-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Εμείς λέμε να πάμε 31/12θα παίξουμε ... και 31 ???
δεν έχω πρόβλημα... 30 ή 31 ... απλά μερικά παιδια απο το 106sc έχουν πει
για 30/12 ....η πίστα και τις 2 ημερομηνίες θα είναι ανοιχτή ?
-
Εγώ κατά πάσα πιθανότητα θα είμαι στα Μέγαρα και 30 και 31 αλλά θα το βάλω πίστα μόνο την μία από τις 2 ημέρες, την άλλη απλά για καφέ.
-
εγω αν ειναι 31 θα προσπαθησω να ερθω για καφε, μιας και 30 θα ειμαι ασπροπυργο με το μονοθεσιο μου!
-
Η πιστα ειναι ανοιχτη μεχρι και την Κυριακη. Για Σαββατο η προγνωση του καιρου λεει βροχες και για Κυριακη λιακαδα. Κι εγω για Κυριακη το βλεπω. Και περισυ 31/12 ειμαστε πιστα, γιατι οχι και φετος ?
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
εγω αν ειναι 31 θα προσπαθησω να ερθω για καφε, μιας και 30 θα ειμαι ασπροπυργο με το μονοθεσιο μου!Με το ημιθέσιο θες να πεις.
-
31 οριστικοποιήθηκε από τους miatisti
-
Θα είμαι κι εγώ πρώτα ο Θεός. Ελπίζω να με κάνει βόλτα ο Τίμος (να γνωριστούμε κι από κοντά, όχι μόνο από τα φόρουμ) και να συναντήσω επιτέλους τον John Kyr...
ΥΓ. Μιχαλάκη, δεν πιστεύω να μπήκες σήμερα Σάββατο; -
Υπέροχο κλείσιμο χρονιάς σήμερα το πρωί!
Θαυμάσιος καιρός,καλοί φίλοι,αρκετά,αλλά όχι πολλά αυτοκίνητα στην πίστα και να πως στήνεται ένα όμορφο πρωινό!Από μεριάς μου,οι χρόνοι ξεκίνησαν κακά,με εμένα να κάνω άφθονα λάθη,και να λέω πως φταίει το αυτοκίνητο
Ωστόσο με τις συμβουλές του Βασίλη και των υπολοίπων παιδιών τα πράγματα καλυτέρεψαν,αλλά όχι σημαντικά...
Έπρεπε να μπει συνοδηγός ο Opterios να μου αλλάξει 2 γραμμές και 3 φρεναρίσματα ώστε να έρθει το 1.21.62
Το αυτοκίνητο σε σχέση με την πρώτη φορά είχε λάστιχα με 10000 χλμ (τα προηγούμενα ήταν 7ετίας ) και μπλοκέ διαφορικό.. , ά και ακολούθησα τις συμβουλές του Βασίλη για τις πιέσεις (την άλλη φορά ήταν κουκουρούκου )
Λοιπόν η μεταμόρφωση ήταν πλήρης!
Άλλο αυτοκίνητο θα λέγαμε..,σαφώς περισσότερη πρόσφυση,καλύτερος έλεγχος,καλύτερη μούρη...Το μπλοκέ αξίζει μέχρι δεκάρας τα ευρώ του
Προοδευτικό,αξιοποιεί το πίσω μέρος,διορθώνει λάθη εισόδου και γενικά καθιστά το αυτοκίνητο πιο ευχάριστο και εύκολοΕυχαριστώ τους φίλους μου, που είναι πρόθυμοι να ακούνε και να βλέπουν τις κοτσάνες μου,και να είναι πρόθυμοι να με διορθώνουν
Άντε και καλή μας χρονιά!!
-
Ε ρε,πόρωση!!!!
ΧΡΟΝΙΑΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!
Αι,και σε κατώτερα γιατρέ.
-
Αααααχ .... ωραία ήταν σήμερα !
Οπως είπε και ο γιατρός, ήταν μια πολύ ευχάριστη ΠαραμονήΟ καιρός μας έκανε το χατήρι, παρέα με καλούς φίλους γνωρίσαμε και τα παιδιά με τις άαααλλες μπέμπες (βλέπε Μ3 Ε46 - ευχαριστώ Δημήτρη για τη βόλτα) .... παίξαμε λίγο ... καλά ήταν.
ΥΓ. 1 Αυτά τα run flat δε λένε με τίποτα να παραδώσουν το πνεύμα ...
ΥΓ. 2 Αντε να ετοιμάσω τη Lancia για να μπορώ να ξεδώσω ελεύθερα ... -
Μια μεγάλη μπραβούκλα στον Οπτέριο, που έφερε κωφό χρόνο με τη (δυνατή) ν'γκαμπριολέτα του γιατρού... Κατά τ'άλλα στρεβλώνουν, σου λέει...
Τέτοιους χρόνους, για να τους κάνει το δικό μου, πρέπει να το ρίξω από τα Μετέωρα... Τι να πω, δεν ξέρω...
Μην έχει κανας φίλος τζάκι; Να του το δώσω το 4άρι για προσάναμμα;
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Θα είμαι κι εγώ πρώτα ο Θεός. Ελπίζω να με κάνει βόλτα ο Τίμος (να γνωριστούμε κι από κοντά, όχι μόνο από τα φόρουμ) και να συναντήσω επιτέλους τον John Kyr...
ΥΓ. Μιχαλάκη, δεν πιστεύω να μπήκες σήμερα Σάββατο;τελικά πήγα στις 30/12 .... next time θα τα πουμε...
μεταφέρω ποστ απο το 106sportclub
λοιπόν χτές ... για το κάλο του χρόνου πήγαμε
αρκετά άτομα στην πίστα και ειλικρινά χάρηκα
μιας και τους περισσότερους είχα καιρό να τους
δω. Στην πίστα υπήρχαν αρκετά 106, μερικά από
αυτά ήταν κατ εμέ καγουρεμένα .... 2-3 αγωνιστικά,
ένα κατερχαμ ... κ.αΑυτά που μπορώ να θυμηθώ ή να σχολιάσω είναι
το τρελό ξενέρωμα που έπαθα ΣΟΚ, όταν μπήκα στην
πίστα με πολιτικά λάστιχα ... απλά χάλια. Αυτή είναι η
δεύτερη φορά που βάζω το 106 μου στην πίστα και στην
πρώτη του φορούσα σεμι Z211. Απλά δεν μου έκανε κέφι
να το πιέσω-ζορίσω, αφού με τα continental δυσανασχετούσε.
έτσι περιορίστηκα στο να κάνω μερικές γρήγορες βολτες και
όταν άρχισα να εμπιστεύομαι τα χάλια πατούμενα μου, έκανα
ένα καλό τετ α κε στην κ8. Κατ τα τ άλλα στο 106 μου brrr
δούλευε καλά το μοτέρ, τα φρένα, η ανάρτηση, το τιμότι κτλ...
αλλά απλά δεν είχε επαφή στο δρόμο με τα πολιτικά λάστιχα !!!Η πίστα σε σχέση με πέρυσι είχε χαλάσει πολύ αφού είχε πολλές
καθυζήσεις, χαλίκια κ.α.πολύ καλούς γύρος έκανε ο τίμος που χαιρόσουν να τον βλέπεις να περνά
γρήγορα και σταθερά κάτω από το 1:12 win , ενώ ο Lef προσπαθούσε
να τεστάρει την νεα ανάρτηση και να βρεί πρόσφυση, ειδικά
κατά το φρενάρισμα. Επίσης μου άρεσε πολύ το fiestaST, που συνοδηγήσα
με τον Γιώργο, πολύ στιβαρό πλαίσιο που σηκώνει περισσότερη δύναμη...σε λίγο και πολλές φωτογραφίες .....
http://rapidshare.com/files/9633455/megara122006.rar
85MB ....
-
Ωραίο είναι να βρίσκεσαι στην πίστα παραμονή Πρωτοχρονιάς... Απλά είναι αναμενόμενο ότι θα σέρνεσαι το βράδυ :'(! Πολλά συγχαρητήρια στο Θέμη (Opterio) για τον ασύλληπτο χρόνο με το καμάρι άλλου κατόχου Miata, αλλά και σε όλους όσοι απολαμβάνουν τη γρήγορη οδήγηση στην πίστα, άσχετα με το αποτέλεσμα!
Άντε, εύχομαι την επόμενη φορά να μπω με μια ολόφρεσκη τετράδα R888 κάτω από τα πόδια μου και ένα πραγματικό roll-bar πάνω από την κεφάλα μου !Και για να σας μπριζώσω λίγο, πόσο λέτε να μπορεί να γυρίσει Miata 1600άρι, με κομπρέσορα στα 190 άτια, μπλοκέ διαφορικό, μαμά ανάρτηση αλλά και ημισλίκ Toyo R888; Για να ακούω προσφορές !
-
Τι; 1600άρι ήταν κιόλας; Ε, τώρα είναι που θα το πετάξω το δικό μου!
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Και για να σας μπριζώσω λίγο, πόσο λέτε να μπορεί να γυρίσει Miata 1600άρι, με κομπρέσορα στα 190 άτια, μπλοκέ διαφορικό, μαμά ανάρτηση αλλά και ημισλίκ Toyo R888; Για να ακούω προσφορές !1.13!!! να τ΄αφησω ή ειναι πολυ για το σπιτι?
-
Έχουμε και λέμε λοιπόν. Στο μοναδικό γρήγορο γύρο που μέτρησαν 2 εξωτερικοί χρονομέτρες, ο εκπληκτικός, φαντασμαγορικός, ταχύτατος Θέμης (Opterios), με το δανεικό 1.6 κομπρεσοράτο με 190 ίππους, μαμά ανάρτηση, μπλοκέ διαφορικό (σαν τα 1.8, όχι κάποιο με ακραίο ποσοστό εμπλοκής) και μαμά ανάρτηση (αλλά κι ημισλίκ R888) έκανε .....
ταράμ ταράμ..............
έλα να παίζουν τα ταμπούρλα..........
1.11.48 (ή 45, είμαι και μεγάλος άνθρωπος )..........
!
Να σημειωθεί ότι ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου κινείται 1.5 δευτερόλεπτο πιο αργά. Έχει τον τρόπο του ο Θεμάκος !Και δύο φωτογραφίες από το τέλος της ημέρας:
ΥΓ. Συνάδελφε, αν θέλεις να πετάξεις το Leon σου, μπορείς να το κάνεις έξω από το σπίτι μου και να αφήσεις τα κλειδιά κάτω από το χαλάκι; Πλιιιιιιζ !
-
Φανταστικά ήταν την Κυριακή. Έβαλα και εγώ το miataki μέσα για πρώτη φορά και μπορώ να πω με σιγουριά ότι ανακάλυψα πάρα πολλά πράγματα που απλά δεν είχα δει στον δρόμο γιατί πρώτη φορά προσπάθησα να το οδηγήσω τόσο γρήγορα στους τρεις μήνες που το έχω.
Το πρωΐ μου έφταιγαν όλα, η θέση οδήγησης, τα φρένα που μπλοκάριζαν που έχανα συνέχεια την τρίτη ταχύτητα με αποτέλεσμα να μην δίνω τόσο σημασία στις γραμμές. Από το μεσημέρι και μετά όμως άρχιζα να το συνηθίζω, να μην μπλοκάρω τα φρένα, να πετυχαίνω το μύτι τακούνι, να βάζω σωστά την τρίτη και κάθε φορά που έμπαινα κατέβαζα και λίγο το best lap μου. Τελικά ο καλύτερος γύρος που έκανα ήταν ένα 1:20:1 λίγο πριν νυχτώσει την τελευταία φορά που μπήκα μέσα. Πιστεύω ότι κατεβαίνει πολύ ακόμα αφού όλοι οι γύροι είχαν λάθη.
Ο dimsabas παιδιά έχει βελτιωθεί απίστευτα!! Δεν πίστευα στα μάτια μου με αυτά που έβλεπα να κάνει στο ευθειάκι μεταξύ Κ4 και Κ5!! Δεν το ίσιωνε καθόλου! Δάσκαλε την επόμενη φορά θέλω βόλτα, αυτή την φορά είχα το μυαλό μου στο miataki μου και δεν μπήκα σε κανένα άλλο αμάξι εκτός από το mk1 του mythou.Καλή χρονιά!
-
... αντε να γραψω κι εγω τα δικα μου..
εφτασα στην πιστα σχετικα νωρις και εφυγα σχετικα νωρις..
Ολα τα λεφτα ειναι η πισω κινηση και τα κυβικα.-
δε λεω τιποτε αλλο! -
Έκανες ρε Μιχάλη τόσο καλό χρόνο και δεν είπες ούτε κουβέντα; Πρώτη φορά στην πίστα, με τελείως μαμά Μκ1 κι δρομίσια ελαστικά κι έκανες τέτοιο χρόνο; Σκέψου ότι ο Κώστας (Mythos) που έχει φάει τα Μέγαρα με το κουτάλι, φοράει Tein και Toyo R888, γυρίζει κάπου στο 1.16! Οπότε, το δικό σου δεν πρέπει να πέφτει κάτω από το 1.19 με τίποτα (εκτός κι αν το πιάσει κάνας Opterios )!
Άντε την επόμενη φορά και βόλτα. Να δούμε πότε θα ξαναπάμε γιατί το άθλημα κοστίζει, όσο να ΄ναι ...
Tm, πού ήσουν εσύ; Γιατί δεν ήρθες να πεις μια καλημέρα; Όλα τα λεφτά είναι η πίσω κίνηση, για τα κυβικά παίζεται ! -
ηρθα για λιγο και με πηγε μια βολτα ο βασιλης..
αυτο που ειδα θελει κυβικα για να γινει!
ευτυχως που εχουμε και το καρτακι και γινεται κανα καλο νταβαντουρι!
Παμε Μεγαρα;