-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα.Πήγα σήμερα και έκλεισα το αυτοκίνητο…
Το θέμα είναι ότι λόγο λάθος του συστήματος μου είχε δώσει λάθος τιμή… και αντί για 15.990 κάνει 16.440 τεσπά… μαλακίες δεν πειράζει, έτσι ξεχνάμε την έκδοση pack και πάμε στην απλή sport…
Έτσι το έκλεισα σήμερα… και κατά τα μέσα του Ιανουαρίου, περιμένω ότι θα το πάρω… για να δούμε…
Αυτά.
Α τελικά μου έκανε δώρο και τον συναγερμό…
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ PHOTO REVIEW ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙΣ .-
Επισης δια λογους εγκυροτητας θα στειλουμε τον Popolaro να το δοκιμασει και να αντιπαραθεσετε τα review σαςΑντε αντε... επιτελους και ενας με 207 στο φορουμ
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
:iconcool:
κατι αλλο συμβαινει και περνας εσυ απο δω συχνα-πυκνα...
να δουμε το επομενο σου αυτοκινητο, ποτε θα το παραγγειλεις και ποτε θα σου το φερουν ?
και στην τελικη..
γινε premium και μετα μιλας!οριστε μας!
αφεντικα και δουλοι (*&^ γινηκαμε ουλοιΑντε να τα ξαναγράψω γιατί από το πολύ premium (αλλιώς το λένε αλλά τέλος πάντων) τυφλώθηκες.
Συχνάζω εδώ όσο και παλιότερα. Εσύ μπαίνεις συχνότερα εδώ πλέον και γι'αυτό βλέπεις τις δικές μου δημοσιεύσεις.
-
Μπράβο Θανάση!
Άντε με το καλό...
-
μπαααα... ανεκαθεν περνουσα μια βολτα για να συζητησω με τους ομοσταυλιτες...
εσυ εριχνες εγκαθετα ποστς και εφευγες! -
Με το καλό Θανάση!
Ξηγήθηκε καλά ο Αης-Βασίλης φέτος, ε;Χρωματάκι;
-
Παιδιά καλησπέρα.Πήγα σήμερα και έκλεισα το αυτοκίνητο…
Το θέμα είναι ότι λόγο λάθος του συστήματος μου είχε δώσει λάθος τιμή… και αντί για 15.990 κάνει 16.440 τεσπά… μαλακίες δεν πειράζει, έτσι ξεχνάμε την έκδοση pack και πάμε στην απλή sport…
Έτσι το έκλεισα σήμερα… και κατά τα μέσα του Ιανουαρίου, περιμένω ότι θα το πάρω… για να δούμε…
Αυτά.
Α τελικά μου έκανε δώρο και τον συναγερμό…
Θανάση καλοτάξιδο
Για γράψε λεπτομέρειες, ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε καλά σου λένε.
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
εσυ εριχνες εγκαθετα ποστς και εφευγες!Ακριβώς. Δεν μπορώ να καταλάβω τι άλλαξε.
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Απλα....21,5 ευρω για 145 χλμ = 50 δρχ ή 15 λεπτα το χιλιομετροΤο computer trip εδειξε 14.5 λτ/100χλμ αλλα για να ειμαι ειλικρινης ειχε μεση ωριαια 19 χλμ/ωρα και τα ξεκινηματα κρυο συνεχη!!
όσο θα κάνεις χιλιόμετρα και θα στρώνει καλύτερα ο κινητήρας,τόσο θα πέφτει η κατανάλωση....
..αυτές τις ημέρες με το πολύ κρύο και με την κίνηση στους δρόμους είναι λογικό το νούμερο που σου δείχνει....μην ανησυχείς....
Το λογικό είναι σε συνθήκες πόλης να σου δείχνει γύρω στο 11 με 11,5 κατανάλωση.....
Και εγώ όταν πρωτοπήρα το 1,8 έφτανε στα νούμερα 14 με 14,5....μετά όμως απο κάποια χιλιόμετρα και 5 με 6 γεμίσματα στανταρίστηκε στο 11 με 11,5....
Τώρα με το δίλιτρο μέσα στην πόλη είμαι αυτές τις μέρες στο 10,6... -
Ο χρήστης vinman407 έγραψε:
Και εγώ όταν πρωτοπήρα το 1,8 έφτανε στα νούμερα 14 με 14,5....μετά όμως απο κάποια χιλιόμετρα και 5 με 6 γεμίσματα στανταρίστηκε στο 11 με 11,5....
.Μακαρι!!!
Φιλε Θαναση καλοριζικο και απο μενα το 3..... εεε το 207
(αδιορθωτος ειμαι ρε παιδια....που θα παει θα το συνηθισω)
Παντως χθες που μιλουσα με την πρωην Λαμιωτικη σαυρα,του ελεγα οτι αν ειχα παρει τελικα το 207gt που ζαχαρωνα θα ειχα κανει χαρακιρι.
Δεν μπορειτε ρε παιδια να φανταστειτε ποσο σπαστικο ειναι το esp.Εκει που μπαινεις ομορφα και ωραια στην στροφη και το πλοιο αρχιζει να πλαγιολισθαινει..... μπρρρρρρρρρ μπαινει η μαλακια και σου κοβει τη χαρα στη μεση .
Και παει στο διαολο, στο 407 το ψιλοδεχεσαι γιατι ειναι και η φιλοσοφια του ετσι ......για φαντασου να εχεις το πυραυλακι και να μην μπορεις να κανεις αυτα που μπορει το αυτοκινητο!!!!!!!
Ο Αντρεας μου ειπε οτι σε ενα 407 που ειχαν και του ειχαν βγαλει το esp για την πλακα τους (γινεται αλλα δεν δουλευει τιποτα ηλεκρονικο μετα) το αμαξι ηταν ονειρο.Κανανε παντες με το πλοιο (ο μικρος ειναι οδηγαρα) και ειχανε κουφανει τη μιση Λαμια!!!!
Ειναι το πρωτο πραγμα που θα ψαχτει οταν απολυθει.
Δεν μπορει, καποιος τροπος θα υπαρχει μεσω κομπιουτερ να το ξεγελας και να μπαινει μετα τα 130 ας πουμε!!! . -
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
εσυ εριχνες εγκαθετα ποστς και εφευγες!Ακριβώς. Δεν μπορώ να καταλάβω τι άλλαξε.
ελα τωρα... αφου σε επιασα.. προετοιμαζεις εδαφος για το καινουριο πεζω που θα παρεις...
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
...Ο Αντρεας μου ειπε οτι σε ενα 407 που ειχαν...Το είχα κάνει μια βόλτα... Ωραίο! 2.2 lt και 160 άλογα...
Ειναι το πρωτο πραγμα που θα ψαχτει οταν απολυθει.
Ώστε στρατεύθηκε ο νέος;
Γι΄αυτό χάθηκε...
-
Θανάση, [img=http://www.rueffer-performance.de/bilder/beitraege/beitrag_4311g.gif]σκούπα[/img] θα βάλεις, ή θα το αφήσεις μαμά;
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
ελα τωρα... αφου σε επιασα.. προετοιμαζεις εδαφος για το καινουριο πεζω που θα παρεις...
Θα σε κανονίσω το βράδυ εσένα μικρέ. Δε θα μου βγάλεις εμένα το όνομα, ήδη μου έχει βγει το μάτι με εσάς που έχω μπλέξει.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Θα σε κανονίσω το βράδυ εσένα μικρέ. Δε θα μου βγάλεις εμένα το όνομα, ήδη μου έχει βγει το μάτι με εσάς που έχω μπλέξει.
κι εγω θα σε κανονισω!
alpine ή audison?
(σε ευχαριστω για το μικρε...) -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Θανάση, [img=http://www.rueffer-performance.de/bilder/beitraege/beitrag_4311g.gif]σκούπα[/img] θα βάλεις, ή θα το αφήσεις μαμά;XAXAXA και τι δεν θα έδινα να γίνω κάγκουρας με τέτοια σκούπα στο αυτοκίνητο μου.
Τέσπα πέρα από την πλάκα… έχουμε ένα πρόβλημα.
Μπλέξαμε στο θέμα της τράπεζας… που δεν θέλει να μου δώσει το δάνειο… δηλαδή αυτό που φοβόμουν.
Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω εγγυητή…Τώρα κοιτάμε μπας και καταφέρουμε τίποτα με άλλη τράπεζα…
Αν δεν βρω εγγυητή, τον ήπια κανονικά…
Και εκεί που ήμουν χαρούμενος ρε γαμώτο… τι γκαντεμοδεινόσαυρος είμαι ρε πούστη μου… Ο λογιστής έλεγε ότι όλα θα πάνε καλά και τα λοιπά… τώρα πάρε ένα @@ Θανάση…
-
Θανάση, [img=http://www.rueffer-performance.de/bilder/beitraege/beitrag_4311g.gif]σκούπα[/img] θα βάλεις, ή θα το αφήσεις μαμά;
XAXAXA και τι δεν θα έδινα να γίνω κάγκουρας με τέτοια σκούπα στο αυτοκίνητο μου.
Τέσπα πέρα από την πλάκα… έχουμε ένα πρόβλημα.
Μπλέξαμε στο θέμα της τράπεζας… που δεν θέλει να μου δώσει το δάνειο… δηλαδή αυτό που φοβόμουν.
Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω εγγυητή…Τώρα κοιτάμε μπας και καταφέρουμε τίποτα με άλλη τράπεζα…
Αν δεν βρω εγγυητή, τον ήπια κανονικά…
Και εκεί που ήμουν χαρούμενος ρε γαμώτο… τι γκαντεμοδεινόσαυρος είμαι ρε πούστη μου… Ο λογιστής έλεγε ότι όλα θα πάνε καλά και τα λοιπά… τώρα πάρε ένα @@ Θανάση…
Όχι ρε Θανάση...
Μη ψαρώνεις πάντως, θα βγάλεις άκρη...
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
.....Ο Αντρεας μου ειπε οτι σε ενα 407 που ειχαν και του ειχαν βγαλει το esp για την πλακα τους (γινεται αλλα δεν δουλευει τιποτα ηλεκρονικο μετα) το αμαξι ηταν ονειρο.Κανανε παντες με το πλοιο...Σίγουρα γίνεται απλά μετά δεν έχεις ούτε ABS ούτε τίποτα....
Το έχω σκεφτεί αρκετές φορές να το κάνω πριν το βάλω στην πίστα για τους αγώνες του GTCC,αλλά πάντα κάτι με κρατάει.... -
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΦΙΛΑΡΕΣ
Υγεια και ευτυχια σε εσας και τις οικογενειες σας
-
Καλή χρονιά να έχουμε,
να σκούζουν τα ζουάν μας,
και οι λοιποί οι premium
να βλέπουν την ουράν μας!**Χρόνια πολλά και καλή χρονιά Πεζαίοι! **
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Καλή χρονιά να έχουμε,
να σκούζουν τα ζουάν μας,
και οι λοιποί οι premium