-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εγώ ήθελα να κάνω μία δουλειά η οποία ήταν σημαντικότατη. Κι όχι επειδή μου την έδωσε όπως είπε! Οταν δεν γνωρίζεις κάτι δεν σχολιάζεις funis. Εδώ μέσα δεν είναι θέμα για σχολιασμό αλλά για επίλυση προβλημάτων. Πόσο μάλλον να μου την λες κιόλας!....κοιτάχτε σας παρακαλώ την δουλειά σας!
Ψιτ! Κυριος! Κουλαρε λιγακι! Αμα η δουλιτσα σου ηταν σημαντικη, πμ κ ξεκαθαρισμα με εναν απο τους διαχειριστες ωστε να εξυπηρετηθεις! Αφου αρχιζεις τα 'αυτο δεν υπαρχει σε κανενα άλλο φόρουμ' κλπ ψαχνεσαι για κουβεντουλα όπου και πετυχες το σκοπό σου!!
Οποτε αυτα περι αμεσης αναγκης και 166 τα ακουμε βερεσε!
Οταν δε, το συνεχιζεις με το ειρωνικό 'μιλάω άλλη γλώσσα' ε, θα σου απαντησω τι κατα τη γνώμη μου είναι υπερβολικό από μερους σου!
Ελπίζω να μην εχεις απορίες. Ιf you do so, do not hesitate to contact with me. αλλα σε πμ σε παρακαλω, να μην ανακατευουμε το θεμα που ειναι για 'επιλυση προβληματων και όχι για σχολιασμό'.
Thank you!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Εγώ ήθελα να κάνω μία δουλειά η οποία ήταν σημαντικότατη. Κι όχι επειδή μου την έδωσε όπως είπε! Οταν δεν γνωρίζεις κάτι δεν σχολιάζεις funis. Εδώ μέσα δεν είναι θέμα για σχολιασμό αλλά για επίλυση προβλημάτων. Πόσο μάλλον να μου την λες κιόλας!
....κοιτάχτε σας παρακαλώ την δουλειά σας!
Ψιτ! Κυριος! Κουλαρε λιγακι! Αμα η δουλιτσα σου ηταν σημαντικη, πμ κ ξεκαθαρισμα με εναν απο τους διαχειριστες ωστε να εξυπηρετηθεις! Αφου αρχιζεις τα 'αυτο δεν υπαρχει σε κανενα άλλο φόρουμ' κλπ ψαχνεσαι για κουβεντουλα όπου και πετυχες το σκοπό σου!!
Οποτε αυτα περι αμεσης αναγκης και 166 τα ακουμε βερεσε!
Οταν δε, το συνεχιζεις με το ειρωνικό 'μιλάω άλλη γλώσσα' ε, θα σου απαντησω τι κατα τη γνώμη μου είναι υπερβολικό από μερους σου!
Ελπίζω να μην εχεις απορίες. Ιf you do so, do not hesitate to contact with me. αλλα σε πμ σε παρακαλω, να μην ανακατευουμε το θεμα που ειναι για 'επιλυση προβληματων και όχι για σχολιασμό'.
Thank you!
που ξέρεις εγώ τι έκανα όταν παράλληλα ποστάριζα?
κοίτα την δουλειά σου...ούτε Mod είσαι oύτε Admin.
να μιλάει ο Σπύρος να το καταλάβω. Αλλά εσύ τι ζόρι τραβάς? Σου χαλάω την αισθητική σου. Sorry μην με διαβάζεις! Πω ρε φούστη μου....
-
Δυο φορές έχω κάνει έκκληση για ψυχραιμία, θα πάει πολύ ακόμα αυτό το βιολί???
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Δυο φορές έχω κάνει έκκληση για ψυχραιμία, θα πάει πολύ ακόμα αυτό το βιολί???Σπύρο σόρι, σταματώ. Αν και δεν το άρχισα εγώ.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
που ξέρεις εγώ τι έκανα όταν παράλληλα ποστάριζα?Η αληθεια ειναι δεν ξερω αλλά καπου παει το μυαλό μου!!
Αντε καλή πρωτοχρονια να χουμε!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
που ξέρεις εγώ τι έκανα όταν παράλληλα ποστάριζα?
Η αληθεια ειναι δεν ξερω αλλά καπου παει το μυαλό μου!!
Αντε καλή πρωτοχρονια να χουμε!!
πσσσσςς και εξυπναδούλες...μπράβο με αποστόμωσες!
πάω να λουφάξω στην γωνία τώρα...ε ρε κατακαημένη ρούμελη...τα βλέπεις Σπυράκο...τα βλέπω να λες!
-
Σαν τα κοκκόρια...
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Δεν ευνοούσε αυτό! Εννοεί τις ειδοποιήσεις ότι έχουν γίνει δημοσιεύσεις στα θέματα που τον ενδιαφέρουν. Οι ειδοποιήσεις αυτές είναι mail που πρέπει να ναήξει για να δει τις νέες δημοσιεύσεις. Οπότε πρόβλημα .Δεν καταλαβαίνω, και εγώ έχω δηλώσει το email μου και το έχω κρυφό, και όταν έχω ένα νέο πμ (καθώς δεν παρακολουθώ κανένα θέμα), λαμβάνω κανονικά το email από το σύστημα...
_
-
-
γιατί δεν σβήνονται τα θέματα spam τύπου : http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=21930 κλπ?
-
Σβήνονται μόλις σβήσουμε και τον spammer.
-
τότε γιατί δεν σβήνεται και o spammer μαζί με το κλείδωμα του θέματος?
δεν ξέρω, γιαυτό ρωτάω ε?
-
Γιατι αυτό μπορεί να το κάνει ο Admin, όχι οι mods!
-
-
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Γιατι αυτό μπορεί να το κάνει ο Admin, όχι οι mods!Μια λύση είναι να φτιάξετε μια κρυφή ενότητα και οι Mod να στέλνουν όλα τα σπαμ τόπικ εκεί. Αργότερα ο admin μπορεί να τα σβήνει.
-
Σωστό.
-
Οντως πολύ σπαστικά τα εντιταρισμένα σπαμ τοπικ...
-
Πάντως έχει παραγίνει βρε παιδιά με αυτή τη κατάσταση. Ειδικά τον τελευταίο καιρό.
-
το μήνυμα μπορεί να διαγραφεί πριν το σβήσιμο του χρήστη, οπότε λοιπόν γιατί το κάνετε edit + lock (2 διαδικασίες) αντί να το σβήσετε (1 διαδικασία) ?
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM