Να πω κι εγώ τις εντυπώσεις μου από την πρώτη τοποθέτηση των Weissocks! Καταρχήν να...ξεχέσω λίγο τον άχρηστο με το Astra που με ανάγκασε να τις...βάλω, σταματώντας στην ανηφόρα επειδή είχε πάρει το εκχιονιστικό από πίσω (στα 3 μέτρα! ). Τέσπα, φρέναρα και επειδή ήταν ανηφόρα και μάλιστα με κλίση, στην προσπάθειά μου να πάω πίσω και να πάρω φόρα, το αυτοκίνητό μου βρέθηκε....κάθετα, με την μούρη να βρίσκεται στο χείλος του δρόμου! Εκεί φάνηκε και το μεγάλο μειονέκτημα: ΘΕΛΟΥΝ ΧΩΡΟ για να μπουν!!
Οι συμβατικές αλυσίδες κουμπώνουν χωρίς να μετακινήσεις καθόλου το αυτοκίνητο, μετά κάνεις λίγα μέτρα, τις σφίγγεις και τέλος! Απλά θέλει προσοχή το σφίξιμο, για να μην σπάσουν.
Επίσης, τελικά η τοποθέτηση παίρνει τον ίδιο χρόνο πάνω κάτω με τις συμβατικές αλυσίδες, αλλά εννοείται πως οι Weissocks είναι ασύγκριτες στην ποιότητα κίνησης και κύλισης! Μπορείς να κινείσαι και σε άσφαλτο χωρίς τραντάγματα. Και αν μπουν πραγματικά δύσκολα θα βγουν και κυριολεκτώ! Στο να τις βγάλεις είναι δύσκολο, πολύ πιο δύσκολο από τις συμβατικές!
Για να καταλήξω, εγώ θα προτιμήσω την επόμενη φορά τις φτηνές συμβατικές από Carrefour κλπ...Επειδή βάζω τις αλυσίδες μόνο όταν κολλήσω, ή μόνον όταν με...υποχρεώσουν οι μπλε, δεν χρειάζομαι την ποιότητα κύλισης των...'σάκων', προτιμώ το εύκολο βάλε-βγάλε των συμβατικών και ότι μπαίνουν χωρίς να χρειάζονται χώρο...