-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
άλλες συνθήκες, άλλοι οδηγοί, άλλο αυτοκίνητο. To Plus μπορεί να μην προδιαθέτει για 'σκίσιμο', ούτε είναι μεγάλη διαφορά τα 0,3 λίτρα. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ κατανάλωση είναι.Καμία σχέση όμως με τα 12-15 λίτρα που νομίζουν ορισμένοι
(ξέχασα)...καλημέρα φίλε ikar
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
πιστεύω να το βλέπετε το focus ακόμη κ στην φώτο...δε ταφηνει σε ησυχια...
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
άλλες συνθήκες, άλλοι οδηγοί, άλλο αυτοκίνητο. To Plus μπορεί να μην προδιαθέτει για 'σκίσιμο', ούτε είναι μεγάλη διαφορά τα 0,3 λίτρα. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ κατανάλωση είναι.Καμία σχέση όμως με τα 12-15 λίτρα που νομίζουν ορισμένοι
Επίσης υπάρχει μια ενδεικτική διαφορά των 2,5 λίτρων σε συγκριτική διαδρομή που γράφουν άλλοι ορισμένοι.
Υπενθυμίζω: 9,9 με 12,4 με ένα σαφώς χειρότερο σε ρεπρίζ ιαπωνικό αυτοκίνητο, με την ίδια ιπποδύναμη (140), 400 κυβικά εκατοστά παραπάνω και εκκεντρικό-κραυγαλέο design. Άντε και οι πραγματικές (ρεαλιστικές για το μέσο οδηγό εννοώ) να είναι 8 με 10,5...
-
Έκαναν και τον ίδιο χρόνο; Σίγουρα πρόκειται για συγκριτική διαδρομή, αλλά ήταν το ένα πίσω από το άλλο;
-
Μερικες ερωτησεις.
Στο 140αρι,
1.μπορεις να πατας γκαζι και φρενο μαζι??
2.Ποια ηλεκτρονικα υπάρχουν και δεν απανεργοποιουνται?
3.Επίσης αν υπάρχει αισθητα αργη αποκριση στο ηλ. γκαζι, μπορει καπως να περιοριστει με after market προιοντα?
4.Και τελος αν μπορουν να μπουν αντιστρεπτικές και διαφορα σινεμπλοκ απο golf gt-gti ή aftermarket.
Ευχαριστω
-
Ο χρήστης jim01 έγραψε:
1.μπορεις να πατας γκαζι και φρενο μαζι??Να πατάς εσύ γκάζι και φρένο, σίγουρα θα μπορείς! Τα πεντάλ είναι δίπλα-δίπλα! Για να επιδρούν και τα δύο πεντάλ όμως, λίγο δύσκολο το κόβω, μια που ακόμα και στα παλιότερα VAG δεν επιτρέπεται. Βλέπε 'Πόσοι φρενάρετε με το αριστερό;'
lkar
Δεν ξέρω και δεν αναφέρεται, αλλά για ταχύτητα που να δικαιολογεί 2,5 λίτρα παραπάνω, μάλλον ο οδηγός του TSi θα είχε βγάλει γένια μέχρι να δει από το δρόμο να ξεπροβάλλει η σατανική εξωγήινη μορφή του Civic και το 'επιτέλους' θα ακουγόταν μέχρι την Area 51 από όπου και ξεπήδησε το ιαπωνικό σχεδιαστικό πόνημα. Άρα, μάλλον δεν θα ήταν συγκριτική διαδρομή! -
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
1.μπορεις να πατας γκαζι και φρενο μαζι??
Να πατάς εσύ γκάζι και φρένο, σίγουρα θα μπορείς! Τα πεντάλ είναι δίπλα-δίπλα! Για να επιδρούν και τα δύο πεντάλ όμως, λίγο δύσκολο το κόβω, μια που ακόμα και στα παλιότερα VAG δεν επιτρέπεται. Βλέπε 'Πόσοι φρενάρετε με το αριστερό;'
lkar
Δεν ξέρω και δεν αναφέρεται, αλλά για ταχύτητα που να δικαιολογεί 2,5 λίτρα παραπάνω, μάλλον ο οδηγός του TSi θα είχε βγάλει γένια μέχρι να δει από το δρόμο να ξεπροβάλλει η σατανική εξωγήινη μορφή του Civic και το 'επιτέλους' θα ακουγόταν μέχρι την Area 51 από όπου και ξεπήδησε το ιαπωνικό σχεδιαστικό πόνημα. Άρα, μάλλον δεν θα ήταν συγκριτική διαδρομή!...ενώ το golf -αυτό το πραγματικά σχεδιαστικό θαύμα που διεγείρει τις αισθήσεις στο πέρασμα του- χρησιμοποιείται πλέον από πολλά μαιευτήρια αλλά και μητέρες ανά τον κόσμο, ως υποκατάστατο κουδουνίστρας και λοιπών παιδικών παιχνιδιών αφού το βαρετό εξωτερικό και εσωτερικό του οδηγεί τα βρέφη σε έντονο χασμουρητό και εν τέλει βαθύ ύπνο γλυτώνοντας τους παραπάνω από τον χρόνο να τα 'κοιμήσουν'.
Μάλιστα νέες έρευνες απέδειξαν ότι αν το εν λόγω μοντέλο φορά τα διακριτικά tsi/gt -πέρα της σαφής υπεροχής που του προσδίδουν σε επιδόσεις σε σχέση με τα supercars της παγκόσμιας αγοράς αλλά και οικονομίας σε σχέση με τα υβριδικά αλλά και 'ηλεκτρικά' μοντέλα της αγοράς(*)- μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για μαγειρική χρήση αφού η εκτεταμένη χρήση λαδιού επιτρέπει την παράλληλη τροφοδότηση του νοικοκυριού με την καθημερινή ποσότητα που είναι αναγκαία για το τραπέζι της νοικοκυράς.(*)πρόσφατη έρευνα που έγινε από το τμήμα μάρκετινγκ της εταιρείας σε συνεργασία με τα περιοδικά 4τ, Drive και AMS απέδειξε ότι το όχημα όχι μόνο καταναλώνει λιγότερη βενζίνη από ένα αμιγώς ηλεκτρικό όχημα αλλά ότι επιστρέφει σε μπιτόνι στον ιδιοκτήτη του 3λίτρα 98άρας αμόλυβδης ανά 100χλμ.Περισσότερα στο τεύχος ...Απριλίου 2007
-
καλημερα spyros.s
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
καλημερα spyros.sτην καλημέρα μου στον καλό φίλο και συνονόματο Σπύρο!
-
Spyros.s
έχεις φάει τρελό κόλλημα με το Civic...φίλε μου. Χαλάρωσε ...δεν ανακάλυψε τον τροχό η honda με δαύτο...
-
ποτε με το καλο παραλαμβανεις?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Spyros.sέχεις φάει τρελό κόλλημα με το Civic...φίλε μου. Χαλάρωσε ...δεν ανακάλυψε τον τροχό η honda με δαύτο...
η πλάκα και το civic είναι τελείως άσχετα πράγματα φίλε elteo...άλλωστε έχω ήδη δηλώσει ότι θα 'τα χώνω' πρώτος σε ότι κακό βλέπω όταν παραλάβω...
Άσε λοιπόν στην άκρη τα περί κολλήματος και απλά αντιμετώπισε τα πάντα με εύθυμη διάθεση διότι σε αυτό το πράγμα πραγματικά νομίζω ότι έχουμε ανακαλύψει τον τροχό...
(βέβαια με τόση αναμονή που έχω υποστεί ήδη ποτέ δεν ξέρεις... ) -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ποτε με το καλο παραλαμβανεις?άσε ρε Σπύρο με τους τρελούς...
νομίζεις ότι ξέρω;
Το χαρτί που μου έδωσαν γράφει αόριστο 2007( ) απλά ο αντιπρόσωπος μου είπε μέσα Γενάρη...
Με το αυτοκίνητο αυτό απέκτησα Ιωβια υπομονή.... -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Spyros.s
έχεις φάει τρελό κόλλημα με το Civic...φίλε μου. Χαλάρωσε ...δεν ανακάλυψε τον τροχό η honda με δαύτο...
η πλάκα και το civic είναι τελείως άσχετα πράγματα φίλε elteo...άλλωστε έχω ήδη δηλώσει ότι θα 'τα χώνω' πρώτος σε ότι κακό βλέπω όταν παραλάβω...
Άσε λοιπόν στην άκρη τα περί κολλήματος και απλά αντιμετώπισε τα πάντα με εύθυμη διάθεση διότι σε αυτό το πράγμα πραγματικά νομίζω ότι έχουμε ανακαλύψει τον τροχό...
(βέβαια με τόση αναμονή που έχω υποστεί ήδη ποτέ δεν ξέρεις... )Αυτό που έγραψα το συμπέρανα και από άλλα posts σου...
Χαλάρωσε ένα αμαξάκι είναι... -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Spyros.s
(βέβαια με τόση αναμονή που έχω υποστεί ήδη ποτέ δεν ξέρεις... )Αυτό που έγραψα το συμπέρανα και από άλλα posts σου...
Χαλάρωσε ένα αμαξάκι είναι...φυσικά και είναι ένα αμαξάκι όπως όλα τα άλλα...το συνειρμό που κάνεις δεν καταλαβαίνω...μην ξεχνάς ότι γράφουμε δεν συνομιλούμε πρόσωπο με πρόσωπο...αν το κάναμε δεν θα το έγραφες αυτό
Δες στο τόπικ τα αβατάρ μας και τι σημαίνουν για να καταλάβεις τι εννοώ... -
Spyros.s εγω προτιμω ενα αμαξι που εμφανισιακα περναει απαρατηρητο και εχει 170 αλογα παρα ενα εφετζιδικο αμαξι-και ας ειχε και τα ιδια αλογα. Και ειμαι σιγουρος οτι το αμαξι το παρηγγειλες κατα κυριο λογο για την εμφανιση του. Ασε που εχω ακουσει πολλους φιλους μου να λενε οτι το Gοlf GT και πολυ περισσοτερο το GTI ειναι ενα ομορφο αμαξι. Βεβαια το Civic ειναι Honda, και αξιοπιστο... Το το εχει γινει ηδη η πρωτη ανακληση για προβλημα στην υποβοηθηση του τιμονιου δεν πιστευω να εχει καποια σημασια για εσενα.
-
Ο χρήστης aneuthinos έγραψε:
Spyros.s εγω προτιμω ενα αμαξι που εμφανισιακα περναει απαρατηρητο και εχει 170 αλογα παρα ενα εφετζιδικο αμαξι-και ας ειχε και τα ιδια αλογα. Και ειμαι σιγουρος οτι το αμαξι το παρηγγειλες κατα κυριο λογο για την εμφανιση του. Ασε που εχω ακουσει πολλους φιλους μου να λενε οτι το Gοlf GT και πολυ περισσοτερο το GTI ειναι ενα ομορφο αμαξι. Βεβαια το Civic ειναι Honda, και αξιοπιστο... Το το εχει γινει ηδη η πρωτη ανακληση για προβλημα στην υποβοηθηση του τιμονιου δεν πιστευω να εχει καποια σημασια για εσενα.Οι ανακλήσεις είναι 2 φίλε μου και όχι μια...αφορούσαν προληπτικό έλεγχο στην υποβοήθηση του τιμονιού και ένα ελαστικό σύνδεσμο στην αντλία βενζίνης. Δεν βρέθηκε κανένα χαλασμένο στην Ελλάδα...Αυτά να εύχεσαι να τα κάνουν όλες οι εταιρείες διότι αποδεικνύει συνέπεια από την μεριά τους και σεβασμό στον πελάτη τους.
Αναφορικά με τα κριτήρια επιλογής αυτοκινήτου ο καθένας έχει τα δικά του...το civic προσωπικά το επέλεξα για τους χώρους του, τον εξοπλισμό του, την οικονομία του, την εγγύηση του και φυσικά για την εμφάνιση του. Κάποιος άλλος προσέχει άλλα πράγματα στην αγορά αυτοκινήτου...δικαίωμα του -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Spyros.sέχεις φάει τρελό κόλλημα με το Civic...φίλε μου. Χαλάρωσε ...δεν ανακάλυψε τον τροχό η honda με δαύτο...
χμμμ....Το βρήκα! Ο elteo δεν λέγεται Σάββας, αλλά Στράτης!!!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Spyros.s
ρε συ μην πίνεις πρωι πρωι αφου σε χαλάει...φάε καλύτερα καμια ...μπουγατσα
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Spyros.s
ρε συ μην πίνεις πρωι πρωι αφου σε χαλάει...φάε καλύτερα καμια ...μπουγατσα
ε ρε να χαμε μία...
Golf TSi (122, 140, 160, 170 ...και ότι άλλο βρέξει η VW)