-
Nα σου πω..Σαν να εχουν δικιο τα παλικαρια πανω.Πραγματι οι ανηλικοι αντιμετωπιζονται ως πολιτες δευτερης κατηγοριας.Δεν ξερω τι φταιει.Μηπως δεν εχουν σωστη συνδικαλιστικη εκπροσωπηση?Αλλα και οι δασκαλοι/αστυνομικοι/συμβασιουχοι που εχουν τι καταφεραν?ΟΠως και να χει οι 'ανηλικοι' εχουν περιοριστει απο τους διαφημιστες απλως σε ενα καταναλωτικο interest group(με τα λεφτα του μπαμπα)ενω κανονικα θα πρεπε
να ψηφιζουν
να μπορουν να θετουν υποψηφιοτητα σε εκλογες
να εχουν δικαωμα για πληρη δικαιοπραξια
να συμμετεχουν στις συλλογικες συμβασεις εργασιας
να αυτοασφαλιζονται στο δημοσιο(καλα αυτο ισχυει κατα περιπτωσεις)
να παιρνουν διπλωμα οδηγησης
,και γενικα να κανουν ολα τα πραγματα που κανουν και οι ενηλικοι.Μαλιστα αφου δεν εχουν και καμμια ουσιαστικη διαφορα απο τους ενηλικες να παψουμε να τους αποκαλουμε και 'ανηλικους'.Δεν ξερω αυτο το 'ανηλικος' περιεχει και μια ρατσιστικη χροια,δεν νομιζετε?Μαλιστα πρεπει να ακουσα και τον εκπροσωπο του κομματος ΛΑΟΣ,Αδωνη Γεωργιαδη να χρησιμοποιει τον εν λογω ρατσιστικο χαρακτηρισμο(ανηλικοι) στην ιδια προταση με τις λεξεις 'εγχρωμος' και 'Αλβανος'.Ολοι καταλαβαινουμε ποσο επικινδυνοι ειναι αυτοι οι συνειρμοι για τη Δημοκρατια μας...
-
Ο ανηλικος εχει δικαιωμα λογου και ευθυνη (εστω μειωμενη) των πραξεων του.Δεν καταλαβαινω γιατι ο ανηλικος ειναι ανιδεος,βαλτος,ηλιθιος,τεμπελης κτλ ενω ο ενηλιξ δεν διαθετει κανενα απο αυτα τα χαρακτηριστικα.
Και οσο για επιχειρηματα του στυλ 'βιασμοι και καταστροφες στις καταληψεις,ολοι οι καταληψιες ειναι πρεζονια' προφανως τα γραφουν καποιοι που τις καταληψεις τις βλεπουν μονο στο star και στο σπιτι τους ο Παπαδοπουλος κοσμει το σαλονι τους...αυτοι δεν ειναι χειραγωγουμενοι αραγε;
-
Οπα οπα χαλαρωσε.Αναφερεσαι σε ακραιες περιπτωσεις,μαλλον μεροληπτικα.
Ο ανηλικος εχει δικαιωμα λογου και ευθυνη (εστω μειωμενη) των πραξεων του.Δεν καταλαβαινω γιατι ο ανηλικος ειναι ανιδεος,βαλτος,ηλιθιος,τεμπελης κτλ ενω ο ενηλιξ δεν διαθετει κανενα απο αυτα τα χαρακτηριστικα.
συμφωνω επι της ουσιας,αλλα να σου αντιστρεψω το επιχειρημα:
Δλδ ο πιτσιρικας που εστειλε(αν εστειλε) την επιστολη στην ελευθεροτυπια(γιατι απο κει ξεκινησε το θεμα) ανακαλυψε ξαφνικα την Αμερικη?Προσυπογραφω 100% τα οσα αναφερει μεσα στην επιστολη και μαλιστα αν (και ενηλικος) εχω να προσθεσω ακομα πιο σημαντικες πτυχες.Αλλα γιατι ξαφνικα τοσος νττορος επειδη τα εγραψε αυτα ενας 13χρονος?Δλδ αν τα ειχε γραψει αυτα καποιος ενηλικας π.χ απο αυτους που βλεπουν ειδησεις του Star και το σαλονι τους κοσμει ο Παπαδοπουλος,δεν θα ειχαν την ιδια αξια και δε θα επρεπε να μας προβληματισουν?Δλδ ξαφνικα επειδη τα εγραψε αυτα ενας 13χρονος,η ολη ιστορια εγινε trendy και πουλαει,οποτε τα λογια αυτα απεκτησαν και βαρυτητα?Μηπως τελιακ υπαρχει αντιστροφος ρατσιμος?
Και οσο για επιχειρηματα του στυλ 'βιασμοι και καταστροφες στις καταληψεις,ολοι οι καταληψιες ειναι πρεζονια' προφανως τα γραφουν καποιοι που τις καταληψεις τις βλεπουν μονο στο star και στο σπιτι τους ο Παπαδοπουλος κοσμει το σαλονι τους...αυτοι δεν ειναι χειραγωγουμενοι αραγε;
Αστο φιλε,μην τσιμπας απο τα ΜΜΕ.Ο καθενας παρουσιαζει την ειδηση οπως θελει.Δλδ εσενα σε καλυπτει ο τροπος παρουσιασης του 902 που χαρακτηριζει τους καδρονοφορους/κουκουλοφορους σαν τιμιους αγωνιστες της Δημοκρατιας?
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
ειλικρινά πιστεύεις κάτι τέτοιο;;;
δηλαδή τα σχολεία μετά τις καταλήψεις τι εικόνα έχουν;
Αυτή η καταστροφή - γιατί μέχρι καμμένα θρανια βλέπουμε και σπασμένες πόρτες - πού οφείλεται;Πάντοτε σε εξοσχολικούς;Και ποιοί τους βάζουν μέσα αυτούς τους εξοσχολικούς;Υποτίθεται στην κατάληψη δε μπαίνει κανείς μέσα
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Και τι θα πει κατάληψη ρε παιδιά;;Ποιά νομίζουν οτι είναι, που θα κλείσουν ένα δημόσιο χώρο;Εγώ προσωπικά, και σαν πρόεδρος τάξης κ λυκείου, είχαμε κατέβει τα παιδιά σε αποχή, είχαμε όλοι βγει απ τις αίθουσες, φλεβάρη μήνα, με κρύο, επειδή 1 αίθουσα δεν είχε θέρμανση!Αυτή είναι διαμρτυρία!ΑΠΟΧΗ!Να διαμαρτύρεσαι, δεχόμενος τις συνέπειες, αυτό είναι διαμαρτυρία.Όχι εκβιαστικά να κλέινεις ένα χώρο, να τον καταστρέφεις, να στρέφεις τα βλέμματα πάνω σου και εκ του ασφαλούς και ξαναλέω, ΕΚΒΙΑΣΤΚΑ να απαιτείς
Αν έχεις διακώματα, ναι, τα δέχομαι. Δέχομαι επίσης οτι μεγάλο ποσοστό μαθητών απλά ακολουθεί, σαν μόδα ένα πράγμα.Δεκτόν.Παντού συμβαίνει.Όμως κάνε ΑΠΟΧΗ, έξω απ το σχολείο, αρνήσου να μπεις μέσα, χειμωνιάτικα, μάζεψε σχολεία έξω απ τη Βουλή και τις Νομαρχίες, αυτό θα πει δημοκρατική διαμαρτυρία. Η κατάληψη είναι ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΗ διαμαρτυρία
Και μην κάνουμε παραλληλισμούς με Πολυτεχνείο κτλ, μέρες που είναι, γιατί θα τρίζουν τα κόκκαλα όσων χάθηκαν εκεί και όχι μόνοΣυμφωνώ απολύτως.
-
Στήν ΕΤ3 υπάρχει μία εκπομπή που λέγεται 'ανιχνεύσεις'.
Καλα θεματάκια (χτές συζητούσανε για τούς αντιδραστήρες πυρηνικής σύντηξης) που συχνά-πυκνά μπαίνουν στα χωράφια τής φυσικής,με πολύ καλούς ομιλητές
Αλλά αυτός ο παρουσιαστής με το αιώνιο χαμόγελο τής Τζοκόντα κάτω απο τα μουστάκια του....... -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Στήν ΕΤ3 υπάρχει μία εκπομπή που λέγεται 'ανιχνεύσεις'.
Καλα θεματάκια (χτές συζητούσανε για τούς αντιδραστήρες πυρηνικής σύντηξης) που συχνά-πυκνά μπαίνουν στα χωράφια τής φυσικής,με πολύ καλούς ομιλητές
Αλλά αυτός ο παρουσιαστής με το αιώνιο χαμόγελο τής Τζοκόντα κάτω απο τα μουστάκια του.......ναι ε?
-
Επιτελους υστερα απο αρκετο καιρο 'πηραμε' κι εμεις στην Ουγγαντα το 'σκαϊ'. Οχι οτι ειναι κατι το ξεχωριστο απλα αλλο ενα καναλι για ζαπινγκ. Πολυ γελιο με τις μεταγλωτησεις.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Αλλά αυτός ο παρουσιαστής με το αιώνιο χαμόγελο τής Τζοκόντα κάτω απο τα μουστάκια του.......
Ο ταβερνιάρης; Γιατί ρε συ; μια χαρά ειναι ο άνθρωπος
Την παρακολουθώ κι εγώ καμιά φορά την εκπομπή (οταν μπορώ δλδ να παρακολουθήσω το θέμα)
Καλά που είναι και η κρατική τηλεόραση και υπάρχουν αυτές οι εκπομπές... -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Αλλά αυτός ο παρουσιαστής με το αιώνιο χαμόγελο τής Τζοκόντα κάτω απο τα μουστάκια του.......
Την παρακολουθώ κι εγώ καμιά φορά την εκπομπή (οταν μπορώ δλδ να παρακολουθήσω το θέμα)
Καλά που είναι και η κρατική τηλεόραση και υπάρχουν αυτές οι εκπομπές...Δέν παλεύεται ο τύπος ρε Χρήστο.
Από τή μία κάνει εκπομπές με δυσνόητα θέματα για το ευρύ κοινό,και απο τήν άλλη απαιτεί οι επιστήμονες καλεσμένοι του να μιλάνε εκλαικευτικά για έννοιες που μερικές φορές φορές δεν περιγράφονται κάν με λόγια (μαθηματικές περιγραφές)
Πάνω που κάποιος πάει να μας βάλει σε βαθύτερα νερά,τόν κόβει.Εξηγείτε ρε φούστη μου η πυρηνική σύντηξη λέγοντας 'ο Μίμης χτίζει σπιτάκι';
-
Εμένα μ'αρέσει γιατι ξέρει πέντε πράγματα και συνήθως αφήνει τους καλεσμένους του να μιλούν δίχως να τους διακόπτει και όποτε το κάνει είναι επειδή προσπαθεί να διευκολυνει τη συζήτηση.
-
Το heroes το βλέπει κανείς;
Πολύ καλή φαίνεται η σειρά αυτή...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το heroes το βλέπει κανείς;Πολύ καλή φαίνεται η σειρά αυτή...
Το βλέπω απο οταν άρχισε, χαλαρά η καλύτερη σειρά της σεζόν...
-
Έτσι ε; Σαν το 4400 είναι;
Καλύτερο από το Prison Break πάντως ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Καλύτερο από το Prison Break πάντως ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ.Δυστυχώς ο δεύτερος κύκλος prison break είναι απογοήτευση
Το heroes είναι αρκετά ενδιαφέρον. -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Καλά που είναι και η κρατική τηλεόραση και υπάρχουν αυτές οι εκπομπές...Κατά την άποψή μου, η καλύτερη εκπομπή της ελληνικής (σοβαρής) τηλεόρασης εδώ και κάποια χρόνια: μαθαίνεις πολλά πράγματα από τα ποικίλα θέματά της, με καλεσμένους γνώστες(και όχι τηλεμαϊντανούς) των θεμάτων επί της ουσίας.
Ο παρουσιαστής είναι άτομο ιδιαίτερα έξυπνο και με μεγάλη μόρφωση(και εννοώ πραγματική μόρφωση, ασχέτως αν έχει βγάλει Δημοτικό ή Πανεπιστήμιο -> άποψή μου), καθώς οι ερωτήσεις, η εμβάθυνση επί των θεμάτων και τα σχόλιά του(προς τους καλεσμένους) είναι ιδιαίτερα εύστοχα.Πάντα, αν είμαι στο σπίτι, θα κάτσω να δω τις Ανιχνεύσεις.
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Καλύτερο από το Prison Break πάντως ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ.Δυστυχώς ο δεύτερος κύκλος prison break είναι απογοήτευση
Το heroes είναι αρκετά ενδιαφέρον.ΜΟυ αρέσει και 2ος κύκλος Prison Break..
To Heroes ομως χαλαρα καλυτερο και πιο ευπεπεπτο... -
Πολύ καλύτερο το heroes πιστεύω από το PB se 2.
Κρίμα μου σταμάτησε και το eureka...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πολύ καλύτερο το heroes πιστεύω από το PB se 2.Κρίμα μου σταμάτησε και το eureka...
to eureka τι ειναι παλι;;; Για πειτε καλες σειρες να κατεβασω να παρω στο ελλαντα...
-
http://www.imdb.com/title/tt0796264/
Eμένα μου άρεσε πολύ... μια πόλη στην οποία έχουν συγκεντρωθεί όλες οι μεγαλοφυΐες, κάνουν διάφορες εφευρέσεις, γίνονται διάφορα πράματα...
Τηλεόραση