-
α ναι, απαγορεύεται η χρήση emoticons
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
α ναι, απαγορεύεται η χρήση emoticonsόχι προς Θεού, αλλά νομίζω πως θα σου πήγαινε μια ανανέωση ρε παιδί μου. ένα face lift, άντε ένα middle year.
-
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
όχι προς Θεού, αλλά νομίζω πως θα σου πήγαινε μια ανανέωση ρε παιδί μου. ένα face lift, άντε ένα middle year.
ΜΥ == Model Year
-
Πω ρε γμτ, ώρες ώρες καταντάτε κουραστικοί. Λυπάμαι που το λέω.
-
Όχι άλλο κάρβουνο ρε σεις!
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
όχι προς Θεού, αλλά νομίζω πως θα σου πήγαινε μια ανανέωση ρε παιδί μου. ένα face lift, άντε ένα middle year.
κλασικά
αυτό το middle year το εξηγείς λίγο;
-
**ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑα!!! **
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
kouk, δεν εισαι δικαιος..
σ'αυτους γιατι βαζεις αυτο το προσωπακι ----- >
και μενα μου βαζεις αυτο παντα ----- >
-
το να κάτσω να μαλώσω για μια άλλη φορά με τον lkar είναι χαζό.
Συζήτηση δεν μπορεί να γίνει, οπότε το έριξα στην πλακίτσα και δεν κατάλαβα την δυσφορία σας kook, drdino και Krusenstern. Ίσα ίσα χαρούμενοι πρέπει να είστε που δεν ξεκίνησε άλλος ένας brand war. Μάλλον δεν ξέρετε τι θέλετε μου φαίνεται.
το middle year όντως πατάτα αλλά γράφω ένα τεράστιο κατεβατό στον αντίλογο που θα ποστάρω σε λίγο οπότε το cpu ήταν busy
[/list]
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
kook -
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
δ.
όπως και να έχει το πλαίσιο του ΤΤ είναι ΙΔΙΟ με του golf σε αρχιτεκτονική, γεωμετρία, διαστάσεις κλπ κλπ άρα είναι ίδιο. Απλά έιναι πιο ελαφρύ.άντε καληνύχτα, συνεχίζουμε αύριο
και για να κλείσω το off topic, να αναφέρω τέλος:
μεταξόνια
Audi TT: 2.468
Golf GT/GTI/R32/Plus/Α3/S3 : 2.578για άλλη μια φορά:
το πλαίσιο του ΤΤ είναι μοναδικό ανάμεσα στα υπόλοιπα αυτοκίνητα του γκρούπ. -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
kook
είπαμε 'αρθρογραφησα εδώ'
οπότε τα λάθη προέρχονται από buffer overflow
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... &start=495
τώρα κάνω και restart
-
Babbis, ακριβώς γιατί έχω κουραστεί γενικότερα με τα wars εγώ προσωπικά έγραψα ό,τι έγραψα. Δεν πήγαινε προσωπικά σε εσένα και μόνο.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Babbis, ακριβώς γιατί έχω κουραστεί γενικότερα με τα wars εγώ προσωπικά έγραψα ό,τι έγραψα. Δεν πήγαινε προσωπικά σε εσένα και μόνο.no offense
κι εγώ έχω κουραστεί και έχω μετανιώσει που στο παρελθόν ζάλισα το φόρουμ με το να 'μαλώνω' με τον lkar και ΣΙΑ είπα να αλλαξω τακτική και πιστεύω ότι σε αυτό το thread το τήρησα.
βλέποντας όμως την αντίδρασή σας αναρωτήθηκα τι έπρεπε να κάνω:
- να αγνοήσω τον lkar
- να του απαντήσω με 'πλακίτσα' όπως έκανα
- να κάνω διάλογο με τα ΙΔΙΑ επιχειρήματα για άλλη μια φορά.
εφόσον το 2 δεν σας άρεσε και το 3 είναι out of question μάλλον με συμβουλεύεις να μην απαντάω [/list]
-
Εγώ αυτό θα έκανα στην θέση σου, δεν υπάρχει λόγος εφόσον βλέπεις ότι είναι κάτι που επαναλαμβάνεται, όποιος και αν φταίει.
Φιλικά,
Κωνσταντίνος -
Ρε παιδια με τον ενα η με τον αλλο τροπο οι μισες απαντησεις ειναι εκτος θεματος.Ακομα και η αντιπαραθεση να μην υπηρχε,η συζητηση ξεφυγε σε Golf & ΤΤ.Θα παρακαλουσα αν καποιος θελει να γραψει να παραμεινει στο θεμα.
-
Ο χρήστης Yugo_para_siempre έγραψε:
Ρε παιδια με τον ενα η με τον αλλο τροπο οι μισες απαντησεις ειναι εκτος θεματος.Ακομα και η αντιπαραθεση να μην υπηρχε,η συζητηση ξεφυγε σε Golf & ΤΤ.Θα παρακαλουσα αν καποιος θελει να γραψει να παραμεινει στο θεμα.το αλλο με τον Τοτο και εναν ισπανο το ξερεις?
-
Ο χρήστης dj_petros έγραψε:
Ρε παιδια με τον ενα η με τον αλλο τροπο οι μισες απαντησεις ειναι εκτος θεματος.Ακομα και η αντιπαραθεση να μην υπηρχε,η συζητηση ξεφυγε σε Golf & ΤΤ.Θα παρακαλουσα αν καποιος θελει να γραψει να παραμεινει στο θεμα.
το αλλο με τον Τοτο και εναν ισπανο το ξερεις?
Νομίζω ότι έχουν ΥΠΕΡ-ΑΝΑΛΥΘΕΙ και ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ τα + και τα - των δύο μοντέλων.
Αν τα λεφτά περισσεύουν πάρε GT.
Aν θα σφιχτείς για GT πάρε 147 που είναι ένα εξίσου καλό αυτοκίνητο και προσφέρει ελάχιστα λιγότερα από ότι προσφέρει η GT.Δεν νομίζω να χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο και γι'αυτό ξεφύγαμε από το θέμα.
Εσύ φίλε μου πως τα βλέπεις τα πράγματα? Ποιο από τα δύο σκέφτεσαι και γιατί ? Τελικά σε πείσαμε ή σε μπερδεψαμε?
-
Τελικα ο φιλος αποφασισε 147,και τα ρεστα για την βελτιωση της ευελπιστωντας τα 200hp λογω του στησιματος κ φρενων !!ευχαριστουμε για την συμμετοχη σας
Υ.Γ. Για να σας προλαβω,η αγορα καποιου αλλου αυτοκινητου(πιθανον πιο γρηγορου και με λιγοτερα χρηματα) απορριπτεται λογω... ΑLFA
Alfa 147 2.0 TS Η Alfa GT 2.0 JTS?