-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Παίδες επείγον!Χθες άλλαξα password στο PC μου. Σήμερα βάζω το νεo password και δεν το κάνει δεκτό!!
Το ίδιο και το παλιό!!!Καμιά ιδέα?
-
καλύτερα 2.1 (στέρεο) παρά σαράουντ, για λίγα λεφτά.
imnsho
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Παίδες επείγον!
Χθες άλλαξα password στο PC μου. Σήμερα βάζω το νεo password και δεν το κάνει δεκτό!!
Το ίδιο και το παλιό!!!Καμιά ιδέα?
μήπως το έχεις στα ελληνικά;
κεφαλαία;
numlock;
το bios password λες;
2 λύσεις:
bios reset, (διάβασε το manual της μητρικής. η ιδέα είναι: κλείνεις το pc (χαχα) βάζεις ένα τζαμπεράκι προσωρινά στη θέση 'erase/delete/' και μετά από μερικά δευτερόλεπτα το ξαναβάζεις στην άλλη θέση. )
default password (παλιότερες μητρικές έχουν πασπαρτού κωδικούς. κάποιες είχαν κωδικό 'alfaromeo' αν βρεις στο νετ ποιός είναι για το δικό σου bios award/ami/phoenix τι διάολο)
-
Οχι. Είναι όλα όπως πρέπει. Μιλάω για το password για να κάνεις log on στα windows!!!
-
sorry, i don't do windows
πρόσεξε μην έχεις αλλάξει το χρήστη, τον τρόπο σύνδεσης κτλ... μετά πάμε σε άαααλα (safe mode κτλ δε θυμάμαι κι'όλας)
-
δώσε ένα mail να σου στείλω ένα πρόγραμμα να κάνεις μία απόπειρα...
AKYΡΟ...για log in στα win δεν ξέρω
-
Passware Password Recovery Kit Enterprise
-
OK.
Μπήκα σαν Administrator, μετά από δοκιμές με διάφορα passwords, άλλαξα πάλι το password του user και εντάξει!!!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Passware Password Recovery Kit Enterpriseε ρε τα μεγάλα πνεύματα...αυτό θα του πρότεινα!
είναι χρονοβόρα αυτά όμως.
-
Πάλι καλά που δεν είχα σβήσει τον λογαριασμό του Administrator Σάββα!
-
Tα 5.1 ειναι τελειως μουφα? (ειναι και 25w)
Creative vs Logitech = ??? ???
-
Ε όχι και μούφα τα 5.1 ... μην τρελαθούμε κιόλας.
-
Virus or unwanted program 'SymbOS/Feakks.2'
detected in file 'C:.......\backup\433.dat' [SYMBOS/Feakks.2].Το έπιασε το AV! Αλλά δεν βρίσκει τι ιός είναι!! Τον διέγραψε φυσικά!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
detected in file 'C:.......\backup\433.dat' [SYMBOS/Feakks.2].Το έπιασε το AV! Αλλά δεν βρίσκει τι ιός είναι!! Τον διέγραψε φυσικά!
1 και 2...κάθε μέρα δέχομαι σπαμ με κανα 20άρι από δαύτους.
Κaspersky (AOL) uber alles -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πάλι καλά που δεν είχα σβήσει τον λογαριασμό του Administrator Σάββα!Δε νομίζω πως μπορείς να 'σβήσεις' το λογαριασμό του Admin.
-
Ο χρήστης AlexV έγραψε:
Έχω μια απορία...Είναι φυσιολογικό στο speed test που έκανα στην σύνδεσή μου να παίρνω download speed περίπου 200kb/sec ενώ η ονομαστική μου ταχύτητα είναι 768kb/sec? Γιατί τέτοια μεγάλη απόκλιση?Φυσιολογικό δεν είναι, αλλά με τον ΟΤΕ όλα να τα περιμένεις.
Ανάλογα με την περιοχή, και τις εργασίες συντήρησης στο δίκτυο, μπορεί να έχεις τέτοιες δυσάρεστες εμπειρίες για λίγο (αχχαχαχαχα) χρονικό διάστημα. Κατά κανόνα, υπομονή και οι ταχύτητες θα στρώσουν.
Υποθέτω βέβαια πως όταν έκανες το test δεν χρησιμοποιούσες το bandwidth για οποιοδήποτε άλλο σκοπό (downloads κτλ)...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Πάλι καλά που δεν είχα σβήσει τον λογαριασμό του Administrator Σάββα!Δε νομίζω πως μπορείς να 'σβήσεις' το λογαριασμό του Admin.
δεν μπορείς να τον σβήσεις, μπορείς όμως να τον μετονομάσεις απ'το Local Security Policy (Administrative Tools)
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μηπως ειναι το backup του κινητου εκει;Μηπως εχεις το Fexplorer στο κινητο;
-
Ναι Βασίλη. Ακριβώς. Γιατί; Λες να είναι ιός στο κινητό?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ε όχι και μούφα τα 5.1 ... μην τρελαθούμε κιόλας.Τα συγκεκριμενα εννοω.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#9]