-
Krusenstern
pimp my ride...
με μεταγλώτιση από ημισκούμπρια...
-
αυτό το αυτοκίνητο το έχουν...καγκουρέψει πολλοί κατά καιρούς...πλέον τα παίρνουν πολλοί μετανάστες και τα κάνουν έτσι...είχα την ...τύχη-ατυχία να πετύχω πρόσφατα έναν ο οποίος με προκαλούσε για κόντρα...Τελικά νίκησε αυτός διότι στο φανάρι ξεκίνησε τέρμα και εγώ με αλλαγή στις 3000στροφές. Δεν τον ξαναείδα στο επόμενο διότι ήταν τόσο γρήγορος που χάθηκε σαν τον ...άνεμο
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
BOLLS!!!!!
προς τι το γέλιο;
προφανώς και δεν ξέρεις τι εννοεί
Gia des kala. Pou leei sto link pou edoses Bolls?
-
-
Nick-K
Πολύ δυνατό υλικό!!!! Ευγε!!!! -
όλα τα λεφτά στο austin metro...ακόμα και με τα χιλιάδες αυτοκόλλητα είναι ομορφότερο από το ίδιας εποχής austin montego
-
-
Κολλάει στο δρόμο σα βεντούζα μετά τα 250...
[EDIT]
Αλήθεια, με την πρόσφυση των ΕΜΠΡΟΣ τροχών στα πολλά km/h, τι γίνεται?
Οι φτερούγες 'α-λα-F1' ειδικά όταν είναι τοποθετημένες αρκετά ψηλά κι έχουν και μεγάλη κλίση βοηθούν να ελαφρύνει ο μπροστινός άξονας. Πώς και δεν έχει βάλει κανείς φτερούγα και στο καπώ του?!!... Ή μήπως έχει??.... -
Τα κορυφαία, κόκκινα φυσικά, ταμπούρα από τη Brimbo (θυγατρική της γνωστής Brembo) προσφέρουν μέχρι 32% καλύτερη επιβράδυνση, μέχρι 23% καλύτερη αντοχή στη σκληρή χρήση (μη ρωτήσετε 'σε σχέση με ποια?', παλιοεξυπνάκηδες!) και τουλάχιστον 75% μεγαλύτερη απόλαυση σε αυτόν που κρατάει το στομάχι του για ευνόητους λόγους.
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
[EDIT]
Αλήθεια, με την πρόσφυση των ΕΜΠΡΟΣ τροχών στα πολλά km/h, τι γίνεται?
Οι φτερούγες 'α-λα-F1' ειδικά όταν είναι τοποθετημένες αρκετά ψηλά κι έχουν και μεγάλη κλίση βοηθούν να ελαφρύνει ο μπροστινός άξονας. Πώς και δεν έχει βάλει κανείς φτερούγα και στο καπώ του?!!... Ή μήπως έχει??....Έχεις δει πολλά καγκουρά να πηγαίνουν με πολλά χιλιόμετρα;
Όλο το παιχνίδι για τη μόστρα έξω από την καφετέρια γίνεται. -
-
Λοιπόν το αυστραλέζικο φόρουμ είναι τεράστιο για να το ψάξω και βαριέμαι να δω αν έχει δημοσιευτεί το παρακάτω λίνκ. Θα δείτε εμφανώς ότι φαντασία να έχεις και καγκουρό γίγας γίνεσαι!!!!
http://www.topgear.com/content/timetobu ... ages/0505/
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Λοιπόν το αυστραλέζικο φόρουμ είναι τεράστιο για να το ψάξω και βαριέμαι να δω αν έχει δημοσιευτεί το παρακάτω λίνκ. Θα δείτε εμφανώς ότι φαντασία να έχεις και καγκουρό γίγας γίνεσαι!!!!http://www.topgear.com/content/timetobu ... ages/0505/
Στο παρόν τόπικ δημοσιεύουμε δικές μας φωτογραφίες από τους Αυστραλούς που βλέπουμε στο δρόμο. Για τους 'ξένους' (sic) αυστραλούς μπορείς να βάζεις σε αυτό το θέμα: http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=6817
-
A ok to epiasa to iponooumeno. eho kai ego kati oraies sto kinito mou alla den mporo na tis katevaso. molis vro bluetooyh tha thavmasete liga akoma ellinika kagouro!!
(sorry gia ta greeklish) -
-
Είναι το νέο μηχάνημα του δήμου για να ξεκολλάει τις τσίχλες από τον δρόμο.
-
-
Δεν εχω φωτο, αλλα θελω να κανω μια παρατηρηση!
Μου εχει κανει εντυπωση ότι ολοι οι καγκουρες με αυτοκινητο, 0 βαθμους να εχει εξω, εχουν τερμα ανοιχτα τα παραθυρα και τερμα τη μουσικη!
-
Εμ πως αλλοιώς θα τους ακούνε σαράντα στενά παρακάτω?
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Δεν εχω φωτο, αλλα θελω να κανω μια παρατηρηση!Μου εχει κανει εντυπωση ότι ολοι οι καγκουρες με αυτοκινητο, 0 βαθμους να εχει εξω, εχουν τερμα ανοιχτα τα παραθυρα και τερμα τη μουσικη!
Κάνουν μπάμ έ;Που να τους δείς με αμάνικο για να φαινονται τα μπρατσάκια και τα τατουάζ,και ο βαρδάρης να ξυρίζει
Australia Uber Alles!!!!! [#2]