-
σχετικα με τη μαγκια.αν εσενα δεν σου ερχοταν μια μηχανη αναποδα αλλα ενα φορτηγο θα ησουν το ιδιο μαγκας η θα εκανες στην ακρη;
μη το σβησετε.μια ερωτηση κανω στον ανθρωπο που με ρωτησε κατι παρομοιο. -
αμα ηξερες ποσες φορες εχω κλεισει φορτηγο η τζιπ που πηγε να περασει απο καπου με το ετσι θελω. Για να μην σου πω για μπατσους...και παντα εχουν παρει τα @@ μου και εχουν μπει στην θεση τους. ικανοποιηθηκες?
Ο χρήστης kasel έγραψε:
οταν ρε μεγαλε μου λες οτι εγω οτι το ξεκινησα.τι ξεκινησα;το βρισιδι;ενα σχολιο γραψαμε με πολυ δοση χιουμορ και αρχισαν τα μπινελικια.
ποτε μου δεν εχω ξεκινησει με το να κατηγορω η να βριζω καποιον.
εδω κατευθειαν μου την ειπε ο βαγκνερ.
τοσοι και τοσοι πετανε εδω διαφορα σχολια,τετοιο κραξιμο δεν ακουνε.
τελος παντων ειναι χαζο που ακομα μιλαμε για αυτο.
αρκετη σημασια το δωσαμε.Τι εγινε λεει? Ξεκινησες με ειρωνια, μετα το πηγες στο κραξιμο ('ωπα μεγαλε με τα νταηλικια', και κατι για 'το αυτοκινητο του μπαμπα'), και κολλησες και ενα'καραγκιοζακο' μετα (εκεινο που εχει πρασινο edit), και οταν σου το ανταπεδωσα τοτε ξαναθυμηθηκες τις μερες σου ως νταλικιερης, και στην γλωσσα και στην συμπεριφορα (οπως στον δρομο που δεν σου κουνιοταν κανενας οταν εβαζες τον ογκο της νταλικας μπροστα)...
Krusenstern
οπως ειπα, υποδειξεις, ποσο μαλλον ειρωνιες κλπ απο αυτον εδω ΔΕΝ θα τις δεχομαι. -
Ο χρήστης kasel έγραψε:
καλα ντε.πω πω.θιξαμε το κολληταρι σου.χαλαρωσε λιγο.off topic απαντηση εγραψα με λιγο χιουμορ σε επισης off topic απαντηση.Το χουμορ σου, εκει που πιανει κ οχι εκει που διμιουργει εντυπωσεις και προκαλει!
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
...αυτο με τη νταλίκα θα έχει παίξει μεχρι και σε 40-50 replies....Ουτε 'σιριαλ-κονσερβα' στον Σταρ τσανελ να ταν
-
Ο χρήστης kasel έγραψε:
η νταλικα ρε edit [Krusenstern] δικια μου ηταν.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΒΡΙΣΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ edit [Krusenstern].ΕΝΤΑΞΕΙ.
ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΩΣ ΜΙΛΑΣ edit [Krusenstern].
ΑΝ ΘΕΣ ΝΕ ΜΕ ΒΡΙΣΕΙΣ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΕΝΑ.
ΠΑΝΕ ΒΡΕΣ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟ,ΠΑΡΕ ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΦΡΑΓΚΑ ΑΜΑΞΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΟΔΗΓΗΣΗΣ.
edit [Krusenstern] ΜΕ ΤΟ edit [Krusenstern] ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΥΑΛΟ.Ξεκινησες το βρισιδη....
Τωρα θες και τα ρεστα;;
Δεν πας στην τουαλετα για 5 λεπτα να ισιοσεις και να ξαναρθεις μετα;;
Εχω βαρεθει να διαβαζω τις @@ριες που γραφεις!
Σαν τον χρονομετρη καταντησες.....
Πεταγεσαι μονο και μονο για να προκαλεσεις! -
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Houston, we have a problemHouston?????
Τον Krusenstern ξερω εγω.....
Αυτος ο Houston .....καινουριος μοντερ ειναι;;;;
Με τι χρωμα κανει εντιτ;;;; -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Houston, we have a problem
Houston?????
Τον Krusenstern ξερω εγω.....
Αυτος ο Houston .....καινουριος μοντερ ειναι;;;;
Με τι χρωμα κανει εντιτ;;;; -
edit [kouk]
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
@ Kasel: Αυτό που δεν καταλαβαίνω, Kasel, είναι γιατί διαλέγεις να κάνεις χιούμορ με τον συγκεκριμένο χρήστη από την στιγμή που γνωρίζεις πολύ καλά την ιδιομορφία της περίπτωσης. Δόξα τω θεό, υπάρχουν εκατοντάδες άλλα μέλη του forum με τα οποία μπορείς να αστειευτείς χωρίς να κινδυνεύεις να παρεξηγηθείς, ή εν πάση περιπτώσει, χωρίς να εκφυλιστεί η δημόσια συζήτηση σε διάλογο μεταξύ 'νταλικιέρηδων' (excuse the pun ).Με πιο απλά λόγια, μην πας γυρεύοντας.
Κυριε Χριστο μου......
Στα λογια σας ερχομαι για αλλη μια φορα......
Δεν σας κανει εντυπωση που εν ηρεμια, πεταχτυκε, εριξε την εξυπναδα -χιουμορ κατα τα λεγομενα του ιδιου- και εν συνεχεια προσπειεται το θυμα;;;@ Kacey: Η επανάληψη είναι όντως η μητέρα της μαθήσεως, αλλά όταν λες το ίδιο ακριβώς πράγμα πάρα πολλές φορές καταντάς απλώς κουραστικός. Εντάξει, το σφάλμα του Καsel ήταν τραγικό, εν δυνάμει δολοφονικό. Όμως ο άνθρωπος το αναγνώρισε και μετανόησε. Ακόμα και στον χειρότερο εγκληματία θα είχε παραγραφεί το αδίκημα μετά από τόσα χρόνια. Κάνε μας την χάρη λοιπόν να μην μας το 'ξαναθυμίσεις' Το έχουμε εμπεδώσει πλέον.
Αυτο με το αμαξι τοπυ μπαμπα και τον διθεν τραμπουκισμο του Kacey.... δεν ειναι 'μια απ τα ιδια' καθε φορα.... ιδιοι χρηστες.... αναμασουν τα ιδια και τα ιδια.....
@ Αλέξανδρος: Τι κακό είναι αυτό ρε συ. Κάθε φορά που 'θίγεται' ένας από την παρέα σας, σπεύδετε να τον υπερασπιστείτε λες και δεν μπορεί μόνος του να τα καταφέρει. Ο Kacey μπορεί κάλλιστα να τα βγάλει πέρα στον δημόσιο διάλογο αν θεωρεί ότι θίχτηκε. Πιστεύω ότι αν δεν είχες γράψει το σχόλιο σου ενδεχομένως να μην είχαμε τόσο οργισμένες αντιδράσεις εκατέρωθεν.
Δεν ειναι θεμα 'παρεας'
Ειναι θεμα φιλιας.
Το σχολιο μου ηταν λογικο επακωλουθω των γραφωμενων του Κασελ.
Εγραψε για να προκαλεσει, προκαλεσε και απαντησα.
BTW. Δεν μ αρεσει αυτο το 'σας και μας'.
Γραφω στο φορουμ των 4Τ... οχι στο φορουμ του TF....
Παρ ολα αυτα με το που γινετε μια διαμαχη, αρχιζουν διαφοροι με το 'Kατεχακι Ring' χωρις να ξερουν ουτε τι ενοω ουτε τι θελω να πω...
και καταλειγουν στα ορθογραφικα..... -
βαγκνερ βλεπω επιλεκτικοτατος και εσυ.τα βρισιδια του φιλου σου που εγραψε ΠΡΙΝ απο μενα ουτε καν τα αναφερεις.
αλλα βεβαια.το φιλαρακι σου θα κριτικαρεις;
και μαθε επιτελους ορθογραφια ρε ανθρωπε. -
Ο χρήστης kasel έγραψε:
ακουσε να δεις αγορακι.
με σενα δεν χρειαζεται και να πω κατι σοβαρο.εσυ λες δεν εβαλες ποτε σε κινδυνο καποιον,αλλα αν σου δωθει η ευκαιρια δεν θα διστασεις να τον πατησεις και να τον αφησεις στο τοπο.
αραδιαζεις ενα σωρο αρθρα του ΚΟΚ και μετα εσυ ο ιδιος λες οτι τον χρησιμοποιεις οποτε και αν σε συμφερει.
κανεις υποδειξεις σε αλλους και βριζεις σαν edit [Krusenstern] ενω εσυ ο ιδιος κανεις παρομοιες βλακειες και το παραδεχεσαι.
και μετα μου λες οτι εχεις τα παπαρια και το παραδεχεσαι.
δεν κοιτας καν τα μηνυματα μου,παρα με το που βλεπεις οτι σε τσιγκλανε λιγο ετσι για καλαμπουρι,πετας και το δολοφονε με τη νταλικα.
τιποτα αλλο δεν μου λες.
σου εχω πει τοσες φορες οτι ειναι βλακωδες οι τσακωμοι μεσω ιντερνετ.
ε σταματα επιτελους γαμω το κερατο μου να πεταγεσαι καθε φορα που γραφω και να βριζεις.
και μην ξαναβρισεις αλλη φορα οικογενεια.ενταξει μαγκακο;Μα δεν σου βρησε την οικογενεια.....
Απλα σε προετρεψε να χαρακτηρισεις κατα τροπο ιδιο με αυτον που χαρακτηρισες τον Kacey, τα μελη της οικογενειας σου.
Τωρα αν θα τα χαρακτιρησεις ομοιος, ειναι καθαρα δικη σου επιλογη. -
Ο χρήστης kasel έγραψε:
σορρυ ρε συ νασο.ειναι τοσο δυσκολο να καταλαβεις οτι το πρωτο ποστ που εγραψα ηταν σε στυλ καλαμπουρι;
για ξαναδιαβασε το και μετα ελα πες μου ποιος αρχιζει τα βρισιδια.Εσυ ερηξες τα βρισιδια πρωτος.....
τι το ψαχνεις; -
Ο χρήστης kasel έγραψε:
οταν ρε μεγαλε μου λες οτι εγω οτι το ξεκινησα.τι ξεκινησα;το βρισιδι;ενα σχολιο γραψαμε με πολυ δοση χιουμορ και αρχισαν τα μπινελικια.
ποτε μου δεν εχω ξεκινησει με το να κατηγορω η να βριζω καποιον.
εδω κατευθειαν μου την ειπε ο βαγκνερ.
τοσοι και τοσοι πετανε εδω διαφορα σχολια,τετοιο κραξιμο δεν ακουνε.
τελος παντων ειναι χαζο που ακομα μιλαμε για αυτο.
αρκετη σημασια το δωσαμε.edit [kouk]
edit [kouk]
Ποτε επιτελους θα μπει κουμπακι 'Report Post' στο φορουμ;;;;;
Κριτικη εκανα....
Αν ηθελα 'να στη πω' θα ελεγα κατι για την νταλικα και τον κοσμο που πηγες να φας.... -
καλα ενταξει.edit [kouk].εγω αρχισα τα βρισιδια και ο κεισυ δεν προσβαλλε οικογενεια.
πας καλα ρε φιλε;ενταξει ειπαμε ο κεισυ ειναι φιλος σου.οτι και να κανει και να πει φταιει παντα ο αλλος.πεταει ο γαιδαρος;πεταει.κατι τετοιο μου θυμιζεις με αυτα που λες. -
καλα ενταξει.περιπτωσαρα και εσυ.εγω αρχισα τα βρισιδια και ο κεισυ δεν προσβαλλε οικογενεια.
πας καλα ρε φιλε;ενταξει ειπαμε ο κεισυ ειναι φιλος σου.οτι και να κανει και να πει φταιει παντα ο αλλος.πεταει ο γαιδαρος;πεταει.κατι τετοιο μου θυμιζεις με αυτα που λες. -
καλα ενταξει.περιπτωσαρα και εσυ.εγω αρχισα τα βρισιδια και ο κεισυ δεν προσβαλλε οικογενεια.
Ο χρήστης kasel έγραψε:
οι μπατσοι πηραν τα τετοια σου ε;
Ναι..... κ οχι μονο μια...... αρκετες φορες....
και αν δεν εχουν πεθανει ζουνε ακομα.
Λογικο δεν ειναι καποιος που δεν εχει πεθανει....να ζει ακομα;;;;
edit [kouk]Η ιστορια εχει αποδειξει οτι η 'πολυ μαγκια' ειναι αυτη που οδιγει την εξελυξη του ανθρωπινου ειδους.....
Αλλοι καθονται και 'δινουν' συγγενεις και φιλους στους κατακτητες για λιγο λαδι, ψωμι και μερικες σοκωλατες.... Κ αλλοι που εχουν 'πολυ μαγκια' ανατιναζουν γεφυρες και κατεβαζουν συμαιες απο την ακροπολη.... -
Ο χρήστης kasel έγραψε:
βαγκνερ βλεπω επιλεκτικοτατος και εσυ.τα βρισιδια του φιλου σου που εγραψε ΠΡΙΝ απο μενα ουτε καν τα αναφερεις.
αλλα βεβαια.το φιλαρακι σου θα κριτικαρεις;
και μαθε επιτελους ορθογραφια ρε ανθρωπε.Δεν ειμαι ο μονος επιλεκτικος εδω μεσα....
Τα βρισιδια του φιλου μου δεν τα εγραψα, γιατι δεν υπηρχε λογος να επαναλαβω τα γραφωμενα σου....
Και ναι....
Το φιλαρακι μου το κριτικαρω.....
Πολλες φορες οπως μ αρεσει να με κριτικαρουν τα φιλαρακια μου.
Με κανει καλυτερο ανθρωπο και γνωριζω καλυτερα τον εαυτο μου και τις λαθως αντιλυψεις που εχω.
Εκτος απο την ορθωγραφια εχετε κατι αλλο ποιο συμαντικο να πειτε;;;; -
Ο χρήστης kasel έγραψε:
καλα ενταξει.edit [kouk].εγω αρχισα τα βρισιδια και ο κεισυ δεν προσβαλλε οικογενεια.
πας καλα ρε φιλε;ενταξει ειπαμε ο κεισυ ειναι φιλος σου.οτι και να κανει και να πει φταιει παντα ο αλλος.πεταει ο γαιδαρος;πεταει.κατι τετοιο μου θυμιζεις με αυτα που λες.Υπαρχει διαφορα αναμεσα στο 'βριζω καποιον' και το 'προτρεπω καποιον να βρησει, καποιον αλλον, οπως εβρησε εμενα'
Εστω κ αν ο καποιος αλλος ειναι μελος οικογενειας του προτρεπωμενου....
Ειναι απλη γραμματικη......edit [kouk]
BTW.....
Το καταλαβα με την πρωτη, δεν ηταν αναγκη να το γραψεις 3 φορες......
Το καταλαβα με την πρωτη, δεν ηταν αναγκη να το γραψεις 3 φορες......
Το καταλαβα με την πρωτη, δεν ηταν αναγκη να το γραψεις 3 φορες...... -
παιζεις με τις λεξεις.αν τωρα συγκρινεις το φιλαρακι σου και τις δικιες του μαγκιες με τη μαγκια αυτων που κατεβαζουν σημαιες απο την ακροπολη,τοτε αστο καλυτερα.δεν θα βγαλουμε ακρη.με λιγα λογια ΚΑΜΙΑ σχεση.
ειπαμε οι φιλοι εχουν παντα δικαιο.ασχετα τι λενε και τι κανουν.φταιει παντα ο αλλος.
αντε αρκετα τραβηξε παλι.
πειτε και τιποτα αλλο.
καληνυχτα.
Ζώα ζώα ζώα [#3]