-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Τσεκάρισε ΞΑΝΑ, στο ξαναέστειλαεμένα τίποτίς?
-
Ο χρήστης medos έγραψε:
@ spiros
cavallino gr
Krusensternευχαριστω πολυ παιδες. Το εχω 1 εβδομαδα και μεχρι στιγμης ειναι +5 δευτ/ημερα. Καλα ειναι πιστευω
Καλά είναι. Θα στρώσει κι άλλο, σχεδόν όλα τα μηχανικά όταν είναι καινούρια 'κερδίζουν' λιγάκι.
Τσεκάρισε ΞΑΝΑ, στο ξαναέστειλα
εμένα τίποτίς?
Έρχεται και σε σένα
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
@ spiros
cavallino gr
Krusensternευχαριστω πολυ παιδες. Το εχω 1 εβδομαδα και μεχρι στιγμης ειναι +5 δευτ/ημερα. Καλα ειναι πιστευω
Καλά είναι. Θα στρώσει κι άλλο, σχεδόν όλα τα μηχανικά όταν είναι καινούρια 'κερδίζουν' λιγάκι.
Eμενα παντως το seamaster χανει περιπου 2,5 δλ/.ημερα.Ειναι φυσιολογικο αυτο γιατι νομιζω πως οταν ενα μηχανικο χανει δευτερολεπτα εχει αρχισει να γερναει.Μηπως ειναι πολλα τα -2,5 δλ την ημερα?Στο φυλλαδιο της OMEGA γραφει οτι οσα ειναι πιστοποιημενα με cosc εχουν αποκλιση -4 εως +6 δλ /ημερα. ομως στην OMEGA μπορουν να τα ρυθμησουν να εχουν αποκλιση -1 εως +6.
-
το δικο μου seamaster χανει 0,6''/ημερα.
-
και το δικο μου tag heuer χανει μερικα δευτερολεπτα το μηνα...εγραφε το μανουαλ του αλλα δεν θυμαμαι ποσα.
Τα κλασικα φθηνα ηλεκτρονικα της casio χανανε πολυ λιγοτερο. Δεν τα αναπολω φυσικα απλα το σημειωνω -
Αυτό το αριστούργημα της ρωσσικής τεχνολογίας που πήρα για καθημερινό:
έγραφε στο site που το πήρα ότι χάνει -10~+30 s/ημέρα. Στο site του κατασκευαστή γράφει -20~+60 s
Μέσα σε μία βδομάδα φεύγει κανένα 5λεπτο μπροστά. Αλλά είναι γαμάτο ρολογάκι για 38 ευρώ, έχει πολύ σοβιετική αισθητική και μου αρέσει. -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
το δικο μου seamaster χανει 0,6''/ημερα.Σπυρο και το δικο σου ειναι μηχανικο,ε?Ποσο καιρο το εχεις και ποσες ωρες το φορας την μερα?
-
Ο χρήστης argiris_k έγραψε:
το δικο μου seamaster χανει 0,6''/ημερα.
Σπυρο και το δικο σου ειναι μηχανικο,ε?Ποσο καιρο το εχεις και ποσες ωρες το φορας την μερα?
ναι αυτοματο, το εχω 15 μηνες περιπου. το φοραω καθε μερα ολη μερα, εκτος ελαχιστων περιπτωσεων.
-
Ο χρήστης catalyst έγραψε:
Αυτό το αριστούργημα της ρωσσικής τεχνολογίας που πήρα για καθημερινό:
έγραφε στο site που το πήρα ότι χάνει -10~+30 s/ημέρα. Στο site του κατασκευαστή γράφει -20~+60 s
Μέσα σε μία βδομάδα φεύγει κανένα 5λεπτο μπροστά. Αλλά είναι γαμάτο ρολογάκι για 38 ευρώ, έχει πολύ σοβιετική αισθητική και μου αρέσει.Κοιτα.....
Στην χειρωτερη θα χει μηχανισμο made in USSR.....Που απλα ετυχε να μοιαζει πααααααααααααααρα πολυ με καποιον της Cartier -
Παίδες είμαι από χθες βράδυ πανευτυχής
Ο κουμπάρος μου,μου αγόρασε από τα duty-free των Βρυξελλών (σε ένα επαγγελματικό ταξίδι που είχε πάει) αυτό εδώ =>http://www.omega.ch/index.php?id=283
Τιμή 1000€ περίπου
Ένα μεγάλο όνειρο έγινε πραγματικότητα -
[quote='b_x']Παίδες είμαι από χθες βράδυ πανευτυχής
Ο κουμπάρος μου,μου αγόρασε από τα duty-free των Βρυξελλών (σε ένα επαγγελματικό ταξίδι που είχε πάει) αυτό εδώ =>http://www.omega.ch/index.php?id=283
Τιμή 1000 -
[quote='argiris_k'][quote='b_x']Παίδες είμαι από χθες βράδυ πανευτυχής
Τιμή 1000 -
παιδιά βοήθεια...
ψάχνω για το παρακάτω ρολόι....άρεσε πολύ στον πατέρα μου και θέλω να του το κάνω δώρο. Δεν είναι ακριβό 65 ευρώ έχει. Είναι το Timex T28201.
Γνωρίζετε κάποιο ελληνικό οnline shop που να στέλνει? Δεν έχω χρόνο να το ψάχνω σε ρολογάδικα.
thanks
-
Δοκίμασε το oroloi.gr
-
ωραίο site...
- δεν έχει Τimex όμως, ελπίζω να βρώ κάτι παρεμφερές...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
- δεν έχει Τimex όμως, ελπίζω να βρώ κάτι παρεμφερές...
25 λίρες στην Αγγλία
-
cmarin
πολύ καλή τιμή...αλλά δεν θα ψωνίσω από εξω.
Τι να κάνω ...θα πάω σε κάποιο ρολογάδικο αφού πάρω πρώτα τηλ.64 Ελλάδα...35 Αγγλία...με μικρότερους μισθούς εμείς!
ΕΥΓΕ Ελλαδάρα μου!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ωραίο site...- δεν έχει Τimex όμως, ελπίζω να βρώ κάτι παρεμφερές...
Γιατί δεν πας στο Σύνταγμα που έχει μαγαζί μόνο με ΤΙΜΕΧ;Ερμού και Βουλής νομίζω,δηλ στο ΤΙΜΕ CENTER.
-
είπα να το αποφύγω....αλλά μάλλον δεν μπορώ.
θα πάω τι να κάνω...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ωραίο site...- δεν έχει Τimex όμως, ελπίζω να βρώ κάτι παρεμφερές...
Αυτο;;;;
ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ Quartz ακριβείας
ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ Αχάρακτο κρύσταλλο σαπφείρου
ΚΑΝΤΡΑΝ Κρεμ με ασημί δείκτες και σημεία
ΚΑΣΑ Ανοξείδωτο ατσάλι
ΛΟΥΡΑΚΙ Καφέ δερμάτινο
ΚΟΥΜΠΩΜΑ Τοκάς
ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ 30 μέτρα
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 38mm X 38mm Χ 8mm (M X Π Χ Υ)
ΕΓΓΥΗΣΗ 2 Χρόνια
Τιμή Καταλόγου: 100€
Ρολόγια. Τι φοράμε και... τι θα ΘΕΛΑΜΕ να φοράμε.