-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Mη σου πω στις μάσες... Και δεν είναι πάντα οι ίδιοι κι οι ίδιοι.Υπάρχουν βέβαια κάποιοι συνήθεις ύποπτοι...
το φορουμ που αποδεδειγμενα εχει την προστασια ολων των αγιων οταν βγαινουμε στους δρομους εκδρομη
2 φορες μολις εχουν σημειωθει εκτροπα στο Πηλιο κ στη Μανη(κ στο Πηλιο βασικα δεν ηταν τιποτα μπροστα σε αυτα της Μανης)
Συμφωνώ απόλυτα...
To λατρεύω αυτό το μέρος
Δεν ξέρω αν οι κάτοικοί του λένε το ίδιο για σένα πλέον...
Βρε βιαστικέ Πρόεδρε, προσπαθείς να πιάσεις bonus ή απλά είχες συγκεκριμένο αριθμό posts σαν στόχο για το 2006?
4,5 χρόνια μετά την είσοδό μου σε αυτή τη μικρογραφία της κοινωνίας, όπου γέλασα, έκλαψα, φούσκωσα (από το φαγητό), νευρίασα, ΒΡΙΣΤΗΚΑ, και άλλα τόσα συναισθήματα... Χαίρομαι και είμαι υπερήφανος που είμαι μέλος της παρέας, και ελπίζω, πολλά χρόνια μετά να είμαστε ακόμη μαζί. Εστω κι αν κάποιοι είμαστε και σε ηλικίες που δε μας επιτρέπουν τις έντονες συγκινήσεις (tazio, ακούς ρε? σταμάτα να βλέπεις τσόντες).
ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!
-
χεστηκαμε
πλακα κανω
χρονια πολλα!!!!!!!!!χαααααααααπι μπερθντειιι του γιου
γιουπιιιιιιιιιι
-
-
Ωραίο χρώμα έχει η τούρτα ρε.
Από άδεια μπουκάλια χλωρίνης τήν φτιάξανε;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Έχω γνωρίσει πάνω από 200-250 μέλη
Από κοντά;
Nαι ρε από κοντά! Από μακριά έχω γνωρίσει γύρω στους 50
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Έχω γνωρίσει πάνω από 200-250 μέλη
Από κοντά;
Nαι ρε από κοντά! Από μακριά έχω γνωρίσει γύρω στους 50
-
Ετσι, έτσι. Από μακρυά γιατί βρωμάνε.
-
Καλάαααα. Με βρήκατε μικρό και με κοροϊδεύετε...
Είχα ξεχάσει το gti της χρονιάς. Εγώ είμαι απ' τους 'Αθήνα γ η, ο Παοκ δε πεθαινει', γι' αυτό.
-
-
Για το μπροστινό αμαξάκι μιλάς?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Για το μπροστινό αμαξάκι μιλάς?Μιλάμε...εδω μέσα η εγκαθετότητα σας τρέχει απο τα μπατζάκια ρε!!!
Άτιμε lkar...
-
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Για το μπροστινό αμαξάκι μιλάς?Δεν ειναι του κουκου ρε...η τουρτα ειναι στρόγγυλη (που λεει κι αυτός.. ,γεραματα γαρ) οπότε εχει στροφη...Ξερεις καμια Bmw που κινείται σε τέτοια τροχιά;
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μιλάμε...εδω μέσα η εγκαθετότητα σας τρέχει απο τα μπατζάκια ρε!!!
Άτιμε lkar...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μιλάμε...εδω μέσα η εγκαθετότητα σας τρέχει απο τα μπατζάκια ρε!!!Δεν είναι το μόνο που τρέχει από τα μπατζάκια. Σε άλλους (βλ. pasxos) τρέχει 10W40, σε άλλους (βλ. ratanplan) τρέχουν σάλια, και σε άλλες (βλ. tazio) τρέχουν κατρουλιά. Αλλοι πάλι τρέχουν και δε φτάνουν.
-
Χρόνια μας πολλά φίλοι μου, γιατί το forum δεν είναι τίποτα περισσότερο από όλους εμάς τους χρήστες του.
Θυμάμαι τον πρώτο καιρό πόσο ζήλευα όσους μπορούσαν να πάνε στις συγκεντρώσεις και στα παρεάκια που φτιάχνοντας και στενοχωριόμουν που η θάλασσα με χώριζε και με εμπόδιζε να βρίσκομαι συχνά κοντά σας. Συχνά έλεγα «μακάρι να υπήρχε μια γέφυρα να ενώνει Αθήνα με Κρήτη για να μπορώ να είμαι συνέχεια μαζί σας».
Και να που τελικά η «γέφυρα» φτιάχτηκε (είχες δίκιο Νϊκο), γερή και στερεή όσο κανένα πέτρωμα ή οικοδομικό υλικό δεν μπορεί να την κάνει, γιατί φτιάχτηκε από ειλικρινή φιλία και αισθήματα αμοιβαίου σεβασμού.Να είστε όλοι καλά και καλή αντάμωση.
-
Emmanouhl, απλά άψογος!
Χρόνια μας πολλά παίδες!
-
Θα συμφωνήσω με τον φίλο μου.
ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ.
Χρόνια μας πολλά λοιπόν!
Να είμαστε καλά με υγεία και όλα τα άλλα έρχονται...
Αλήθεια ...θα είχε πλάκα μαζί με τις ευχές να λέγαμε και με ποια σκέψη μπήκαμε εδώ για πρώτη φορά!
Εγώ ήμουν σε μια απίστευτη βαρετή εταιρία, σε μια απίστευτη βαρετή δουλειά και κρυφά είχα βρει τρόπο να μπαίνω στο internet.
Αρχικά λοιπόν ήταν τρόπος να μην βαριέμαι αλλά κατέληξε ως κάτι πολύ πιο σοβαρό.
Όταν αφιερώνω ,πλέον, έστω και τουλάχιστον 10 λεπτά την ημέρα για το forum μας...κάτι λέει αυτό.
-
Xρόνια Πολλά στο Φόρουμ!:yahoo:
Όταν κλείσει πράγματι τα 5 χρόνια τι θα ευχηθούμε όμως; -
Δεν χρειάζεται να ευχηθούμε τίποτα επιπλέον Νίκο!
Θα μαζευτούμε σε μια ταβέρνα να το γιορτάσουμε!
2002-2007::Πέντε χρόνια 4ΤΦ!!....Χρόνια μας Πολλά!