-
Ο χρήστης solaris2k6 έγραψε:
Είναι αρκετά γελίο αυτό που είπε. Το πιο πιθανόν είναι να πηγαίνουν οδικός μέχρι Ανκόνα και από εκεί στην Πάτρα.Πάντως Spyros.s εγώ κόβω το πουλί μου ότι θα έρθει το αμάξι μέσα Φεβρουαρίου... Βάλε και 15 μέρες για πινακίδες, τέλη κτλ και θα το έχουμε αρχές Μαρτίου.
Υπομονή μέχρι τότε...
εγώ λέω ότι τα παραλές...θα τα έχουμε αρχές φλεβαρη...απλά δεν κόβω το πουλί μου για αυτο....
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Είναι αρκετά γελίο αυτό που είπε. Το πιο πιθανόν είναι να πηγαίνουν οδικός μέχρι Ανκόνα και από εκεί στην Πάτρα.
Πάντως Spyros.s εγώ κόβω το πουλί μου ότι θα έρθει το αμάξι μέσα Φεβρουαρίου... Βάλε και 15 μέρες για πινακίδες, τέλη κτλ και θα το έχουμε αρχές Μαρτίου.
Υπομονή μέχρι τότε...
εγώ λέω ότι τα παραλές...θα τα έχουμε αρχές φλεβαρη...απλά δεν κόβω το πουλί μου για αυτο....
Τι να σου πω... πάντως εγώ που μίλησα χτες δεν ήξεραν τίποτα... και απλά μου είπε αυτή εκεί >
Ρε σι... πάρε τηλέφωνο τον Dealer σου και ρώτησέ τον να σου πεί το A100 της δικής σου παραγγελίας....να μπορέσουμε να δούμε τι γίνεται.
-
να ξεπεράσω την ίωση πρώτα που με εχει καθηλώσει 2 μέρες σπίτι και θα τα πάρω όλα a100 αριθμό πλαισίου
-
Καλησπέρα στους αρχιερείς της υπομονής (και γω μέσα σ' αυτούς)!
Λοιπόν έχω μπερδευτεί... και εξηγούμαι. Ένα παλικάρι σε ένα άλλο φόρουμ
το είχε παραγγείλει ενάμιση μήνα πριν και το παρέλαβε ήδη!!!! Ενώ ένας
άλλος το περιμένει από Ιούνιο
Μα καλά τι γίνεται????? Έχω αρχίσει και τα παίρνω στο κρανίο
Άντε να δούμε
-
Ο χρήστης nikox έγραψε:
Καλησπέρα στους αρχιερείς της υπομονής (και γω μέσα σ' αυτούς)!Λοιπόν έχω μπερδευτεί... και εξηγούμαι. Ένα παλικάρι σε ένα άλλο φόρουμ
Άντε να δούμε
Προφανώς αυτό που το πήρε σε ενάμιση μήνα είχε παραγγείλει το 4-πορτο.
Αυτός που το περίμενε από τον Ιούνιο λογικά πρέπει να κάνει τώρα βόλτες και να το χαίρετε... πλέον εάν έχω καταλάβει τώρα έχουμε σειρά αυτοί που το παραγγείλαμε Ιούλιο-Αύγουστο-Σεπτέμβριο
-
Επίσης να συμπληρώσω και να επιβεβαιώσω αυτό που έχετε αναφέρει και
εσείς σχετικά με την παραλαβή. Λίγο πριν τις γιορτές είχα επικοινωνία με
τον dealer μου και μου είπε ότι ΜΑΛΛΟΝ θα έρθει
Φεβρουάριο. Πού είσαι Ιώβ να δεις τα παιδιά σου
-
Καλησπέρα στους αρχιερείς της υπομονής (και γω μέσα σ' αυτούς)!
Λοιπόν έχω μπερδευτεί... και εξηγούμαι. Ένα παλικάρι σε ένα άλλο φόρουμ
Άντε να δούμε
Αυτός που το περίμενε από τον Ιούνιο λογικά πρέπει να κάνει τώρα βόλτες και να το χαίρετε... πλέον εάν έχω καταλάβει τώρα έχουμε σειρά αυτοί που το παραγγείλαμε Ιούλιο-Αύγουστο-Σεπτέμβριο
ίσως Κωνσταντίνε να πέτυχε καμιά ακύρωση...Η δική μου η απορία είναι η ακόλουθη..αν κάποιος δώσει στον ντήλερ 500
-
δύσκολο καθώς έχεις αριθμό στην αντιπροσωπεία στο όνομα σου.
-
Το τσέκαρα φίλε μου και ω, τι έκπληξη είναι το... 5θυρο
-
Ο χρήστης nikox έγραψε:
Το τσέκαρα φίλε μου και ω, τι έκπληξη είναι το... 5θυρο
λογικά θα είναι από ακύρωση αυτό...
-
Λοιπόν παιδιά ....άσχημα μαντάτα...
Όπως σας είπα και λίγες μέρες πριν μιλώντας με τον dealer μου δεν είχα κανένα νέο... και συνέχεια μου τα μάσαγε για να μην απογοητευτώ.
Έτσι και ρώτησα το Α100 κωδικό παραγγελίας μου ...Τον έδωσα σε έναν φίλο μου που δουλεύει στον Σαρακάκη και κοίταξε online να δει που είναι το αμάξι μου....
Σκατά... στο δικό μου Α100 δεν έχει βγει ακόμα αριθμός πλαισίου... και δεν είναι σε κανένα καράβι.
Το δικό μου Honda Civic 1.8 Sport Galaxy Grey που το παρήγγειλα στις 03/08/2006 σύμφωνα με τα στοιχεία, μου είπαν ότι το νωρίτερο θα έρθει Μάρτιο+ .. Δηλαδή να μην το περιμένω να το έχω στα χέρια μου πριν τον Απρίλιο...
Για αυτό σου λέω φίλε μου Spyro.s να μου πεις το A100 να σου πω αν είσαι στην ίδια μοίρα με μένα.
Προσοχή στους Dealers... λογικό είναι να σας πούνε ψέματα για να μην φύγετε.... πάντα λένε ότι θα έρθει όπου να’ναι για να σε κάνουν να περιμένεις...
-
κριμα ....
-
Δεν ξέρετε πως με τρώει!
Μια μικρή φωνούλα μέσα μου φωνάζει λάγνα:
'Ακύρωση! Ακύρωσηηηηηηη!!!'
Ρε που μπλέξαμε!
-
Λοιπόν παιδιά ....άσχημα μαντάτα...Όπως σας είπα και λίγες μέρες πριν μιλώντας με τον dealer μου δεν είχα κανένα νέο... και συνέχεια μου τα μάσαγε για να μην απογοητευτώ.
Έτσι και ρώτησα το Α100 κωδικό παραγγελίας μου ...Τον έδωσα σε έναν φίλο μου που δουλεύει στον Σαρακάκη και κοίταξε online να δει που είναι το αμάξι μου....
Σκατά... στο δικό μου Α100 δεν έχει βγει ακόμα αριθμός πλαισίου... και δεν είναι σε κανένα καράβι.
Το δικό μου Honda Civic 1.8 Sport Galaxy Grey που το παρήγγειλα στις 03/08/2006 σύμφωνα με τα στοιχεία, μου είπαν ότι το νωρίτερο θα έρθει Μάρτιο+ .. Δηλαδή να μην το περιμένω να το έχω στα χέρια μου πριν τον Απρίλιο...
Για αυτό σου λέω φίλε μου Spyro.s να μου πεις το A100 να σου πω αν είσαι στην ίδια μοίρα με μένα.
Προσοχή στους Dealers... λογικό είναι να σας πούνε ψέματα για να μην φύγετε.... πάντα λένε ότι θα έρθει όπου να’ναι για να σε κάνουν να περιμένεις...
Κων/νε έκανα το λάθος σήμερα και πήγα στην δουλειά το πρωί με αποτέλεσμα να ξαναγυρίσει ο πυρετός
Για τον λόγο αυτό δεν έχω πάει ακόμα στον ντήλερ να μάθω τι παίζει...βέβαια με αυτά που γράφεις θα χρειαστώ υπογλώσσιο αν έχεις δίκιο και ισχύει το ίδιο με σένα. Μόλις αναρρώσω θα πάω στον ντήλερ...ελπίζω να μην με ξαναρρωστήσει με ψέμματα και μ@λ@κίες ...έλεος πια!
Πλέον η υπόθεση είναι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα αφού έχουν περάσει 4,5 μήνες...φυσικά δεν θα ακυρώσω αλλά σκεφτείτε παραλαβή από τον αρχάγγελο γαβριήλ στα ...τέλη Μαρτίου -
τι να πω ρε παιδιά ... στεναχωριέμαι.... Γι αυτό και εγω πάω και παίρνω ότι ειναι ετοιμοπαράδοτο. Ετσι πήρα και το ΤΑΠΕΡ
-
Πλέον η υπόθεση είναι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα αφού έχουν περάσει 4,5 μήνες...φυσικά δεν θα ακυρώσω αλλά σκεφτείτε παραλαβή από τον αρχάγγελο γαβριήλ στα ...τέλη Μαρτίουαπό το ΟΧΙ, στην επανάσταση του '21;
-
...Εντάξει ρε παιδιά δίκιο έχετε αλλά πόσα αυτοκίνητα χωράει το γ@μηνένο το καράβι αν ξεφορτώνει σε 3 χώρες; 10 κομμάτια θα φέρει;έλεος με τις μ@λ@κιες τους; Εντάξει να μην υποτιμούν την νοημοσυνη μας όμωςΕξαρταται...Απο 1500 εως 2500 κομματια
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
...Εντάξει ρε παιδιά δίκιο έχετε αλλά πόσα αυτοκίνητα χωράει το γ@μηνένο το καράβι αν ξεφορτώνει σε 3 χώρες; 10 κομμάτια θα φέρει;έλεος με τις μ@λ@κιες τους; Εντάξει να μην υποτιμούν την νοημοσυνη μας όμως
Εξαρταται...Απο 1500 εως 2500 κομματια
300....
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
...Εντάξει ρε παιδιά δίκιο έχετε αλλά πόσα αυτοκίνητα χωράει το γ@μηνένο το καράβι αν ξεφορτώνει σε 3 χώρες; 10 κομμάτια θα φέρει;έλεος με τις μ@λ@κιες τους; Εντάξει να μην υποτιμούν την νοημοσυνη μας όμως
Εξαρταται...Απο 1500 εως 2500 κομματια
και όμως έχουν διαμορφωμένα αμπάρια σε πολλούς ορόφους ορόφους και ίσως παίρνουν περισσότερα από χίλια όπως γράφεις...Στην περίπτωση αυτή όμως πόσο κάνει αυτό το καράβι να έρθει από Βρετανία έστω και με ενδιάμεσες στάσεις σε Γαλλία, Πορτογαλία, Ισπανία, Ιταλία και Ελλάδα;Δικαιολογούνται...2 + μήνες; Κωπηλατούν για να έρθουν; Σε μένα τα πράγματα είναι απλά... ας αργήσει μέχρι τότε...αυτοκίνητο-(α) δόξα το θεό έχω να κινηθώ όμως ας μου πούνε την αλήθεια...αυτό με ενοχλεί περισσότερο από οτιδήποτε άλλο...Φανταστείτε ότι παράγγειλα ένα αυτοκίνητο που στην χώρα ήρθε τον απρίλιο του 2006 5 μήνες μετά και κινδυνεύω να το παραλάβω λίγους μήνες πριν το πιθανό facelift(κάπου μέσα στο 2008...) ...και πάλι έλεος
**
Ikar έγραψε:από το ΟΧΙ, στην επανάσταση του '21; **
Είδες τι παθαίνουν όσοι παραγγέλνουν επαναστατικό αυτοκίνητο; Ενώ αν έπαιρνα τον αντικαταστάτη πλέον του άξεντ σε συχνότητα παρουσίας στους ελληνικούς δρόμους θα το είχα ήδη... -
Ποιο καράβι φίλε μου Σπύρο. Διάβασε λίγο καλύτερα τι έγραψε ο φίλος Solaris2k6:
'Σκατά... στο δικό μου Α100 δεν έχει βγει ακόμα αριθμός πλαισίου... και δεν είναι σε κανένα καράβι.'Που στα δικά μου αυτιά με το λίγο μυαλό που διαθέτω ακούγεται σαν να μην έχει μπει ΚΑΝ στην γραμμή παραγωγής.
Επίσης τον παρακάλεσα να ρωτήσει και για τον δικό μου. Δύσκολο να γίνει, αλλά μου είπε τον δικό του αριθμό παραγγελίας και είναι μικρότερος από τον δικό μου... την καταδίκη μου
Κατά τα άλλα συμφωνώ με τον Σπύρο.σ ότι το χειρότερο είναι ότι δεν μας λένε με σιγουριά πότε θα έρθει. Επίσης αναρωτιέμαι τι περισσότερο έχουν οι άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες και καλύπτουν την ζήτηση . Είναι το ΜΟΝΟ μοντέλο στον κόσμο ολόκληρο που κατασκευάζεται σε ένα και μόνο εργοστάσιο;
Θέλει σκέψη...
Ηonda Civic 2005