Ο χρήστης RedLine έγραψε:
Μπραβο Μιλτ!!!!Ασχετα με τις ατυπες κοντρες μας τις οποιες τις θεωρω υγιεις, σου βγαζω το καπελο γιατι οι γνωσεις σου ειναι αναμφισβητητες
Σε ευχαριστώ!
Σχετικα με τη Wyrth δεν φερνω προιοντα με τη φιρμα της απλα και εγω και καποιοι αλλοι εμποροι και η ιδια η Wyrth αγοραζουμε απο τον ιδιο προμηθευτη στην Ολλανδια.Το μονο που χρειαζεται ειναι να εχεις λεφτα στο παντελονι σου για να παραγγειλεις το οτιδηποτε!Οσο για την αντιπροσωπευση, δεν χρειαζεται να πληρωσεις τιποτα περισσοτερο απο αυτα που θα παραγγειλεις.
Άρα δεν παίζει το σενάριο ότι ο επίσημος είναι ακριβός γιατί εξαγόρασε δικαιώματα επίσημης αντιπροσώπευσης...
Στο θεμα λιπαντικων τελειως ακαδημαικα ανεφερα σε καποιους πελατες μου τιμες που ειδα στο site του λαμπριανιδη και αμεσως εδειξαν ενδιαφερον.Δεν σου κρυβω οτι ο διαολος μπηκε μεσα μου να προσεγισω το λαμπριανιδη για τυχον συνεργασια.Δυστυχως μου λειπουν τα κεφαλαια και απο οτι μου ειπαν ο λαμπριανιδης δουλευει μονο μετρητοις αλλα δεν χανω και τιποτα να κανω μια προσπαθεια.
Ρε συ, του κανουμε μια κρουση μαζι εσυ για το βορα και εγω για το νοτο?
Μου έχει μπει στο μυαλό η ίδια ιδέα άπειρες φορές, που λόγω γνώσεων και προσωπικής κάβλας θα μου άρεσε, αλλά από κεφάλαια δεν υπάρχει τίποτα. Μισθωτός είμαι και απλώς βγάζω τον μήνα μου. Πάντως από όσο έχω ρωτήσει, σε πάρα πολλά συνεργεία υπάρχει πολυετής συμφωνία-συμβόλαιο με μεγάλους εισαγωγείς λιπαντικών που εξοπλίζουν τα συνεργείο έναντι αποκλειστικής διάθεσης των δικών τους και μόνο λιπαντικών. Έτσι η πόρτα σε καινούριους εμπόρους είναι κλειστή. Μάλλον με pm να τα πούμε αυτά γιατί δεν πιστεύω ότι αφορούν τους υπόλοιπους. Εκτός αν υπάρχουν και άλλοι που θέλουν να το συζητήσουμε ανοιχτά.