-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
Πρώτον καλύτερο θα ήταν άμα πήγαινε το θέμα στον Αντίλογο (εύλογος ο λόγος που δεν πηγαίνει εκεί...).Δεύτερον, ο κουκ μόλις τώρα δα επιβεβαίωσε αυτό που λένε τόσοι (μεταξύ αυτών κι εγώ): το φόρουμ είναι πλέον χώρος λίγων γνωστών που χαίρουν μάλιστα και το αγαθό της ατιμωρισίας.
Για να καταλάβω...που ακριβώς είδες στην δημοσίευσή μου να αναφέρομαι σε μια παρέα?
-
Συμφωνούμε μάλλον στη διαπίστωση πως >Είναι ένα πάρα πολύ καλό φόρουμ, για όποιον θέλει να κάνει χαβαλέ σχετικό με τηγανητές πατάτες και κοψίδια...
Συμφωνώ με αυτό που λες, οτι γίνεται χαβαλές μεταξύ φίλων.
Θεωρώ οτί σε άλλα θέματα έχουν συμβεί αυθαιρεσίες και λογοκρισία, εσύ θεωρείς κάτι άλλο, έχουμε διαφωνήσει άπειρες φορές στο παρελθόν και όλα είναι καλά.
Πού την είδες την προσβολή ή τη μείωση; -
Σε αυτό ακριβώς που γράφεις διαφωνώ.
Και μην παίζουμε πάλι με τις λέξεις.
Το 4ΤΦ δεν είναι χαβαλές για πατάτες takinen.
Είναι ένα άθροισμα χρηστών,όπου ανταλλάσονται απόψεις και πληροφορίες.
Σε αυτό είναι πολύ καλό το 4ΤΦ takinen. Σε πάρα πολύ καλό επίπεδο.Κατανοητό ή να το αναλύσω περισσότερο...
-
Γιατι το θεμα δεν παει στον αντιλογο ,να γελασουμε?
-
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Χρήστο παρεξήγησες.
Χρόνια τώρα και το εννοώ -χρόνια- μαλώνω για όσα υποστηρίζεις.
Γνώμη μου πως στο φόρουμ αυτό και λογοκρισία και αυθαιρεσίες συμβαίνουν σε ορισμένες περιπτώσεις.Απλώς ο καθένας από εμάς το καταλαβαίνει τελικά, μόνο όταν θίγεται. Έξω από το χορό όλοι σφυράνε αδιάφορα, στην καλύτερη, ή στη χειρότερη βρίσκουν πάτημα και φυσικά προστασία για να σου τα χώσουν, να βγάλουν απωθημένα, να γλύψουν κλπ.
Είναι ένα πάρα πολύ καλό φόρουμ, για όποιον θέλει να κάνει χαβαλέ σχετικό με τηγανητές πατάτες και κοψίδια...
Δεν έχω καμία διάθεση-χρόνο να επιχειρηματολογήσω για πολλοστή φορά για τα αυτονόητα.Έχεις δει τι παίζει σε άλλα φόρουμ από άποψη λογοκρισίας, κοψίματος, ban-αρίσματος κτλ? Ούτε 'Υποβολή' δε θα προλάβαινες να πατήσεις, αν έγραφες όλα αυτά...
Και στο κάτω-κάτω, για όποιον δεν αρέσει υπάρχει και το κουμπί 'αποσύνδεση'.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Είναι ένα άθροισμα χρηστών,όπου ανταλλάσονται απόψεις και πληροφορίες.
Σε αυτό είναι πολύ καλό το 4ΤΦ takinen. Σε πάρα πολύ καλό επίπεδο.Ξέρεις, όλες οι διαδικτυακές κοινότητες αυτό το σκοπό εξυπηρετούν.
Το παρόν δεν αποτελεί κάποια παγκόσμια προτωτυπία.
Είμαστε όμως τελείωςΆλλο το θέμα εδώ.
-
Έχεις δει τι παίζει σε άλλα φόρουμ από άποψη λογοκρισίας, κοψίματος, ban-αρίσματος κτλ? Ούτε 'Υποβολή' δε θα προλάβαινες να πατήσεις, αν έγραφες όλα αυτά...
+1
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Έχεις δει τι παίζει σε άλλα φόρουμ από άποψη λογοκρισίας, κοψίματος, ban-αρίσματος κτλ? Ούτε 'Υποβολή' δε θα προλάβαινες να πατήσεις, αν έγραφες όλα αυτά...
Ίσως τα φόρουμς (φορα) που υπάρχουν εκεί έξω υπερβαίνουν σε ποσότητα τον αριθμό των χρηστών αυτού του φόρουμ. Κατά συνέπεια μπορεί να υπάρχουν και άπειρες απόψεις για την καλύτερη λειτουργία.
Θεωρώ τίμιο το να λες από την αρχή, είμαι Mod γ@μ@ω και δέρνω, δεν υπάρχει κανονισμός, διαγράφω όποιον θέλω και τέλος. Σε όποιον δεν αρέσει, να μη σώσει να του αρέσει.
Εξίσου τίμιο να είναι εντελώς ελεύθερο και να διαγράφεται μόνο ότι έχει να κάνει με διαφήμιση, ναρκωτικά, σπαμ, πορνογραφία κλπ. (Προσωπικά το προτιμώ)
Όμως αυτό το 'στο περίπου' ότι έχουμε κανονισμό, όμως καμιά φορά κάνουμε τα στραβά μάτια, αλλού τον εφαρμόζουμε με το παραπάνω, αλλού λιγότερο ανάλογα με την ηλικία, τη γνωριμία, τις διασυνδέσεις ή το επώνυμο, αυτού που γράφει πιστεύω πως είναι από τις χειρότερες εκδοχές. -
Δημήτρη μπορείς να μου εξηγήσεις γιατι τόσα χρόνια λές οτι δεν ανέχεσαι τον τρόπο που γίνετε το moderation στο συγκεκριμένο forum, αλλά εξακολουθείς παρ'αυτα να είσαι μέλος του...
επίσης γιατι τέτοιο κόλλημα με τον κουκ...εμμέσως δικτάτορα τον ανέβαζες, δικτάτορα τον ανεβάζεις και τώρα...έχεις τίποτε μαζί του; ή συμβαίνει τίποτε άλλο που δεν μπορούμε να καταλάβουμε εμείς οι απλοί χαζοί/χαβαλέδες;
-
Xωρις πλακα,δεν παει το θεμα εκει που πρεπει,στον Αντιλογο.
Καμια σχεση με ελληνικους αγωνες.....
Αφορά αποκλειστικά τους Ελληνικούς Αγώνες. γι' αυτό μην επιμένεις. [kouk]
Παρατηρηση Σπυρου Πουντου απο αλλο θεμα:
az έγραψε:
Προσεχε γιατι τα εχεις βαλει με ανθρωπους που δεν αστειευονται...
kouk έγραψε:
Και δεν νομίζω να απείλησε κανείς τον takinen!Τι να πω...Μάλλον διαβάζουμε με άλλα fonts....
+1.....,απλως σε αλλο θεμα....
Αφου δεν θελεις να το μετακινησεις ,μη το μετακινεις..
Ας μην αλλο,αφου ειναι και η γιορτη σου Νικο.
Χρονια σου Πολλα! -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Δημήτρη μπορείς να μου εξηγήσεις γιατι τόσα χρόνια λές οτι δεν ανέχεσαι τον τρόπο που γίνετε το moderation στο συγκεκριμένο forum, αλλά εξακολουθείς παρ'αυτα να είσαι μέλος του...,Ποτέ δεν είπα πως δεν ανέχομαι. Είπα πως διαφωνώ και ελπίζω πως κάποτε θα αλλάξει. Αν δεν ανεχόμουν, σίγουρα δεν θα ήμουν εδώ.
επίσης γιατι τέτοιο κόλλημα με τον κουκ...εμμέσως δικτάτορα τον ανέβαζες, δικτάτορα τον ανεβάζεις και τώρα...έχεις τίποτε μαζί του; ή συμβαίνει τίποτε άλλο που δεν μπορούμε να καταλάβουμε εμείς οι απλοί χαζοί/χαβαλέδες;
Κανένα κόλλημα. Άλλωστε θέμα πλαισίου είναι και όχι τόσο θέμα ατόμων.
-
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Είναι ένα πάρα πολύ καλό φόρουμ, για όποιον θέλει να κάνει χαβαλέ σχετικό με τηγανητές πατάτες και κοψίδια...
Δεν έχω καμία διάθεση-χρόνο να επιχειρηματολογήσω για πολλοστή φορά για τα αυτονόητα.Από το οποίο όμως σου δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσεις κ κάποιους άλλους ανθρώπους κ να ασχοληθείς με αγώνες αν δεν κάνω λάθος.
Αν δεν σ αρέσει (που δεν σ αρέσει) το έργο των mod όπως ανέφερε η kamil γιατί συνεχίζεις να συμμετέχεις σ αυτό.
Πάντως σε πολύ μικρότερα forum που είμαι μέλος έχω δεί πολύ αυστηρότερο moderation. Πάρα πολύ αυστηρότερο. Εδώ είναι αρκετα πιο ανεκτικό τουλάχιστον σε σύγκριση με τ άλλα. Πράγμα που κάνει το έργο πολύ πιο δύσκολο για τους mods όταν πρέπει να είναι σε επιφυλακή για τις υβριστικές ή flame baiting δημοσιεύσεις κ μέλη. Ειδικότερα στους Ελληνικούς αγώνες που κυριαρχεί η μιζέρια κ η γκρίνια των θετικών επικοδομητικών κ ουσιαστικών δημοσιεύσεων.
Το καταπληκτικό είναι ότι τ ακούνε κιόλας!!! -
εγω ειμαι με τον τακινεν
-
που μπορω να διαβασω πια ηταν η αφορμη και διωξατε τον απρ???
-
Ο χρήστης el matador έγραψε:
εγω ειμαι με τον τακινεν+10000000000000000000000000000
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Εδώ είναι αρκετα πιο ανεκτικό τουλάχιστον σε σύγκριση με τ άλλα. Πράγμα που κάνει το έργο πολύ πιο δύσκολο για τους mods όταν πρέπει να είναι σε επιφυλακή για τις υβριστικές ή flame baiting δημοσιεύσεις κ μέλη.\Είναι αμέτρητες οι φορές (και οι χρήστες) που το έχουν πει αυτό. Εφόσον είναι ενοχλητικό, γιατί δεν αλλάζει? Και αν είναι να πάρει και μένα η μπάλα (το λόγο της ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ μου τον έμαθε κανείς; μήπως θέλει να τον μάθει; μπορώ να βοηθήσω όποιον ενδιαφέρεται) ας με πάρει.
Και αν το έργο των μοντς είναι πια τόσο δύσκολο με τις 2 ντουζίνες ενεργούς χρήστες που έχουμε εδώ, ας μπούνε κι άλλοι μοντς. Το περίεργο πού είναι;
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Γιατι το θεμα δεν παει στον αντιλογο ,να γελασουμε?κυριε αμαξοπουλε, με ολο το σεβασμο, εχετε την εντυπωση οτι οι του αντιλογου ζουνε σ'ενα κοσμο που διαβαζουν μονο οτι γινεται θεμα εκει;
-
Ο χρήστης el matador έγραψε:
που μπορω να διαβασω πια ηταν η αφορμη και διωξατε τον απρ??? -
Ο χρήστης nass έγραψε:
που μπορω να διαβασω πια ηταν η αφορμη και διωξατε τον απρ???
Άλλο σε ρώτησε. Ποια η -συγκεκριμένη- αφορμή.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Γιατι το θεμα δεν παει στον αντιλογο ,να γελασουμε?
κυριε αμαξοπουλε, με ολο το σεβασμο, εχετε την εντυπωση οτι οι του αντιλογου ζουνε σ'ενα κοσμο που διαβαζουν μονο οτι γινεται θεμα εκει;
Κυριε Σκαι,επισης με ολο το σεβασμο,εγραψα πουθενα καμια εντυπωση?
Οπως αλλα θεματα μεταφερονται σε αναλογες ενοτητες ,ετσι και ενα θεμα που κυριαρχει ο αντιλογος σε σχεση με τις ελευθεριες και το στιγμα που δινουν οι μοντς,πρεπει να παει στην αναλογη ενοτητα,που ειναι ο 'αντιλογος'.
Το γιατι δεν παει ετσι 'δικτατορικα',δεν μπορω να το εξηγησω.
Το γιατι επισης πρεπει να εχω αδικο* και σε αυτη την περιπτωση,παλι δεν μπορω να το εξηγησω......
Αν και νομιζω οτι εχει να κανει με το σε ποιανου τα χερια/πληκτρα βρισκεται η δυνατοτητα τετοιων εντολων/μετακινησεων....*αυτη η μη μετακινηση ειναι μερος της μονοπλευρης αντιμετωπισης που καποιες φορες αντιμετωπιζουν διαφοροι χρηστες,και που οπως αναφερθηκε ,οταν δεν αφορα εμας τους ιδιους συνηθως δεν δινουμε σημασια.
Σαφως υπαρχει ελαφρυντικο μεμονωμενα για τα ατομα(αλλα οχι και για την γενικοτερη 'ημιελαφρια' γραμμη πλευσης των μοντς),οπως για παραδειγμα οτι ο Κουκ ειναι υπευθυνος για ολες τις ενοτητες,οποτε ειναι λογικο διαβαζοντας αναγκαστικα τα παντα να ειναι 'ψιλοχοντροπαιγμενος',με το τι ειναι βαρυ και τι οχι,ωστε να μετακινηθει/σβηστει/κλπ,κλπ.
Αν ηταν απο την αρχη βεβαια ολα απολυτως αυστηρα(οπως σωστα καποιοι λενε σε αλλα φορουμ)τοτε για μενα ,η εικονα του φορουμ(ολων των ενοτητων)θα ηταν πολυ καλυτερη.....Αληθεια τι το ελληνικοαγωνιστικο συζηταμε σε αυτο το θεμα?.....
Το παρον....ξανανοιγει