-
Παραγγειλα χθες το RAV4 Luxury απο το Γιαννιτσα,ξερει κανεις ποσο καιρο κανει να ερθει?Αλλος μου λεει 3 μηνες,αλλος 6 μηνες!!!.Ευχαριστω.
-
Παραγγειλα χθες το RAV4 Luxury απο το Γιαννιτσα,ξερει κανεις ποσο καιρο κανει να ερθει?Αλλος μου λεει 3 μηνες,αλλος 6 μηνες!!!.Ευχαριστω.
-
-
Aπό την αντιπροσωπεία δεν σου είπαν;
-
Αλλος μου λεει 3 μηνες,αλλος 6 μηνες!!!.
-
Στην αντιπροσωπεία άλλος σου λέει 3, άλλος 6; Το χαρτί παραγγελιας δεν γράφει πάνω ημερομηνία παραλαβής;
-
Κανονικα ειναι 3 μηνες αλλα δεν ειναι σιγουροι.Yπαρχει καποιος που αγορασε τελευταια RAV4 Luxury να μου πει ποσο περιμενε?
-
Ο χρήστης EVAN7 έγραψε:
Αλλος μου λεει 3 μηνες,αλλος 6 μηνες!!!.Ακύρωσε την παραγγελία και θύμισε τους ότι έχει κι αλλού πορτοκαλιές ... . Έτσι για να τρέξουν λιγάκι και να κόψουν το λαιμό τους να σου πουν το πότε.
-
Άλο να σου πουν από τρεις έως τέσσερις μήνες και άλλο 3-6. Λίγο ασόβαροι μου φαίνονται. Κολλητός πάντως που το παρέλαβε πριν 2 εβδομάδες περίμενε τρεισήμισι μήνες.
-
Με τους ρυθμους που ακολουθει η αυτοκινητοβιομηχανια στις μερες μας , σιγα μην περιμενω τοσους μηνες για ενα αυτοκινητο .....
Και να πεις και στους κυριους οτι το 3-6 μηνες δεν ειναι απαντηση για καποιον που θα δωσει κοντα 40000€ !!Δηλαδη και αν στους εξι μηνες σου πουν οτι θελει κανα 'δυο μηνακια ακομη' ... ....Σε λιγο θα λενε και'οποτε ερθει'...Ποιος θα μας πει δηλαδη κατι ποιο συγκεκριμενο??... η καφετζου???
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ κ αυτοι και η TOYOTA ....Αα..για ρωτα τους και για το προβλημα με την πισω αναρτηση ....
-
Καλα και ακόμα δεν την ακύρωσες την παραγγελια.Πετάξου ως την Σαλονικη,δίπλα είναι,πάνε σε 2-3 αντιπροσωπιες και δες από κοντά από που σε συμφερει.
Στην παραγγελια γραφει ρητα ποτε θα έρθει το αυτοκίνητο και αν δεν έρθει ως την ημέρα που ορίζεται έχεις δικαίωμα να πάρεις πισω την προκαταβολή -
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
Καλα και ακόμα δεν την ακύρωσες την παραγγελια.**Πετάξου ως την Σαλονικη,δίπλα είναι,**πάνε σε 2-3 αντιπροσωπιες και δες από κοντά από που σε συμφερει.
Στην παραγγελια γραφει ρητα ποτε θα έρθει το αυτοκίνητο και αν δεν έρθει ως την ημέρα που ορίζεται έχεις δικαίωμα να πάρεις πισω την προκαταβολήΑπό Γιαννίτσα νομίζω το παρήγγειλε κι όχι από Γιαννιτσά.
Πάντως, απ΄όπου και να το παρήγγειλε έχει καταντήσει απαράδεκτη η πολιτική της Τογιότα στις παραδόσεις (και όχι μόνο). Να φταίει το 'καλάμι' των πωλήσεων άραγε;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Πάντως, απ΄όπου και να το παρήγγειλε έχει καταντήσει απαράδεκτη η πολιτική της Τογιότα στις παραδόσεις (και όχι μόνο). Να φταίει το 'καλάμι' των πωλήσεων άραγε;Και βεβαια φταιει κ αυτο, αλλα φταιμε και εμεις που την εχουμε αναγαγει ως 'Αλαθητη' ...λες και τα Toyota δεν χαλανε ..δεν βγαζουν προλβηματα ...και αυτοι απο την πλευρα τους για να ενισχυσουν αυτη μας την αισθηση προσφερουν τα μοντελα τους ολο κ ακριβοτερα ....(δεστε τιμες Yaris,Aygo κ.λ.π....)
-
[quote='TLG']Με τους ρυθμους που ακολουθει η αυτοκινητοβιομηχανια στις μερες μας , σιγα μην περιμενω τοσους μηνες για ενα αυτοκινητο .....
Και να πεις και στους κυριους οτι το 3-6 μηνες δεν ειναι απαντηση για καποιον που θα δωσει κοντα 40000 -
Ο χρήστης antasp έγραψε:
Άλο να σου πουν από τρεις έως τέσσερις μήνες και άλλο 3-6. Λίγο ασόβαροι μου φαίνονται. Κολλητός πάντως που το παρέλαβε πριν 2 εβδομάδες περίμενε τρεισήμισι μήνες.Το Luxury ηταν??
-
Δεν φταινε οι αντιπροσωπιες,δεν τους λενε απο την Ιαπωνια χρονο παραδοσης γιατι εχει τεραστια ζητηση στην Ευρωπη.Τα 2 εργοστασια που το παραγουν (Tahara kαι Shokki) δεν προλαβαινουν τις παραγγελειες.Μονο στην Ιταλια (2η αγορα στην Ευρωπη) πουλησε 10000 αμαξια το πρωτο εξαμηνο 2006!!!
-
Ο χρήστης EVAN7 έγραψε:
Άλο να σου πουν από τρεις έως τέσσερις μήνες και άλλο 3-6. Λίγο ασόβαροι μου φαίνονται. Κολλητός πάντως που το παρέλαβε πριν 2 εβδομάδες περίμενε τρεισήμισι μήνες.
Το Luxury ηταν??
ναι το Luxury σε μάυρο χρώμα (δεν ξέρω αν παίζει κανένα ρόλο σε σχέση με τη δική σου παραγγελία)
-
[quote='EVAN7'][quote='TLG']Με τους ρυθμους που ακολουθει η αυτοκινητοβιομηχανια στις μερες μας , σιγα μην περιμενω τοσους μηνες για ενα αυτοκινητο .....
Και να πεις και στους κυριους οτι το 3-6 μηνες δεν ειναι απαντηση για καποιον που θα δωσει κοντα 40000 -
Για αυτή την πίσω ανάρτηση έχουν γραφετέι πολλά. Το παραδέχτηκε και πωλητής από την ΤΟΥΟΤΑ σε συνομιλία πρόσωπο με πρόσωπο που είχαμε πρόσφατα.
Την προηγούμενη βδομάδα όμως που ήμουν Θεσσαλονίκη και κινήθηκα αρκετά με ένα καινούριο RAV4 σαν επιβάτης τόσο στο μπροστά όσο και στο πίσω κάθισμα δεν διαπίστωσα κάποιο πρόβλημα. Προφανώς το πρόβλημα παρουσιάζεται σε οff road διαδρομές. -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Προφανώς το πρόβλημα παρουσιάζεται σε οff road διαδρομές.Και πότε πάει εκεί;
Xρονος παραλαβης RAV4 Luxury