-
Θες εντυπώσεις ε?
Λοιπόν,μην τα γδύσεται αν πάτε σε πίστα!!
Εγώ έφυγα σε 2 στροφές λόγω απότομου ελαφρώματος του κώλου!
Επίσης να βάζεται τις σωστές πιέσεις πράγμα που θέλει ψάξιμο!
Στο διαταύτα τώρα, θα μιλησω για το δικό μου 206.
Η μούρη με τα συγκεκριμένα λάστιχα,κάτι Goodrich καλά,και πίεση 37 psi ήταν υπόδειγμα.Πουθενά δεν μου γλύστρησε.Σημάδευα και έμπαινα.Σε αυτό όλο το υπόλοιπο club είχε πρόβλημα εκτός από εμένα!
Πάμε πίσω,καθίσματα φορεμένα αλλά ρεζέρβα off, πίεση 30 σε Michelin pilot sport1 ξεραμένα.Δεν είχα κάποιο πρόβλημα,εκτός του ότι αν κρατούσα πατημένο φρένο και άρχιζα να στρίβω, χόρευε ο κώλος.Στην αρχή που ήταν εντελώς άδειο το αυτοκίνητο,ούτε την μοκέτα αφησα, και είχα πίεση 35, έφαγα 2 σφαλιάρες τρελές!Η μία μεταξύ Κ3-Κ4 με τέρμα γκάζι έφυγε ο κώλος και έφαγα τετ α κε.Η άλλη στην είσοδο της Κ11, μπήκα με λίγο φρένο και πάλι γεια σας, μπήκα στο χορτάρι!!
Τα φρένα είναι υπεραρκετά και δεν τα πίεσα!Από αυτά μπορούμε να κερδίσουμε αρκετά δέκατα!Κάτι άλλο προς το παρόν δεν έχω να πω!Το θέμα κύριοι μόλις ξεκινάει!! -
Και μακρυά από μαλακές γόμες στις Σέρρες...
Τα φρένα (μαμά) δεν μασήσαν μία. Η ανάρτηση το ίδιο! Αυτό κι αν είναι κουφό. Τα SP που φυσικά δεν φτιαχτήκαν για τόσο σκληρό sex δεν κατάλαβαν τίποτα... Τον καλύτερο χρόνο μου τον έγραψα στον τελευταίο γύρο και με ατελειωτο drift στα τελειωμένα μου ελαστικά!Α, ο κινητήρας ακουγόταν σαν γατούλα όσο κι αν τον σκίζαμε. Μέσα στην πίστα είδαμε μέχρι 140C. Φυσικά άλλα λάδια θα χτυπούσαν κόκκινο. Το πιο φανταστικό όμως ήταν το άκουσμα-δούλεμα του κινητήρα. Λες και δεν έχει υπερθερμανθεί τίποτα μέσα του! Στα AMSOIL λέμε -και πάλι- ΝΑΙ!
-
φρενα....ρε ειστε σιγουροι?
σιδερενια και οκ φρενα?
εμενα εβραζαν...ισως οτι κανατε λιγους γυρους τα εσωσε....επισης μιλτο στη πιστα τα motul ηταν ενα κλικ κατω σε θερμοκρασιες...και γενικα τα βλεπω ενα κλικ πανω τα αμσοιλ αλλα σε καμια περιτπωση σε ανησυχητικα επιπεδα....απο την αλλη τα μοτουλ μετα τη πιστα βογκαγε το μοτερ
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
φρενα....ρε ειστε σιγουροι?
σιδερενια και οκ φρενα?
εμενα εβραζαν...ισως οτι κανατε λιγους γυρους τα εσωσε....επισης μιλτο στη πιστα τα motul ηταν ενα κλικ κατω σε θερμοκρασιες...και γενικα τα βλεπω ενα κλικ πανω τα αμσοιλ αλλα σε καμια περιτπωση σε ανησυχητικα επιπεδα....απο την αλλη τα μοτουλ μετα τη πιστα βογκαγε το μοτερ
Μην συγκρίνεις με τα Μέγαρα!!Τα φρένα δεν έχουν πρόβλημα!Και εγώ με σιδερένιες ήμουν!!Εγώ τι να!!Θέλω να μπω πάλι τώρα!!
ΑΑ όσο ήμασταν στην πίστα δεν υπήρχε ούτε ο παραμικρός λόγος να ανοίξω το καπό!Έτσι το 'ξέχασα' κλειστό! -
ποσους γυρους κανατε συνολο και ανα ποσα σετ και θα σου πω.
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
ποσους γυρους κανατε συνολο και ανα ποσα σετ και θα σου πω.Τι εννοείς θα μου πεις!!Αφού πήγαμε και είδαμε!Τα φρένα χρειάζονται για 3 δυνατά φρεναρίσματα και 2-3 απαλά οπότε δεν έχουν πρόβλημα!Είχαμε ατυχία πρώτο 15λεπτο σκύλος στην πίστα τρέξαμε 11min .δεύτερο 20 λεπτό βγήκε έξω δικός μας τρέξαμε 7 λεπτά,τρίτο 15 λεπτο φουλ γκάζι και ήταν απόλαυση!
-
15lepto δηλαδη 7γυροι....χεχεεχεχεχε
παντως σε δυνατους ρυθμους μεγαρα τα 283 σε 5-6 γυρους εχουν γινει φασολαδα....
με τις σιδερενιες ζαντες...τα 266 οντως δεν ειχαν τοσο προβλημα αλλα τα 266 δε φρεναραν και ετσι
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
15lepto δηλαδη 7γυροι....χεχεεχεχεχεπαντως σε δυνατους ρυθμους μεγαρα τα 283 σε 5-6 γυρους εχουν γινει φασολαδα....
με τις σιδερενιες ζαντες...τα 266 οντως δεν ειχαν τοσο προβλημα αλλα τα 266 δε φρεναραν και ετσι
Τελικά θα έρθεις?Άντε να σου δείξω τα πατήματα να πάμε άερα!
-
den ειμαι για ταξιδια...εχω ντραβαλα αθηνα....
ασε που λεω να κατσω στα αυγα να μην παρω και ακραξονια-ημισλικ(τα εχασα τα 048) και να παρω ενα ρημαδομπλοκε......
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
.... και να παρω ενα ρημαδομπλοκε...... -
http://www.powersystem.fr/UK/fiche_pdt. ... ef=Essence
ayto edo ti kanei re paidia?
niko δεν μπορω να μπω ρενο κλαμπ να το διαβασω..εξηγα
-
Παραεγκέφαλος. Παρεμβάλλεται πριν τον εγκέφαλο και τροποποιεί το σήμα του χρόνου ψεκασμού και της ανάφλεξης. Τα επιπλέον 13PS είναι μάλλον αισιόδοξα.
-
Παναγιώτη βασικά χρόνια πολλά.
Τι να ξηγήσω ? forum είναι και λενε συμπέρασμα αυτοί που το έχουν βάλει......π.χ1994 Renault 19
kostas sport έγραψε:
soterman εγώ δίλιτρο έχωΈνας συνάδελφός μου έβαλε box στο δικό του το οποίο δεν έχει τίποτα άλλο στο αμάξι του.Ούτε μεταλλικό φ.αέρος.
Λοιπόν οι εντυπώσεις που είδε είναι:
1.Μείωση της κατανάλωσης κατα ένα πολύ μεγάλο βαθμό.Σε στάνταρ διαδρομή ''έκαψε'' 10ε λιγότερα.
2.Ο κινητήρας απόκτησε αρκετά καλή ροπή στις χαμηλομεσαίες στροφές με αποτέλεσμα σε μία προσπέραση να μην χρειάζεται να κατεβάσει ταχύτητα.αυτααααα.........
Αυτα τα σχολια τα ακουσα και εγω απο τον κατοχο του Megane II 1.6 sedan!
Και ενω δεν ειχε κανει πολλα χιλιομετρα ωστε να εχει προσαρμοστει ο εγκεφαλος στα νεα του καθηκοντα εντουτοις ειχε να πει πως ειχε μεγαλη διαφορα στο ταξιδι με φουλ φορτιο και πολυ καλη ροπη!!!Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι ελεγε πως αν θες να εκμεταλευτεις την διαφορα που κανει το box μην δουλευεις το μοτερ στα κοκκινα αλλα στα ορια της ροπης του που εκει το μοτερ σκοτωνει με το box!!!
Και αυτα τα σχολια δεν τα κανει ενας νεαρος αλλα ενας ωριμος αντρας με αρκετη εμπειρια στα αυτοκινητα!!!
-
NIKO moλις καταλαβα τι ειναι αυτο...παρεμβαλεται στο σημα του εγκεφαλου...
ΕΙΣΑΙ ΚΑΜΕΝΟΣ...ΟΛΟ ΜΕ ΜΑΜΑΚΙΕΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ...
που να ειχες και 206...θα ειχες πηδηξει πριν το αμαξι στο γκρεμο και θα ειχες βαφτει και μπλε ολοςτο αμαξι σου εμαθα απο εγκυρη πηγη οτι οι μονες αξιοπιστες μετατροπες που παιρνει ειναι μια ολοκληρη εξατμιση και κανα φιλτρο...τιποτα αλλο εδω στο ελλαντα
-
νικο ο αμεντολας ειναι αυτος που φτιαχνει του κουικ φιτ????
αυτος σου ζητησε 450 επισκευη εμπρος πισω? -
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
νικο ο αμεντολας ειναι αυτος που φτιαχνει του κουικ φιτ????
αυτος σου ζητησε 450 επισκευη εμπρος πισω?oxi
-
τι εχουμε ακουσει για αυτον?
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
NIKO moλις καταλαβα τι ειναι αυτο...παρεμβαλεται στο σημα του εγκεφαλου...
ΕΙΣΑΙ ΚΑΜΕΝΟΣ...ΟΛΟ ΜΕ ΜΑΜΑΚΙΕΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ...
που να ειχες και 206...θα ειχες πηδηξει πριν το αμαξι στο γκρεμο και θα ειχες βαφτει και μπλε ολος
ο αμαξι σου εμαθα απο εγκυρη πηγη οτι οι μονες αξιοπιστες μετατροπες που παιρνει ειναι μια ολοκληρη εξατμιση και κανα φιλτρο...τιποτα αλλο εδω στο ελλανταΑπό το να παω στον καθένα και να πειραματίζεται με το αυτοκίνητο μου για πρόγραμμα, το BOX χίλιες φορές...
Μου αρέσει που μιλάς εσύ που ακόμα τραβιέσαι με τον προγραμματισμό ...
Η εξατμίσει κάποια στιγμή θα μπει... μόνο supersprint. (δεν επείγει αυτό).
-
και ποιος σου ειπε οτι θα ξαναεβαζα....εδω εκκεντροφοορους+προγραμμα εβαλα και ψαχνω ενα ενα τα αλογα...
και εσυ θες να δεις διαφορα με αυτο το πραμα??????????
για αυτο σου λεω. μαμα και αγιος ο θεος.
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
και ποιος σου ειπε οτι θα ξαναεβαζα....εδω εκκεντροφοορους+προγραμμα εβαλα και ψαχνω ενα ενα τα αλογα...Στο στάβλο του γείτονα πήγες ?
Τα πάντα για το Peugeot 206