-
Ασπρο;
Γιατί όχι.....ΠΑΡΑΛΛΑΓΗΣ;;;; -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Ένα λευκό Μ και ένα μπλε Μ, χωρίς username.
Και έτσι, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι (που μας έχουν κατακλύσει ), εδώ θα διαβάσετε πως δημιουργήθηκε το λογότυπο.
Ιστορικές στιγμές κυρίες και κύριοι ...Οι παλιότεροι θα θυμηθείτε τον πρώτο μας moderator καθώς και φορουμάδες ιδρυτικά μέλη, από τους οποίους έχουμε καιρό να ακούσουμε νέα.
Κι από μένα καιρό έχετε να ακούσετε, και υπολογίζω σύντομα το 50% των μελών να μην έχει δει ούτε μία δημοσίευσή μου... Τι να κάνουμε, μας γκαστρώσανε, και δεν παίρνει έκτρωση... Σε 9 μήνες (+σήμερα) τελειώνω!!!! 25/2 τέλος, 26/2 ολοήμερο γλέντι!!!
Ετοιμάστε μου και το μπλουζάκι μου, άσπρο με άνα φαρδύ πλατύ GeorgeTabs στην πλάτη. Για Large με βλέπω, αφού το ΚΨΜ έχει τα παγωτά μισοτιμής!!!
Μόνο που το θέλω πριν το πέρας του 9μηνου, ΟΚ??
Με το καλό πίσω, στις γνώριμες σου επιδόσεις στις δημοσιεύσεις!
-
Νίκο,
για να εμπλουτίσω την γκαρνταρόμπα , θα πάρω .... μία απ' όλα
δηλαδή μία σε κάθε χρώμα , με το ID πίσω , μικρό , όλες XL.Παράδοση στα Γιάννενα θα συνοδευτεί με ... μπουγατσοκατάνυξη .
Ερώτηση : Καπελάκια , αυτοκόλλητα ????? Γιά πές , υπάρχουν ?
Φιλικά ,
Αποστόλης -
Τρία άσπρα με το ID μπροστά XL για μένα.
Αντικαταβολή θα ήταν ότι καλλίτερο.
Καπελάκι έχουμε..Ποιός μίλησε για αυτοκόλλητα?? (που ΔΕΝ έχουμε???)
-
Ενα για μενα μαυρο με το ID πισω,λιγο μεγαλα τα γραμματα αν γινεται σε Μ.
-
Ετοιμάζονται και αυτοκόλλητα για το εσωτερικό του τζαμιού του αυτοκινήτου!!!Χωρίς ID!!!
-
ΤΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΠΡΙΝ Η ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΑ?
-
Ο χρήστης deggman έγραψε:
ΤΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΠΡΙΝ Η ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΑ?Προσπαθούμε πρι τις 31/5
-
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΟΡΑΓΝΩΜΕΝΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ.
-
Πρόεδρε, θέλω 2!!
Ένα μπλέ και ένα άσπρο, Μ και τα 2, με το λογότυπο μπροστά (αν γίνετε σκετο Fanis - χωρίς το 75, να μην φαίνεται και η ηλικία μας )
Όσο για την πληρωμή.....γίνεται με μπριζόλες (γάλακτος) και παϊδάκια???
Επειδή δεν με βλέπω πρίν απο αρχές Ιουλίου Ελλάδα, αν θες στείλε μου ΠΜ για λεπτομέρειες πληρωμής (που να στείλω το κατσικάκι κλπ.).
Ευχαριστώ και άντε με το καλό να τα πούμε με όλους και από κοντά!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ασπρο;
Γιατί όχι.....ΠΑΡΑΛΛΑΓΗΣ;;;;Έλα ντε!!!
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Πρόεδρε, θέλω 2!!Όσο για την πληρωμή.....γίνεται με μπριζόλες (γάλακτος) και παϊδάκια???
[...]
Επειδή δεν με βλέπω πρίν απο αρχές Ιουλίου Ελλάδα, αν θες στείλε μου ΠΜ για λεπτομέρειες πληρωμής (που να στείλω το κατσικάκι κλπ.).
Η φήμη του προέδρου πλέον έχει λάβει διεθνείς διαστάσεις!!!
Φάνη, μην του στείλεις τίποτα τρελλαμένες μπριζόλες, μην μας απογίνει!!!
Άντε, ελπίζω να την πάρω την φοιτητική άδεια για την ορκωμωσία και να τα πούμε ξανά μέχρι τις 10/6. Αβέβαιο όμως, αφού πέφτει σε εκπαίδευση ΛΥΒ που δεν δίδινται άδειες...
Επόμενη αίτηση για άδεια το.... ΑΤΤΙΚΟ!!!!
Πάλι αβέβαιο, αφού πέφτει σε εβδομάδα άσκησης πλωτών...Καλή αντάμωση!
-
ΛΟΙΠΟΝ!
Μέχρι στιγμής έχουμε αιτήσεις για 88 μπλουζάκια αξίας 745 Ευρώ!!!
Όπως καταλαβαίνετε το ποσό έχει ήδη φθάσει σε πολύ μεγάλα ύψη και θα ανέβει κι άλλο. Για το λόγο αυτό θα ανακοινωθεί σύντομα ο καλύτερος δυνατός τρόπος για την πληρωμή των παραγγελθέντων. Παρακαλώ για τη συχνή επίσκεψη στο thread αυτό για την ενημέρωσή σας.
Επίσης, να παρακαλέσω οι παραγγελίες να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την Τρίτη το βράδυ.
-
Από μία πολύ γρήγορη στατιστική μέχρι τώρα, επιβεβαιώνεται και το 'μέγεθος' των φορουμάδων. Έχουμε λοιπόν:
S - 9%
M - 15%
L - 26%
XL - 41%
XXL - 9% -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
XXL - 9%
**Προεδρικό **size
-
Αυτο το 9% ειναι που κερδιζει τους αγωνες
-
Αλλαξα στο αρχικό μου μήνυμα τα μεγεθη, για να μην μπερδευτείτε με τα πολλά μηνύματα.
Εξακολουθώ να έχω ενδοιασμούς για το Small ή Medium
Μήπως υπάρχει δυνατότητα οταν βρεθούμε για να σας φέρουμε τα χρήματα να έχετε ενα δείγμα? (δύσκολο ε?)
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Μήπως υπάρχει δυνατότητα οταν βρεθούμε για να σας φέρουμε τα χρήματα να έχετε ενα δείγμα? (δύσκολο ε?)
Θα φροντίσω να πάρω ενα την Πέμπτη για να το έχουμε σαν δείγμα το Σάββατο στο Παραλληλοδρόμιο!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Θα φροντίσω να πάρω ενα την Πέμπτη για να το έχουμε σαν δείγμα το Σάββατο στο Παραλληλοδρόμιο!!(και όσοι , λέω τώρα μπορεί να τύχει και κάτι δεν μπορεί, δεν έρθουμε στο Παραλληλοδρόμιο?)
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Θα φροντίσω να πάρω ενα την Πέμπτη για να το έχουμε σαν δείγμα το Σάββατο στο Παραλληλοδρόμιο!!
(και όσοι , λέω τώρα μπορεί να τύχει και κάτι δεν μπορεί, δεν έρθουμε στο Παραλληλοδρόμιο?)
Ραντεβου στα διοδια της Ελευσινας οταν θα γυρναει ο πλασιε.....λαθος ο Προεδρος ηθελα να πω.
Μπλουζάκια!