-
Καλημερα...
Σημερα στις 2 το μεσημερι δινει η κοπελα μου εξεταση για διπλωμα...μολις πριν λιγο ομως ανακαλυψε οτι εχει ξεχασει την ταυτοτητα της. (καπου που δεν γινεται να τη στειλουν μεχρι τις 2)
Τι μπορει να προσκομισει για να εξεταστει?
(ο δασκαλος τις ειπε μαλακιες οτι δεν μπορει να δωσει και οτι θα δουμε κλπ.)
Μπορει καποιο πασο,φοιτητικη ταυτοτητα να κανει?
Διαβατηριο δεν εχει...**Αλλιως τι μπορει να γινει για να μην χασει την εξεταση? **:sorry:
Αν μπορει κανεις ας βοηθησει...
Ευχαριστω πολυ για τυχον απαντησεις!
Υ.Γ. Καταραμενες γυναικες... Μια ζωη τα ιδια..
-
Καλημερα...
Σημερα στις 2 το μεσημερι δινει η κοπελα μου εξεταση για διπλωμα...μολις πριν λιγο ομως ανακαλυψε οτι εχει ξεχασει την ταυτοτητα της. (καπου που δεν γινεται να τη στειλουν μεχρι τις 2)
Διαβατηριο δεν εχει...**Αλλιως τι μπορει να γινει για να μην χασει την εξεταση? **:sorry:
-
Καλημερα...
-
Νομίζω ότι είναι δυνατόν να εκδοθεί προσωρινό δελτίο ταυτότητος προκειμένου για την εν λόγω ταυτοποίηση από την Αστυνομία. Μίλησες με την Αστυνομία ;
-
... δε μπορω να καταλαβω γιατι αγχωνεσαι και εκνευριζεσαι (εκτος κι αν πληρωνεις εσυ για τις εξετασεις..)
απο τη στιγμη που δεν αγχωθηκε και τσεκαρε ΑΦΟΥ πηγε εκει αν εχει ολα τα χαρτια μαζι της...
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
... δε μπορω να καταλαβω **γιατι αγχωνεσαι και εκνευριζεσαι **(εκτος κι αν **πληρωνεις εσυ **για τις εξετασεις..)απο τη στιγμη που **δεν αγχωθηκε **και τσεκαρε ΑΦΟΥ πηγε εκει αν εχει ολα τα χαρτια μαζι της...
Οχι δεν πληρωνω εγω για τις εξετασεις...
Αλλα και παλι αυτο τι σχεση εχει?
Θα κανουμε κριτικη τωρα αν πρεπει να αγχωθω εγω ή οχι, για να δωσει εξετασεις η κοπελα μου?
Και ποιος ειπε στην τελικη οτι δεν εχει αγχωθει η ιδια παραπανω απο μενα?
Αν δεν δωσει σημερα θα ξαναεχει κενο για να δωσει τον επομενο Μαιο!(λογω κλινικων)ginogsm
Ευχαριστω πολυ...παμε αστυνομια να δουμε... -
Ένα άλλο οποιοδήποτε δημόσιο έγγραφο που να αναφέρει τα στοιχεία της και φωτογραφία της.
Το πιο εύκολο, ένα πιστοποιητικό γεννήσεως από κάποιο ΚΕΠ.
Διαβατήριο ?
Το πάσο δεν ξέρω αν μετράει σαν δημόσιο έγγραφο...
Νομίζω μπορεί και με μία υπεύθυνη δήλωση στην αστυνομία αρκεί να έχει όρεξη ο αστυνομικός να κάνει την επιβεβαίωση των στοιχείων της τηλεφωνικά.
Φωτοτυπία/Fax της ταυτότητας από εκεί που την ξέχασε στο αστυνομικό τμήμα και επικύρωση...
-
...whatever....
εχεις δικιο.. το θεμα δεν ειναι στο ποσο τσεκαρε να δει αν εχει ολα τα χαρτια που χρειαζεται μαζι της πριν φυγει..
απλα ειναι η γενικοτερη νοοτροπια της τελευταιας στιγμης..
σορρυ για το off topic, ελπιζω να μπορεσει να δωσει! -
Επειδή και εγώ την μερα που έδωσα εξετάσεις είχα ξεχάσει ταυτότητα, βέβαια ο δάσκαλος είχε καποιον γνωστό εκεί, με άφησαν και έδωσα τα γραπτά, αλλα μετα γύρισα σπίτι για να πάρω την ταυτότητα, αλλιως δεν θα μου έδιναν τα αποτελέσματα. Πιστεύω πως αν χειριστεί σωστά το θέμα ο δάσκαλος, θα μπορέσει να δώσει, αλλα μετα θα πρέπει οπωσδήποτε να προσκομήσει την ταυτότητα.
-
Δημήτρη, αν δεν έχει διαβατήριο η ταυτοπροσωπεία δεν μπορει να δωσει. Αυτα μετρανε σαν επίσημα. Εκτός και αν οι εξεταστες δεν ειναι τιποτα γραφειοκράτες (απίθανο) και την αφησουν.
Πέρα από αυτό πες στο Ρηνάκι να μην αγχώνεται, οι εξετάσεις γίνονται τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Αν δεν δώσει αυτη, θα δωσει την επόμενη. Δεν έγινε και τίποτα!
-
**Ευχαριστουμε πολυ **ολους οσους απαντησαν!
Τελικα πηγαμε πιστοποιητικο γεννησης και ολα ΟΚ!
Περασαμε κι ολας!
Αυτη με γυρισε!Αν θελει καποιος απο τους mods ας το κλειδωσει!
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Αυτη με γυρισε!Τρομακτική εμπειρία, ε?
-
Περασαμε κι ολας!
Αυτη με γυρισε!Mπράβο σας, μπράβο σας!
Με ΤΙ σε γύρισε;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Περασαμε κι ολας!
Με ΤΙ σε γύρισε;
Μαααα...με το OPC φυσικα!
EDIT:
Πλακα ειχε η φατσα του εξεταστη οταν την ειδε να βγαινει απο το αυτοκινητο και να μπαινει στο opc... -
Περασαμε κι ολας!
Με ΤΙ σε γύρισε;
Μαααα...με το OPC φυσικα!
Αυτό ξεπερνάει τα όρια της αγάπης και φτάνει τα όρια της...
Ελπίζω να μη διαβάζει, ε;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ελπίζω να μη διαβάζει, ε;
Οχι δεν διαβαζει...θα της το πω εγω...
Νταξ...ουτε 500 μετρα δε ηταν το σπιτι της απο εκει...αλλιως σιγα μην της το δινα!
-
500 metra patinarisma?
-
500 metra patinarisma?
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
500 metra patinarisma?Οχι...σπιναρισμα!!
Βαλτε λουκετο γιατι θα με φανε αυτοι εδω που της εδωσα το αμαξι
-
Εξεταση για διπλωμα-ΕΠΕΙΓΟΝ!