-
Μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ να πάω στο Ολυμπιακό Χωριό στο Μενίδι (αυτό που έγινε για το 2004);
Δεν μπορώ να το βρω σε κανένα οδικό χάρτη, ούτε βγάζω άκρη με διευθύνσεις κλπ -
Μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ να πάω στο Ολυμπιακό Χωριό στο Μενίδι (αυτό που έγινε για το 2004);
Στο ύψος των φαναριών της renault, αριστερά από το ρεύμα εξόδου., εχει φανάρια στο σημείο.
-
Όπως πάω για Λαμία δηλαδή βγαίνω στη Renault και μετά αριστερά στα φανάρια; Παίζει δρόμος μέσα από Κηφησιά, Ν. Ερυθραία ή καμμία σχέση;
-
Καμία σχέση με Renault. Όπως πάς προς Λαμία είναι μια καινούρια γέφυρα περίπου 500 μέτρα πρίν τα παλιά φανάρια Ν. Κηφισιάς στον Λαινόπουλο.
-
Αν έχεις broadband, είσαι αδικαιολόγητος αν δε χρησιμοποιείς Google Earth / Google Maps:
38° 6'26.03'N
23°46'6.07'E -
Eisai ethniki pros lamia kai leei Thrakomakedones - Olympiako xorio! (apokleietai na min to deis)
Striveis kai se 5' eisai ekei! -
Έτσι είναι, δεν έχει καμία σχέση με τα φανάρια της Renault. Με κατεύθυνση προς Λαμία θα περάσεις την Αττική οδό και την έξοδο προς Μεταμόρφωση και ύστερα λίγο πριν τον Λαϊνόπουλο θα ανέβεις στην Γέφυρα που δείχνει και η πινακίδα Ολυμπιακό χωριό. Στην γέφυρα θα κάνεις αριστερά με κατεύθυνση προς την Πάρνηθα και μετά από περίπου 1km θα το δεις στο αριστερό σου χέρι.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ