρισμενα.Ως εκ τουτου το ερωτημα σου αν και λογικο αφορα περισσοτερο την αντιπροσωπειακαι λιγωτερο τα εργοστασια κατασκευης. -
Ikar έγραψε:από το ΟΧΙ, στην επανάσταση του '21; [/b]
Είδες τι παθαίνουν όσοι παραγγέλνουν επαναστατικό αυτοκίνητο; Ενώ αν έπαιρνα τον αντικαταστάτη πλέον του άξεντ σε συχνότητα παρουσίας στους ελληνικούς δρόμους θα το είχα ήδη...Μην το πάρεις μόνο ΜΕΤΑ το επαναστατικό face lift
-
Ρε παιδιά όσα γράφετε δεκτά...η πλάκα είναι ότι στο δελτίο παραγγελίας που υπέγραψα η παράδοση περιγράφεται με τον όρο...αόριστο 2007. Θυμάμαι την 01/09 που παράγγειλα όταν το διάβασα αυτό είπα του αντιπροσώπου μου γιατί δεν βάζεις μια ημερομηνία συγκεκριμένη λόγου χάρη Απρίλιος. Μου είχε απαντήσει ότι το κάνει για να μην τον κατηγορήσω σε περίπτωση καθυστέρησης και ότι σε 5-6 μήνες ρο αργότερο θα ήταν έτοιμο. Στο παραπάνω όμως μου δημιουργείται η ακόλουθη απορία...στα ανταλλακτικά θα έχουμε το ίδιο πρόβλημα; Αν για παράδειγμα μου καεί κάποιο ολοκληρωμένο μέσα στο ταμπλό θα περιμένω 2 μήνες ( ) για το ανταλλακτικό; Ποιος με εξασφαλίζει στην επάρκεια αυτών συνολικά; Αν δεν έχουν αυτοκίνητα να παραδώσουν γιατί να έχουν και ανταλλακτικά ετοιμοπαράδοτα;
Φανταστείτε να έχω χαλασμένα αμορτισέρ και να περιμένω να τα παραγγείλουν στην sachs μετά να τα στείλουν swinton και μετά με το καράβι Ελλάδα...
Φτάσαμε να κατηγορούμε μια εταιρεία όχι για τα προϊόντα της αλλά για το δίκτυο της...ακόμα και τώρα δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έχουν ισορροπήσει κάπως την αναμονή...που να βγουν και τα type-r &type-s δηλαδή...άσε που έρχεται και το νέο cr-v...Ειλικρινά έχω στενοχωρηθεί γιατί μου αρέσει υπερβολικά το συγκεκριμένο αυτοκίνητο...Καμία σχέση τ' ανταλλακτικά. Έρχονται με νταλίκες μέχρι Ιταλία και μετά γρήγορο πλοίο. Οι αποθήκες δεν είναι απαραίτητο να 'ναι στην Αγγλία, αλλά σε κέντρα διανομής σε ηπειρωτικές ευρωπαϊκές χώρες. Επίσης στα μικρού όγκου ανταλλακτικά υπάρχει και το αεροπλάνο.
Σ' αυτό που έχει πρόβλημα ο 'Σ' είναι στην κάλυψη και στη διαθεσιμότητα όχι και τόσο κινήσιμων ανταλλακτικών, κυρίως αμαξώματος
-
Χμμμ, κάτι λείπει από το post του lkar...
Τί είναι, τί είναι...
Αααα, τα copyrighted
Παράξενο...
lkar όσο για το facelift, η VW ετοιμάζει τέτοιο για το Golf και το ονομάζει νέο μοντέλο ( ) -
Ο χρήστης nickval έγραψε:
Χμμμ, κάτι λείπει από το post του lkar...
Τί είναι, τί είναι...
Αααα, τα copyrighted
Παράξενο...
lkar όσο για το facelift, η VW ετοιμάζει τέτοιο για το Golf και το ονομάζει νέο μοντέλο ( )Νέο μοντέλο θα είναι, όχι f/l, τέλος 2008, αρχές 09 -θεωρητικά πάντα.
Γιατί όμως ανέφερες -πάλι- το Golf στο θέμα του Civic;
-
Γιατί κατα βάθος θέλω να πουλήσω το Civic και να πάρω ένα TSi.
-
Ο χρήστης nickval έγραψε:
Γιατί κατα βάθος θέλω να πουλήσω το Civic και να πάρω ένα TSi.Καλή εμπορική κίνηση θα 'ταν. Με τόση αναμονή που έχει το Civic θα το πουλήσεις πιο ακριβά από καινούριο και θα σου μείνουν και ρέστα από το TSI
-
Θα το πουλήσω στη μαύρη αγορά
Θα στηθώ απ'εξω από το Σαρακάκη και μόλις εντοπίσω κάποιο δυσαρεστημένο πελάτη που μόλις άκουσε το χρόνο αναμονής, θα τον πλησιάσω...
Άσε που το χρώμα του δικού μου είναι συλλεκτικό, διότι δε βγαίνει πιά...
Θα το μοσχοπουλήσω και θα πάρω το Golf με φούλ εξτρά, ΚΑΙ με υποβραχιόνιο... -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Χρόνια τώρα κατηγορούν τον Σαρακάκη ακριβώς γι' αυτό. Δηλαδή για το κακό δίκτυο και την καθυστέρηση παραλαβής ή γενικότερη έλλειψη ανταλλακτικών.Λέγεται ότι έχουν βελτιωθεί τα πράγματα πάντως.
Μάλλον δεν έχουν βελτιωθεί καθόλου.
Όταν πήγα να περάσω τις πινακίδες, στην Θεσαλλονίκη, ήταν ένας κακομοίρης με ένα Mitsubishi. Είχε σπάσει η ποδιά που κρατούσε το ψυγείο. 2 μήνες περίμενε ο άνθρωπος.
Οταν ο υπάλληλος είδε τα γουρλωμένα μάτια μου με παρηγόρησε λέγοντάς μου ότι το πρόβλημα ήταν στην Mitsubishi και με την HONDA τα προβλήματα είχαν σε μεγάλο βαθμό λυθεί.Γιατί δεν τους πιστεύω?
-
Ο χρήστης gxaral έγραψε:
Χρόνια τώρα κατηγορούν τον Σαρακάκη ακριβώς γι' αυτό. Δηλαδή για το κακό δίκτυο και την καθυστέρηση παραλαβής ή γενικότερη έλλειψη ανταλλακτικών.
Λέγεται ότι έχουν βελτιωθεί τα πράγματα πάντως.
Όταν πήγα να περάσω τις πινακίδες, στην Θεσαλλονίκη, ήταν ένας κακομοίρης με ένα Mitsubishi. Είχε σπάσει η ποδιά που κρατούσε το ψυγείο. 2 μήνες περίμενε ο άνθρωπος.
Οταν ο υπάλληλος είδε τα γουρλωμένα μάτια μου με παρηγόρησε λέγοντάς μου ότι το πρόβλημα ήταν στην Mitsubishi και με την HONDA τα προβλήματα είχαν σε μεγάλο βαθμό λυθεί.Γιατί δεν τους πιστεύω?
καλά γιατί τους το κάνουν αυτό. Αφού έχουν συμβόλαια και με ένα courrier το ανταλακτικό σου έρχεται άμεσα.... Μήπως δεν υπήρχε πουθενά στον κόσμο?
-
Οταν ο υπάλληλος είδε τα γουρλωμένα μάτια μου με παρηγόρησε λέγοντάς μου ότι το πρόβλημα ήταν στην Mitsubishi και με την HONDA τα προβλήματα είχαν σε μεγάλο βαθμό λυθεί.πες τους να βιαστουν αλλιως θα ρθει ο Omikrone3!-εκδικητης και τιμωρος του Σαρακακη!
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Οταν ο υπάλληλος είδε τα γουρλωμένα μάτια μου με παρηγόρησε λέγοντάς μου ότι το πρόβλημα ήταν στην Mitsubishi και με την HONDA τα προβλήματα είχαν σε μεγάλο βαθμό λυθεί.πες τους να βιαστουν αλλιως θα ρθει ο Omikrone3!-εκδικητης και τιμωρος του Σαρακακη!
Επειδή το έχω ζήσει απο κόντά, όταν λέμε ότι κάτι έχει πρόβλημα πρέπει να λέμε και για τι αμάξι είναι....
ΠΧ Αν είναι για το ΜΗΤΣΟ του 1985.... ε τότε εντάξει,
Αν είναι για καινούργιο τότε ερχεται με courrier.Για πάτε στη Volvo HELLAS και ζητηστε ανταλακτικά για 850 να σας δω... που ρίξανε λεφτά.... Εχουν?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Επειδή το έχω ζήσει απο κόντά, όταν λέμε ότι κάτι έχει πρόβλημα πρέπει να λέμε και για τι αμάξι είναι....
Αν είναι για καινούργιο τότε ερχεται με courrier.Για πάτε στη Volvo HELLAS και ζητηστε ανταλακτικά για 850 να σας δω... που ρίξανε λεφτά.... Εχουν?
Καινούργιο ήταν
-
den vrika kanena post gia to kainourgio civic pou vgike to 2006 opote grafo edo. osoi exoun loipon to kainourgio civic, tora pou perase arketos kairos gia peste mou mia gnomi gia to amaksi? ego hmoun o protos isos pou to pire stin thessaloniki (mesa apriliou) k eimai para poli ikanopoihmenos apo kathe kathe apopsi. isos to mono arnitiko tou einai i apisteuta psili katanalosi mesa stin poli, 12 l/100 km einai sigoura polla...170 km ta 20 euro mou vgazoun tespa akouo gnomes! ego pantos arxizo na vgazo pleon to vsa giati niotho oti ksexasa k osi odigisi iksera, mpainei sinexeia to rimadi
-
Ο χρήστης gxaral έγραψε:
Καινούργιο ήταν
Αν υπάρχει κάπου στον κόσμο το φέρνουν με courier.. etsi nomizv
Ηonda Civic 2005