-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
ξαναρωταω:
τα ρολογια αυτα ειναι πληρως λειτουργικα ή δουλευουν μονο οι ωροδεικτες/λεπτοδεικτες??
Λειτουργικοτατα και λεπτομερεστατα.
προφανως αναφερομαι στις ρεπλικες/μαιμουδες....
το παραπανω site νομιζω πουλαει γνησια ετσι?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ξαναρωταω:
τα ρολογια αυτα ειναι πληρως λειτουργικα ή δουλευουν μονο οι ωροδεικτες/λεπτοδεικτες??
Βρες εσυ Ομεγα γνησιο με 100$ και παρε μου καμμια δεκαρια
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
ξαναρωταω:
Βρες εσυ Ομεγα γνησιο με 100$ και παρε μου καμμια δεκαρια
μα δεν λεει τιμες!
-
οι ρέπλικες έχουν καλούς μηχανισμούς? είναι αξιόπιστα ή είναι του κιλού?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
οι ρέπλικες έχουν καλούς μηχανισμούς? είναι αξιόπιστα ή είναι του κιλού?Κατα κανονα μια καλη ρεπλικα εχει εναν συνηθισμενο αυτοματο μηχανισμο μαζικης παραγωγης.Μπορει με μια κουβεντα να δουλευει απροβληματιστα για πολλα χρονια.
Kανε του ενα email (sales@watches138.com) να πειστεις
-
θα του στειλω email...
οι μηχανισμοι που εχουν ειναι σιγουρα αυτοματοι?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
θα του στειλω email...οι μηχανισμοι που εχουν ειναι σιγουρα αυτοματοι?
Nαι λεμεεεε!!!!
Αντε σας εφτιαξα παλι
Ολοι με Πατεκ Φιλιπ με βασερον Κονσταντεν και με Ζεγκερ ΛεΚουλτρ θα κυκλοφορατε
-
τα μονα που δε πρεπει να ειναι ρεπλικες ειναι τα CASIO
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
τα μονα που δε πρεπει να ειναι ρεπλικες ειναι τα CASIOΣε γελασανε....
Οι Κινεζοι ακομα και για το πιο φτηνο πραγμα εχουν μια φτηνοτερη αντιγραφη.Και σε λιγο καιρο θα κυκλοφορησουν και αντιγραφες των αντιγραφων
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
τα μονα που δε πρεπει να ειναι ρεπλικες ειναι τα CASIO
Σε γελασανε....
Οι Κινεζοι ακομα και για το πιο φτηνο πραγμα εχουν μια φτηνοτερη αντιγραφη.Και σε λιγο καιρο θα κυκλοφορησουν και αντιγραφες των αντιγραφων
-
κατι τελευταιο:
οι φωτο που εχει στο site του, ειναι απο τα γνησια μοντελα ή απο τις ρεπλικες?
-
Ρέπλικες απο SEIKO δεν έχς δει πουθενά.
Μιλάω κυρίως για τα Κinetic. -
-
Ο χρήστης Turist έγραψε:
www.amatory.bizΣε σχεση με τους αλλους ειναι ακριβος!!!
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Κατα κανονα μια καλη ρεπλικα εχει εναν συνηθισμενο αυτοματο μηχανισμο μαζικης παραγωγης.Μπορει με μια κουβεντα να δουλευει απροβληματιστα για πολλα χρονια.
Εξαρτάται. Ακόμα και οι ρέπλικες, έχουν κατηγορίες και βαθμούς. Μια ΑΑΑ ρέπλικα, ακόμα και το έμπειρο μάτι θα δυσκολευτεί να την ξεχωρίσει, θέλει ζυγαριά ακριβείας να την ζυγίσεις, γιατί εκεί μόνο διαφέρει από το ορίτζιναλ.
Υπάρχουν και ρέπλικες απαράδεκτες βέβαια, χαμηλότερης ποιότητας και με μηχανές quartz αντί αυτόματες. Αυτές, μόνο την κίνηση του δευτερολεπτοδείκτη αν δεις, τις παίρνεις χαμπάρι αμέσως.
Υπάρχει άνθρωπος στην Ελλάδα, ρολογάς σωστός, που φτιάχνει ρέπλικες καταπληκτικής ποιότητας, χρησιμοποιώντας ΠΟΛΥ καλά υλικά στις κάσες και αυτόματους μηχανισμούς Seiko ή Miyota (= Citizen). Ε, παιρνεις ρέπλικα Ρόλεξ με 200 ευρώ, δουλεύει ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ χωρίς σέρβις (είπαμε, Japan μηχανισμοί, σκυλιά μαύρα), και άσε τους άλλους να τρέχουν στη Ρόλεξ κάθε 5 χρόνια και να σκάνε 500άρικα, γιατί το 'precious' τους χάνει... κάνα τεταρτάκι την ημέρα
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Κατα κανονα μια καλη ρεπλικα εχει εναν συνηθισμενο αυτοματο μηχανισμο μαζικης παραγωγης.Μπορει με μια κουβεντα να δουλευει απροβληματιστα για πολλα χρονια.
Εξαρτάται. Ακόμα και οι ρέπλικες, έχουν κατηγορίες και βαθμούς. Μια ΑΑΑ ρέπλικα, ακόμα και το έμπειρο μάτι θα δυσκολευτεί να την ξεχωρίσει, θέλει ζυγαριά ακριβείας να την ζυγίσεις, γιατί εκεί μόνο διαφέρει από το ορίτζιναλ.
Υπάρχουν και ρέπλικες απαράδεκτες βέβαια, χαμηλότερης ποιότητας και με μηχανές quartz αντί αυτόματες. Αυτές, μόνο την κίνηση του δευτερολεπτοδείκτη αν δεις, τις παίρνεις χαμπάρι αμέσως.
Υπάρχει άνθρωπος στην Ελλάδα, ρολογάς σωστός, που φτιάχνει ρέπλικες καταπληκτικής ποιότητας, χρησιμοποιώντας ΠΟΛΥ καλά υλικά στις κάσες και αυτόματους μηχανισμούς Seiko ή Miyota (= Citizen). Ε, παιρνεις ρέπλικα Ρόλεξ με 200 ευρώ, δουλεύει ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ χωρίς σέρβις (είπαμε, Japan μηχανισμοί, σκυλιά μαύρα), και άσε τους άλλους να τρέχουν στη Ρόλεξ κάθε 5 χρόνια και να σκάνε 500άρικα, γιατί το 'precious' τους χάνει... κάνα τεταρτάκι την ημέρα
Σπύρο συμφωνώ μαζί σου, αλλά για να αγοράσεις μία ρέπλικα άριστης ποιότητας πρέπει να βάλεις το χέρι βαθιά στην τσέπη .
Τα 200 ευρώ , πιστεύω ότι είναι πολύ λίγα.Στο παρακάτω site μπορείς να καταλάβεις τι εννοώ
http://www.idealwatches.com/index-fake-rolex.htm -
Ορθόν!
Κι εγώ πάντως, προτιμώ το real thing (ρόλεξ δεν θα έπαιρνα ποτέ βέβαια )
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ορθόν!Κι εγώ πάντως, προτιμώ το real thing (ρόλεξ δεν θα έπαιρνα ποτέ βέβαια )
Πριν 2 χρόνια είχε έρθει στην Ελλάδα, ένας συνεργάτης μου από Αμερική.
Βγήκαμε πολλές φορές έξω , μιας και ήταν η πρώτη φορά που είχε έρθει στην Ελλάδα.
Κάποια στιγμή μου λέει :΄Νικόλα, πρώτη φορά στη ζωή μου βλέπω να μου σερβίρουν καφέ , και οι σερβιτόροι να φοράνε Rolex και Prada !! Θα πρέπει να βγάζουν πολλά λεφτά από τα tips….΄
Τι να του εξηγήσω μετά από αυτό ??
-
Τις κρυφές χάρες της Ελλαδάρας Νίκο....
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lol:Τις κρυφές χάρες της Ελλαδάρας Νίκο....
Που οι περισσότεροι κλαίγονται και από την άλλη κυκλοφορούν με Rolex και Tourbillon ?
Ρολόγια. Τι φοράμε και... τι θα ΘΕΛΑΜΕ να φοράμε.