-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Δεν 'ερχεται' ακριβώς...Tι εννοείς;;;
@νδρέας
ps. Σήμερα με τον Phaethon συζητούσαμε για avatars, και προσπαθούσαμε να σκεφτούμε τι μπορεί να είναι το δικό σου...
Όλως τυχαίως η απάντηση βρέθηκε μπροστά μας το βράδυ στο video club... (Θα την δούμε αύριο). -
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Δεν 'ερχεται' ακριβώς...
Tι εννοείς;;;
To γράφω με μικρά γράμματα στο τέλος του ποστ μου
ps. Σήμερα με τον Phaethon συζητούσαμε για avatars, και προσπαθούσαμε να σκεφτούμε τι μπορεί να είναι το δικό σου...
Όλως τυχαίως η απάντηση βρέθηκε μπροστά μας το βράδυ στο video club... (Θα την δούμε αύριο).Έτσι!
-
http://www.autoexpress.co.uk/news/motor ... auris.html
Ένα αρκετά θετικό preview από το auto express
@νδρέας
-
Nα και η κινέζικη/ασιατική (πλην Ιαπωνίας) εκδοχή.
Αναφέρω για την ιστορία και για όσους μπορέι να μην το θυμούνται ότι παραδοσιακά οι Ευρωπαϊκή, η Ιαπωνική, η Κινέζικη και η Αμερικάνικη Corolla διαφέρουν στη μούρη και στον κώλο.
Συγκεκριμένα στην τελευταία γενιά η Ιαπωνική με την Ευρωπαϊκή ήταν ίδιες, η Κινέζικη ήταν παρόμοια (είχε λίγο πιο τετραγωνισμένα φώτα εμπρος) και η Αμερικάνικη αρκετά πιο διαφορετική.
H Κινέζικη
Η Αμερικάνικη -
Ακόμα ένα θετικό preview από το 4car.
-
-
Κάθε πέρσυ και καλύτερα...
-
Εγώ πάλι θεωρώ την καινούρια (όπως και το Auris) βήμα μπροστά, απλά όχι τόσο μεγάλο όσο θα έπρεπε.
@νδρέας
-
σαν αυτοκίνητα σίγουρα θα είναι!
αλλά σχεδιαστικά, αν κ πιο προσεγμένα, δε μου αρέσουν
εγώ περιμένω να δω το 3θυρο...
-
H σεντάν είναι πολύ πιο καλή απο την τωρινή. Δείχνει και είναι πιο σύγχρονη ενώ θα μπορούσε π.χ. αυτή να είναι που θα παραμείνει με τις λιγότερες διαφοροποιήσεις. Όπως γράφει και ο Αντρέας η Auris θα έπρεπε να κάνει τη διαφορά...
-
εμένα μου αρέσει...δεν είναι άσχημη!
-
Ίσως την διαφορά να την κάνει η TS
-
Ο χρήστης MiToRaDe έγραψε:
Ίσως την διαφορά να την κάνει η TSΗ ποια?????
Μέχρι στιγμής δεν προβλέπεται!!!!! -
Ναι το ξέρω, αλλά δεν νομίζω να μην βγάλουν και TS
-
Καιρό είχα να δω Corolla τόσο ωραία. Μου αρέσει πάρα πολύ καθώς είναι όσο δυναμικό χρειάζεται ένα συντηρητικό αυτοκίνητο για να ξεχωρίσει. Δε προσποιείται οτι είναι κάτι άλλο από αυτό που δείχνει, παρέχει όμως στον αγοραστή του τα απαραίτητα στοιχεία για να δεθεί μαζί του.
Σε αυτό έχουν βοηθήσει και οι πινελιές απο το IS χωρίς να είναι κραυγαλέες. -
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Καιρό είχα να δω Corolla τόσο ωραία. Μου αρέσει πάρα πολύ καθώς είναι όσο δυναμικό χρειάζεται ένα συντηρητικό αυτοκίνητο για να ξεχωρίσει. Δε προσποιείται οτι είναι κάτι άλλο από αυτό που δείχνει, παρέχει όμως στον αγοραστή του τα απαραίτητα στοιχεία για να δεθεί μαζί του.
Σε αυτό έχουν βοηθήσει και οι πινελιές απο το IS χωρίς να είναι κραυγαλέες.από μπροστά είναι όντως όμορφο,
επιτέλους κι ένα όμορφο τιμονάκι από την Toyota
-
Από πίσω έχουμε τίποτα;
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
-
Από μπροστά πιστεύω ότι είναι πιό ωραίο από πίσω...
-
ο προφυλακτήρας πίσω μοιάζει λίγο
καγκουρίστικος...κι αυτά τα στρογγυλά φώτα κάτω χαμηλά, θυμίζουνε accent
Toyota Corolla (4d) & Auris (5d) 2007