-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αυτό πλέον κατά την γνώμη μου δεν ισχύει πλέον.Και εξηγούμαι: όταν αγοράσεις το κινητό, η μπαταρία μέσα έχει κάποιο φορτίο, πλασματικό ή μη. Το βάζεις να φορτίσει, και το αφήνεις. Στις 2-3 ώρες, θα σου βγάλει πλήρη φόρτιση. Από την στιγμή αυτή και μετά, η φόρτιση με πλήρη τάση σταματάει, και ξεκινάει το trickle charging, που σημαίνει ότι δίνει ελάχιστο ρεύμα, ίσα ίσα ώστε να μην πέσει η μπαταρία κάτω από το 97-99%. Οπότε με το να το φορτίσεις 6 ώρες ας πούμε, δεν κερδίζεις κάτι. Εγώ τα 4 τελευταία κινητά μου (Κ700, Κ750, Κ800 και ένα LG) τα έχω φορτίσει αρχικά από 1 έως 3 ώρες, ανάλογα μέχρι να μου βγάλει πλήρη φόρτιση, και πετυχαίνω αντίστοιχες ώρες αναμονής και ομιλίας με άλλους χρήστες, όπως και διάρκεια ζωής μπαταρίας. Από κει και πέρα...
+1
-
Ο χρήστης Tsardas έγραψε:
Επισης καλο ειναι οταν αγοραζουμε ενα καινουργιο κινητο να ξοδευουμε ολα τα αποθεματα της μπαταριας που εχει πριν την πρωτη φορτιση για να 'ανοιξει' καλα η μπαταρια.Παρεπιπτοντως παραλαμβανω εντος ημερων το Νοκια 6288
χμ.το έχω ακούσει και εγώ αυτό.
άντε...μεγειά μου το κ750
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Xωρις auto focus δεν υπαρχει τιποτα. Απλα ενας φακος ρυθμισμενος για μεγαλο βαθος πεδιου, γεγονος που συνεπαγεται περιορισμους στην ποιοτητα της ληψης και θολα αντικειμενα στα ακρα (κοντινο-μακρυνο) του πλανου.Χώρις autofocus απλά υπάρχει ένας fixed φακός.
Υπαρχει καποια διαφορα στα λεγομενα μας που δεν την καταλαβαινω ή απλα ενισχυεις αυτο που εγραψα;
Απο πλευρας καμερας το Κ750 ειναι κορυφαιο ΣΤΗ ΓΕΝΙΑ του (δηλ. μεχρι το 2005).
Το κορυφαίο στη γενιά του ήταν(και παραμένει ακόμα ανάμεσα στα πρώτα) το Sharp V903.
Οι αποψεις στο myphone διιστανται επι του θεματος αυτου. Ειναι βεβαιο οτι και τα δυο ειναι αναμεσα στα κορυφαια. Ποιο ειναι ΤΟ κορυφαιο δεν ξερω, ουτε και υπαρχει απολυτος τροπος μετρησης. Το 903, οπως και αλλα εξαιρετικα Sharp, εχουν χαντακωθει στην Ελλαδα (σε πωλησεις) λογω της εμπορικης πολιτικης της Voda και της Sharp.
-
Ο χρήστης Tsardas έγραψε:
Επισης καλο ειναι οταν αγοραζουμε ενα καινουργιο κινητο να ξοδευουμε ολα τα αποθεματα της μπαταριας που εχει πριν την πρωτη φορτιση για να 'ανοιξει' καλα η μπαταρια.αυτό το κάνετε όλοι?
-
κανεις δε μπορει να σου απαντησει στα σιγουρα, αγαπητε sirgus..
ειναι κατι που μαλλον εχει μεινει απο την εποχη των μπαταριων NiCd και μετα στις ΝιΜΗ...
αν παρατηρησει κανεις την αυτονομια των κινητων, θα δει πως καποια χρονια πριν εγινε ενα μεγαλο μπαμ οπου τα κινητα κρατουσαν ως και 7 μερες με μια φορτιση, αλλα βαλαμε και αλλα αναγκαια πραγματα και πεσαμε παλι στις 3 (give or take)...
το να τη φορτισεις πολλες ωρες σαν πρωτη φορτιση ειναι κατι που λενε και καποιοι κατασκευαστες στις οδηγιες, αλλα και να το κανεις, ποσο περισσοτερη αυτονομια θα κερδισεις σε χρονο ομιλιας (που σε καιει) και οχι σε χρονο αναμονης που ειναι πλασματικο?
στην τελικη...
μεχρι να φτασει η μπαταρια του να μη σε καλυπτει και να θελει φορτιση σε καθε ... κληση, θα ειναι το κινητο για πεταμα... μη κολλας... -
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Επισης καλο ειναι οταν αγοραζουμε ενα καινουργιο κινητο να ξοδευουμε ολα τα αποθεματα της μπαταριας που εχει πριν την πρωτη φορτιση για να 'ανοιξει' καλα η μπαταρια.
αυτό το κάνετε όλοι?
Οπως ειπε και ο TM.... αυτο ισχυαν παλια για αλλου τυπου μπαταριας. Απο τοτε που πηγαμε Li-Ion και τωρα ειδικα στις Li-Pol κανεις οτι χρηση γουσταρεις επι της ουσιας. Επισης φορτιση κανεις μεχρι να σταματησει να φορτιζει (υπαρχει ενδειξη στο κινητο αλλωστε) Δεν εχει νοημα να το αφησεις παραπανω, δεν φορτιζει ουτως η αλλως .-
Αλλωστε μεχρι να παθει κατι η μπαταρια του κινητου, θα εχεις ηδη αλλαξει κινητο.
-
απλά είναι πάντα η φάση που περνάς με κάθε καινούργιο.
στην αρχή κοιτάς και την παραμικρή γρατσουνιά στο κινητο και μετά από 4 μήνες μόλις μπεις στο σπίτι το πετάς από την πόρτα που είσαι στο πιο κοντινό τραπέζι.Anyway ευχαριστώ για την συμβουλή σχετικά με το κινητό.
Στα πρώτα 10 λεπτά γνωριμίας με το κ750 είμαι ενθουσιασμένος.
-
ειναι καλο κινητο..
το εχω σαν εταιρικο, δεν μου εχει κανει προβλημα, ακομα.. -
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Xωρις auto focus δεν υπαρχει τιποτα. Απλα ενας φακος ρυθμισμενος για μεγαλο βαθος πεδιου, γεγονος που συνεπαγεται περιορισμους στην ποιοτητα της ληψης και θολα αντικειμενα στα ακρα (κοντινο-μακρυνο) του πλανου.
Χώρις autofocus απλά υπάρχει ένας fixed φακός.
Υπαρχει καποια διαφορα στα λεγομενα μας που δεν την καταλαβαινω ή απλα ενισχυεις αυτο που εγραψα;
To δεύτερο!
-
Ρε παιδιά για το Mitag Mio, τι γνώμη έχεται?
Το θετικό είναι ότι δεν είναι τεράστιο, έχει gps οπότε το κάνεις και Navigator παιρνόντας τους χάρτες με ένα CD.
Υπάρχει κάτι αντίστοιχο? Αυτό παίζει στα 450 € περίπου.....τα φώτα σας!
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
άντε...μεγειά μου το κ750
Για την πρώτη φόρτιση κάνε ότι σου έγραψε ο drdinο .
-
phra to nokia 3250...einai kalo????????
-
Αφού το πήρες ρωτάς ρε ραντομάκο;
-
Για πείτε ρε παιδιά το sony-ericsson k610 v630i διαφέρουν σε κτ?
Όλα τα χαρακτηριστικά τους ίδια τα βλέπω -
To V630i ποιό είναι;
-
http://www.vodafone-shop.gr/eshop/el/in ... 60014&tid=
Εδώ το βρήκα αλλα δν καταλαβαίνω τι διαφορά έχει με αυτό
http://www.vodafone-shop.gr/eshop/el/in ... 90060&tid= -
το 630 πρέπει να είναι ειδική παραγωγή για την βόνταφον. Έχει 10 mb μνήμη, αντί των 16 του 610. Επίσης, το 610 έχει επέκταση μνήμης, το 630;
-
Ευχαριστώ πολύ
-
δεν ξέρω τι άρθρα έχουν γραφτεί αλλά το να ακούς ραδιόφωνο με το κινητό και τα ακουστικά στα αυτιά σου δεν είναι λίγο επικίνδυνο?
-
Όταν το δουλέψω στα σοβαρά το Μ600i white θα πώ εντυπώσεις.
Μέχρι στιγμής, ο φωτισμός του του τα βράδια στα μαγαζιά,
ήταν παγίδα για τις κοπελίτσεςκαταπληκτική οθόνη,
εύκολος χειρισμός mail & Internet
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#1]