-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Δεν μ΄αρεσουν τα παπούτσια του kid!Μ' αρεσουν τα καινουρια μου λάστιχα!
Μου είναι αδιάφορο το γούστου που αντί για αυτοκίνητο πήρε φριτέζα.
Τα καινούρια λάστιχα είναι 'Michlein' ?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Δεν μ΄αρεσουν τα παπούτσια του kid!
Μ' αρεσουν τα καινουρια μου λάστιχα!
Μου είναι αδιάφορο το γούστου που αντί για αυτοκίνητο πήρε φριτέζα.
Τα καινούρια λάστιχα είναι 'Michlein' ?
A και εμένα μου αρέσουν τα καινούργια μου χειμερινά λάστιχα. Εϊναι 26*2.00..continental contact 2. (για το ποδήλατο φυσικά)
Δε μου αρέσει που εχω κολλησει με μια εργασια και θελω να τελειωνω.
-
Μ' αρέσουν τα παπούτσια που αγόρασα
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Μ' αρέσουν τα παπούτσια που αγόρασαchri$?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μ'αρέσει που δεν έχω σήμερα μάθημα.
Μ'αρέσει που έκανα τις δουλειές που ήθελα να κάνω εδώ και καμιά βδομάδα και δεν προλάβαινα.
Μ'αρέσει που έχω και πάλι Nova.
Μ'αρέσει που φόρεσα μετά από πολύ καιρό τα αγαπημένα μου παπούτσια κι ας είναι χιλιοσκισμένα..
Μ'αρέσει που το βράδυ θα βγω χωρίς να έχω το άγχος για το τι ώρα θα ξυπνήσω το πρωί.....!! μη μου πεις!!
κι εσυ αριστερος??δε μου αρεσει που πρεπει να περιμενω για να ερθει το καινουριο μου αυτοκινητο
δεν μου αρεσει που αν ερθει νωριτερα απο ιανουαριο, θα πρεπει να μεινει μακρυα απο τη θαλπωρη του σπιτιου μου (χρονιαρες μερες)... -
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μ' αρέσουν τα παπούτσια που αγόρασα
chri$?
chri$$$$$$
-
Μ'αρέσει που είμαι Ξάνθη στον κολλητό μου...
Μ'αρέσει που έφτασα σχετικά γρήγορα...Δεν μ'αρέσει που βρήκα τον κολλητό μου να παίζει wow και δν εχει σταματήσει εδώ και 2 ώρες.
Δεν μ'αρέσει που βαριέμαι να πάω στο μαγαζί και να πάρω ένα εκμεκ κανταίφι και ένα καζάντιμπί.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
εκμεκ κανταίφι και ένα καζάντιμπί. -
να φέρω ένα ταψί πίσω;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
:lol:να φέρω ένα ταψί πίσω;
και μισό μου φτάνει!
-
Τλκ δεν θα παίξει ακόμα τέτοιο γλυκό, αλλά θα παίξει κρέπα με μερέντα που μου είπαν ότι είναι πολύ σπέσιαλ εδώ. Για την ακρίβεια, μερέντα με κρέπα!
-
Μ' αρέσει που ετοιμάζομαι να βγώ πάλι
πολλαπλό πόστ και σε σουβλαντζίδικο
-
Μου αρέσει που θα το φας το κεφάλι σου λέγοντας τετοια πράγματα σε εμάς παρασκευιάτικα.
-
Θα τον ματιάξει κανένας....
-
Δεν μ'αρέσει που ενώ σήμερα είχα ψηθεί για clubbing μέχρι το πρωί, ξενέρωσα όταν έμαθα ότι μια κοπέλα που έχω ψιλοσκαλώσει έφυγε για 3ημερο...
-
Και πού πήγε η άκαρδη;;;;
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Δεν μ'αρέσει που ενώ σήμερα είχα ψηθεί για clubbing μέχρι το πρωί, ξενέρωσα όταν έμαθα ότι με ένα σκυλάκι που έχω ψιλοσκαλώσει έφυγε για 3ημερο... -
Τι γελάς ρε; Το παιδί στεναχωρέθηκε...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Και πού πήγε η άκαρδη;;;;Σε μία φίλη της εκτός Ιωαννίνων..
Μα ήθελα να την δω σήμερα.. Είχα ετοιμάσει και τις κινήσεις, και τα σφηνάκια και όλα.. Και ξαφνικά...μαθαίνω ότι λείπει. Γαμώ την καταδίκη μου δηλαδή..
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#1]