-
Ο χρήστης technik έγραψε:
αλλαξοπίστησα ήδη
θα πάρεις και VW; ή μήπως Focus;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
αλλαξοπίστησα ήδη
Εφτασες στον πατο technik;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
αλλαξοπίστησα ήδη
-
ξεκίνησα πάντως με λευκό κινητό
-
Technic περιμένουμε εντυπώσεις απο το Μ600... Μια περίοδο το είχα νο. 1 υποψήφιο για αγορά, αλλα με κέρδισε το Ε61 λόγω WiFi και οθόνης...
-
Μηπως γνωριζει καποιος αν στο πακετο του SE W300i περιλαμβανονται ακουστικα και καρτα μνημης???
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Μηπως γνωριζει καποιος αν στο πακετο του SE W300i περιλαμβανονται ακουστικα και καρτα μνημης???Λογικά ναι. Ειδικά τα 'W' έχουν μεγαλύτερες κάρτες μνήμης από τις άλλες σειρές της SE και καλύτερα ακουστικά.
Εγώ πάντως είμαι ανάμεσα στα W850i και W830i.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Μηπως γνωριζει καποιος αν στο πακετο του SE W300i περιλαμβανονται ακουστικα και καρτα μνημης???Το W300 περιλαμβανει καρτα 256ΜΒ και πολυ καλα στερεοφωνικα ακουστικα.
Εχει ομως αθλια οθονη. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Μηπως γνωριζει καποιος αν στο πακετο του SE W300i περιλαμβανονται ακουστικα και καρτα μνημης???
Λογικά ναι. Ειδικά τα 'W' έχουν μεγαλύτερες κάρτες μνήμης από τις άλλες σειρές της SE και καλύτερα ακουστικά.
Εγώ πάντως είμαι ανάμεσα στα W850i και W830i.
Καλύτερα ψάξε να βρεις ένα W900i.
-
Για ένα Sony-Eric περίπου με maximum τιμή τα 250 ευρώ ... σκέφτομαι για K750 ή W700 ή Z710
Τι λέτε?
Άλλη πρόταση? (σε SE πάντα)
-
όλα καλά είναι
το Ζ710 το έχει ο πατέρας μου.καλό,στιβαρό ποιοτικό κ δεν του λείπει τίποτα από δυνατότητες (ίσως το autofocus στις φωτο)
το W700 το έχει ο elteo αν θυμάμαι καλά.(καλό κινητό κ αυτό)
το κ750 το έχει όλος ο κόσμος...προσωπική άποψη:αν θες κινητό με πορτάκι πάρε το Ζ710,αλλιώς το κ750
-
Σωστος ο Βασιλης.
Απο δυνατοτητες μοιαζουν πολυ. Αρα σαν κριτηριο παιζει το πορτακι (που προσωπικα το σιχαινομαι) και η εμφανιση.Το Κ750 (που το εχω κι εγω ) εχει αποδειχτει γενικα πολυ καλη επιλογη. Αν σου αρεσει, τωρα ειναι η εποχη να το παρεις (εχει πεσει περιπου στα 200 Ε και σε λιγο καιρο πιθανως να μη διατιθεται πλεον).
-
K750 .-
Πιθανοτατα το καλυτερο κινητο των τελευταιων ετων....
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
όλα καλά είναιτο Ζ710 το έχει ο πατέρας μου.καλό,στιβαρό ποιοτικό κ δεν του λείπει τίποτα από δυνατότητες (ίσως το autofocus στις φωτο)
το W700 το έχει ο elteo αν θυμάμαι καλά.(καλό κινητό κ αυτό)
το κ750 το έχει όλος ο κόσμος...προσωπική άποψη:αν θες κινητό με πορτάκι πάρε το Ζ710,αλλιώς το κ750
και να μη θυμάσαι καλά, μέσα θα 'χεις πέσει
-
αυτά που ακούγονται ότι το joystick στα SE χαλάει?
-
Στο Κ750, στο οποιο αναφερεται απο καποιους σχετικο προβλημα, εγω δεν το αντιμετωπισα (με αρκετη χρηση του joystick για καταλογο και λιγα παιχνιδια).
Παντως οι experts (*) λενε οτι διορθωνεται ευκολα με καθαρισμα. Αλλωστε εχει εγγυηση 2 χρονια.(*) http://www.myphone.gr/forum/showthread. ... =402&pp=20
και κανε 'αναζητηση σε αυτο το θεμα'
-
δεν είναι και λίγα τα παράπονα τελικά για το joystick
χωρίς autofocus προφανώς υπάρχει manual?
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
χωρίς autofocus προφανώς υπάρχει manual?Χωρις να ειμαι ειδικος (Σαββαααα/elteo..., που χαθηκες;;;):
Xωρις auto focus δεν υπαρχει τιποτα. Απλα ενας φακος ρυθμισμενος για μεγαλο βαθος πεδιου, γεγονος που συνεπαγεται περιορισμους στην ποιοτητα της ληψης και θολα αντικειμενα στα ακρα (κοντινο-μακρυνο) του πλανου.
Το auto focus στο Κ750 εστιαζει στο αντικειμενο που σημαδευεις, σαν μια πρωτογονη ψηφιακη μηχανη. Γενικα πετυχαινει ετσι πολυ καλη ποιοτητα φωτο (ειδικα με καλο φωτισμο), μερικες φορες ομως το αυτο που ηθελες να φωτογραφισεις ειναι θολο, επειδη δεν ειναι στο κεντρο και μπερδευτηκε το autofocus.
Απο πλευρας καμερας το Κ750 ειναι κορυφαιο ΣΤΗ ΓΕΝΙΑ του (δηλ. μεχρι το 2005). -
χμ...και μεταξύ K750/W700 /Ζ710 πάλι λέτε το K είναι καλύτερο στις photos?
-
Έστειλα το Motorola Ε770 για 3η φορά στο...συνεργείο απ τον Ιούνιο!
'Ο,τι μπορείτε να φανταστείτε το χει πάθει!
Δε παίζεται - δεν ξαναπαίρνω μοτορόλα
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#1]