-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Συμφωνώ Hammer. Έτσι όπως τα λες, έχεις δίκιο! Γι' αυτό κ εμένα τα passwords μου είναι όλα της μορφής:1~ab)(5t κτλ...
ώστε να μην υπάρχει κάποια λογική συνέχεια που να μπορεί κάποιος να εντοπίσει. Και το ίδιο συνιστώ και σε όλους τους χρήστες.
Και ο Θεός μαζί μας!
Κωδικοί που δε σπάνε εύκολα:
https://www.grc.com/passwords.htm -
Γνωρίζοντας 2-3 πραγματάκια στην phpBB επιτρέψτε μου να πω 2-3 πραγματάκια.
1ον οι κωδικοί δεν φαίνοντε ΠΟΥΘΕΝΑ. Εϊναι ακατόρθωτο για κάποιον να hackaρει κωδικό.
Αυτό που γίνεται είναι να χρησιμοποιήσουν ένα cookie και να μπουν στο φόρουμ με δικαιώματα mod ή admin.
Με αυτόν τον τρόπο, εύκολα μπορούν να αλλάξουν οποιονδήποτε κωδικό μέσο του profile και γιατί όχι ίσως αν εμφανίζεται ως αστεράκια με ένα προγραμματάκι να τον διαβάσουν (αν και εγώ δεν έχω καταφερεί να το κάνω).
Οπότε: Σε όπως είπε και ο Krusen, έχουμε διαφορετικό κωδικό για κάθε φόρουμ, site, κλπ.2ον Εννοείτε πως ο κωδικός μας έιναι κάτι άσχετο και δύσκολο να βρεθεί.
Δεν χρησιμοποιούμε ημερομηνίες γεννήσεως, πινακίδα αυτοκινήτου κ.α. που ευκόλα μπορούν να ''μαντεφτούν''.3ον Σημαντικό μειονέκτημα του φόρουμ των 4Τ απόσο έχω καταλάβει είναι ότι οι mods δεν έχουν FTP access ώστε να κλειδώσουν την σελίδα διαχείρισης κι έτσι είναι ευάλωτοι σε αυτές τις επιθέσεις που χρησιμοποιούν κάποιες τρύπες.
Τέλος εκ μέρους του alfisti θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη για την οποία αναστάτωση προκλήθηκε γιατί όπως φαίνεται φανερά ο ''επιτήδειος'' πέρασε μια βόλτα και από εμάς πριν ως Silencer51.
Οι ip'ς έχουν καταγραφεί και συγκριθεί και δείχνουν τον ίδιο και στους 4Τ αλλά και στο alfisti.Ευχόμαι νάναι το τελευταίο παρόμοιο γεγονός που συνέβει σε αυτοκινητιστικό φόρουμ, μιας και στο παρελθόν ανάλογες επιθέσεις έχουμε δεχτεί και το alfisti, το scoobyclub, το miniclub k.α. που μου διαφευγούν τώρα.
-
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ζητήσεις συγγνώμη felleas. Προς Θεού!
Ευχαριστούμε πολύ για την βοήθεια και την κατανόηση, ειδικά τις πρώτες δύσκολες ώρες που ψαχνόμασταν.
Δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι με 'προβλήματα'...που σε καμία περίπτωση δεν χαρακτηρίζουν το σύνολο!!
Άλλωστε...όπως έγραψες...ο χρονος δείχνει το πραγματικό ποιόν των ανθρώπων!
Να είσαι καλά...
-
Ο χρήστης felleas έγραψε:
Τέλος εκ μέρους του alfisti θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη για την οποία αναστάτωση προκλήθηκε γιατί όπως φαίνεται φανερά ο ''επιτήδειος'' πέρασε μια βόλτα και από εμάς πριν ως Silencer51.
Οι ip'ς έχουν καταγραφεί και συγκριθεί και δείχνουν τον ίδιο και στους 4Τ αλλά και στο alfisti.Δεν φταίει ούτε το αλφίστι, ούτε το 4ΤΦ για το πειραγμένο μυαλό κάποιου/ων Τίμο. Συνεργαστήκαμε άψογα, το πρόβλημα δεν ξέρω ακόμη αν λύθηκε, αλλά -όπως έγραψα και εκεί- αποδείχθηκε ότι πολλά μας ενώνουν και λίγα μας χωρίζουν. Καλά να είμαστε και καλή συνέχεια να έχουμε.
Keep up the good work παιδιά
-
Εδώ και λίγες ημέρες, βλέπω ότι έχουν αυξηθεί οι spamers και τα ηλίθια μηνύματά τους. Δεν υπάρχει κάποια λύση σε αυτό το πρόβλημα;
Να εξαλειφθούν τελείως δε γίνεται, αλλά κάποιος τρόπος θα υπάρχει για να δυσκολεύονται. -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Οι ip'ς έχουν καταγραφεί και συγκριθεί και δείχνουν τον ίδιο και στους 4Τ αλλά και στο alfisti.Δεν φταίει ούτε το αλφίστι, ούτε το 4ΤΦ για το πειραγμένο μυαλό κάποιου/ων Τίμο. Συνεργαστήκαμε άψογα, το πρόβλημα δεν ξέρω ακόμη αν λύθηκε, αλλά -όπως έγραψα και εκεί- αποδείχθηκε ότι πολλά μας ενώνουν και λίγα μας χωρίζουν. Καλά να είμαστε και καλή συνέχεια να έχουμε.
Keep up the good work παιδιά
Krusen σε τέτοια θέματα εννοείτε ότι υπάρχει συνεργάσια.
Το ζήτημα είναι ο ένοχος να τιμωρηθεί έτσι ώστε να μην ξανακάνει κάτι τέτοιο στο μέλλον. -
Και πώς δηλαδή να τον τιμωρήσουμε παραδειγματικά; Σοβαρά ρωτάω.
Να κάτσει ο παπάρας να ξαναγράψει αυτά που έσβησε.
-
γιατι ρε παιδια?Βρηκατε και ονοματεπωνυμο απο την IP?
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
γιατι ρε παιδια?Βρηκατε και ονοματεπωνυμο απο την IP? -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Και πώς δηλαδή να τον τιμωρήσουμε παραδειγματικά; Σοβαρά ρωτάω.Να κάτσει ο παπάρας να ξαναγράψει αυτά που έσβησε.
να οδηγήσει 316
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
γιατι ρε παιδια?Βρηκατε και ονοματεπωνυμο απο την IP?
Δώστε τον στεγνά και χωρίς κουκούλα.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Και πώς δηλαδή να τον τιμωρήσουμε παραδειγματικά; Σοβαρά ρωτάω.
Να κάτσει ο παπάρας να ξαναγράψει αυτά που έσβησε.
να οδηγήσει 316
ή δώρο Bora 1.4
-
Υπάρχουν και δικαστικοί και εξωδικαστικοί τρόποι παίδες!
Πάντα στα πλαίσια των νόμων περί πνευματικής ιδιοκτησίας, χρήσης ηλεκτρονικών μέσων για πλαστογραφία κλπ κλπ... -
Δικαστικοί τρόποι?
Good wines...
-
υπαρχει και ο Ελληνικος τροπος: ':fryingpan: '
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Υπάρχουν και δικαστικοί και εξωδικαστικοί τρόποι παίδες!Λέγε τέτοια, και με 'πονηρό' smilie μάλιστα, και θα σου επιτεθούν πάλι λέγοντας ότι οι mods σπέρνουν απειλές και κάνουν τους νταήδες κι άλλα τέτοια συναρπαστικά...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
υπαρχει και ο Ελληνικος τροπος: ':fryingpan: 'Σε καμία περίπτωση Σπύρε! Αν καταλάβει τι λαλακία έκανε, έχει καλώς! Αλλά το να κάνουμε κι εμεις μια αντίστοιχου μεγέθους δεν θα μας κολακέψει!
-
-
Eξομολόγηση στη Λουκά για μια ωρίτσα είναι υπεραρκετά πιστεύω.
-
θα βρεθει αυτος που το εκανε, το θεμα ειναι τι θα γινει απο εκει και περα.
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM