-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Η τιμή που μου έδωσε για τα μπλε Selex η Αmorteam,φθάνει την τιμή των χοντρομπούκαλων Βilstein -
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Παίδες sorry για το εμβόλιμο,αλλά μήπως μπορείτε να μου δώσετε το official website της Record;Τα έχει βάλει κανείς σε άλλο αυτοκίνητο εκτός Peugeot;
Ενδιαφέρομαι για τη Βmw μου και ψάχνω να δω τί θα βάλω...Η τιμή που μου έδωσε για τα μπλε Selex η Αmorteam,φθάνει την τιμή των χοντρομπούκαλων Βilstein
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
Ευχαριστώ πολύ!
-
παιδές Help.
Το 206 1.4 8v της κοπελιάς μάλλον έκαψε φλάτζα μιας και βρήκα λάδι μέσα στο Paraflu....Πόσο πάει περίπου μια τέτοια επισκευή για να ξέρω και να μην με πιάσουν κότσο?
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Παίδες sorry για το εμβόλιμο,αλλά μήπως μπορείτε να μου δώσετε το official website της Record;Τα έχει βάλει κανείς σε άλλο αυτοκίνητο εκτός Peugeot;
Ενδιαφέρομαι για τη Βmw μου και ψάχνω να δω τί θα βάλω...Η τιμή που μου έδωσε για τα μπλε Selex η Αmorteam,φθάνει την τιμή των χοντρομπούκαλων Βilstein
Τα έχω βάλει σε 2 Lancia Υ το προηγούμενο μοντέλο,
Opel Corsa A,
Κανένας δεν είχε πρόβλημα και όλοι ήταν ευχαριστημένοι. -
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Ενδιαφέρομαι για τη Βmw μου και ψάχνω να δω τί θα βάλω...Πες μου ποιά BMW έχεις να σε βοηθήσω. Έχω τον κατάλογο της Record με τους κωδικούς.
Η τιμή που μου έδωσε για τα μπλε Selex η Αmorteam,φθάνει την τιμή των χοντρομπούκαλων Βilstein
Ποιά Bilstein είναι αυτά; Τα Β8; Γενικά να ξέρεις ότι στην τιμή των Bilstein παίρνεις καλύτερα αμορτισέρ από την SELEX.
Επίσης δες και για ALKO Motorsport.
-
Ο χρήστης felleas έγραψε:
παιδές Help.
Το 206 1.4 8v της κοπελιάς μάλλον έκαψε φλάτζα μιας και βρήκα λάδι μέσα στο Paraflu....Πόσο πάει περίπου μια τέτοια επισκευή για να ξέρω και να μην με πιάσουν κότσο?
300-350E σε ένα καλό συνεργείο. Πες στην κοπέλα σου να αλλάζει το παραφλού κάθε δύο χρόνια το πολύ και να προτιμήσει τα παραφλού της VALEO (Protectiv 40 ή 50). Εγώ αλλάζω παραφλού κάθε χρόνο.
Οι φλάντζες στα 14άρια είναι ευαίσθητες στην οξείδωση από παραφλού. Έχει βγει κατά το 2001 και μία μεγάλη παρτίδα με ελάττωμα στην φλάντζα. -
Ο χρήστης Miltellas έγραψε:
παιδές Help.
300-350E σε ένα καλό συνεργείο. Πες στην κοπέλα σου να αλλάζει το παραφλού κάθε δύο χρόνια το πολύ και να προτιμήσει τα παραφλού της VALEO (Protectiv 40 ή 50). Εγώ αλλάζω παραφλού κάθε χρόνο.
Οι φλάντζες στα 14άρια είναι ευαίσθητες στην οξείδωση από παραφλού.Τhanks Μίλτο.
-
Ο χρήστης Miltellas έγραψε:
Παίδες sorry για το εμβόλιμο,αλλά μήπως μπορείτε να μου δώσετε το official website της Record;
Τα έχει βάλει κανείς σε άλλο αυτοκίνητο εκτός Peugeot;
Ενδιαφέρομαι για τη Βmw μου και ψάχνω να δω τί θα βάλω...Πες μου ποιά BMW έχεις να σε βοηθήσω. Έχω τον κατάλογο της Record με τους κωδικούς.
Η τιμή που μου έδωσε για τα μπλε Selex η Αmorteam,φθάνει την τιμή των χοντρομπούκαλων Βilstein
Ποιά Bilstein είναι αυτά; Τα Β8; Γενικά να ξέρεις ότι στην τιμή των Bilstein παίρνεις καλύτερα αμορτισέρ από την SELEX.
Επίσης δες και για ALKO Motorsport.
Έχω την 318ti E36 Compact...
Δεν αμφιβάλλω βρε Μίλτο για τα Selex,αλλά στα 525 ευρώ μπαίνεις σε πειρασμούς (λες ας κινηθώ στα σίγουρα,ποιος ξέρει τι λένε τώρα αυτά κλπ)
Φαντάσου ότι τα χοντροκάλαμα Bilstein κάνουν 450+.τα κίτρινα Κόνι 500,και τα φοβερά του Μαρακάκη (δοκιμασμένα σε Μ3 και 325 Ε36) 600 ευρώ τοποθετημένα...
Δεν έχουν δηλαδή,τα Selex αυτή την τιμολογιακή διαφορά από τις φίρμες της κατηγορίας ώστε να τα επιλέξεις εύκολα...
Τα ΑLKO δεν τα ήξερα
Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για όλες τις πληροφορίες,και ξαναλέω ότι αν νομίζετε ότι πρέπει να τα γράψω σε άλλο θέμα και όχι στα 206 μού το λέτε...
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Έχω την 318ti E36 Compact...
318ti (1994 - 05/2001)
Record SP
338303 εα
338304 εδ
338341 π
Τα ίδια μπροστινά φοράνε και όλες οι τελευταίες Ε36 έως καί την 328i. Άρα θα είναι αρκετά ενισχυμένα. Τα πίσω σου είναι μοναδικά στην γκάμα. Οπότε ενδέχεται και να μην έχει διαθέσιμα και να πρέπει να περιμένεις να φέρει στην επόμενη παρτίδα. Ενημέρωσέ με με pm για την τιμή ή την διαθεσιμότητα και εφόσον φυσικά αποφασίσεις να τα πάρεις.Τα ΑLKO δεν τα ήξερα
Είναι πολύ καλός γερμανός κατασκευαστής που φασονάρει και για άλλους (πχ KW).
Βγάζει τα ενισχυμένα ALKO TOPROAD GAS με κωδικούς:
3044DG εα
3044IG εδ
1092G π
Πρόσφατα έβγαλε και την σειρά ALKO Motorsport την οποία δεν την έχω στον κατάλογο.Οι τιμές που μπορείς να πάρεις σε Record ή ALKO είναι ασύγκριτες ως προς την ποιότητα. Είτε πάρεις τα γαλλικά είτε τα γερμανικά πιστεύω ότι θα σε ενθουσιάσει το αποτέλεσμα για τα λεφτά που θα πληρώσεις. Ίσως να είναι και καλύτερα για σένα να κατευθυνθείς προς τα ALKO δεδομένου ότι είναι γερμανός κατασκευαστής και απευθύνεται σε γερμανικό αυτοκίνητο, αν και από Record SP έχουμε άριστες εντυπώσεις για τοποθέτηση σε Toledo και Corsa. Και πάλι ενημέρωσε με pm αν έχεις απορίες.
Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για όλες τις πληροφορίες,και ξαναλέω ότι αν νομίζετε ότι πρέπει να τα γράψω σε άλλο θέμα και όχι στα 206 μού το λέτε...
Και πού αλλού να τα γράψεις; Εξάλλου δεν λες και τίποτα το ενοχλητικό.
-
Μίλτο σε ευχαριστώ πολύ και θα σου στείλω π.μ
-
δε ξερω αν σας τα ειπα για τα ψαλιδια της πεζο σπορτ...
τα πηγα αργυρη και τα τσεκαραμε με μαμα...α. οπω ςβλεπουμε τα ψαλιδια απο τα δυο συνεμπλοκ που πιανουν γεφυρα το εμπρος ειναι ΙΔΙο και στα δυο ψαλιδια (μαμα-πεζο σπορτ)
ουσιαστικα αλλαζει το πισω που στο μαμα ειναι απο πολυ σκληρο λαστιχο και στο πεζο σπορτ μεταλλικο...
αυτο σημαινει οτι τα ψαλιδια που δινει η πεζο σπορτ στο rc που το πισω ειναι λαστιχο ειναι κατα 99% ΙΔΙΑ με τα μαμα...απλα τα πριμοδοτει και τα δινει 75ευρω οταν στη λαιον εχουν 101ευρω το ενα!!!!!!!!!!
β. εμενα και του μιλτου εσπασε το εμπρος συνεμπλοκ που ειναι μεταλλικο....αρα??????????ενω συμφωνα με αργυρη οσα σπαγανε(κυριως τα παλια) σπαγανε στο πισω........
γ. μηκη γωνιες κλπ κλπ ειναι ιδια ακριβως...αρα καστερ δε παιζει...
δε ξερω αν σας το ειπα και αυτο αλλα εκανα ευθυγραμμιση στον αργυρη και ειχα 2 καστερ........
τσαμπα τοση κουβεντα και παπαροφιλοσοφια....το συμπερασμα???????
παιρνουμε ψαλιδια πεζο σπορτ για 206 rc Με 75 ευρω το ενα που ειναι ιδια με μαμα και ολα τα αλλα μπανανοφλουδες.............
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
δε ξερω αν σας τα ειπα για τα ψαλιδια της πεζο σπορτ...
τα πηγα αργυρη και τα τσεκαραμε με μαμα...α. οπω ςβλεπουμε τα ψαλιδια απο τα δυο συνεμπλοκ που πιανουν γεφυρα το εμπρος ειναι ΙΔΙο και στα δυο ψαλιδια (μαμα-πεζο σπορτ)
ουσιαστικα αλλαζει το πισω που στο μαμα ειναι απο πολυ σκληρο λαστιχο και στο πεζο σπορτ μεταλλικο...
αυτο σημαινει οτι τα ψαλιδια που δινει η πεζο σπορτ στο rc που το πισω ειναι λαστιχο ειναι κατα 99% ΙΔΙΑ με τα μαμα...απλα τα πριμοδοτει και τα δινει 75ευρω οταν στη λαιον εχουν 101ευρω το ενα!!!!!!!!!!
β. εμενα και του μιλτου εσπασε το εμπρος συνεμπλοκ που ειναι μεταλλικο....αρα??????????ενω συμφωνα με αργυρη οσα σπαγανε(κυριως τα παλια) σπαγανε στο πισω........
γ. μηκη γωνιες κλπ κλπ ειναι ιδια ακριβως...αρα καστερ δε παιζει...
δε ξερω αν σας το ειπα και αυτο αλλα εκανα ευθυγραμμιση στον αργυρη και ειχα 2 καστερ........
τσαμπα τοση κουβεντα και παπαροφιλοσοφια....το συμπερασμα???????
παιρνουμε ψαλιδια πεζο σπορτ για 206 rc Με 75 ευρω το ενα που ειναι ιδια με μαμα και ολα τα αλλα μπανανοφλουδες.............
Καλά για τα δικά μου δεν ξέρεις?
Μέσα σε 3 μήνες καθάρισαν!!
Από τότε μόνο imitation!!Κάνω την δουλειά μου με μισα λεφτά και κανένα πρόβλήμα!!! -
Γιαννη εσυ ειχες βαλει ψαλιδια σαν αυτα που λεει ο Παναγιωτης, με τα 3 ελαστικα σινεμπλοκ?
Απο ιμιτασιον τι υπαρχει?
Τα lemforder?(kapvw etsi)
Ti τιμη βρισκεις τα ιμιτασιον? -
ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ??????
σας γραφω τοσην ωρα οτι μπορειτε να παρετε τα 206rc πεζο σπορτ ψαλιδια 75 το ενα απο ντινο και τα οποια ειναι ιδια με μαμα και εσεις συζητατε για ιμιτασιον και μπουρμπουτσαλα?????????
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
β. εμενα και του μιλτου εσπασε το εμπρος συνεμπλοκ που ειναι μεταλλικο....αρα??????????ενω συμφωνα με αργυρη οσα σπαγανε(κυριως τα παλια) σπαγανε στο πισω........Άρα?.......
-
αρα στα πεζο σπορτ σπαει το εμπρος που ειναι ιδιο με τα μαμα...αρα θεωρητικα εχεις οσες πιθανοτητες με μαμα να σπασεις και το πεζο σπορτ με τα 2 μεταλλικα συνεμπλοκ...
πρακτικα μαλλον πρεπει να παιζει ρολο στην απορροφηση δυναμεων κραδασμεων κλπ κλπ το πισω λαστιχενιο στα μαμα (και τα rc-gr.N) που δε σπανε τοσο ευκολα.... -
Λογικό...
Πάντως 75 εουρος είναι .... -
Εγώ πάντως απο τα PS έσπασα και τα δύο!!και από τις δύο πλευρές!!
Ιμιτασιον δεν ξέρω τι μάρκα δεν θυμάμαι αλλά με 45 -
Ναι αλλα γιανη δεν εχουν και πολυ σχεση με τα πεζο σε συνεμπλοκ...αισθηση τιμονι κλπ κλπ......
και τι 45 το ιμιτασιον τι 75 το γνησιο?
Τα πάντα για το Peugeot 206