-
Δεν χρειάζεται να γνωρίσω κάποιον για να καταλάβω αν είναι κάγκουρας. Το 'κάγκουρας' περιγράφει μια συμπεριφορά, ή κατ' άλλους ένα modus vivendi. Δεν σημαίνει προφανώς πως όποιος έχει ένα TopGun είναι τέτοιος, αλλά ας πούμε...τείνει προς τα εκεί, αλλιώς θα επέλεγε διαφορετική έκδοση. Ούτως ή άλλως, οι όποιες διαφοροποιήσεις του από το νορμάλ μοντέλο είναι ΜΟΝΟΝ καγκουριές ουσιαστικά.
Αρα ο κάτοχος πώς λέγετε;
Να σε ρωτήσω τώρα....όπως λες το Fabia είναι καλό. Δεν θα διαφωνήσω, αλλά εγώ μιλώ για το νορμάλ. Εσύ για ποιο λόγο διάλεξες το RS; Οι επιδόσεις είναι ίδιες ουσιαστικά και ό,τι κερδίζεται, κερδίζεται με παραπάνω θόρυβο.
Θα ήθελα πραγματικά ν'ακούσω τα κριτήριά σου , αφού όπως είπες ήταν το καλύτερο που μπορούσες ν'αγοράσεις....(εδώ όπως καταλαβαίνεις χωρά πολλή συζήτηση, αλλά υπάρχουν πάντα τα προσωπικά κριτήρια και σύμφωνα με αυτά αγόρασες...). -
Με κρητηριο την χαρα που περνω οδηγωντας και οχι επιδικυοντας το αυτοκινητο μου. My way of living! Δυσκολευομε να σου το εξηγησω και μαλλον τα δικα μου κρητηρια για εσενα δεν εχουν σημασια.
Ειμαστε ομως εκτος θεματος γιατι εδω μιλανε για το FABIA II μην τους το χαλαμε... -
Δεν είναι και τόσο νομίζω...Δεν απάντησες (ίσως βέβαια και να μην θέλεις, πάω πάσο...) για ποιο λόγο προτίμησες το RS και όχι το κανονικό Fabia.
Δεν λες κάτι δυσνόητο, απλά η χαρά δεν βλέπω πώς ακριβώς αυξάνεται με άλλους προφυλακτήρες, ζάντες, φίλτρα, εξατμίσεις κλπ κλπ. Η χαρά υπάρχει και χωρίς αυτά.
Τι ακριβώς επιδεικνύω εγώ ας πούμε με ένα Υ Elefantino Rosso; Τίποτε! Είναι ένα αυτοκινητάκι όπως το έβγαλε η μαμά του! Εσύ επιδεικνύεις κάτι λοιπόν, αφού εσύ έχεις την 'ειδική' έκδοση! Και έχεις πληρώσει αρκετά παραπάνω για πράγματα που καμία σχέση δεν έχουν με την απόλαυση της οδήγησης! Μην μου πεις πως για την απόλαυση χρειάζεται ένα αυτοκινητάκι 100 ίππων 16άρες ζάντες και σπόιλερ κλπ κλπ ...Φαντάζομαι στην τιμή θα ήταν και το....ICE σωστά; Με sub; Περί ορέξεως....αρκεί να μην χτυπάνε και ενοχλούν τους υπόλοιπους, γιατί δεν νομίζω να διαφωνήσεις πως αυτό είναι ΜΕΓΑΛΗ καγκουριά!
Τέσπα, για να τελειώνω, δεν έχω κάτι με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Εχω πολλά με την φιλοσοφία καγκουροποίησης των αυτοκινήτων. Δεν βλέπω το λόγο να γίνεται και κυρίως, αυτοί που το κάνουν γίνονται συχνά ενοχλητικοί για τους υπόλοιπους.
Επίσης είναι και ακριβό σπορ, αφού οι εκδόσεις αυτές κάνουν πάνω από 2.000 -
Δηλαδή ότι δε σας αρέσει είναι αυστραλέζικο;
Και εμένα μου αρέσει το RS περισσότερο από το απλό. Άρα σύμφωνα με τη λογική σου είμαι κάγκουρας;;;;
Εσύ γιατί πήρες το elefantino rosso και όχι το απλό;;;
Εμένα το Υ μου φαίνεται γυναικείο. Πρέπει να λέω πως όσοι το οδηγάνε είναι αδερφές;;;Και κάτι τελευταίο. Υπάρχουν πολλοί που τους ενδιαφέρει πιο πολύ να αρέσει το αμάξι τους στους ίδιους παρά στα γκομενάκια. Δεν είναι σημαντικό κριτήριο. Μην το αναφέρεις συνέχεια.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Και εμένα μου αρέσει το RS περισσότερο από το απλό. Άρα σύμφωνα με τη λογική σου είμαι κάγκουρας;;;;
Εμένα το Υ μου φαίνεται γυναικείο. Πρέπει να λέω πως όσοι το οδηγάνε είναι αδερφές;;;Και κάτι τελευταίο. Υπάρχουν πολλοί που τους ενδιαφέρει πιο πολύ να αρέσει το αμάξι τους στους ίδιους παρά στα γκομενάκια. Δεν είναι σημαντικό κριτήριο. Μην το αναφέρεις συνέχεια.
Πήρα το Rosso γιατί αυτό...βρήκα! Δηλαδή είχε τα πάντα από εξοπλισμό και είχε καλή τιμή! Επίσης αν και παλιό (6 ετών) είχε λίγα χιλιόμετρα. Θα μπορούσα να έπαιρνα και το LS για παράδειγμα αν έβρισκα κάποιο καλό. Βασικό κριτήριο η κατάσταση και η τιμή. Επίσης βασικό κριτήριο για Υ είναι πως λίγα γενικά κυκλοφορούν καγκουρεμένα, σε αντίθεση πχ με τα 206 που ήταν λίγο ακριβότερα...Βλέπεις καθένας έχει και τα προσωπικά του κριτήρια!
Αν σου φαίνεται γυναικείο είναι μια άποψη. Αν νομίζεις πως όσοι το οδηγούν είναι αδελφές, είναι κι αυτό μια άλλη άποψη. Απλά το πρώτο είναι υποκειμενικό, ενώ το δεύτερο...αστήρικτο! Από κει και μετά, φυσικά είσαι ελεύθερος να πιστεύεις και τα δύο!
Τώρα για τα γκομενάκια....Αν κατάλαβες καλά, δεν επιμένω εγώ πάνω σ' αυτό. Ο φίλος μας επιμένει! Μάλλον κι εσύ έχεις καλή αλλά επιλεκτική μνήμη....
Εγώ ρώτησα για ποιο λόγο το RS. Αν θέλεις, απάντησέ μου κι εσύ για ποιο λόγο το προτιμάς, λαμβάνοντας υπόψιν φυσικά τιμή και τι προσφέρει ο ανταγωνισμός στην ίδια τιμή. Προσπαθώ όπως βλέπεις να βγάλω ένα συμπέρασμα και όχι, καμία σχέση δεν έχει αυτό για τα γκομενάκια! Ούτως ή άλλως τα κουβαδάκια δεν βγάζουν ποτέ γκομενάκια, απλά κάποια από αυτά (προσωπική άποψη...) τα διώχνουν! Αλλά να μην σου εξηγώ ξανά και γίνουμε κουραστικοί, το ζήτημα έχει υπεραναλυθεί πιο παλιά! -
Δεν το προτιμώ για αγορά. Απλά το προτιμώ εξωτερικά σε σχέση με το απλό. Μου αρέσουν περισσότερο αυτοί οι προφυλακτήρες που έχει. Δε θα έπαιρνα κανένα σε αυτή την κατηγορία αυτή τη στιγμή.
Υπάρχουν πολύ καλύτερα μεταχειρισμένα σε αυτά τα λεφτά που φαίνονται και είναι σπορ.
Αστήρικτο είναι και αυτό που λες για κάγκουρες.Επειδή διάβασα αυτή τη σελίδα μόνο σε δικό σου ποστ είδα να αναφέρεται πρώτα η λέξη γκομενάκι.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Επίσης, καγκουριά υπάρχει παντού, αλλά ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ στα μικροαστικά στρώματα... Είναι απλό: η καγκουριά είναι μέσο επίδειξης... Ο μεγαλο-αστός έχει να δείξει πολλά περισσότερα (σπίτι, αυτοκίνητα,ρούχα, χρήματα....) από ένα βόδι-κιτ... Οχι πως δεν θα γίνει κι αυτός, αλλά ίσως με διαφορετικούς τρόπους.... Το μότο σκούπα-εξάτμιση-φιμέ-σιδερώστρα είναι συνηθισμένο στους με λιγότερο χρήμα....Και είναι σαφώς οι πιο ενοχλητικοί, αυτοί που σου σπάνε τα νεύρα με τα dB τους...Είναι αυτοί που αναγκάζονται να κάνουν τον περισσότερο θόρυβο γιατί αλλιώς δεν θα τους προσέξεις...
Ειδικά αν είσαι γκομενάκι!Διαφωνείς δηλαδή μ' αυτό; Οτι πολλοί κάγκουρες γι' αυτό το λόγο μας ζαλίζουν τα @@; Και μην μου πεις πως το κάνουν μόνον επειδή γουστάρουν! Αλλιώς....γιατί γυρίζουν γύρω γύρω στην πλατεία;
-
Επίσης, καγκουριά υπάρχει παντού, αλλά ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ στα μικροαστικά στρώματα... Είναι απλό: η καγκουριά είναι μέσο επίδειξης... Ο μεγαλο-αστός έχει να δείξει πολλά περισσότερα (σπίτι, αυτοκίνητα,ρούχα, χρήματα....) από ένα βόδι-κιτ... Οχι πως δεν θα γίνει κι αυτός, αλλά ίσως με διαφορετικούς τρόπους.... Το μότο σκούπα-εξάτμιση-φιμέ-σιδερώστρα είναι συνηθισμένο στους με λιγότερο χρήμα....Και είναι σαφώς οι πιο ενοχλητικοί, αυτοί που σου σπάνε τα νεύρα με τα dB τους...Είναι αυτοί που αναγκάζονται να κάνουν τον περισσότερο θόρυβο γιατί αλλιώς δεν θα τους προσέξεις...
Ειδικά αν είσαι γκομενάκι!Διαφωνείς δηλαδή μ' αυτό; Οτι πολλοί κάγκουρες γι' αυτό το λόγο μας ζαλίζουν τα @@; Και μην μου πεις πως το κάνουν μόνον επειδή γουστάρουν! Αλλιώς....γιατί γυρίζουν γύρω γύρω στην πλατεία;
Σε αυτό δε διαφωνώ. Διαφωνώ στο να πεις κάοιον κάγκουρα επειδή του αρέσουν άλλοι προφυλακτήρες(σε λογικά πλαίσια).
-
Πήρα το Rosso γιατί αυτό...βρήκα! Δηλαδή είχε τα πάντα από εξοπλισμό και είχε καλή τιμή! Επίσης αν και παλιό (6 ετών) είχε λίγα χιλιόμετρα. Θα μπορούσα να έπαιρνα και το LS για παράδειγμα αν έβρισκα κάποιο καλό. Βασικό κριτήριο η κατάσταση και η τιμή. Επίσης βασικό κριτήριο για Υ είναι πως λίγα γενικά κυκλοφορούν καγκουρεμένα, σε αντίθεση πχ με τα 206 που ήταν λίγο ακριβότερα...Βλέπεις καθένας έχει και τα προσωπικά του κριτήρια!
Αν σου φαίνεται γυναικείο είναι μια άποψη. Αν νομίζεις πως όσοι το οδηγούν είναι αδελφές, είναι κι αυτό μια άλλη άποψη. Απλά το πρώτο είναι υποκειμενικό, ενώ το δεύτερο...αστήρικτο! Από κει και μετά, φυσικά είσαι ελεύθερος να πιστεύεις και τα δύο!
Τώρα για τα γκομενάκια....Αν κατάλαβες καλά, δεν επιμένω εγώ πάνω σ' αυτό. Ο φίλος μας επιμένει! Μάλλον κι εσύ έχεις καλή αλλά επιλεκτική μνήμη....
Εγώ ρώτησα για ποιο λόγο το RS. Αν θέλεις, απάντησέ μου κι εσύ για ποιο λόγο το προτιμάς, λαμβάνοντας υπόψιν φυσικά τιμή και τι προσφέρει ο ανταγωνισμός στην ίδια τιμή. Προσπαθώ όπως βλέπεις να βγάλω ένα συμπέρασμα και όχι, καμία σχέση δεν έχει αυτό για τα γκομενάκια! Ούτως ή άλλως τα κουβαδάκια δεν βγάζουν ποτέ γκομενάκια, απλά κάποια από αυτά (προσωπική άποψη...) τα διώχνουν! Αλλά να μην σου εξηγώ ξανά και γίνουμε κουραστικοί, το ζήτημα έχει υπεραναλυθεί πιο παλιά!Δεν ηξερα οτι εχεις Υ..... και μαλιστα Rosso.
τωρα αλλάζει το πραμα
Αν διαβαζεσ θα ηξερες οτι το Fabia RS εκτός απο αυτα που βλεπεις και ακους εχει αμορτισερ Bilstein ελατηρια Εinbach και πολυ μελετημενη συμπεριφορα στο δρομο. Σου εστειλα links:rtfm: αλλά εσυ προτιμισες να μην τα διαβασεις και να εκτεθεις ρωτοντας συνεχεια τα ιδια και τα ιδια. Θα συνεχιζα να σου εξηγησω για την χαρα της οδηγησης αλλα θα βαλω κατι που λεει σε ενα απο τα link που δεν διαβασες:
'Το Fabia RS μπορεί να στηρίζεται στο Polo, αλλά καταφέρνει τελικά να είναι πιο ισορροπημένο και αφάνταστα πιο αποτελεσματικό μέσα στην στροφή από το αυτοκίνητο της μητρικής εταιρείας. Έτσι με πάρα πολύ λιγότερα χρήματα από αυτά που κοστίζει ένα Polo GTI ένας νέος οδηγός που ενδιαφέρεται για την πραγματική σπορ οδήγηση- και όχι για κόντρες στα φανάρια- και που αδιαφορεί για τα σηματάκια στο καπό και τον αντίκτυπο που αυτά έχουν στα κοριτσάκια των κλάμπ, θα βρει στο μικρό RS το αυτοκίνητο των ονείρων του!'Και να σκεφτεις οτι αυτα γυναικα τα γραφει, οποτε εγω τι να προσθεσω.
Εκτος αν εσυ ξερεις καλυτερα απο την Ι.Φ....Χιλιες φορες αυστραλος παρα.... εγγλεζακι!
-
Ο χρήστης vagelpal έγραψε:
Και να σκεφτεις οτι αυτα γυναικα τα γραφει, οποτε εγω τι να προσθεσω.
Εκτος αν εσυ ξερεις καλυτερα απο την Ι.Φ....Γιατί το αποκλείεις να ξέρει κάποιος καλύτερα από την Φαμπιάτου...?
Χιλιες φορες αυστραλος παρα.... εγγλεζακι!
...μάλιστα...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Και να σκεφτεις οτι αυτα γυναικα τα γραφει, οποτε εγω τι να προσθεσω.
Εκτος αν εσυ ξερεις καλυτερα απο την Ι.Φ....Γιατί το αποκλείεις να ξέρει κάποιος καλύτερα από την Φαμπιάτου...?
...μάλιστα...
Πολλοι ξερουν καλιτερα αλλα δεν οδηγουν Υ...
-
Ας πάρουμε τη βαρβατίλα από εδώ και ας την πάμε στο ειδικό γι΄αυτήν θέμα.
-
[
Δεν ηξερα οτι εχεις Υ..... και μαλιστα Rosso.
τωρα αλλάζει το πραμα
Αν διαβαζεσ θα ηξερες οτι το Fabia RS εκτός απο αυτα που βλεπεις και ακους εχει αμορτισερ Bilstein ελατηρια Εinbach και πολυ μελετημενη συμπεριφορα στο δρομο. Σου εστειλα links:rtfm: αλλά εσυ προτιμισες να μην τα διαβασεις και να εκτεθεις ρωτοντας συνεχεια τα ιδια και τα ιδια. Θα συνεχιζα να σου εξηγησω για την χαρα της οδηγησης αλλα θα βαλω κατι που λεει σε ενα απο τα link που δεν διαβασες:
'Το Fabia RS μπορεί να στηρίζεται στο Polo, αλλά καταφέρνει τελικά να είναι πιο ισορροπημένο και αφάνταστα πιο αποτελεσματικό μέσα στην στροφή από το αυτοκίνητο της μητρικής εταιρείας. Έτσι με πάρα πολύ λιγότερα χρήματα από αυτά που κοστίζει ένα Polo GTI ένας νέος οδηγός που ενδιαφέρεται για την πραγματική σπορ οδήγηση- και όχι για κόντρες στα φανάρια- και που αδιαφορεί για τα σηματάκια στο καπό και τον αντίκτυπο που αυτά έχουν στα κοριτσάκια των κλάμπ, θα βρει στο μικρό RS το αυτοκίνητο των ονείρων του!'Και να σκεφτεις οτι αυτα γυναικα τα γραφει, οποτε εγω τι να προσθεσω.
Εκτος αν εσυ ξερεις καλυτερα απο την Ι.Φ....Χιλιες φορες αυστραλος παρα.... εγγλεζακι!
Δηλαδή, έπρεπε καλά και σώνει να διαβάσω τα link; Ρώτησα ΕΣΥ για ποιο λόγο το επέλεξες, όχι η....Φαμπιάτου! Και σιγά μην οδηγεί ...FabiaRS η Φαμπιάτου!
Επίσης, η συγκεκριμένη δεν νομίζω πως είναι ακριβώς τυπικό δείγμα της...μέσης ελληνίδας, αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα...
Αρα, για να συνοψίσουμε, αγόρασες το RS για τα 'μελετημένα' Eibach, Bilstein, τόσο μελητημένα είναι τα συγκεκριμένα, που κυκλοφορούν κάμποσες χιλιάδες οχήματα στην Ελλάδα μ' αυτό το συνδυασμό! Και να σε ρωτήσω, τα νορμάλ δεν σου άρεσαν γιατί δεν ήταν επαρκώς μελετημένα να υποθέσω...Είναι τα λεγόμενα ...αμελέτητα!
Τελευταίο, γιατί σου φαίνεται αστεία η κατοχή ενός Υ; Αν θέλεις εξήγησέ το λίγο κι αυτό (χωρίς link αν γίνεται, με δικά σου λόγια....).
Γενικά, ποια αυτοκίνητα σου φαίνονται αστεία; Σκέψου πως για κάποιους μπορεί να φαίνεται αστείος για παράδειγμα κάποιος που δίνει ένα σκασμό λεφτά για να καταλήξει με κάτι ας πούμε σαν το δικό σου: ένα Polo-wannabe (που φοράει μελετημένη ανάρτηση όμως...) και έχει ένα πράσινο σήμα στο καπώ .....Α και έξτρα σηματάκι RS...
Αντε σε αφήνω τώρα στη χαρά της οδήγησης -
Αποικία της Αγγλίας δεν είναι;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
-
Mα και για σκόντα θα μαλώνουμε πια;;; Πωωωωωω....
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Αυτοι που δεν αντεξαν το κρυο με τις μινι φουστες εφυγαν μακρια. Οσο πιο μακρια γινετε
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ας πάρουμε τη βαρβατίλα από εδώ και ας την πάμε στο ειδικό γι΄αυτήν θέμα.Εσύ πού ξέρεις από δαύτα μωρή?
-
Τελευταίο, γιατί σου φαίνεται αστεία η κατοχή ενός Υ; Αν θέλεις εξήγησέ το λίγο κι αυτό (χωρίς link αν γίνεται, με δικά σου λόγια....).
Για τον ιδιο λογο που εσυ πιστευεις οτι το να εχει καποιος Fabia se, Ibiza top gun ειναι καγκουρια....
Γενικά, ποια αυτοκίνητα σου φαίνονται αστεία;
Aστεια αυτοκινητα ειναι λιγα, αστειοι οδηγοι πολλοι...
Σκέψου πως για κάποιους μπορεί να φαίνεται αστείος για παράδειγμα κάποιος που δίνει ένα σκασμό λεφτά για να καταλήξει με κάτι ας πούμε σαν το δικό σου: ένα Polo-wannabe (που φοράει μελετημένη ανάρτηση όμως...) και έχει ένα πράσινο σήμα στο καπώ .....Α και έξτρα σηματάκι RS...
Kαι ακομα πιο αστειος μου φαινεται εμενα καποιος που αγοραζει Punto-wannabe premium, επειδη εχει μισο τετραγωνικο αλκανταρα της συμφορας, ποιοτητα κατασκευης για γελια, ηλεκτρικα της πλακας και ολα αυτα πολυ ακριβωτερα απο το πρωτοτυπο Punto επειδη εχει στο καπω ενα σηματακι που καποτε κερδιζε ΠΠΡ....
Α, ναι και επειδη εχει ολα τα παραπανω συν ενα ελεφαντακι στη μασκα ή στις μεσαιες κολωνες υποτιθεται οτι εχει και χαρακτηραΑντε σε αφήνω τώρα στη χαρά της οδήγησης
Αφησε μας λοιπον γιατι το θεμα το καταντησες....
Το θεμα εδω νομιζω οτι εχει να κανει με το Fabia II και οχι για τις επιλογες του καθενος απο εμας...
Επ'αυτουλοιπον καθε κριση δεκτη.... -
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Για τον ιδιο λογο που εσυ πιστευεις οτι το να εχει καποιος Fabia se, Ibiza top gun ειναι καγκουρια....
Γενικά, ποια αυτοκίνητα σου φαίνονται αστεία;
Aστεια αυτοκινητα ειναι λιγα, αστειοι οδηγοι πολλοι...
Σκέψου πως για κάποιους μπορεί να φαίνεται αστείος για παράδειγμα κάποιος που δίνει ένα σκασμό λεφτά για να καταλήξει με κάτι ας πούμε σαν το δικό σου: ένα Polo-wannabe (που φοράει μελετημένη ανάρτηση όμως...) και έχει ένα πράσινο σήμα στο καπώ .....Α και έξτρα σηματάκι RS...
Kαι ακομα πιο αστειος μου φαινεται εμενα καποιος που αγοραζει Punto-wannabe premium, επειδη εχει μισο τετραγωνικο αλκανταρα της συμφορας, ποιοτητα κατασκευης για γελια, ηλεκτρικα της πλακας και ολα αυτα πολυ ακριβωτερα απο το πρωτοτυπο Punto επειδη εχει στο καπω ενα σηματακι που καποτε κερδιζε ΠΠΡ....
Α, ναι και επειδη εχει ολα τα παραπανω συν ενα ελεφαντακι στη μασκα ή στις μεσαιες κολωνες υποτιθεται οτι εχει και χαρακτηρα+1
@νδρέας
SKODA Fabia II