-
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Απ τις μεγαλες Ελληνικές δεν υποστηρίζεις κανέναν;Μεγαλες ειναι αυτες που συνεχιζουν να δινουν βα8μους στην Ελλαδα και μετα τα χριστουγεννα... .... ξεπαρ8ενιασμενες... και μη..
-
Ο χρήστης esykas έγραψε:
Απ τις μεγαλες Ελληνικές δεν υποστηρίζεις κανέναν;
Μεγαλες ειναι αυτες που συνεχιζουν να δινουν βα8μους στην Ελλαδα και μετα τα χριστουγεννα... .... ξεπαρ8ενιασμενες... και μη..
Βλεπω τον τόπο διαμονής σου και δεν μπορώ να το πιστέψω... Εχω 5 φίλους απ τον Πειραιά και ειναι ολοι γαυροι.Εσυ πώς ξεφυγες; Μεγαλη ομαδα η ΑΕΚ; Από τις μεγαλες μικρές ναι,να συμφωνησω...
-
Πάσχερν, κι εγω Πειραιώτης είμαι!
Ο Πειραιάς είναι προσφυγομάνα!!! Εξ ου και η ΑΕΚ!!!
-
Εσυ εισαι σφαλμα της φυσης ρε,δεν μετράς...
Για ποιά ΑΕΚ μιλάς;Την μεγάλη μικρή;
-
Η μεγαλη ομαδα του λιμανιου ειναι ο ΕΘΝΙΚΟΣ.
End of discussion.
-
Respekt...
-
Οχι τιποτε αλλο δηλαδη,αλλα για να μη νομιζει ο Ρενταρμυς(στο ναυτικο) οτι δεν ξερουμε ιστορια.....
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
ο Ρενταρμυς(στο ναυτικο)Φτανει ρε...
-
μάγια μέλισσα
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
μάγια μέλισσασσσσσσσσσσσσσ.... Ελπιζω να μην μαθευτει αυτο στο στρατοπαιδο. Θα με παρουν με τις πετρες και θα αναγκαστω να παρω αναρωτικη αδεια μεχρι να ξεχαστει
-
Θυμαστε περυσι τι μου λεγατε για εναν αμπαλο;;
from Fanis with love -
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
from Fanis with loveκαταπληκτικό γκολ!
είδε κ απόειδε ο άνθρωπος κι έφυγε μετά την καλή μεταχείριση που έτυχε από τον Παναθηναϊκό...μην ξεχνιόμαστε.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
from Fanis with loveκαταπληκτικό γκολ!
είδε κ απόειδε ο άνθρωπος κι έφυγε μετά την καλή μεταχείριση που έτυχε από τον Παναθηναϊκό...μην ξεχνιόμαστε.
ωραιο γκολ οντως..
αλλα σιγα την απωλεια, εδω εμεις δωσαμε τον γιαγια -
Σωστό κ αυτό!
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
from Fanis with loveΠου να το εβλεπες σε προπόνηση στην καλλιθέα.... Θα ειχες κατουρηθει απ τα γέλια... Δεν αφησε βραχο για βραχο στο βουνό...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
from Fanis with loveΠου να το εβλεπες σε προπόνηση στην καλλιθέα.... Θα ειχες κατουρηθει απ τα γέλια... Δεν αφησε βραχο για βραχο στο βουνό...
Πρεπει να εχει χασει πολλες μπαλες εκει στα βραχια η Καλλιθεα..
-
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Η μεγαλη ομαδα του λιμανιου ειναι ο ΕΘΝΙΚΟΣ.Θα συμφωνησω απόλυτα...ποιος Ολυμπιακος? αυτος που δεν ειχε τη δυναμη να κρατησει τον τεραστιο Τζιοβανι? για παντα στο λιμανι? το καταφερε ο Ε8νικαρας.. κι ο Μαγος Ζιο θα τερματισει την καριερα του στο λιμανι...
ή να μιλισω για τον αλλο μαγο τον δικο μας... που τον ηθελε ο γαυρος χρονια και προσπα8ουσε να το παρει με κα8ε τροπο... ναι ναι για τον σουπερ Τσαρτα μιλαω... τελικα αυτος ο παικτης πηγε ετσι για την πλακα του στον Εθνικαρα.... φτυνωντας τον ξεπεσμενο Θρυλο..
χεχεχε νομιζω οτι τα σχολια σας κυριοι ειναι περιττα -
Ακριβώς...
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#7]