-
Υπάρχουν και καλές απομιμήσεις ... τώρα αυτά???
-
Ο χρήστης nik_marin έγραψε:
Υπάρχουν και καλές απομιμήσεις ... τώρα αυτά???Βασικα...υπαρχουν ρεπλικες και υπαρχουν μαϊμου.....
Σκεφτομαι να παρω μια διο ρεπλικες, γιατι ειναι αλλιως να σου φανε 250 ευρω.... κ αλλιως xx.000 ευρω! -
προτιμώ ένα μέτριο πρωτότυπο παρά 20 απομιμήσεις όσο καλές και αν είναι
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
προτιμώ ένα μέτριο πρωτότυπο παρά 20 απομιμήσεις όσο καλές και αν είναιΝαι.... Κ εγω πρωτιμο το γνησιο......
Αλλα προτιμο να το χω στο χρηματοκυβωτιο στο γραφειο...κλειδομενο!
Και να κυκλοφωρο με την ρεπλικα, η οποια οτι παθει..... δεν με νοιαζει! -
Τότε ποιο το νόημα να το έχεις εξαρχής το γνήσιο...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Τότε ποιο το νόημα να το έχεις εξαρχής το γνήσιο...δημιουργεις ενα 'αντιγραφο ασφαλειας' βρε παιδι μου!
-
Τότε ποιο το νόημα να το έχεις εξαρχής το γνήσιο...Ειναι σαν να π...δας την διδημη αδερφη της γκομενας σου.....
'Μωρο μου....Δεν θελω να παθεις τιποτα'Τι ρωτας βρε ανθρωπε;;;;;
Το ιδιο ειναι να το κοπανησεις καπου κατα-λαθος και να δοσεις 250ευρω για νεα ρεπλικα...με το να δοσεις κανα δι-χιλιαρο για επισκευες του γνησιου;;;;; -
εγώ το tag heuer μου το φοράω 7 χρόνια (βέβαια δεν είναι κανά τοπ μοντέλο μην φανταστείς σκάρτο από 1500€ κάνει...) και το χαίρομαι εγώ και μόνο. Δεν καταλαβαίνω τον λόγω αγοράς μαιμουδιάρικου μόνο και μόνο για να το δείχνω στους άλλους. Έτσι και αλλιώς οι πολλοί δεν ξέρουν τι είναι οπότε δεν με νοιάζει. Ποιό εντυπωσιακό φαίνεται ένα φθηνότερο με εντυπωσιακή πλάκα παρά ο δικός μου χρονογράφος που κουβαλά αν θυμάμαι καλά 23 χρόνια παρουσίας στην αγορά (πρωτοπαρουσιάστηκε το 1984)
Η αλήθεια είναι φίλε μου ότι αν μπορούσαμε να διαθέσουμε χρήματα για πολύ ακριβά ρολόγια δεν θα μας ένοιαζε και η συντήρηση τους.
Αυτό τουλάχιστον ισχύει σε μένα. -
[quote='spyros.s']εγώ το tag heuer μου το φοράω 7 χρόνια (βέβαια δεν είναι κανά τοπ μοντέλο μην φανταστείς σκάρτο από 1500
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
εγώ το tag heuer μου το φοράω 7 χρόνια (βέβαια δεν είναι κανά τοπ μοντέλο μην φανταστείς σκάρτο από 1500€ κάνει...) και το χαίρομαι εγώ και μόνο. Δεν καταλαβαίνω τον λόγω αγοράς μαιμουδιάρικου μόνο και μόνο για να το δείχνω στους άλλους. Έτσι και αλλιώς οι πολλοί δεν ξέρουν τι είναι οπότε δεν με νοιάζει. Ποιό εντυπωσιακό φαίνεται ένα φθηνότερο με εντυπωσιακή πλάκα παρά ο δικός μου χρονογράφος που κουβαλά αν θυμάμαι καλά 23 χρόνια παρουσίας στην αγορά (πρωτοπαρουσιάστηκε το 1984)Η αλήθεια είναι φίλε μου ότι αν μπορούσαμε να διαθέσουμε χρήματα για πολύ ακριβά ρολόγια δεν θα μας ένοιαζε και η συντήρηση τους.
Αυτό τουλάχιστον ισχύει σε μένα.Πασο....
Αποψη μου, αποψη σου. -
Ρε τι γνησια μου λετε και αηδιες...
Εδω ο ανθρωπος κανει χρυσες δουλειες λεμε....
Οπως και οι μαυροι στην Ερμου που πουλανε τις τσαντες ΒουΪτον και Σανελ με πεντε ευρα...
Πηγαιντε στα διαφορα Ιντερκοντινενταλ στα GB corner και δειτε τι μαϊμου κυκλοφοραει...
Μου φοραει ο αλλος το γιαλατζι Βασερον παιρνει και τη καργια με τη Βουϊτον του αραπη μπαινουν στο αγορασμενο με 5000 ατοκες πρεμιουμ και το παιζουν λεφταδες...
Σιγα μην εχει ο αλλος που φυσαει το χρημα, ρολοϊ των 5000 και φοβαται μη του το κλεψουν ή το χτυπησει και κυκλοφορει με τη μαϊμου.Αντε παραπερα, που μαθαμε ολοι στη Haute Horlogerie και στα turbillon.Παμε στο περιπτερο, αγοραζουμε το Chronos Oro, μαθαινουμε το turbillon και μετα ψαχνουμε το μαυρο ή τον Κινεζο που θα μας το δωσει με κανα εικοσαρικο να κανουμε το κομματι μας.
Πηγαιντε εκει στην Ομονοια στην αρχη της Πειραιως να δειτε turbillon Haute Horlogerie με τη σεσουλα και τους πελατες με τη πλατη στα μικρομαγαζα να φωναζουν δωσε και σε μενα (turbillon και Βασερον και Ρολεξ ) μπαρμπα....Τα Βασερον που κυκλοφορουν στην Ελλαδα επρεπε το εργοστασιο να παραγει καμμια εικοσαρια χρονια αποκλειστικα για τους θαμωνες του Ντα Καπο και του τζιμπικορνερ...
Τι μου λετε για χρηματοκιβωτια και αηδιες.... -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
εγώ το tag heuer μου το φοράω 7 χρόνια (βέβαια δεν είναι κανά τοπ μοντέλο μην φανταστείς σκάρτο από 1500€ κάνει...) και το χαίρομαι εγώ και μόνο. Δεν καταλαβαίνω τον λόγω αγοράς μαιμουδιάρικου μόνο και μόνο για να το δείχνω στους άλλους. Έτσι και αλλιώς οι πολλοί δεν ξέρουν τι είναι οπότε δεν με νοιάζει. Ποιό εντυπωσιακό φαίνεται ένα φθηνότερο με εντυπωσιακή πλάκα παρά ο δικός μου χρονογράφος που κουβαλά αν θυμάμαι καλά 23 χρόνια παρουσίας στην αγορά (πρωτοπαρουσιάστηκε το 1984)
Η αλήθεια είναι φίλε μου ότι αν μπορούσαμε να διαθέσουμε χρήματα για πολύ ακριβά ρολόγια δεν θα μας ένοιαζε και η συντήρηση τους.
Αυτό τουλάχιστον ισχύει σε μένα.Πασο....
Αποψη μου, αποψη σου.Δεν αθ είχε νόημα να συμφωνούσαμε σε όλα...αντιθέτως θα ήταν υπερβολικά βαρετά
-
Τι ρωτας βρε ανθρωπε;;;;;
Το ιδιο ειναι να το κοπανησεις καπου κατα-λαθος και να δοσεις 250ευρω για νεα ρεπλικα...με το να δοσεις κανα δι-χιλιαρο για επισκευες του γνησιου;;;;;Σαφώς όχι. Ομως αν το γνήσιο παραμένει κλειδωμένο μέσα στο χρηματοκιβώτιο και η μόνη περίπτωση που θα βλέπει το φως του δωματίου είναι όταν θέλεις να το χαϊδέψεις ψιθυρίζοντάς του 'my preciouuuus', αυτή είναι η περίπτωση για την οποία έγραψα. Ανούσιο. Καλύτερα να έχεις πάρει μόνο τη ρέπλικα, και σου περισσεύουν τα χρήματα. Και πάλι μάγκας.
-
Κοιτάξτε ένα θηρίο...
-
Τι ρωτας βρε ανθρωπε;;;;;
Το ιδιο ειναι να το κοπανησεις καπου κατα-λαθος και να δοσεις 250ευρω για νεα ρεπλικα...με το να δοσεις κανα δι-χιλιαρο για επισκευες του γνησιου;;;;;Σαφώς όχι. Ομως αν το γνήσιο παραμένει κλειδωμένο μέσα στο χρηματοκιβώτιο και η μόνη περίπτωση που θα βλέπει το φως του δωματίου είναι όταν θέλεις να το χαϊδέψεις ψιθυρίζοντάς του 'my preciouuuus', αυτή είναι η περίπτωση για την οποία έγραψα. Ανούσιο. Καλύτερα να έχεις πάρει μόνο τη ρέπλικα, και σου περισσεύουν τα χρήματα. Και πάλι μάγκας.
Εχω ενα Cartier Roadster Chronograph, το οποιο ειναι το αγαπημενο μου!
Για 2 χρονια δεν το βγαζα απο το χερι μου....
Αποτελεσμα;;;;
1 Σετ λουρακια καταστραφικε.
Πολες αμιχες στην κασα
2 γερα κοπανηματα.....
Σουμα: 1.000 με 1.500 ευρω για να το φερουν σε νορμαλ κατασταση....
Πηρα το Citizen Eco Drive Promaster.... το φοραω καθε μερα και το 'my preciouuuus' το βγαζω βολτα κανα 2 φορες τη βδομαδα, με 'επισυμο' ντυσιμο και σε 'ελεγχομενο' περιβαλον....
Κ εχω ηρεμισει..... -
Ετσι μάλιστα. Δεν είπα να μην τα προσέχεις, αλλά όχι και να τα έχεις κλειδωμένα.
Είναι σαν να αγοράσεις μια Murcielago και δεν την κυκλοφορείς (ούτε καν στην πίστα) για να μην τη χαλάσεις, και πηγαινοέρχεσαι συνεχώς με το Punto σου (τυχαία τα παραδείγματα).
-
Ετσι μάλιστα. Δεν είπα να μην τα προσέχεις, αλλά όχι και να τα έχεις κλειδωμένα.Είναι σαν να αγοράσεις μια Murcielago και δεν την κυκλοφορείς (ούτε καν στην πίστα) για να μην τη χαλάσεις, και πηγαινοέρχεσαι συνεχώς με το Punto σου (τυχαία τα παραδείγματα).
βασικα...δεν εβρησκα ρεπλικα....γι αυτο πηρα το Citizen....
-
βασικα...δεν εβρησκα ρεπλικα....γι αυτο πηρα το Citizen....
Για δες και εδω :
214 κομματια εχει
-
ξαναρωταω:
τα ρολογια αυτα ειναι πληρως λειτουργικα ή δουλευουν μονο οι ωροδεικτες/λεπτοδεικτες??
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ξαναρωταω:τα ρολογια αυτα ειναι πληρως λειτουργικα ή δουλευουν μονο οι ωροδεικτες/λεπτοδεικτες??
Λειτουργικοτατα και λεπτομερεστατα.
Και πολυ ποιοτικα για αντιγραφες.
Προβλεπω σε λιγα χρονια η Ρολεξ κλπ να εχει Κινεζο Ιδιοκτητη
Ρολόγια. Τι φοράμε και... τι θα ΘΕΛΑΜΕ να φοράμε.