-
nasos79
μεγιά ΡΕ....ωραίο εργαλείο.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
nasos79μεγιά ΡΕ....ωραίο εργαλείο.
Άσε φίλε, έπαθα σοκ χτες. Την βάζω, συντονίζω, βάζω ένα κανάλι και είμαι έτσι: ΓΤΠ ποιότητα εικόνας... Λέω, ας δοκιμάσω το playstation... Το βάζω, και είμαι έτσι: Απαράδεκτο. Λέω, ας δοκιμάσω ταινία με το playstation... Τη βάζω (τη Μαλένα μάλιστα) και είμαι έτσι:
Οπότε, έχω αρχίσει να βρίζω τον corsair και τον εαυτό μου..... Και μου έρχεται φλασιά. Βρε, δεν τη συνδέω και με το laptop;
...
...
...auto adjusting -κάτι..... και ξαφνικά...
Έχασα τη μπάλα!!! Τέτοια εικόνα δεν είχα δει ούτε στην οθόνη του υπολογιστή μου! Χαμός! Πρώτα απ' όλα είδα πραγματικό λευκό χρώμα! Τόσο ΚΑΤΑΛΕΥΚΟ χρώμα δεν έχω ξαναδει!
Άρα, τι χρειαζόμαστε τώρα; Ή ένα dvd player με ψηφιακή έξοδο ή να συνδέουμε το φορητό μας όποτε θέλουμε να δούμε ταινία.
Πάντως, είναι αστέρι!
-
πόσο την πήρες?
κι εγώ κοντοζυγώνει η ώρα που θα αγοράσω το new laptop μου....
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
πόσο την πήρες?[size=59][color=white]1189
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
πόσο την πήρες?
[size=59][color=white]1189
-
[quote='kouk']...των #####
-
Πάντως οι τιμές των επίπεδων τηλεοράσεων έχουν πέσει δραματικά. Θυμάμαι, οι πρώτες 42 Plasma στοίχιζαν γύρω στις 25,000
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Πάντως οι τιμές των επίπεδων τηλεοράσεων έχουν πέσει δραματικά. Θυμάμαι, οι πρώτες 42 Plasma στοίχιζαν γύρω στις 25,000Ε ναι, δεν τις έπαιρνε κανείς, τους έμεναν απούλητες και.... χεχεχε. Αλλά ναι, τελικά, τη δική μου την πήρα όσο είχαμε πάρει πριν κάτι αιώνες μία άλλη Sony CRT, ένα ντουλάπι ολόκληρο.... Άρα, μια χαρά είναι!
-
πόσο την πήρες?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
πόσο την πήρες?
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ban on MP3 transmitters is lifted
The devices allow iPods to be used in carsOfcom is legalising the use of FM transmitters that allow iPods and other MP3 players to play through car radios.
The use of devices, such as Griffin's 'iTrip', was banned in the UK as their transmissions can interfere with broadcasts by legal radio stations.
However, the device and other similar accessories for MP3 players have been widely available online.
Now certain FM transmitters, which can be tuned to spare frequencies, will be legal from 8 December.
Ofcom will also remove the need for a licence to use Citizens' Band radio.
The regulator's move follows a public consultation exercise.
Stamp of approval
The devices fell foul of the Wireless Telegraphy Act of 1949, which forbids the use of radio equipment without a licence or an exemption.
But strong consumer demand for the devices led Ofcom to rethink the legislation
Liberal Democrat MPs were also prominent in asking for iTrips and similar devices to be legalised.
The new Wireless Telegraphy (Exemption) (Amendment) Regulations 2006 mean that certain low-power transmitters will now be legal.
However, many devices currently on the market will remain illegal as they do not meet the legally required technical specifications and could interfere with radio broadcasts.
The new amendments will also reflect a European standard on the low-power transmitters.
All approved transmitters will carry a CE mark indicating approval for sale in the European Union.
(BBC)
χρήστο αξίζουν αυτά διότι ακούω πολλά για 'εκπτώσεις' στην ποιότητα, για παρεμβολές κλπ. Έχει κανείς άποψη για αυτό;(στο civic δεν έχει ipod link ή usb για να βάλες κάποιο player παρόλο που έχει βέβαια mp3 r-cd)
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
χρήστο αξίζουν αυτά διότι ακούω πολλά για 'εκπτώσεις' στην ποιότητα, για παρεμβολές κλπ. Έχει κανείς άποψη για αυτό;(στο civic δεν έχει ipod link ή usb για να βάλες κάποιο player παρόλο που έχει βέβαια mp3 r-cd)Αν δεν έχεις άλλη λύση, καλά είναι. Εγώ έχω ένα (griffin i-trip) και γενικά καλό είναι, απλά πρέπει να βρεις καθαρή συχνότητα. Αλλιώς, άστο καλύτερα! Και επίσης έχεις πρόβλημα όταν κάνεις intercity διαδρομές, γιατί η καθαρή συχνότητα στο Ηράκλειο ΔΕΝ είναι καθαρή και στα Χανιά ας πούμε, άρα πρέπει να το αλλάξεις στη διαδρομή (αλλάζει εύκολα).
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
χρήστο αξίζουν αυτά διότι ακούω πολλά για 'εκπτώσεις' στην ποιότητα, για παρεμβολές κλπ. Έχει κανείς άποψη για αυτό;(στο civic δεν έχει ipod link ή usb για να βάλες κάποιο player παρόλο που έχει βέβαια mp3 r-cd)Δεν έχω προσωπική εμπειρία ακόμα, αν και σκέπτομαι να αγοράσω κάτι τέτοιο γιατί το CD του αυτοκινήτου δεν διαβάζει MP3.
-
χρήστο αξίζουν αυτά διότι ακούω πολλά για 'εκπτώσεις' στην ποιότητα, για παρεμβολές κλπ. Έχει κανείς άποψη για αυτό;(στο civic δεν έχει ipod link ή usb για να βάλες κάποιο player παρόλο που έχει βέβαια mp3 r-cd)
Αν δεν έχεις άλλη λύση, καλά είναι. Εγώ έχω ένα (griffin i-trip) και γενικά καλό είναι, απλά πρέπει να βρεις καθαρή συχνότητα. Αλλιώς, άστο καλύτερα! Και επίσης έχεις πρόβλημα όταν κάνεις intercity διαδρομές, γιατί η καθαρή συχνότητα στο Ηράκλειο ΔΕΝ είναι καθαρή και στα Χανιά ας πούμε, άρα πρέπει να το αλλάξεις στη διαδρομή (αλλάζει εύκολα).
στην Αθήνα θα είναι χειρότερα τα πράγματα δηλαδή...
-
http://i96.photobucket.com/albums/l188/nasos79/4TF/DSC00224.jpg(edit στη φωτό, τώρα είναι πιο... 4ΤF-compatible...)
σήμερα είδα διαφήμιση....από τα Carrefour ακριβώς την ίδια να την δίνει από 1189 στα 950 ευρώ.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
http://i96.photobucket.com/albums/l188/nasos79/4TF/DSC00224.jpg
(edit στη φωτό, τώρα είναι πιο... 4ΤF-compatible...)
σήμερα είδα διαφήμιση....από τα Carrefour ακριβώς την ίδια να την δίνει από 1189 στα 950 ευρώ.
Μηπως ειναι απο τις ληγμενες;
-
Νέο avatar...ευγενική χορηγία του Σάββα!!!!
-
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:yahoo:Νέο avatar...ευγενική χορηγία του Σάββα!!!!
ευθειακιας?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:yahoo:Νέο avatar...ευγενική χορηγία του Σάββα!!!!
Καλοριζικο!!!
Να προσεχεις τις ομιχλες
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#8]