-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Xάρη το ξέρω...αλλά η φορητότητα και η εξοικονόμηση χώρου είναι προτεραιότητα για μένα.Αυτά δεν τα εξυπηρετεί και με το παραπάνω ο τρέχων laptop; Δεν θα τον κρατήσεις;
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Σάββα, όπως έχουμε ξαναπεί, το LFS παίζει και σε πολύ πιο αδύναμη κάρτα και επξεργαστή από αυτά που παραθέτεις. Και το GTL και τα GTR παίζουν μια χαρά! Το πρόβλημα έγκειται στο τι θα γίνει αν θελήσεις να παίξεις μεταγενέστερους εξομοιωτές (όπως π.χ. το Colin McRaey Dirty). Κι επιμένω πως αν σκοπεύεις να παίζεις/δοκιμάζεις sims για τα επόμενα 5 χρόνια (όσο κράτησες δλδ το προηγούμενο laptop) η αγορά επιτραπέζιου συστήματος είναι μονόδρομος. Κυρίως για τις δυνατότητες αναβάθμισης που προσφέρει!Υπάρχει κάποιος λόγος να μην αγοράσω ένα φθηνό Acer (laptop e-shop €660)? Π.χ. κακό σέρβις, χαλάνε περισσότερο από τα άλλα laptop; Για τη δουλειά που το θέλω είναι υπεραρκετό.
-
Έχει ένα ACER εδώ και 3μιση χρόνια η γυναίκα μου και είναι σκυλί. Ποτέ δεν έπαθε τίποτα.
-
leonp
έχει χαμηλή ποιότητα κατασκευής σε σχέση με Τoshiba, Sony και επίσης έχει άθλιο σέρβις. Eίναι κ αναξιόπιστα τα περισσότερα...και δεν μιλάω με παράδειγματα γνωστών αλλά αυτά που διαβάζω σε διάφορα tech fora.
Χάρη
όχι δεν με ικανοποιεί πλέον. Δεν έχει dvdrw, δεν έχει αυτονομία πλέον, αργεί σε αρκετές εφαρμογές ενώ δεν μπορώ να παίξω ΤΙΠΟΤΑ πλην των ΜΑΜΕ. Εντάξει δεν το πήρα για gaming αλλά το 2002 δεν υπήρχαν οι κάρτες γραφικών που υπάρχουν στα σημερινά.
επιπλέον έχει αρχίσει να δείχνει τα χρονάκια του...η οθόνη από το άνοιξε κλείσε (μιλάμε για 60-70 φορές την ημέρα ) έχει αρχίσει να τζογάρει.
τέλος πάντων ψάχνουμε δικαιολογίες (παίζει κ αυτό) αλλά νομίζω ότι 5 χρόνια ειναι αρκετά.
Αυτό δεν ξέρω τι θα το κάνω. Εάν το πάρει η αδερφή μου καλώς. Αλλιώς ή θα το πουλήσω για 150-200 ευρώ ή θα το κρατήσω σε κάποιο ντουλάπι ως backup.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Ìðïñåé êáðïéïò íá âïçèçóåé ãéá ôçí áãïñá åíïò laptop???E÷ù øéëïêáôáëçîåé óôá:
Ôoshiba ...äïõëåõåé áñêåôÜ êáëÜ êáé ìå Celeron (äåí Ý÷ù ðñüâëçìá êáé ìå 256 ram )
Fuzi äåí ìïõ ãÝìéóáí ðïôÝ ôï ìÜôé êáé ðÜíôá ìïõ Ýâãáæáí ôçí ðßóôç óå ðïëëÜ ðñÜãìáôá,Acer êáé êáëüò Ý÷åé ata äßóêï ...èá åßíáé ðéïáñãüò -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
leonp
[snip]
Χάρηόχι δεν με ικανοποιεί πλέον. Δεν έχει dvdrw, δεν έχει αυτονομία πλέον, αργεί σε αρκετές εφαρμογές ενώ δεν μπορώ να παίξω ΤΙΠΟΤΑ πλην των ΜΑΜΕ. Εντάξει δεν το πήρα για gaming αλλά το 2002 δεν υπήρχαν οι κάρτες γραφικών που υπάρχουν στα σημερινά.
επιπλέον έχει αρχίσει να δείχνει τα χρονάκια του...η οθόνη από το άνοιξε κλείσε (μιλάμε για 60-70 φορές την ημέρα ) έχει αρχίσει να τζογάρει.
τέλος πάντων ψάχνουμε δικαιολογίες (παίζει κ αυτό) αλλά νομίζω ότι 5 χρόνια ειναι αρκετά.
Αυτό δεν ξέρω τι θα το κάνω. Εάν το πάρει η αδερφή μου καλώς. Αλλιώς ή θα το πουλήσω για 150-200 ευρώ ή θα το κρατήσω σε κάποιο ντουλάπι ως backup.
Εγώ υπέθεσα/υπονόησα να κρατήσεις το τρέχον λάπτοπ για φορητότητα και εξοικονόμηση χώρου και όλα τα quoted να τα βαλεις στο νέο desktop pc.
-
Δεν τα πάω τα desktop...δεν μου ταιριάζουν.
Από την στιγμή που μπήκα στα laptop ...κόλλησα. Αλλη φάση. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δεν τα πάω τα desktop...δεν μου ταιριάζουν.
Από την στιγμή που μπήκα στα laptop ...κόλλησα. Αλλη φάση.Ok, ότι ταιριάζει στον καθένα!
ΥΓ. Να σε δω με λαπτοπ και τιμόνι κι ας πεθάνω
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Να σε δω με λαπτοπ και τιμόνι κι ας πεθάνωκαλά μέχρι να έρθει η G25 θα έχω βγάλει άσπρα μαλλιά...
-
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
Μπορει καποιος να βοηθησει για την αγορα ενος laptop???
Eχω ψιλοκαταληξει στα:
Τoshiba ...δουλευει αρκετά καλά και με Celeron (δεν έχω πρόβλημα και με 256 ram )
Fuzi δεν μου γέμισαν ποτέ το μάτι και πάντα μου έβγαζαν την πίστη σε πολλά πράγματα,Acer και καλός έχει ata δίσκο ...θα είναι πιοαργόςthanks...
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
ÓÜââá, üðùò Ý÷ïõìå îáíáðåß, ôï LFS ðáßæåé êáé óå ðïëý ðéï áäýíáìç êÜñôá êáé åðîåñãáóôÞ áðü áõôÜ ðïõ ðáñáèÝôåéò. Êáé ôï GTL êáé ôá GTR ðáßæïõí ìéá ÷áñÜ! Ôï ðñüâëçìá Ýãêåéôáé óôï ôé èá ãßíåé áí èåëÞóåéò íá ðáßîåéò ìåôáãåíÝóôåñïõò åîïìïéùôÝò (üðùò ð.÷. ôï Colin McRaey Dirty). Êé åðéìÝíù ðùò áí óêïðåýåéò íá ðáßæåéò/äïêéìÜæåéò sims ãéá ôá åðüìåíá 5 ÷ñüíéá (üóï êñÜôçóåò äëä ôï ðñïçãïýìåíï laptop) ç áãïñÜ åðéôñáðÝæéïõ óõóôÞìáôïò åßíáé ìïíüäñïìïò. Êõñßùò ãéá ôéò äõíáôüôçôåò áíáâÜèìéóçò ðïõ ðñïóöÝñåé!
ÕðÜñ÷åé êÜðïéïò ëüãïò íá ìçí áãïñÜóù Ýíá öèçíü Acer (laptop e-shop €660)? Ð.÷. êáêü óÝñâéò, ÷áëÜíå ðåñéóóüôåñï áðü ôá Üëëá laptop; Ãéá ôç äïõëåéÜ ðïõ ôï èÝëù åßíáé õðåñáñêåôü.
ÓÝñâéò Éôáëßá
Ïëá ÷áëÜíå ,áðëÜ êÜðïéá ðåñéóóüôåñï ôá Acer äåí åßíáé áðï áõôÜ !.Ëüãïé áãïñÜò åßíáé ç ÷áìçëÞ ôéìÞ êáé áðáéôÞóåéò ?
Óå áõôÞ ôçí ôéìÞ ðÜò
ãéá amd - èåñìáßíïíôáé ðéï åýêïëá ,äåí ôï êáôáëáâáßíåéò áëëÜ èá óõíçèßóåéò êáé èá âéÜæåóáé êáé ôüôå èá êáôáëÜâåéò ôçí äéáöïñÜ .
Ëßãç ìíÞìç -Ïéêïíïìßá óôá áíïéêôÜ ðñïãñÜììáôá
Óêëçñüò ata áñãüôåñïò ôùí sata áêüìá êáé áí äåß÷íïõí ôéò ßäéåò óôñïöÝò ðåñéóôñïöÞò
Äçëáäç ìç÷Üíçìá ãéá '÷áìçëþí' åðéäüóåùí .ÓêÝøïõ êÜðïéï 'êáôá ðáñáããåëßá ' áðï ÅëëçíéêÞ áëõóßäá ..ôï öÝñíåéò ðïëý êïíôÜ óôá ìÝôñá óïõ áöÞíïíôáò êáé ðåñéèþñéá ãéá êÜðïéá áíáâÜèìéóç ìåëëïíôéêÜ
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
[snip]
καλά μέχρι να έρθει η G25 θα έχω βγάλει άσπρα μαλλιά...
Κι όμως, ο kkot την έχει εδώ και μια βδομάδα
-
Και δε μας έχει καλέσει ακόμα σπίτι του για test? (Είμαστε και κοντά, ειδικά εγώ κι ο Σάββας)... Αραπάδεκτος!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Και δε μας έχει καλέσει ακόμα σπίτι του για test? (Είμαστε και κοντά, ειδικά εγώ κι ο Σάββας)... Αραπάδεκτος!πες τα ρε Νικόλα ...
Χάρη
χαίρω πολύ Σάββας...αφού την πήρε απόξω...Ελλάδα δεν έχει έρθει ακόμα.
-
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
Ολα χαλάνε ,απλά κάποια περισσότερο τα Acer δεν είναι απο αυτά !.
δεν σου λέω να μπεις στα ξένα tech fora...μπες σε κάνα myphone, insomnia και κάνε ερώτηση για τα Acer. Οι κάτοχοι θα σε αποκαρδιώσουν.
Ιδίως τα χαμηλού κόστους μηχανάκια. Δεν λέω ότι όλα είναι. Αλλά το ποσοστό σε σχέση με τα άλλα είναι ΣΑΦΩΣ μεγαλύτερο. Και το κακό είναι ότι εάν σου χαλάσει δεν έχεις κ σωστή υποστήριξη. Θα μου πεις έχεις από τους άλλους...φρύδια! Αλλά είναι καλύτερη από το άθλιο της Acer.Θυμάμαι ένα μοντέλο της το 1513 νομίζω...το οποίο ράγιζε συνέχεια το πλαστικό κάσωμα της οθόνης. Φίλος είχε αλλάξει 3. Συνολικά στο 5μηνο που το κράτησε ζήτημα να το είχε στην κατοχή του 1 μήνα. Τους υπόλοιπους στο σέρβις. Αγανάκτισε και το δωσε.
όλα αυτά είναι ενδεικτικά μην παρεξηγηθώ.
-
Tι θα λεγατε για την παρακατω συνθεση pc?
Θελω να 'αντεξει' 2-3 χρονια και οι απαιτησεις μου περα απο τα συνηθη θα ειναι να καποια car-sims παιχνιδια που εχουν απαιτησεις σε καρτα γραφικων.
Τι θα αλλαζατε απο αυτα που εχω ηδη βαλει?
Εννοειται οτι το κοστος των 900ε ειναι ηδη υψηλο και δεν θελω να ξεπεραστει και αλλο.
-
μια χαρά το βλέπω Σπύρο...
κι εσύ αλλαγή...έρχονται οι γιορτές χεχεχε!
-
χρειαζομαι αλλαγη...
ειναι ολα συμβατα μεταξυ τους αυτα που εχω βαλει?
η καρτα γραφικων για τη δουλεια που τη θελω ειναι καλη ή θα με κρεμασει σε 1 χρονο?
*** ξεχασα να βαλω τροφοδοτικο!!!
ποσα W να παρω?
-
το ΣΥΜΒΑΤΑ είναι μεγάλη κουβεντα.
Αφού τα ξέρεις ....άμα τα πιάσει το πείσμα τους. Λογικά είναι όμως γιατί θα σου έβγαζε το configurator που χρησιμοποίησες αυτά που δεν κάνουν μεταξύ τους.
τοροφοδοτικό...550-600W...μην το έχεις τσίμα τσίμα.
η κάρτα γραφικών άλλο κεφάλαιο κ αυτή. Εχω κάνει συζητήσεις με τον Xάρη (migf1) επι του θέματος...ουκ ολίγες. 3 χρόνια δεν αντέχει σίγουρα. 2 πάλι χλωμούτσικο...ή οριακά. Αλλά ζουν και τα XP με το κωλοdx10...και θα αλλάξουν πολλά πράγματα. Γνώμη μου πάρε μία πιο φτηνή να κάνεις την δουλειά σου Χ1600 στα 100 ευρώ και μετά ξανάλλαζεις και παίρνεις κάτι καλό για να το κρατήσεις για καιρό.
-
elteo
αυτη εννοεις?SAPPHIRE ATI X1600XT 256MB TV-OUT DVI PCI-E
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#8]