-
Ναι αλλά δεν χαλάει!!!Τώρα από αίσθηση δεν έχω καταλάβει κάτι το τόσο τρομερό!!
-
Aγορασα σημερα δισκοπλακες απο peugeot με 94 ευρω!
Οι φθηνοτερες της αγορας, και ισως οι καλυτερες! -
πόσες δισκόπλακες?
4? (=2εμπρός και 2 πίσω?) -
Ο χρήστης MEMsound έγραψε:
πόσες δισκόπλακες?
4? (=2εμπρός και 2 πίσω?)Oχι Μανθο, οι 2 μπροστα.
ολοι ζητουσαν 140 ευρω, για brembo,zimermann,TAROX klp,οποτε κατεληξα παλι στις εργοστασιακες.
Υποψη φοραμε 266Χ22.
Βρηκα και στο ebay omp grN με 130 ευρω αλλα ηθελε και μεταφορικα -
Και γιατί δεν πήγες σε Bendix με 60Ε που είναι τουλάχιστον εφάμιλλες με τις εργοστασιακές; Μην μου πεις ότι και για τακάκια πληρώνεις πάνω από 40Ε (Bendix) για μπροστά;
-
54(και κάτι)ε τα μαμά πεζω
41(και κάτι)ε τα ferodo premierΔίσκοι απλοί Brembo για psclub 54ε... οι 2...
και τρυπητοί 127ε -
Καταρχην δεν ειχα συνδρομη για το club φετος οποτε δεν μπορουσα να αγορασω.
Στην eltrekka που ρωτησα, και εχω και γνωστο εκει, μου ειπαν 140(θα τις επαιρνα 110 λογω γνωστου)
Τωρα πως εσεις δινετε τις brembo 54, δεν ξερωΓια τις bendix ρωτησα εδω πατρα αλλα δεν βρηκα.
Τακακια βρισκω 30 ευρω τα textar, 35 τα bendix!
Σε αυτα ειμαστε οκ -
ρε ουργιο μανθο μηπως η τιμη αυτη ειναι για 266χ20.5 και οχι για 22αρηδες.....
-
απόσο γράφει η λίστα που έχω οχι.
εκτός και αν εχει γινει τυπογραφικό λάθος
anyway .... -
Ο χρήστης MEMsound έγραψε:
54(και κάτι)ε τα μαμά πεζω
41(και κάτι)ε τα ferodo premierμε αλλα 30 € βάζεις DS2500!
Δίσκοι απλοί Brembo για psclub 54ε... οι 2...
Ζιμμερμαν με 50 € που δουλεύουν με τα DS2500, γιατί με brembo εγώ δεν είχα μείνει ικανοποιημένος! οι τιμές είναι για φρένα απο 106 16ν.....αν πάντως λες 54 € brembo 266.....ή λάθος είναι ή εγώ δεν έπαιρνα την πιο απλή σειρά της brembo.
και τρυπητοί 127ε
-
Zimmerman 260*22 αεριζόμενοι (για Xsara 1.6), 70
-
Για την τιμη που εδωσε ο Μανθος στα brembo, σιγουρα θα ειναι το 266*20.5 που η eltrekka τους δινει 86 ευρω.
Αν βαλουμε και τα 30 ευρω εκπτωση που θα ειχα απο το γνωστο μας κανει 56=περιπου οσο η τιμη που εχει πετυχει το psclub. -
Mακρυά από Textar!!!
-
Ο χρήστης Miltellas έγραψε:
Και γιατί δεν πήγες σε Bendix με 60Ε που είναι τουλάχιστον εφάμιλλες με τις εργοστασιακές; Μην μου πεις ότι και για τακάκια πληρώνεις πάνω από 40Ε (Bendix) για μπροστά;Η εργοστασιακές της Peugeot bendix είναι όπως και τα τακάκια ...
-
Χρησιμοποιεί και Bosch ή Valeo που είναι αισθητά χειρότερα από Bendix (εγώ φορούσα Bosch). Βέβαια η Bosch φασονάρει σε διάφορους και ποτέ δεν ξέρεις τί τακάκι θα είναι (μπορεί να είναι και... Bendix).
Τα Bendix τα θεωρώ bestbuy στις aftermarket τιμές τους. -
Ο χρήστης Miltellas έγραψε:
Χρησιμοποιεί και Bosch ή Valeo που είναι αισθητά χειρότερα από Bendix (εγώ φορούσα Bosch). Βέβαια η Bosch φασονάρει σε διάφορους και ποτέ δεν ξέρεις τί τακάκι θα είναι (μπορεί να είναι και... Bendix).
Τα Bendix τα θεωρώ bestbuy στις aftermarket τιμές τους.Ω ναι!Συμφωνώ απολύτως!!
-
Την επόμενη εβδομάδα πρόκειται να τοποθετηθούν σε μέλος του PRCC τα Yokohama Parada σε 195/50/15. Το 'κακό' είναι ότι δεν είναι και πολύ στροφάκιας αλλά από την άλλη είναι πολύ κοντράκιας. Πάντως μία ιδέα θα μας την δώσει.
-
Μiltellas, μιας και σε πέτυχα, σε 304 άραγε αν βάλω τις TRP υπάρχει περίπτωση να έχει πρόβλημα;
Προς το παρόν τις έβαλα στο 307 και πετάνε...από δευτέρα μπαίνουν στο 406.
-
Δεν έχω βρει αρκετά στοιχεία για το 304. Αν θυμάμαι καλά όμως εκείνα τα χρόνια πολλά αυτοκίνητα όπως και η peugeot χρησιμοποιούσαν το ίδιο λιπαντικό σε σασμάν και κινητήρα. Στην προκειμένη περίπτωση 10W40 API SF μίνιμουμ. Αν χρησιμοποιεί βαλβολίνη δεν αποκλείεται να απαιτείται 75W90 ή 80W90 δηλ. παχύτερες της TRP.
-
Kατάλαβα. Θα ρωτήσω τον μηχανικό μου οπότε για να 'μαστε σίγουροι για το τι ακριβώς παίζει.
Τα πάντα για το Peugeot 206