-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Δυστυχώς ο δεύτερος κύκλος prison break είναι απογοήτευσηΔιαφωνω. Βρισκω οτι ο δευτερος κυκλος ηταν καταπληκτικος μεχρι τωρα!
Το heroes είναι αρκετά ενδιαφέρον.
Καλουτσικο ειναι, ωστοσο πολλοι χαρακτηρες μου καθονται στον λαιμο λιγακι... Αυτος ο Ινδος, ποσο χαλια ηθοποιος ειναι... Φανταζομαι οτι με τον καιρο και με τη μεγαλυτερη εμβαθυνση των χαρακτηρων, θα λεει πιο πολυ.
-
Ο Ινδός ναι, εντελώς τραγικός...και κάποια πράματα είναι λίγο προβλέψιμα, όπως ας πούμε η τύπισσα που τον πλευρίζει ότι συνεργάζεται με τον 'κακό'.
Αλλά κατά τα άλλα είναι αρκετά πρωτότυπο.
Μου αρέσει πολύ ο Χίρο...
-
prison season 2 φοβερο...γινεται χαμος..
επισης απο κωμικες..how i met your mother...κορυφη...
και απο τις αλλες βλεπω το jericho το οποιο ξεκινησε δοκιμαστικα και εχει αρχισει να κανει impact στην αμερικη..μαλλον λογω θεματος...
-
Ο χρήστης King Alexander έγραψε:
Κατά την άποψή μου, η καλύτερη εκπομπή της ελληνικής (σοβαρής) τηλεόρασης εδώ και κάποια χρόνια: μαθαίνεις πολλά πράγματα από τα ποικίλα θέματά της, με καλεσμένους γνώστες(και όχι τηλεμαϊντανούς) των θεμάτων επί της ουσίας.
Ο παρουσιαστής είναι άτομο ιδιαίτερα έξυπνο και με μεγάλη μόρφωση(και εννοώ πραγματική μόρφωση, ασχέτως αν έχει βγάλει Δημοτικό ή Πανεπιστήμιο -> άποψή μου), καθώς οι ερωτήσεις, η εμβάθυνση επί των θεμάτων και τα σχόλιά του(προς τους καλεσμένους) είναι ιδιαίτερα εύστοχα.Πάντα, αν είμαι στο σπίτι, θα κάτσω να δω τις Ανιχνεύσεις.
Θα συμφωνήσω για τις Ανιχνεύσεις. Είναι από τις καλύτερες (αν όχι η καλύτερη) εκπομπές συζητήσεων, αν και καμιά φορά καταπιάνεται με δύσκολα θέματα (για το ευρύ κοινό) που ίσως δεν είναι για την τηλεόραση. Ευτυχώς που οι διοικήσεις της ΕΤ3 δεν την έχουν κόψει (τη θυμάμαι αρκετά χρόνια).
-
λιγο δυσκολο να κοψει καποιος αυτη την εκπομπη...
-
Καλημέρα.
Κοροϊδεύουμε συνεχώς εκπομπές σαν της Λαμπίρη και της Στεφανίδου, τον γελοίο τον Ευαγγελάτο κτλ, αλλά έχω να ρωτήσω κάτι:
Το 'παρά πέντε' δεν το βρίσκετε μία αισχρή βλακεία; Εντελώς υποκουλτούρα, γεμάτο αδερφές και ηλίθιες και στην τελική, χωρίς κανένα σοβαρό σενάριο, μιας και -απ' όσο έχω καταλάβει- το όλο ζήτημα θα μπορούσε να λήξει και σε μία ταινία του Θ.Β. (Βέγγος, φαλακρός πράκτωρ) και με περισσότερο γέλιο και ποιότητα.
Το άλλο που με εκνευρίζει αφάνταστα με το παρά 5 είναι ότι το παρακολουθεί ο κόσμος φανατικά. Μα καλά ρε γαμώ το, τόσο φτηνά πράγματα θέλει αυτός ο άμοιρος λαός για να ψυχαγωγείται;;;
Σκ@τ@ στα μούτρα μας!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Καλημέρα.Κοροϊδεύουμε συνεχώς εκπομπές σαν της Λαμπίρη και της Στεφανίδου, τον γελοίο τον Ευαγγελάτο κτλ, αλλά έχω να ρωτήσω κάτι:
Το 'παρά πέντε' δεν το βρίσκετε μία αισχρή βλακεία; Εντελώς υποκουλτούρα, γεμάτο αδερφές και ηλίθιες και στην τελική, χωρίς κανένα σοβαρό σενάριο, μιας και -απ' όσο έχω καταλάβει- το όλο ζήτημα θα μπορούσε να λήξει και σε μία ταινία του Θ.Β. (Βέγγος, φαλακρός πράκτωρ) και με περισσότερο γέλιο και ποιότητα.
Το άλλο που με εκνευρίζει αφάνταστα με το παρά 5 είναι ότι το παρακολουθεί ο κόσμος φανατικά. Μα καλά ρε γαμώ το, τόσο φτηνά πράγματα θέλει αυτός ο άμοιρος λαός για να ψυχαγωγείται;;;
Σκ@τ@ στα μούτρα μας!
+1
-
είμαι ένας από τους λίγους που ΔΕΝ το βλέπουν....
-
Καλημέρα.Κοροϊδεύουμε συνεχώς εκπομπές σαν της Λαμπίρη και της Στεφανίδου, τον γελοίο τον Ευαγγελάτο κτλ, αλλά έχω να ρωτήσω κάτι:
Σκ@τ@ στα μούτρα μας!
φιλαρακι μην υποτιμας τον βεγγο.. ειναι μεγαλο ταλεντο.. καμια σχεση με το κρυοκωλο σαχλο χιουμορ των σημερινων ταινιων/σειρων που ακους την ατακα και αναρωτιεσαι 'τωρα πρεπει να γελασω ε; χα χα χα.. κατα τ'αλλα εβαλε ψυχρα..'
το παρα πεντε για μενα νταξ.. ειχε καναδυο ωραιες ατακες (φετος δεν εχω δει καθολου) αλλα οντως ειναι υπερβολικη η πορωση του κοσμου και συμφωνω για το σεναριο οτι το τραβανε πολυ χωρις λογο..
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
φιλαρακι μην υποτιμας τον βεγγο.. ειναι μεγαλο ταλεντο.. καμια σχεση με το κρυοκωλο σαχλο χιουμορ των σημερινων ταινιων/σειρων που ακους την ατακα και αναρωτιεσαι 'τωρα πρεπει να γελασω ε; χα χα χα.. κατα τ'αλλα εβαλε ψυχρα..'
το παρα πεντε για μενα νταξ.. ειχε καναδυο ωραιες ατακες (φετος δεν εχω δει καθολου) αλλα οντως ειναι υπερβολικη η πορωση του κοσμου και συμφωνω για το σεναριο οτι το τραβανε πολυ χωρις λογο..Μα δεν κατάλαβες. Εγώ το εννοώ αυτό που είπα για τον Θ.Β. Και γαμώ ήταν! Όχι σαν τις μαλακίες που μας πλασάρουν σήμερα.
Σάββα, join the club. Και άμα το λες κιόλας πουθενά σε κοιτάνε σαν να είσαι πράσινος με αυτιά και λένε με δέος: Πώωωως; Δεν βλέπεις το παρά πέντεεεε;;; Γιατίιιιιιι;
Άντε ρε ανόητοι!!!
-
nasos79
Νάσο έχει τόσο αποδοχή το παρα5...?
δεν το ήξερα...όχι γενικά δεν πολυβλέπω ελληνικά σήριαλ. Προτιμώ μία ταινιούλα από το dvdclub χωρίς διαφημίσεις και λοιπές παπαριές.
-
Έχει πέσει η κεραία μου στην ταράτσα (ή έχει κοπεί το καλώδιο - δεν το έχω τσεκάρει) εδώ κι έναν χρόνο - περίπου.
Δεν μου έχει λήψει καθόλου η τηλεόραση και μάλιστα όταν πάω σε φίλους - συγγενείς και παίζει το χαζοκούτι, πλέον με ενοχλεί να τους βλέπω.
Μόνο για καναν αγώνα μου λείπει, αλλά και πάλι πάω σε καφετέρια κι έχουμε κι εξέδρα...
Α... και ο Λαζόπουλος, που κάθε φορά που τον πετυχαίνω φωνάζω 'Πέστα!'
-
ε καλά δεν θα την κόψουμε κ τελείως....έχει αρκετές ενδιαφέρουσες εκπομπές ανάμεσα στα σκουπίδια.
-
Το κακο με τα Ελληνικα σηριαλ ειναι οτι ΑΝ εχουν επιτυχια τα ξεχειλωνουν και τα οδηγουν σε αποτυχια.Ετσι και το παρα πεντε που πληρωνει φετος την περσυνη του επιτυχια.Γιατι περισυ ηταν μια χιουμοριστικη αστυνομικη ιστορια.
Φετος ο κοσμος το βλεπει λογω κεκτημενης ταχυτητος αλλα μη φοβασαι,εχει το ενστικτο να καταλαβει οτι τον κοροιδευουνε και τοτε να δεις τηλεθεαση. -
Ο χρήστης dpurpler έγραψε:
...Δεν μου έχει λείψει καθόλου η τηλεόραση και μάλιστα όταν πάω σε φίλους - συγγενείς και παίζει το χαζοκούτι, πλέον με ενοχλεί να τους βλέπω.Εγώ αντίθετα θα έλεγα ότι βλέπω αρκετή τηλεόραση, και αν δεν την είχα θα μου έλειπε αρκετά. Αλλά αυτά που επιλέγω να δω θεωρώ ότι είναι ότι καλύτερο μπορεί να προσφέρει το 'κουτί' το οποίο εκτός από μέσο χαλιναγώγησης των μαζών μπορεί να είναι και θαυμάσιος τρόπος ενημέρωσης και εκπαίδευσης, ανάπτυξης της σκέψης και ποιοτικής ψυχαγωγίας. Η τηλεόραση μπορεί να μας δείξει ομορφιές της ζωής και της φύσης που δεν θα υποπτευόμασταν ποτέ και έχει την δυνατότητα να μας ευαισθητοποιήσει για θέματα στα οποία ήμασταν ανυποψίαστοι. Εννοείται βέβαια ότι και το αντίθετο ισχύει. Μπορεί να είναι μέσο με το οποίο καλλιεργούνται επιμελώς τα πιο χαμηλά ένστικτα του ανθρώπου (φερ' ειπείν στα περισσότερα reality γίνεται ενδελεχής διδασκαλία του πως να υπονομεύσεις τους άλλους για να βγεις εσύ από πάνω), μπορεί να χρησιμοποιηθεί (και χρησιμοποιείται) για να αποβλακώνει τον κόσμο, το πρόγραμμα της είναι επιμελώς σχεδιασμένο για να κάνει την κατάποση συγκεκριμένων προϊόντων και τρόπων ζωής πιο εύπεπτη, για να θολώνει την κριτική σκέψη και να κάμπτει συνειδήσεις που μας προειδοποιούν ότι δεν μπορεί να είναι σωστό αυτό που συμβαίνει.
Εννοείται επίσης, ότι ακόμα και τα ποιοτικότερα κανάλια μερικές φορές δείχνουν 'πατάτες' και δεν μπορούμε να δεχόμαστε άκριτα ότι μας σερβίρουν (χθες το NG είχε ένα αφιέρωμα στους Ναϊτες στο οποίο ακούστηκαν πολλές και χονδροειδέστατες παπάντζες, επαναλαμβάνοντας ουσιαστικά τις θεωρίες συνωμοσίας του The Da Vinci Code), αλλά πιστεύω ότι είναι αμαρτία να βάζουμε τα πάντα σε ένα τσουβάλι και να δαιμονοποιούμε την τηλεόραση γενικότερα επειδή η Ελληνική ελεύθερη τηλεόραση είναι τόσο απίστευτα κακή.
Υπό μια έννοια, η τηλεόραση δεν είναι διαφορετική από τα βιβλία. Το μέσο δεν έχει τόση σημασία, όσο το τι προσφέρει. Υπάρχει το Star, ναι, αλλά υπάρχει και το Discovery. Αφαλώς ντρέπομαι για το επίπεδο του Alter, αλλά χαίρομαι για το επίπεδο του ΕΤ1. Δεν μπορώ να κατηγορώ όλα τα βιβλία επειδή ο κόσμος πιστεύει τις βλακείες του Dan Brown. Υπάρχουν και ποιοτικοί συγγραφείς, όπως υπάρχουν και ποιοτικά προγράμματα στην τηλεόραση.
Εν τω μεταξύ, στο σπίτι μου τα τελευταία 6-7 χρόνια ακολουθούμε αυστηρά μια no-ads-policy. Αν τύχει να βλέπουμε κάτι σε ελεύθερο κανάλι και διακοπεί για διαφημίσεις, αμέσως κόβουμε τον ήχο (το mute eίναι το πιο χρήσιμο κουμπί του τηλεχειριστηρίου). Έχω συνηθίσει τόσο πολύ να μην ακούω τις διαφημίσεις, που όποτε βρίσκομαι σε ξένο σπίτι και είμαι υποχρεωμένος να υποστώ τα ηλίθια σποτάκια τρελαίνομαι.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Εν τω μεταξύ, στο σπίτι μου τα τελευταία 6-7 χρόνια ακολουθούμε αυστηρά μια no-ads-policy. Αν τύχει να βλέπουμε κάτι σε ελεύθερο κανάλι και διακοπεί για διαφημίσεις, αμέσως κόβουμε τον ήχο (το mute eίναι το πιο χρήσιμο κουμπί του τηλεχειριστηρίου). Έχω συνηθίσει τόσο πολύ να μην ακούω τις διαφημίσεις, που όποτε βρίσκομαι σε ξένο σπίτι και είμαι υποχρεωμένος να υποστώ τα ηλίθια σποτάκια τρελαίνομαι.+1 σε όσα έσβησα, αλλά να σταθώ λίγο εδώ:
Έχει τύχει να παίζει η τηλεόραση απλά για να παίζει και να είναι τόσο μαλακισμένη η εκπομπή, ώστε όταν βάλει διαφημίσεις να ανακουφίζομαι!
-
το όλο ζήτημα θα μπορούσε να λήξει και σε μία ταινία του Θ.Β. (Βέγγος, φαλακρός πράκτωρ) και με περισσότερο γέλιο και ποιότητα.Προσωπικά τις παλιές ελληνικές ταινίες τις βρίσκω εκπληκτικές και πάντα στο τέλος σου μένει και κάτι καλό.
Αν πχ δεις την Κάλπικη Λίρα και μετά πας να δεις οποιαδήποτε σειρά ή έργο των ημερών μας, καταλαβαίνεις ότι η ποιότητα είναι άγνωστη λέξη...
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
ÊáëçìÝñá.
Êïñïúäåýïõìå óõíå÷þò åêðïìðÝò óáí ôçò Ëáìðßñç êáé ôçò Óôåöáíßäïõ, ôïí ãåëïßï ôïí ÅõáããåëÜôï êôë, áëëÜ Ý÷ù íá ñùôÞóù êÜôé:
Ôï 'ðáñÜ ðÝíôå' äåí ôï âñßóêåôå ìßá áéó÷ñÞ âëáêåßá; Åíôåëþò õðïêïõëôïýñá, ãåìÜôï áäåñöÝò êáé çëßèéåò êáé óôçí ôåëéêÞ, ÷ùñßò êáíÝíá óïâáñü óåíÜñéï, ìéáò êáé -áð' üóï Ý÷ù êáôáëÜâåé- ôï üëï æÞôçìá èá ìðïñïýóå íá ëÞîåé êáé óå ìßá ôáéíßá ôïõ È.Â. (ÂÝããïò, öáëáêñüò ðñÜêôùñ) êáé ìå ðåñéóóüôåñï ãÝëéï êáé ðïéüôçôá.
Ôï Üëëï ðïõ ìå åêíåõñßæåé áöÜíôáóôá ìå ôï ðáñÜ 5 åßíáé üôé ôï ðáñáêïëïõèåß ï êüóìïò öáíáôéêÜ. Ìá êáëÜ ñå ãáìþ ôï, ôüóï öôçíÜ ðñÜãìáôá èÝëåé áõôüò ï Üìïéñïò ëáüò ãéá íá øõ÷áãùãåßôáé;;;
Óê@ô@ óôá ìïýôñá ìáò!
+1
+1
ÁëëÜ üôáí óïõ áêïýóåéò Üôïìá ìÝóá óå êáöåôÝñéá íá óïõ ëÝíå íá ìçí êÜíåéò äõíáôÜ strike óå ìðéëéÜñäï ãéá íá ìðïñïýí íá áêïýóïõí ôïõò 'Øéèõñïõò ÊáñäéÜò ' ôüôå äåí åêðëÞóåóáé ìå ôï ðáñáðÝíôå ,äåêá ,åßêïóé
-
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
Αλλά όταν σου ακούσεις άτομα μέσα σε καφετέρια να σου λένε να μην κάνεις δυνατά strike σε μπιλιάρδο για να μπορούν να ακούσουν τους 'Ψιθυρους Καρδιάς ' τότε δεν εκπλήσεσαι με το παραπέντε ,δεκα ,είκοσι
πήξαμε στους τρέντηδες...
-
συγνωμη που 'κοβω' την απαντηση σου (στα υπολοιπα δε διαφωνω), αλλα θα ηθελα να σχολιασω αυτο:
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
[..]
Υπό μια έννοια, η τηλεόραση δεν είναι διαφορετική από τα βιβλία. Το μέσο δεν έχει τόση σημασία, όσο το τι προσφέρει. Υπάρχει το Star, ναι, αλλά υπάρχει και το Discovery. Αφαλώς ντρέπομαι για το επίπεδο του Alter, αλλά χαίρομαι για το επίπεδο του ΕΤ1. .και η κρατικη τηλεοραση εχει και αυτη κατι πατατες.. eurovision, αθλητικες εκπομπες στην ΕΤ3 κλπ
αλλα ναι, γεγονος ειναι πως παιζει σε αλλα επιπεδα σε συγκριση με αλτερ - σταρ κλπ
Τηλεόραση